TunnelBear a torrent


Az TunnelBear Kanada egyike’vezető VPN szolgáltatók. Valójában ez’az egyik legnagyobb VPN-időszak. A McAfee biztonsági óriás tulajdonában lévő TunnelBear megbízható, elérhető VPN szolgáltatást kínál minden nagyobb platformon. De használhatja-e az TunnelBear-t torrentingre?

Figyelem!

A torrenting VPN nélkül probléma

Noha a zaklatás a legtöbb országban törvényes, a szerzői joggal védett tartalom letöltése nem. Don’t elkapja ezt - használja a VPN-t!

Szerezd meg az TunnelBear alkalmazást most ▸

Támogatja-e az TunnelBear a torzítást?

Ott’Ez egy jó ok, amiért az TunnelBear nem’t hivatalosan támogatják a torzulást. Kanada a múltban meglehetősen hírhedt volt, hogy ellenséges a P2P letöltésre. 2015-ben a kormány új típust fogadott el törvények, amelyek kifejezetten az illegális letöltéseket célozzák.

Ezt követően a törvény előírja az internetszolgáltatók számára, hogy levelet küldjenek a szerzői joggal védett anyag letöltését elkapó felhasználók számára. De a bíróságok nem voltak’Nem kaptak új hatásköröket arra, hogy az ökölvívókat börtönbe küldjék, a szerzői jogtulajdonosok pedig nem’t valóban új módszereket adott a bűnelkövetők perelésére.

A 2015. évi törvények között azonban volt egy újabb csúnya meglepetés is megkövetelte, hogy a VPN-ek és az internetszolgáltatók naplót vezetjenek, melyik lenne “lehetővé kell tenni annak a személynek a személyazonosságának meghatározását, akihez az elektronikus hely tartozik”. Ez ahhoz vezetett, hogy néhány VPN kihúzta Kanadát egy biztonságosabb helyre, és azok, amelyek megmaradnak (például TunnelBear), nyomás alatt áll az új törvények betartása érdekében.

Milyen az TunnelBear kínzó politikája?

A jogi háttér figyelembe vételével feltételezheti, hogy az TunnelBear teljesen betiltja a P2P letöltését a szerverein.

Amikor meglátogatta az TunnelBear webhelyet, nyert’Nem talál semmilyen említést a torrentről vagy a társaktól való letöltésről bárhol

Azt’Világos, hogy ez nem’t egy VPN, amely elő kívánja mozdítani a torrent letöltéseket, és ez ez nem’t erre a célra optimalizálva.

A torrenting hiánya a VPN-en’A webhely nem’t baleset. Amikor a korábban tárgyalt internetes törvényeket elfogadták, az TunnelBear úgy döntött, hogy blokkolja a felhasználók hozzáférését a P2P letöltésekhez. Vagyis az TunnelBear úgy döntött, hogy a torrentok naplózása és az alapértékeikkel ellentétben áll blokkolja a kvázi-jogi tevékenységeket és arra összpontosít, hogy gyors, könnyű VPN-t biztosítson más online célokra.

De valószínűleg nyitva hagyták az ajtót, hogy a jövőben lehetővé tegyék a P2P letöltését. 2017-ig az TunnelBear weboldal egy cikket tartalmazott, amely egyértelműen idézett a tartalomszolgáltatók panaszát és magyarázta a VPN-t’álláspontja a felhasználói adatvédelem területén. Ezt a cikket azonban levonták, és te’Küzd, hogy magyarázatot találj az TunnelBear-re’a torrent helyzet.

Ez azt jelentheti, hogy a VPN arra törekszik, hogy vonzza azokat a felhasználókat, akik torrent akarnak, de nincsenek tudatában az TunnelBear-nek’s blokkoló gyakorlatok. Vagy azt is jelentheti, hogy a VPN átgondolja stratégiáját. Mi’Meg kell várni, hogy megnézze, hová vezetnek az események. De egyelőre az TunnelBear a torzításhoz nem működik’t opció - legalább hivatalosan.

Valaki sikeresen letöltötte a torrenteket az TunnelBear segítségével?

alagútfény a torzításhoz

Míg az TunnelBear ellenségesnek tűnik a kínzás ellen, és természetesen nem’A P2P letöltés elkerülése érdekében bizonyítékok vannak arra, hogy az ökölvívók ugyanolyan fájlokat oszthatnak meg. Tehát a VPN’s A bittorrent akadály több lehet “puha blokk”, a végleges tilalom helyett.

Egyes felhasználók azt állították, hogy a VPN a torrentálás súlyosabb helyzetéből toleranciasabb helyzetbe került. De ha vannak, az TunnelBear nem jelentette be a változásokat a nyilvánosság előtt. És ők nem’t tükröződik a társaságban’adatvédelmi irányelve, amely továbbra is figyelmen kívül hagyja a P2P letöltését.

Ha TunnelBear felhasználó vagy, és úgy találja, hogy a torrenting lehetséges, érdemes lehet átgondolni a szolgáltatót, amíg az adatvédelmi politika részletesebb részleteket nem tartalmaz..

