A 10 legjobb torrent ügyfél 2020-ban a szupergyors letöltésekért


A kínzó gyakorlat gyakran változik. Mivel a lobbisták továbbra is a torrent-tárhelyeket célozzák meg az internetes kalózkodás elleni küzdelemben, az olyan jól ismert keresőprogramok, mint a The Pirate Bay és az isoHunt, legyek, mint legyek.

A torrent kliensek viszont általában biztonságban vannak, mivel hajlamosak elkerülni a fájlok tárolását. Ennek kapcsán sok a legjobb torrent ügyfél a fájlmegosztás korszakától kezdve - mint például a LimeWire és a μTorrent - elveszítik a szívességet, vagy teljesen eltűnnek. A szoftvermérnökök mindig versenyben állnak egymással, és ügyfeleik fejlesztésére tett kísérletek vagy nem felelnek meg az új szabványoknak, vagy teljesen megsemmisítik a szoftvert..

Mint ilyen, ez’érdemes leltárt készíteni a felhasználók számára elérhető legjobb torrent szoftverekről 2020-ban. Ez különösen akkor fontos, ha Ön’még mindig használom μA Torrent, az a régi kedvenc, akit nemrégiben kritizáltak a rosszindulatú programok terjesztése és az adatbányászat lehetővé tétele miatt. Mint ilyen, a cikk célja, hogy útmutatást nyújtson a felhasználóknak - különösen az újszülötteknek - a legbiztonságosabb és leghatékonyabb kínzó élmény felé.

Légy biztonságos a torrenting során. Kezdje el a torrenting egyik legjobb VPN-jével: ExpressVPN ▸

A piacon a legerősebb VPN magában foglalja az összes torrentot’s sebesség és biztonsági igények.

NordVPN ▸

Nem csak a leggyorsabb VPN-t a pillanatban, hanem azt is, amely nagyszerű ajánlatokkal rendelkezik a felhasználók számára.

CyberGhost ▸

Olcsó és felhasználóbarát - a CyberGhost nagyszerű szerverlistát és jó P2P képességeket kínál.

Természetesen a különböző ügyfelek különböző igények kielégítésére készülnek, és néhányat erősebb rendszerekre való futtatásra terveztek; ezeket a tényezőket vizsgáltuk kutatásaink során a lehetséges lehetőségek széles skálájának biztosítása érdekében. Ehhez tíz legjobb torrent ügyfelet értékelünk a következő tényezők alapján:

  • egyszerű használat
  • Elérhető opciók
  • energiafogyasztás
  • hirdetés tartalma

A lista összeállításának egyik nehézsége az, hogy nem mindenkinek van hozzáférése ugyanahhoz a szélessávú csomaghoz; természetesen ez befolyásolhatja a kevésbé erős torrent kliensek felhasználói élményét. (Az őszintén szólva: a letöltési sebességünk 33,6 Mb / s volt, a feltöltéseknél pedig 6,95 Mb / s.)

qbittorrent

A qBittorrent nyílt forráskódú szoftver, vagyis együttműködő önkéntesek készíthetnek (és építenek) ezeket.

qBittorrent legjobb torrent ügyfelek

Mint μA Torrent továbbra is idegeníti a felhasználókat a túlzott hirdetési tartalom és a rosszindulatú programok miatt, a qBittorrent széles körben elismert méltó utódja. Különböző szoftvermérnökök alakították ki nyílt forráskódú licencén keresztül, és az eredmény minden μA Torrent korábban könnyű, okos és gondtalan volt.

A telepítés gyors és egyszerű, és az ügyfél nem próbálja megcsapni a felhasználókat harmadik fél által készített tartalom letöltésében. Különösen lenyűgözött az oldalsáv, amely vonzó módon bemutatja a torrent eszközök átfogó listáját.

A qBittorrent nem csupán teljesen alapvető torrent-ügyfél, de számos fejlett funkciót tartalmaz, például a tracker kezelését és a szuper-vetést, amelyek csak ott vannak, ha szüksége van rájuk. Mit’Nagyon figyelemre méltó ez a kliens, hogy körülbelül 25–30% CPU-t fogyaszt, ami viszonylag csekély mennyiségű egy ilyen nagy teljesítményű szoftver számára.

