A 10 legjobb Torrent9 alternatíva


A Torrent9 gyorsan a világ egyik legnépszerűbb kínzó oldalává vált, ám a közelmúltban az emberek életképes Torrent9 alternatívákat keresnek.

Miért? Mivel valamilyen ismeretlen ok miatt a franciaországi torrenting oldal november végén letiltotta a torrent fájlok letöltését. A Torrent9 olyan webhely, amely’legnépszerűbb a francia nyelvű országokban, amely nemcsak Franciaországot, hanem Kamerunot és Gabont is magában foglalja.

A letöltés helyett a Torrent9 többnyire olyan értesítéseket jelenít meg, amelyek ösztönzik a látogatókat a VPN használatára. Egy üzenet állítólag még azt is kimondta:

“A Torrent9 már nem kínál letöltést”

A letöltés képessége azonban úgy tűnik, hogy egyelőre visszatért. Azt’Nagyon valószínű, hogy valami később befolyásolhatja a letöltéseket a webhelyről. Mindezek mellett’Jelenleg fontos a francia nyelvű torrent rajongók számára, hogy megtalálják a legjobb Torrent9 alternatívákat, így bármikor és bárhol folytathatják kedvenc tartalmuk élvezetét.

Légy biztonságos a torrenting során. Kezdje el a torrenting egyik legjobb VPN-jével: ExpressVPN ▸

A piacon a legerősebb VPN magában foglalja az összes torrentot’s sebesség és biztonsági igények.

NordVPN ▸

Nem csak a leggyorsabb VPN-t a pillanatban, hanem azt is, amely nagyszerű ajánlatokkal rendelkezik a felhasználók számára.

CyberGhost ▸

Olcsó és felhasználóbarát - a CyberGhost nagyszerű szerverlistát és jó P2P képességeket kínál.

Kutattuk az internetet, hogy keressük a legjobb Torrent9 alternatívákat, és két részre bontottuk őket:

  • Francia nyelvű Torrent9 alternatívák
  • Angol nyelvű Torrent9 alternatívák

Tehát hadd’merülj be.

5 francia nyelvű Torrent9 alternatíva

# 1 Cpasbien

Cpasbien - Torrent9 alternatíva

Ennek kellene lennie a legnagyobb versenytársnak a francia nyelvű kínzó király címe számára. A Cpasbien rengeteg filmet, könyvet, zenét, játékot és TV-sorozatot rendszeresen frissít. Még jobb, ha egy nagyon aktív közösségük van, azaz ön’Nagyon gyors lesz a francia nyelvű tartalmak készítéséhez.

A weboldal kellemes és nagyon jól szervezett - ami egyértelművé teszi, hogy miért ez az egyik kedvenc francia nyelvű kínzó oldalunk.

# 2 YGG Torrent

YGG Torrent - Torrent9 alternatíva

A hatalmas, 2,4 millió aktív fiókkal büszkélkedő YGG Torrent minden bizonnyal kitölti a Torrent9 által nemrégiben hagyott helyet. Az YGG, amint maga állítja, a népszerű, de most elhunyt kínzó torzítóhely hamujól származik, a T411.

Ez egy rendkívül egyszerű torrenting webhely, egy egyszerű weboldal navigációval, kategóriákba bontva, top 100 és így tovább. Nincsenek’t ezer vetőgép a legújabb torrent fájlokhoz; mindazonáltal nagyon gyorsak.

# 3. Éves díj

Annuaire Telechargement - Torrent9 alternatíva

Ez az érdekes megjelenésű weboldal egy remek lehetőség a Torrent9 alternatívákat kereső emberek számára. A weboldalhoz viszonylag új letöltések érhetők el, de nem olyan rendszeresen, mint az YGG Torrent vagy a Cpasbien esetében.

Az elrendezés nagyon egyszerű - valójában nincs’t nagyon sokféle kínzó oldallal - de könnyen navigálhat, és megkaphatja azt, amit akar.

# 4 ZeTorrents

ZeTorrents - Torrent9 alternatíva

Ennek a népszerű Torrent9 alternatívának csak két nyilvánvaló kategóriája van: filmek és játékok. A legtöbb ember számára szerencsére’minden, amire szükségük van. Sok népszerű játékot és filmet találhat itt.

Van azonban egy hátrány (a korlátozott lehetőségek és a nem túl könnyű navigáció mellett): ők nem’t nagyon rendszeresen frissítik. A legújabb film 2018. szeptemberétől, míg a legújabb PC-játék 2018. december 28-tól származik - tehát úgy tűnik, hogy kissé erősebben támogatják a játékokat, mint a filmek.

# 5 GKTorrent

GKTorrent - Torrent9 alternatíva

Ez egy újabb nagyon egyszerű torrenting site. Ennek ellenére bemutatja magát az egyik jobb Torrent9 alternatívaként, tekintve, mivel nagyon sokféle film, TV-műsor, zene, könyv és játék található.

