A popcorn idő megtekintése a Chromecaston


A többplatformos streaming alkalmazás a Popcorn Time lehet a legegyszerűbb módja az összes film- és TV-lejátszási igény kielégítéséhez ebben az évben. A Popcorn Time nem csak a legtöbb eszközön elérhető, hanem az is’s szintén teljesen ingyenes. A BitTorrent kibővítése, a Popcorn Time egy hatalmas adatbázist biztosít a felhasználók számára a streaming tartalomról, megakadályozva számukra, hogy több előfizetési alapú alkalmazásért fizessenek, csak azért, hogy hozzáférjenek a legújabb kiadásokhoz..

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a pattogatott kukorica idő csak mobil eszközökön élvezhető, de a popcorn időnek a televízión történő használatához többféle módszer létezik. Vannak lehetőségek az Apple TV, a Firestick és még a Kodi számára is, de ma már’Megvitatjuk a Popcorn Time streamingjét a Chromecastba. Természetesen, ha azt akarja használni a Chromecast segítségével, hogy a Popcorn Időt a mobil eszközére kivetítse, akkor ez is lehetőség!

A popcorn időről a Chromecaston

A Popcorn Time használata a Chromecastdal egyszerű módja a televízióba történő közvetítéshez. Nem’t nem igényel semmilyen oldalsó betöltése, és megtehető Windows, Mac és Linux rendszereken.

Az alkalmazás használata lehetővé teszi, hogy elkerülje a többszörös igény szerinti video-előfizetések kezelését, mivel az alkalmazásban hatalmas adatbázis található filmekről, TV-műsorokról, külföldi filmekről és dokumentumfilmekről. És a legjobb az egészben, hogy a letöltés folyamata olyan egyszerű, mint egy Chromecast és egy számítógép használata.

Hogyan tölthető le a Popcorn Time a Chromecast számára

A Popcorn Time Chromecast alkalmazás könnyen letölthető Mac, Windows és Linux rendszerre. A folyamat mindhárom lehetőségnél egyszerű és következetes:

  • Győződjön meg arról, hogy a Chromecast eszköz csatlakoztatva van-e és ugyanabban a wifi hálózatban, mint a számítógép, amelyet a Popcorn alkalmazás letöltéséhez használ..
  • A számítógépen keresse meg az operációs rendszerre alkalmazható letöltési oldalt.
    Hogyan tölthető le a Popcorn Time a Chromecast számára
  • Az alkalmazás letöltéséhez kövesse az oldalon található linket.
    Megjegyzés: A Mac rendszereknek az alkalmazás letöltésének engedélyezése előtt szükség lehet a biztonsági beállítások megváltoztatására. Az alkalmazáshoz engedélyt adhat meg a rendszerbeállítások biztonsági beállításai oldalán.
    A Chromecast eszköz beállításai

A Popcorn Time for Chromecast telepítése

Most, hogy te’letöltöttük a Popcorn Time Chromecast alkalmazást a választott számítógépére, megkezdhetjük a telepítést. A telepítési folyamat az operációs rendszertől függően kissé eltérő lesz, de te’A letöltési fájl megnyitása után a rendszer kéri a telepítést.

Miután telepítette a fájlt, ott’s egy rövid kezdeti beállítási folyamat. Ez csak néhány percet vesz igénybe, és készen áll a használatra.

Beállít

A streaming megkezdése előtt engedje el’Vessen egy pillantást a beállításokra, amelyeket az oldal jobb felső sarkában található fogaskerékre kattintva talál.

Pattogatott kukorica idő beállításai

Ebben a menüben te’Megtalálja az összes alapvető beállítási lehetőséget a Popcorn Time alkalmazáshoz. Azt’Fontos, hogy szánjon időt ezekre a lehetőségekre. Egyesek javítják a funkcionalitást, mások meghatározzák a Popcorn Idő használata során tapasztalható védelmi szintet!

