A popcorn idő használata az Apple TV-n


A Popcorn Time egy többplatformos, BitTorrent ügyfél, amelyet 2014 februárjában adtak ki, és 2016-ban a felhasználók és a funkcionalitás fellendülése tapasztalható. A video-on-demand világ felrobbant az elmúlt években. Több tucat streaming platform közül lehet választani, és úgy tűnik, hogy a legnépszerűbb cégek szeretnének bejutni a játékba. Az olyan cégek, mint az Amazon és a YouTube, beléptek a körbe, és sikerült megtartaniuk a sajátjukat. A popcorn idő ezen alternatívája a fizetett előfizetéses streaming szolgáltatásoknak.

E különféle lehetőségekkel könnyen belátható, hogy miért érdekli a felhasználókat egy olyan termék, mint például a Popcorn Time, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kihagyják a több streaming szolgáltatás előfizetésének vásárlását, és a kedvenc műsoraikat és filmjeiket egy helyen találja meg..

A Popcorn Time egyik legnagyobb tulajdonsága a sok elérhető platform. Itt megvitatjuk, hogyan lehet a Popcorn Időt használni az Apple TV-n.

A popcorn időről az Apple TV-n

A Popcorn Time használata Apple TV-n kiváló lehetőség a felhasználók számára, akik belefáradtak a több előfizetési szolgáltatással foglalkozni. Nincs szükség külön hardverre vagy szoftverre a Popcorn Time telepítéséhez az Apple TV-n, ami kényelmessé teszi a választást.

A Popcorn idő alkalmazás azonban nem található a hivatalos iTunes alkalmazásboltban. Ez azt jelenti, hogy van egy speciális módszer a Popcorn idő letöltésére és telepítésére az Apple TV-n, és megmutatjuk, hogyan’kész.

A popcorn idő letöltése az Apple TV-hez

Mint már említettük, nem töltheti le a Popcorn Time alkalmazást az iTuneson keresztül, azaz a fájlt újra kell töltenie. Az oldalsó betöltés harmadik féltől származó alkalmazások telepítése hátsó ajtó módszerrel.

A popcorn idő Apple TV-hez történő újratöltéséhez a következőkre lesz szüksége:

  • Mac számítógép
  • USB kábel
  • Működő Apple ID
  • Apple TV

Most, hogy megvan az összes anyagod, hadd’Lásd a letöltési lépéseket:

  1. Csatlakoztassa Mac-ét az Apple TV-hez USB-kábellel.
  2. Telepítse az oldalsó betöltő grafikus felhasználói eszközt, például a Cydia Impactor, a Mac számítógépére.
  3. Töltse le a Popcorn Time IPA fájlt a Mac-re egy jó hírű weboldalon keresztül.

A popcorn idő letöltése az Apple TV-hez

Hogyan kell telepíteni

Most, hogy van egy GUI eszköz és a Popcorn Time is’s Az IPA fájlt letöltötték a Mac-re, megkezdhetjük a telepítést. Ha nem’Még nem csatlakoztatta számítógépét és tv-jét USB-kábellel, csatlakoztassa most. A példánkban a Cydia Impactor-ot fogjuk használni.

A Popcorn Time telepítése az Apple TV-n

A GUI eszközben keresse meg és válassza ki az Apple TV-t az eszközök listájában.

GUI eszköz

Helyezze a Popcorn Time IPA fájlt a GUI eszközre, húzza a fájlt a képernyőre.

Helyezze át a Popcorn Time IPA fájlt a GUI eszközre

Amikor a rendszer kéri, írja be Apple ID-jét és jelszavát, és az alkalmazás letölt.

írja be az Apple ID-jét és jelszavát

Az alkalmazásnak most az Apple TV-n kell lennie, és készen áll a használatra!

A popcorn idő beállítása

Miután megnyitotta a pattogatott kukorica időt, el akar lépni a beállítások menübe!

