A popcorn idő használata a Roku-n


A Popcorn Time egy ingyenes, többplatformos, nyílt forráskódú alkalmazás, amely streaming-on-demand felhasználásra használható. Azt’az egyik legnépszerűbb streaming alkalmazás, mivel annak felületén és használhatóságán 2016-ban óriási fejlesztéseket hajtottak végre. Most nem csak a legmagasabb streaming lehetőségekkel küzd, mint például a Netflix és az Amazon Prime, hanem a hatalmas videógyűjteménye is felülmúlja a legtöbb versenytársat.

Ha úgy ítéli meg, hogy a Popcorn Idő ingyenes, több lehetőséggel rendelkezik, mint bármelyik előfizetésen alapuló alkalmazás, és a legtöbb eszközön elérhető,’Nem csoda, hogy egyre több ember választja a jelenlegi sokaságú VOD szolgáltatást.

Tudjuk, hogy a Popcorn Time számos platformon elérhető, de ma megkapjuk’megvitatjuk annak használatát a Roku-n.

A popkorni időről a Roku-n

A Popcorn Time használata Roku készüléken az egyik legegyszerűbb és mégis mélyebben elérhető lehetőség. Kicsit zavarossá válhat, ha megpróbálja megtanulni, hogyan kell használni a popcorn időt a Roku-n, de ez az’csak azért, mert az alkalmazás sokféleképpen felhasználható az akadályok megkerülésére, amelyekkel az alkalmazás telepítése során felmerülhet.

Ez valójában jó dolog, mert különféle telepítési lehetőségekkel jár’S nagyobb a esélye, hogy te’Megtalálhatja az Ön számára megfelelő telepítési választást. enged’áttekintjük néhány fő letöltési és telepítési módszert.

Pattogatott kukorica idő a Plexen keresztül

Azóta’Nincs Roku-specifikus alkalmazás a popcorn idő számára, meg kell találnunk egy másik módot az alkalmazás letöltésére a Roku-eszközön. Az egyik lehetőség a Popcorn Time csatorna letöltése a Plexen, amely egy elérhető alkalmazás a Roku-n.

Hogyan lehet letölteni - a Plex módszer

 • Töltse le a Plex Media alkalmazást a számítógépére, majd nyissa meg az alkalmazást.Hogyan töltsük le a popcorn időt a Roku - Plex módszerről
 • Keresse meg a Popcorn Time csatornát a Plex-en, és telepítse azt az alkalmazást követve’s utasításokat.
 • Töltse le a Plex eszközt a Roku készüléken.

A popcorn idő telepítése a Roku-ra a Plex módszerrel

 • Használja a Plex-t a pattogatott kukorica idő használatával, hogy a számítógépről a televízióra folytasson a Roku eszközt.
 • Ezzel a módszerrel nincs szükség további telepítésre.

Pattogatott kukorica idő a képernyőöntésen keresztül

A képernyő-leadás egy másik egyszerű módszer a popcorn idő Roku-val történő használatához. Ez azt jelenti, hogy a letöltési és telepítési útmutatók az operációs rendszerre vonatkoznak.

Hogyan töltsük le a popcorn időt a Roku-on - a Mac módszer

 • Keresse meg az operációs rendszer letöltési hivatkozását.Hogyan töltsük le a popcorn időt a Roku - Mac módszerrel
 • Válassza a Letöltés lehetőséget.
 • Nyissa meg a letöltött fájlt, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a telepítéshez.A popcorn idő telepítője - bevezetésPopcorn Time telepítő - telepítési típus
 • Megjegyzés: felkérést kaphat a biztonsági beállítások megváltoztatására, hogy harmadik féltől származó alkalmazás letölthető legyen. Ezt a Rendszerbeállítások menüben teheti meg.Rendszerbeállítások

Hogyan töltsük le a popcorn időt a Roku számítógépen

 • Keresse meg az operációs rendszer letöltési hivatkozását.Hogyan töltsük le a popcorn időt a Roku számítógépen
 • Válassza a Letöltés lehetőséget
 • Nyissa meg a letöltött fájlt, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az alkalmazás telepítéséhez.Popcorn Időpont helyPattogatott kukorica időbeállítási varázsló - utolsó lépésPopcorn Idő további telepítési feladatok

Beállít

Mielőtt elkezdené a streaming-et a Roku-eszközre, Ön’Meg akarja ugrani a Popcorn Time alkalmazás beállításait.

Pattogatott kukorica idő beállítása menü

Ebben a menüben beállíthatja a nyelv, a felirat, a gyorsítótár és a VPN-riasztás beállításait. Ez hasznos lehet az általános felhasználói elégedettség javításában, valamint a biztonság fenntartásában a Popcorn Idő használata közben.

Pattogatott kukorica idő beállításai

Hogyan továbbítsa a pattogatott kukorica időt Roku-ba

Most, hogy letöltötte a popcorn időt a számítógépére, felhasználhatja ezt a rendszert a képernyő elküldésére a Roku eszközre.

Casting Roku számítógépre

 • Kapcsolja be a televíziót és a Roku készüléket
 • Kapcsolja be a számítógépet, és nyomja meg a gombot “Windows Key + P.” Ez megmutatja a képernyő-váltót.
 • Válassza a Roku lehetőséget.
 • Fogadja el a casting parancsot a televízión, és élvezze a Popcorn Time használatát a Roku készüléken.

Casting Roku-ba Mac segítségével

 • Töltse le a Roku Mirror alkalmazást az iTunes áruházból.

Tükör Roku-nak

 • A letöltés után ellenőrizze, hogy Mac és Roku ugyanazon az útválasztó csatornán vannak-e. Most már tükrözheti a pattogatott kukorica idejét közvetlenül a Roku készülékre!
 • Megjegyzés: ez nem egy ingyenes alkalmazás. Ha azt szeretné, hogy a popcorn ideje a Roku élményéhez teljesen ingyenes legyen, javasoljuk a fent említett Plex módszer használatát.

A VPN fontossága a pattogatott kukorica időben

A popcorn időt, akárcsak a BitTorrent kiterjesztéseket, óvatosan kell használni. Bár ezek az alkalmazások jogszerűek is, lehetővé teszik a felhasználók számára a tartalom illegális letöltését. Azt’s egy olyan szürke terület, amelybe a felhasználó véletlenül belebotlik. És bár az illegális tartalmakba való bejutás véletlen és ártatlannak tűnhet, a szankció szigorú. A szerzői jog által védett művek kalózkodása szövetségi vádot vonhat maga után, nagy bírságokkal, sőt a börtönben töltött idővel is.

Ez az oka annak, hogy bármilyen torrent alkalmazás használatakor mindig használjon VPN-t. A VPN nem csak megvédi Önt a személyazonosító tolvajoktól, hackerektől és más számítógépes bűnözőktől. A VPN megvédi Önt más bíráló szemtől szemben online állapotban.

A VPN-k valódi digitális névtelenséget biztosítanak, és online élményüket az internetes szabadság magánjellegű vakációjává alakítják.

Mi’ve összeállította a legjobb pattogatott kukorica VPN-k listáját, és most csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a VPN szolgáltatót.

Tehát, most, hogy tudod, hogyan kell a Popcorn Időt felelősségteljesen és megfelelő védelem mellett használni, Ön készen áll arra, hogy élvezze az új, ingyenes video-igény szerinti alkalmazását. Élvezd!

Ajánlott szövegek:

A popcorn idő biztonságos?

Szükségem van VPN-re a popocorn időhöz

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 26