Pattogatott kukorica idő beállításai

Az interfész alatt az alapértelmezett nyelvbeállítás van; megváltoztathatja a témát is, de vegye figyelembe, hogy az alkalmazás régebbi verziói csak a klasszikus témát kínálják.

Következő a felirat beállításai, amelyek lehetővé teszik a felirat betűméretének beállítását. Meg lehet változtatni a feliratot normálról extrare nagyra, extra kicsire és mindent a közöttük. A méretek sajátosságai lehetővé teszik, hogy válasszon egy kényelmes stílust a nézési élvezethez.

A következő két lehetőség vonatkozik a gyorsítótárra. Bár egy alapértelmezett terület terjed, választhat, hogy melyik mappát jelöli a gyorsítótárhoz. Arra is kérheti az alkalmazást, hogy ürítse ki a gyorsítótárat minden alkalommal, amikor kilép az alkalmazásból.

Az utolsó, és talán a legfontosabb lehetőség, “Letöltés előtt figyelmeztessen, ha a VPN ki van kapcsolva”, automatikusan kiválasztva. Ennek oka az, hogy a VPN használata popcorn idő használata közben erősen ajánlott. Ezt a választást törölheti, ha úgy dönt, de később megvitatjuk, miért’Annyira fontos, hogy a VPN használatakor mindig fájlokat töltsön le a Popcorn Time for Chromecast alkalmazásra.

streaming

Most, hogy letöltötte a Popcorn Időt a számítógépére, és a beállítások kidolgozása megtörtént, megkezdhetjük a streaming-t.

A Chromecasthoz történő streaming a Popcorn Time segítségével gyors és intuitív. Az UI hasonló a Netflixhez. Amikor megnyitja az alkalmazást, akkor te is’Lesz egy olyan oldalon, ahol sok népszerű filmbeállítás közül választhat.

Popcorn Time médiakönyvtár

Innentől kezdve dönthet úgy, hogy műfaj szerint, televíziós műsor alapján keres, vagy akár csak használja a jobb felső sarokban található keresősávot, hogy pontosan megtalálja azt, amit szeretne.

Ha egyszer’Ön döntött, te’Megérkezem arra a filmre vagy televíziós műsorra’kezdőlapja. Ha azt’TV-műsorként a bal oldalon megjelenik az elérhető évszakok és epizódok listája. A TV-műsorok és a filmek egyaránt áttekinthető összefoglalót adnak, linket mutatnak az áttekintésekhez, az időhöz és a hozzászólási statisztikákhoz, valamint a műfajhoz.

Popcorn Time film bevezetője

Ön után’Ön végezte el a végső választást’Meg akarom mondani az alkalmazásnak, hogy készen áll a műsor vagy film nézésére; mindazonáltal tájékoztatnia kell a Popcorn Time-t, hogy választását a TV-jén szeretné megtekinteni.

Ehhez te’ki kell választania a nyílot “Nézd meg most,” amely lehetővé teszi a Chromecast-eszköz kiválasztását.

Chromecast nézet most opció

Miután kiválasztotta a Chromecast-eszközét, választhat “Nézd meg most” és élvezze a videódat!

A VPN fontossága a pattogatott kukorica időben

A Popcorn Time a kínzás erejét használja annak érdekében, hogy felhasználóinak óriási választékot biztosítson igény szerint. Ez biztosítja a fizetett előfizetéseketől való mentességet, de annak ellenére, hogy szigorúan ellenőrzik azokat, akik a szerzői jogsértő személyeket és a digitális kalózokat keresik. Hogy megvédje magát mások kíváncsiskodó szemétől, te’VPN-t kell használnia. Egy jó VPN megmentheti a személyazonosság-lopásoktól, megakadályozhatja a gyanús szemeket és a wifi-t digitális biztonságos helyré alakíthatja.

Nézze meg a legjobb VPN-ek vagy a pattogatott kukorica-idő listáját

Most, hogy te’megfelelően védett, nézze meg videóit a Popcorn Time for Chromecast webhelyen!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 + = 75