Könnyedén navigálhat, és megtalálhatja, amit talál’újra keresi. Nem’Nincs a közösségi erő és a sebesség mögött, mint ahogy Cpasbien teszi, de megvan’Nagyon megbízható.

Kedvenc francia nyelvű Torrent9 alternatívánk határozottan a Cpasbien.

Angol nyelvű Torrent9 alternatívák

# 1 A Kalóz-öböl

A Pirate Bay torrent oldala

Mi’már említettem, hogyan gondoljuk, hogy a Kalóz-öböl talán a legjobb a torrent oldalak közül a 2020-ban’miért nem tudtunk’Ne nézzük meg a Torrent9 legjobb alternatíváit anélkül, hogy megemlítenénk ezt.

Azt’Könnyen navigálható, rengeteg szenvedélyes közösség tagja, és rengeteg meghatalmazottat találhat, ha az oldal valaha is lemerül. Határozottan az egyik kedvenc angol nyelvű Torrent9 alternatívánk.

# 2 YTS (Yify)

Az YTS (YIFY) torrent webhely áttekintése

Ha te’alig várja, hogy kifejezetten filmeket találjon a torrent számára, akkor nyert’t nem talál jobb rés-specifikus torrenting helyet, mint az YTS. Bemutatva a Yify letöltését (amelyek új filmeket igazán kis méretben tartalmaznak), bármit megtalálhat, amire valójában szüksége van.

A webhely szintén nagyon kellemes, nagyon jó dizájnnal és felhasználói felülettel rendelkezik.

# 3 1337x

Az 1337x torrent webhely áttekintése

Az 1337x-nek sok jó oka van arra, hogy jelenleg a legjobb Torrent9 alternatívák között legyen. Elég jó sebességgel, és szépen rendezett oldallal rendelkezik, amely mindent megmutat, amit tudnia kell egy adott fájlról.

Lehet, hogy nem a legjobban kinéző oldal, de a megbízható letöltéshez határozottan ajánljuk.

# 4 LimeTorrents

LimeTorrents

Az egyik legrégebbi kínzó oldal, amely 2009-ben indult, a LimeTorrents sokat élt. De még ezeknek az éveknek a függvényében is bízhat benne, hogy kiváló, kiváló minőségű fájlokat kínál Önnek letöltésre.

Állítólag több mint 10 millió torrenttal rendelkezik, ami miatt a torrent fájlok egyik legnagyobb tárolója. Azt’Ezenkívül nagyon könnyű navigálni és megtalálni, amit keres, tehát minden bizonnyal nyert’Itt nem kell csalódnia.

# 5 RARBG

RARBG torrentek áttekintése

Végül mi’Nézzünk egy másik öregre: RARBG. A kor ellenére ez továbbra is az egyik legjobb Torrent9 alternatíva. Sok film van ott, de időnként felmerül a probléma a webhellyel: nem’Sok vetőgéppel rendelkezik még néhány nagyon népszerű film számára.

Ez csak ritkán jelenik meg, de mégis’ez valami, amit nem adunk’Valójában nem talál sok más, az itt felsorolt ​​Torrent9 alternatívával.

Ennek ellenére is’határozottan az egyik jobb, és azt gondoljuk, hogy téged is’élvezni fogom.

Az angol nyelvű Torrent9 alternatíváink közül a kedvencünk a The Pirate Bay.

Ne felejtsd el biztonságosan torrentolni

Azt’Fontos, hogy ne feledje, hogy biztonságosan torrent. A Pirate Bay, a Torrent9 és sok más kínzó oldal problémáinak oka az, hogy a torrenting gyakran magában foglalja a szerzői jogok által védett tartalmak megosztását, ami törvény által büntethető. Legalább a tartalomszolgáltatók bírósághoz fordíthatnak, és téged is’Hatalmas bírságot kell fizetnie.

Ezért mindig javasoljuk a VPN használatát (torrent és minden más számára). A VPN-k (virtuális magánhálózatok) elfedik a valódi személyazonosságát azáltal, hogy más választott IP-címet használnak. Így, ha én’m Párizsban, gyorsan csatlakozhatok egy VPN szerverhez Németországban, és úgy fog kinézni, mint én’m valójában Németországban.

Nem csak ezt, hanem a forgalmat is rejtjelemzi. Ily módon senki sem lesz képes azonosítani, mit én’csinálok, milyen oldalakat’meglátogattam az aktákat’m letöltés, stb’Már megbeszéltük a torrenting legjobb VPN-jeit, és azt javasoljuk, hogy nézd meg most.

A Torrent9 alternatívák közül melyik a kedvenc? Van valami fontos, amit hiányzott? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Ajánlott szövegek:

A rohamok biztonságosak?

Torrent illegális?

Hogyan gyorsíthatjuk meg a torzulást?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =