TunnelBear ne radi – što možete učiniti u vezi s tim?


Nijedan VPN ne radi savršeno, sve vrijeme (i mi)’bilo bi malo sumnjivo ako je to uspjelo). To se odnosi na sve strane, od rješenja za velike korporacije do laganih kućnih rješenja - a definitivno se odnosi i na TunnelBear.

Brz, jednostavan za korištenje, bogat značajkama i (obično) pouzdan, to’lako je vidjeti zašto toliko ljudi visoko ocjenjuje TunnelBear. Međutim, kada pregledate web, to’također je jasno da nisu svi’s iskustvom nema problema. A ponekad se to može popraviti samo korištenjem drugog davatelja koji bolje funkcionira u vašoj zemlji, tj. NordVPN.

Za one koji žele pokušati iskorijeniti probleme vezane za TunnelBear sami’Pripremili smo brzi varalica s uobičajenim problemima i načinima njihovog rješavanja.

Započnite jednostavno i odatle radite

TunnerBear ispravlja problem

Znamo da bi mogla biti uvreda za vašu inteligenciju, ali prije nego što započnemo s kopanjem u uobičajenim pitanjima TunnelBeara, to’s ključnim isprobavanjem osnovnih problema s VPN-om.

Ako nemaš’t već pokušajte prekinuti vezu, zatvoriti TunnelBear klijent i ponovo se povezati. Ako to ne uspije, ponovno pokrenite računalo ili telefon i pokušajte ponovo povezati se. Kad to ne’t raditi, deinstalirajte TunnelBear, preuzmite novu verziju i pokušajte još jednom.

Sada možemo biti sigurni da imate određeni problem s korištenjem TunnelBear-a, a ne samo generičku grešku. U tom slučaju, evo nekoliko najčešćih upita i načina kako ih riješiti.

1. TunnelBear ne radi s Netflixom

VPN Jedan klik za NetflixDeblokiranje strujećeg sadržaja s Netflixa i srodnih platformi jedan je od najčešćih razloga za pretplatu na visokokvalitetni VPN, a TunnelBear tvrdi da se u ovom odjelu snažno bilježi. Ali povremeno se kupci žale na gubitak pristupa Netflix sadržaju.

Obično će to biti u obliku poruke o pogrešci duž crta od “Pogreška struje: Čini se da koristite proxy ili deblokator”. Kad se to dogodi, ne bi trebao’ne morate isključiti svoju zaštitu privatnosti.

Rješenje problema TunnelBear Netflix

Prvo što trebate učiniti je isključiti se iz TunnelBear-a, a zatim pokušati ponovo. Ako dobijete istu poruku o pogrešci, pokušajte prijaviti na drugi TunnelBear poslužitelj i ponovno se povezati s Netflixom. Ako to ne znači’nemojte raditi, dvaput provjerite je li se IP adresa ispravno šifrirala. Ako TunnelBear može’ne možete pouzdano premjestiti svoju adresu’vrijeme je za prelazak na VPN koji može.

Ne možete podnijeti pad veze? Prebacite se na NordVPN - uslugu s najpouzdanijim voznim parkom poslužitelja. Nabavite NordVPN

2. TunnelBear ne radi u Kini

Je li dobro za korisnike u Kini?Kineska vlada je uvela relativno stroga ograničenja za neautorizirane VPN-ove putem Velikog vatrozida. Ovaj dragnet ima tendenciju da obuhvati većinu zapadnih pružatelja usluga, a TunnelBear je možda mogao biti blokiran kao rezultat.

Kako navesti Tunnelbear koji radi u Kini

Ako ti’Ako ste u Kini i želite uživati ​​u vrsti zaštite privatnosti koju uživate izvan zemlje, možda postoji rješenje. TunnelBear dolazi u paketu s dodatkom poznatim kao GhostBear.

Ovaj zgodan dodatak djeluje poput a “Stealth VPN,” što onemogućava snajperima da izvrše dubinsku inspekciju paketa (DPI) i skriva činjenicu da koristite zaštitu privatnosti od vlasti.

Da biste uključili GhostBear, prijavite se na poslužitelj izvan Kine, a zatim krenite na “postavke” izbornik preko ikone hamburgera. izabrati “Opcije,” i trebali biste vidjeti postavku koja vam govori da je GhostBear “od.” Uključite to na “Na.”

Međutim - riječ opreza. Don’Ne zaboravite kupiti pretplatu na TunnelBear prije putovanja u Kinu, jer će vlasti možda moći otkriti vašu VPN upotrebu na mjestu kupnje..

3. TunnelBear ne radi na Macu

Zašto koristiti VPN za MacSvaki VPN ima svoje pogreške i kompatibilnost, a TunnelBear nije iznimka. Sudeći prema povratnim informacijama kupaca na mreži, čini se da Mac klijent ima nešto više upita u odnosu na verziju sustava Windows.

To se obično odnosi na osnovna pitanja veza (to je da se TunnelBear ne spaja na prvom mjestu). Ako se to dogodi, trebalo bi naći rješenje.