Popcorn Time médiakönyvtár

Ebben a menüben megtalálja a Popcorn Time alkalmazás összes alapvető beállítási lehetőségét.

Pattogatott kukorica idő beállításai

Először az interfész alatt az alapértelmezett nyelvbeállítás van. 15 választási lehetőség közül valószínű, hogy lesz egy nyelvi opció, amely megfelel az Ön igényeinek.

Még mindig felület alatt - megváltoztathatja a témát is, de tudja, hogy az alkalmazás régebbi verziói csak a klasszikus témát kínálják.

Ezután felirat-beállítások vannak, amelyek lehetővé teszik a betűméret beállítását. Meg lehet változtatni a feliratot normálról extrare nagyra vagy akár extra kicsire is. Kóstolhat az összes köztes mérettel is, amíg meg nem találja a méretét, amely a megtekintés során a legkényelmesebb.

A beállítások menü utolsó néhány opciója lehet a két legfontosabb. Az első kettő a gyorsítótárat tartalmazza. Bár egy alapértelmezett terület terjed, választhat, hogy melyik mappát jelöli a gyorsítótárhoz. Arra is kérheti az alkalmazást, hogy ürítse ki a gyorsítótárát, amikor kilép a Popcorn Time Apple TV alkalmazásból.

Az utolsó lehetőség, “Letöltés előtt figyelmeztessen, ha a VPN ki van kapcsolva” automatikusan kiválasztva. Ennek oka a VPN használatának fontossága a popcorn idő használata közben. Ezt a választást törölheti, ha úgy dönt, de később megvitatjuk, miért olyan fontos, hogy mindig VPN-t használjunk, amikor fájlokat töltünk le az alkalmazásból.

streaming

Most, hogy letöltötte a Popcorn Időt az Apple TV-hez, és a beállítások kidolgozása megtörtént, engedje’megbeszéljük a streaming-et.

Az Apple TV számára a popcorn időben történő streaming rendkívül egyszerű. Az UI nagyon hasonló a népszerű streaming alkalmazásokhoz, mint például a Netflix. Választhat a népszerű elemek nyitóoldalán. Filmeket, TV-műsorokat vagy műfajokat is kereshet. Vagy csak használja a keresősávot, hogy írja be, amit meg szeretne nézni!

Miután döntött egy lehetőségről, meg fogja találni a műsor vagy a filmek nyitóoldalát. Ha ez egy TV-műsor, akkor a bal oldalon megjelenik az elérhető évszakok és epizódok listája. A TV-műsorok és a filmek egyaránt áttekinthető összefoglalót adnak, linket mutatnak az áttekintésekhez, az időhöz és a hozzászólási statisztikákhoz, valamint egy műfajt.

Popcorn Time film bevezetője

Miután kiválasztotta a pontos filmet vagy epizódot’szeretné megtekinteni, a nyelv és a minőség legördülő menüit a céloldal jobb alsó sarkában találhatja meg. Válassza ki és válassza ki “Nézze meg most.”

A VPN fontossága a pattogatott kukorica időben

A Popcorn Time-t, akárcsak a BitTorrent kiterjesztéseket, a megfelelő védelemmel kell használni. Vannak, akik ezeket a torzító alkalmazásokat használják a művek illegális másolatainak letöltésére. Emiatt ezeket az alkalmazásokat, és azokat, akik használják őket, szigorúan figyeljük. Ha aggódik, véletlenül letölthet egy illegális fájlt, vagy ha nem’ha tetszik az ötlete, hogy adatait, tartózkodási helyét, személyes adatait és online tevékenységeit idegen figyeli, akkor VPN-t kell használnia.

Először ellenőrizze a Legjobb VPN for Popcorn Time listánkat és találjon egy megbízható VPN-szolgáltatót

A megfelelő védelemmel és egy kis munkával könnyedén megnézheti kedvenc műsorait a Popcorn Time for Apple TV-vel!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 47