A qBittorrent nagyszerű sokoldalú, és nyílt forráskódú licencének köszönhetően’teljesen hirdetésmentes; fenntartása teljes mértékben az adományoktól függ. Magabiztosan hívhatjuk ezt a legjobb torrent ügyfelet 2020-ban.

Átvitel

Az átvitel egyszerűen a legkevésbé zavaró torrent kliens; azt’úgy tervezték, hogy a háttérben futtasson, bár az’elég kicsi ahhoz, hogy elfelejtse, mikor’s az előtérben.

Az átviteli torrent kliens áttekintése

Bár a sebességváltó eleinte kicsinek tűnik, mégis’Ez egy valóban robusztus szoftver. Az összes olyan fejlett funkció, amelyre a torrent ügyfelek várnak, egy erőteljes kis torrentgépen kondenzálódik. Ezek a szolgáltatások alacsony profilt tartanak fenn, de könnyen elérhetők azoknak a torrent veterán felhasználóknak, akik tudják, mit kell keresni.

A kezdők számára azonban ez’rendkívül egyszerű. Azt’A program úgy jelenik meg, hogy bármilyen program megjelenhessen - legyen az Windows vagy OSX -, és csak azokat az információkat mutatja be, amelyekre az alkalmi torrent felhasználóknak szükségük lesz. Még jobb, ha’A fájdalommentes telepítési folyamat után azonnal készen áll a cselekvésre.

Tömör megjelenésének másik előnye, hogy nincs hely a hirdetési tartalom számára. Az átvitel csupán annyit jelent, hogy kevés CPU-t vesz igénybe (általában körülbelül 20% körül), ugyanúgy, mint a képernyő mérete. Mint ilyen, ez’Az egyik legjobb torrent ügyfél az új felhasználók számára, és elég megbízható, hogy dicséretet szerezzen a fejlettebb torrent felhasználók számára.

Özönvíz

Míg a sebességváltó átfogja a torrenting alapjait egy kompakt felülettel, a Deluge az egyik legnépszerűbb torrent ügyfél a tech-hozzáértésű felhasználók körében.

Nagyszerű torrent kliens

A kliens furcsának tűnik a telepítéskor.

Tervezése meglehetősen szokatlan, és bár igen’Természetesen felhasználóbarát, ha’Miután megtapasztalták a torzítást, először furcsán elérhetetlennek tűnhet. Valójában ez azért van, mert Deluge nincs’t a rendszeres torrent kliens; azt’a felhasználói igényekhez igazítva’elégedettsége.

A hivatalos weboldalon van egy hatalmas lista a bővítményekről (lásd alább), amelyek lehetővé teszik az ügyfél testreszabását egyre’szüksége van. Noha a fejlesztő által biztosított tartomány figyelemre méltó, ezeknek a plug-ineknek a hatalmas tömege meghökkentheti az alkalmi torrent felhasználót. Ebben az esetben azonban szabadon hagyhatja el a Deluge-t, ahogy van.

Nagyszerű pluginok

Ezen plug-inek némelyike ​​olyan lehetőségekre terjed ki, amelyek a fejlettebb torrent ügyfeleknél érhetők el. Ebben rejlik azonban a Deluge zseni: plug-inek nélkül az ügyfél csak 22–27% CPU-t fogyaszt.

Alapvetően ez egy rendkívül korszerű szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználó számára az energiagazdálkodás testreszabását, ezáltal a Deluge a torrent ügyfelek számára a kalandos felhasználó számára.

Vuze

A Vuze a fejlettebb torrent ügyfelek közé tartozik, és a LimeWire és a μözön.

Vuze áttekintés

A legújabb verziókban azonban Vuze-t következetesen kritizálták ‘felfuvalkodott.’ Mi’d hajlandó egyetérteni; miután megvizsgáltuk a szoftvert magunknak, azt találtuk, hogy az ügyfél kissé túlterhelő. Ez nem’nem feltétlenül rossz dolog - ott’A nyilvánvalóan a fejlettebb szoftverek piaca - de minden bizonnyal félelmetesnek tűnhet a kínzó újszülött számára.

Valóban, a Vuze teljes mértékben elégedettnek tűnik nehéznek tűnővel. Alatt ‘preferenciák’ a felhasználó kiválaszthatja a sajátját ‘Felhasználói jártasság,’ a választásokkal ‘Kezdő,’ ‘Közbülső,’ és ‘Fejlett.’ Biztosan megértjük, hogy ez a hozzáférhetőség javításának lehetősége, de ott van’Valami kizáró tényező a nehézségi helyzet jelenlétében.

A Vuze nyelven is elérhető ‘Pro’ mód, amelyet eredetileg 29,90 USD-ben soroltak be évente. Az ingyenes verzió hirdetései szerint a fő előnye annak, hogy letöltés közben videókat játszanak; ez a szolgáltatás azonban sok ingyenes ügyféllel könnyen elérhető.

A telepítési folyamat továbbá minden egyes lépésnél megkísérel harmadik féltől származó szoftverek letöltését.

Azok a felhasználók, akik erősebb torrent-ügyfelet vágynak, valószínűleg sokat szeretnek Vuze-ban, de ez az’Érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen hatalmas klienssel jelentős feldolgozási követelmények merülnek fel: egyetlen letöltés átlagosan 40–60% -ot fogyaszthat. Mint ilyen, ez egy torrent ügyfél, amelyet óvatosan kell kezelni.

BitTorrent

mert μA torrent felhasználók vonakodnak a változtatásokról’érdemes megfontolni a BitTorrent-et; azt’ugyanazon társaság fejlesztette ki μA Torrent, és mint ilyen, pontosan ugyanazzal a felülettel rendelkezik.

A BitTorrent torrent kliens áttekintése

A BitTorrent ésszerűbb μTorrent, és sajnos ez azt jelenti, hogy kissé hiányzik a rendelkezésre álló lehetőségek. Ennek az az előnye, hogy a BitTorrent ennek eredményeként viszonylag nem támadó torrent kliensé válik. Reklámai csak az idő felén működnek, és általában egy óránál kevesebb, mint 20% CPU-t fogyaszt.

Annak ellenére, hogy bizonyos vonatkozásban túlméretesnek tűnik, a BitTorrent médialejátszóján túlmutat olyan klienseken, mint például a Vuze és a Folx, amely csak az ügyfelek fizetett változataiban érhető el. A telepítés gyors, egyszerű és felhasználóbarát is, és nem kísérelte meg becsapni a felhasználót a harmadik féltől származó tartalom letöltésébe..

Az eredmény tehát az, hogy a BitTorrent újabb érdekes torrent-ügyfél kezdőknek, még ha nem is’t olyan vonzó, mint a többi modell.

WebTorrent

A WebTorrent egy újabb, rendkívül agresszív torrent-ügyfél, amelynek egyedülálló előnye van: ez’A jelenleg működő egyik esztétikailag legmegfelelőbb ügyfél.

Webtorrent áttekintés

Az egyetlen hátránya egy ilyen kialakításnak, hogy ezeket ténylegesen elősegítik. A kezdőknek óvatosan kell kerülniük a véletlenszerű letöltést. A WebTorrent szintén elmarad az opció elérhetőségéről; Valójában úgy tűnik, hogy a torrent ügyfelekkel elérhető legtöbb szokásos lehetőség hiányzik.

WebTorrent’Fő előnye azonban, hogy kis energiát fogyaszt; a legtöbb esetben kevesebb, mint 10% CPU-t használ. Ezenkívül, noha technikailag tele van reklámokkal, annak nagy vonása az, hogy a tartalmat vizuálisan tetszőleges módon jeleníti meg..

Noha a WebTorrentnek minden bizonnyal vannak hátrányai, akkor az’nagyon ajánlott az újszülöttek számára; azt’Ez egy könnyű ügyfél, aki boldogan elcsúszik a háttérben, és nem’t szemmel látja, ha szemmel szeretné tartani a letöltési sebességet.

BitLord

A BitLord hirdetése a következő ‘legegyszerűbb torrent letöltő,’ ami minden bizonnyal magas követelés; azonban sok szempontot oszt meg a felhasználóbarát qBittorrent-kel, és minden bizonnyal a 2020-ban elérhető torrent-ügyfelek között van.

BitLord áttekintés

A telepítés során azonban a BitLord rossz benyomást kelt. Azoknak az ügyfeleknek, akik szerény 25–30% -os CPU-t fogyasztanak, a program’A fájlméret könnyen a legnagyobb az ügyfelek közül’tesztelték. Mint ilyen, ez hosszú letöltési időszakot és telepítést tesz szükségessé - legalábbis a modern szabványok szerint.