Rješenje problema s TunnelBear vezom na Mac sustavima

Ne tako davno, TunnelBear je shvatio da Mac korisnici imaju jedinstvene probleme u vezi i poduzeo je mjere kako bi riješio ove probleme. Tvrtka je objavila dodatak za svog klijenta pod nazivom the “Pomoćni alat,” koji je izričito osmišljen kako bi pomogao korisnicima Mac računara online i pravilno zaštićen.

Ako možeš’ne mogu se povezati s Internetom’postoji šansa da Alat za pomoć ima utočište’nije instaliran. Možda ste slučajno propustili prompt za ažuriranje ili je nešto pogriješilo pri instaliranju TunnelBear-a.

Najbolji način da to osigurate je preuzimanje najnovije verzije klijenta TunnelBear za macOS. Ovo bi trebalo imati sve potrebne kompatibilne alate.

4. TunnelBear ne radi u školi ili radi

TunnelBear će ponekad dobro funkcionirati u vašem domu ili na pametnom telefonu dok lutate po gradu, ali ne uspijeva se povezati kad ga upotrebljavate u svom radnom mjestu ili obrazovnoj ustanovi. Razlog je prilično očit: uključena institucija ima blokove koji sprečavaju VPN da uspostavi vezu.

Rješenje za institucije koje blokiraju TunnelBear veze

Ako naletite na zid od opeke dok surfate webom u školi, nemojte’ne brinite (i nemojte’ne podmirite se za nisku ocjenu ili nepostojeću zaštitu privatnosti). Prvo što treba probati je GhostBear. Uključivanjem prikrivene VPN funkcije uključene u TunnelBear, možda ćete moći zavarati lokalnu mrežu misleći da je vaš promet isti kao i sve ostalo što prolazi kroz njegove servere.

Alternativno, možete pokušati povezati putem mobilne mreže. Ovo nije’idealno s ekonomske perspektive, ali potpuno zaobilazi lokalni vatrozid i mrežnu crnu listu, tako da’dobra je opcija ako trebate potražiti nekoliko stvari ili poslati povjerljivi e-mail.

Međutim, ponekad će studenti samo trebati prihvatiti da im je pregledavanje ograničeno dok ne napuste prostorije, bez obzira koju virtualnu privatnu mrežu koriste..

5. TunnelBear ne radi sa sustavom Windows 10

Windows telefon logotipRanije smo pokrivali macOS, ali to’Također je moguće da se korisnici TunnelBear susreću sa problemima veza s Windowsom 10. U ovom se slučaju problem očituje kao uspostavljanje veze s TunnelBearom.’s poslužiteljima, a da ne uspostavlja anonimnost ili šifriranje IP adrese.

Rješenje za TunnelBear ne povezuje se ispravno s Windowsom 10

Većinu vremena ovo je pitanje prilično jednostavno riješiti. Obično se odnosi na nefunkcionalnu OpenVPN implementaciju i može se riješiti deinstaliranjem i ponovnom instaliranjem klijenta TunnelBear..

Ako to ne znači’Ako se ne pokaže, korisnici Windowsa imaju još jedan trik do rukava. Kreni prema “Upravitelj uređaja” i onda “Mrežni adapteri.” Trebao bi postojati TAP adapter koji odgovara TunnelBearu. Onemogućite to, a zatim ponovo povežite s VPN. To često čini trik.

6. TunnelBear ne radi s Androidom

TunnelBear ne radi - što možete učiniti u vezi s tim?TunnelBear je popularna opcija za korisnike pametnih telefona, ali to’nije bez grešaka. Korisnici Androida redovito se susreću s problemima u vezi s povezivanjem, a brzine ponekad padaju tajanstveno. Međutim, jednostavna rješenja često rješavaju ta pitanja.

Rješenja za TunnelBear ne rade s Androidom

Tu sukobi ponekad mogu biti krivci, pa ako vaš telefon koristi alate za zaštitu od zlonamjernog softvera treće strane ili alate za blokiranje, pokušajte ih onemogućiti prije ponovnog povezivanja s TunnelBear. Isto se može primijeniti na aplikacije za očuvanje baterije, koje, čini se, otkrivaju VPN-ove kao agente. Dakle, njihovo isključivanje može pomoći.

U nekim je slučajevima firmver na Android uređajima pogrešno izmijenjen, zbog čega su VPN-ovi općenito teški za pokretanje. Ako ste prilagodili firmver na svom telefonu, moglo bi biti vrijedno preuzeti novi ROM ROM. Softver TunnelBear rijetko je problem.

Provjerite je li vaš VPN 100% siguran - stalno

Nadamo se da se ta rješenja primjenjuju na instalaciju TunnelBear i na vas’Morat ćete popraviti svoju zaštitu privatnosti u bilo kojem trenutku. Ali ako to nije’u tom slučaju, don’Ne ustručavajte se pronaći novog dobavljača. Zaštita putem VPN-a važna je, sve više kada se čini da je cyber kriminala i nadzora u porastu. Dakle, prebacivanje može biti sjajan način da ostanete sigurni i sačuvate svoj digitalni život bez stresa.

Preporučena čitanja:

TunnelBear pregled

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + = 23