Mennyire biztonságos az TunnelBear a torzításhoz?

enged’Feltételezzük, hogy az TunnelBear úgy dönt, hogy megengedi a torzításnak a jövőben. Van-e bizonyíték arra, hogy a VPN képes tárolni az Ön által letöltött adatokkal kapcsolatos adatokat, és kérésre ezeket a rendészeti szervek rendelkezésére bocsátja?

Adatvédelmi politikájában a VPN kijelenti, hogy egyáltalán nem gyűjt a következő adatokat (kivétel nélkül):

 • IP-címek, amelyek felkeresik a webhelyüket
 • IP-címek szolgáltatáscsatlakozáskor
 • DNS-lekérdezések csatlakozás közben
 • Bármilyen információ az alkalmazásokról, szolgáltatásokról vagy webhelyekről, amelyeket felhasználóink ​​használnak, miközben kapcsolódnak a Szolgáltatáshoz

Ez megnyugtató. Azt javasolja, hogy az TunnelBear Mindegy’nem gyűjti össze a mélyreható személyes adatokat amely felhasználható az egyes torrent letöltések nyomon követésére.

A társaság tisztában van a szolgáltatással “személyes adatok” idézés vagy érvényes végzés kézhezvételekor. De mit tartalmaz ez a személyes adat, és összekapcsolhatja-e önt kínzó tevékenységgel??

Személyes adatok az TunnelBear szerint

Alapvetően az TunnelBear’A személyes adatok meghatározása meglehetősen tág, és minden bizonnyal segíthet a bűnüldözési személyzetnek vagy a jogi kutatóknak az egyén profiljának felépítésében’online tevékenységek. Olyan információkat tartalmaz, mint például:

 • Email címek
 • Twitter-azonosítók (ha vannak)
 • Részletek az TunnelBear csomagok hosszáról
 • Fizetési adatok, ideértve az előfizetéshez használt hitelkártyán szereplő nevet, a fizetések dátumát és a kártya utolsó négy számát
 • Operációs rendszer
 • Összes adathasználat havonta
 • Interakciók az ügyfélszolgálattal (tehát gondoljon kétszer is a torrenting kérdéséről)

Ez az információ könnyen azonosítja Önt TunnelBear felhasználóként. De le tudja fedni a kínzó tevékenységeit? Valószínűleg nem. Amint a VPN hangsúlyozza “nem hozhatunk nyilvánosságra információkat azokról az alkalmazásokról, szolgáltatásokról vagy webhelyekről, amelyeket felhasználóink ​​fogyasztanak, amikor csatlakoznak a Szolgáltatásainkhoz” mert egyszerűen nem adnak’megvan.

Ha az TunnelBear-t az ő szavukra vesszük??

A torzítás alagútja

Várj azonban egy percet. didn’korábban arról beszéltünk, hogy a 2015. évi törvény előírja a VPN-ek számára, hogy naplókat tartsanak a felhasználói tevékenységekről? Ha az TunnelBear valóban nem’t ne rendelkezzen információval arról, hogy mit csinálnak a felhasználók a VPN-hez kapcsolódás közben, hogyan tudják betartani ezeket a szabályokat?

Az átadásukkor a technikai kommentátorok megvitatták, vajon a VPN-ek valóban beletartoznak-e a “távközlési eszközök.” Lehet, hogy az olyan társaságok, mint az TunnelBear, úgy döntöttek, hogy biztonságosan befogadhatják az éghajlatokat (legalábbis nem hivatalosan), és’t büntetőeljárás alá vonható.

vagylagosan, Lehet, hogy az TunnelBear nem teljesen őszinte a rendelkezésére álló információkkal kapcsolatban a felhasználók által letöltött információkról.

Az igazság az, hogy ezt a kérdést csak mi nem adjuk meg’t rengeteg információval kell rendelkeznie. A kanadai VPN és P2P letöltés jogi helyzete olyan rendetlenség, hogy két dolog igaz lehet:

 • A VPN-k úgy döntöttek, hogy figyelmen kívül hagyják a torzítás elleni szabályokat, miközben nem nyilvánították szolgáltatásaikat torrent-barátként.
 • A VPN-ek naplózhatják a felhasználókat, amikor torrent ügyfelekhez férnek hozzá a törvények betartása érdekében, és kizárják ezt a naplózást adatvédelmi irányelveikből.

Következtetés: don’Ne használja az TunnelBear fájdalmat

Összegezve: az TunnelBear számos hátrányt jelent a torrenter számára, amelyek nem teszik lehetővé a P2P letöltését. A VPN-kkel ez hatékonyabban szolgálja az özönlegetõket’ bölcsebbnek tűnik más adatvédelmi eszközt keresni. De mielőtt ezt megtenné, emlékezzen két fontos dologra a VPN-ekről és a torrentingról:

 1. A VPN telepítése nem jelent meg’t ne engedje, hogy a torrent szoftver automatikusan rajta futjon. Szüksége lesz néhány manuális konfigurációra, amelyet könnyen el lehet végezni a szolgáltatásra vonatkozó utasítások alapján’honlapján.
 2. Egyetlen VPN sem tudja megvédeni magától. Ezért ellenőrizze a megjegyzések részt, amelyet a felhasználók mondnak, és víruskereső szoftverrel szkennelje be a fájlokat.

Ajánlott szövegek:

Az TunnelBear VPN áttekintése

A legjobb VPN-ek a torrentinghez

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 3 =

map