Ennek ellenére a BitLord rendelkezik néhány apró, de egyedi előnnyel a versenyhez képest. A letöltési sebességeket mind a felső, mind az alsó menüsor felsorolja, ami sokkal könnyebbé teszi a felhasználók számára a letöltési sebesség figyelemmel kísérését. Van egy speciális keresési funkció az Open Subtitles számára is, amely életmentő lehet az idegen nyelvű filmek rajongói számára.

A telepítés utáni BitLord egyetlen igazi hátránya a hirdetés tartalma; még akkor is, ha a hirdetések a letöltés fő oldalán meglehetősen minimálisak. Összességében ez egy vonzó ügyfél, aki nagyon közel áll a qBittorrent minőségi szintjének eléréséhez, és csak néhány apró akadálytól elmarad..

FrostWire

A FrostWire egy torrentes veterán ügyfél, amelyet 2004-ben fejlesztettek ki a most elveszett LimeWire nyílt forrású offshootjaként..

FrostWire torrent kliens

Az egyik kedvenc dolog a FrostWire-nál - akár furcsa, mint amilyennek tűnik -, a telepítés folyamata. Mindent barátságos módon mutatnak be és laikus módon magyarázzák, és a program nem kísérelte meg becsapni a sietős kattintót a potenciálisan veszélyes harmadik fél tartalmának letöltésébe..

Amint az ügyfél feláll és fut, egyértelmű útmutatásokat is tartalmaz az első torrent letöltéséhez. Mint sok más, az itt felsorolt ​​érdemes torrentnél, a FrostWire a médiatartalom lejátszásának lehetőségét is kínálja’letöltés. Interfészje is vonzóan van kialakítva, és lágy kék színvilága könnyű a szemén.

Az egyetlen igazi hátránya a FrostWire-nek, hogy ez’s kissé nehézkes szoftver; egyetlen torrent letöltése 50% CPU-t fogyaszthat. Ettől eltekintve, ez azonban az egyik legjobb torrent ügyfél kezdőknek, bár ezeknek a kezdőknek biztosítaniuk kell, hogy rendszereik ésszerűen hatékony processzorokon működjenek.

Folx

A Folx egy kevésbé ismert torrent ügyfél, bár az utóbbi időben az interneten a leggyorsabb fájlmegosztó menedzsernek elismerést kapott..

A Folx legjobb torrent ügyfeleinek áttekintése

Mi menedékünk van’Nem tudtam azonban megerősíteni ezen állítások életképességét, mert a Folxnak látszólag volt ‘hét nélkül’ velünk - valójában az egyik leglassabb torrent ügyfél volt, amit teszteltünk. Nagyon lenyűgözött, hogy ez a kliens mennyire volt hatékony a gyakorlatban, mivel alig repedt 10% -os CPU-t a tesztletöltések során.

Ennek a hatékonyságnak természetesen vannak hátrányai is. Ennél is inkább, mint a BitTorrentnél, a Folxnak hiányzik az alapértelmezett beállítások többsége a legjobb torrent kliensekkel. Az összes fiók esetében ezek a lehetőségek csak akkor érhetők el, ha a ‘Pro’ ennek az ügyfélnek a verziója, amelyet kb. öt percenként kéri.

A Folx alapváltozatával úgy tűnik, hogy a felhasználó képes letölteni a torrenteket, és semmit sem tehet. Ez természetesen pontosan az lehet, amit egyes felhasználók vágynak egy torrent klienstől, mások pedig megtapasztalhatják a programot’s jelentett nagy sebességű letöltéseket. Ha csak minimálisra van szüksége, akkor mindenképpen próbálja ki a Folxot.

Tribler

A Tribler a legegyedibb torrent kliens,’ide tartozik, és szigorúan a legfejlettebb torrent felhasználók számára van fenntartva.

Szörnyűbb felülvizsgálat

Ez a torrent kliens hagyma útválasztást használ, amely anonim fájlmegosztást tesz lehetővé a BitTorrent protokollon keresztül (peer-to-peer hálózat). A hagyma útválasztással a hálózati forgalom véletlenszerűen visszapattan a globális IP-címeken, ami lényegében láthatatlanná tesz téged az interneten, mivel megakadályozza, hogy bárki megtalálhassa személyazonosságát vagy tartózkodási helyét..

Fontos azonban, hogy ez nem olyan egyértelmű, mint amilyennek látszik. A hagyma útvonalú forgalomnak végül el kell hagynia a decentralizált hálózatot, és ezt a kilépési csomópontokon keresztül kell végrehajtani; ezek a kilépő csomópontok felelőssé válnak az adott hálózaton áthaladó forgalomért. A Tribler régebbi verziói automatikusan létrehozták a felhasználót’s IP kilépési csomópontként, ami ahhoz vezetett, hogy a DMCA értesítéseket elküldték a felhasználóknak az általuk nem elvégzett torrentekre’még letölt sem.

A Tribler újabb verziói nem teszik ezt automatikusan, de továbbra is lehetőséget biztosítanak erre; soha ne hagyja, hogy számítógépe kilépési csomóponttá váljon. A biztonságosabb biztonság érdekében használjon egy VPN-t, amelyet mi is’Röviddel fedezem.

Mint ilyen, a Tarsert a kalandos torrent felhasználó számára tervezték. Azt’Egy nehéz ügyfél, amely gyakran körülbelül 90% CPU-t fogyaszt, de ez’Gyors, vonzó, és tartalmaz egy beépített keresőmotort, amely bármi mást is megcéloz’tesztelték. Néhány hiányzó lehetőség mellett a Tribler úgy tűnik, hogy az egyik legmegbízhatóbb torrent ügyfél a mai napon - csak győződjön meg róla, hogy’újból biztonságosan használja.

Biztonság torrentok használata közben

Mint az elején említettük, az elmúlt években a zsaroló tűz tűnt fel a szerzői jogi kalózkodás elleni folyamatos küzdelem miatt. Bizonyos területek teljes egészében illegálisvá tették az ökölvívást, és a felhasználók bírságot szabhatnak a szerzői joggal védett tartalom letöltéséért.

Itt van a hat ország, ahol ez a helyzet:

  • Egyesült Királyság
  • Franciaország
  • Németország
  • Finnország
  • Japán
  • Egyesült Arab Emírségek

Mindemellett érdemes emlékezni arra is, hogy a torrenting a peer-to-peer fájlmegosztással működik, ami azt jelenti, hogy a tartalmat átviszik a vetőgépek (a teljes fájlt tartalmazó személyek) és az oktatók (a fájlt is letöltő személyek) között..

Mint ilyenek, ezek a felhasználók technikailag feltöltenek tartalmat - különösképp a vetőgépeket -, amelyek sok területen lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy panaszt kapjanak a szerzői jogok trolljaként ismert jogi szervezetektől..

Ezért’Fontos a VPN (virtuális magánhálózat) használata torrentálás közben. Csakúgy, mint a hagyma útválasztás, a VPN a valódi IP-címét egy teljesen véletlenszerű szerverre viszi vissza, ami lehetetlenné teszi, hogy bárki nyomon kövesse az Ön tevékenységét. Ez megvédi a szerzői jogi értesítésektől és az egyezségi levelektől, amelyek mindegyike súlyos pénzbírság (vagy akár börtönbüntetés) kockázatát jelenti..

A VPN-ekkel szemben általános tévhit, hogy az IP-cím átirányításával korlátozzák a tényleges letöltési sebességet. Ez természetesen nem ez a helyzet; teszteinket VPN használatával végeztük, és amint az elején elmondtuk, 33 Mb / s-nál nagyobb sebességgel működtünk, vagyis tíz perc alatt letölthetjük a nagy torrent fájlokat (1–2 GB)..

Valóban mi’Saját teszteket végeztünk a jelenleg elérhető legjobb VPN-ekkel kapcsolatban. Még egyszer, ez feltétlenül szükséges a torrent felhasználók számára, mivel biztosítja, hogy biztonságban maradjon az egész torrent-élmény során.

Összegzés: a legjobb torrent ügyfelek

Kutatásaink során magabiztosan mondhatjuk, hogy a qBittorrent a mai napig a legnagyobb mindennapos torrent kliens; kezdőknek, kezdőknek és a torzítás szakértőinek, megteheted’Nem megy rosszul ezzel a szoftverrel.

Ezzel mondtuk, mi’d azzal érvelnek a legjobb torrent kliens az abszolút kezdők számára a FrostWire, mi a leginkább felhasználóbarát szoftver’a vizsgálati szakasz során találkoztunk.

A Frostwire a legjobb torrent ügyfél, ha Ön’abszolút kezdő, a Folx a könnyű felhasználók számára, a Deluge pedig a legjobb a tech-hozzáértésű felhasználók számára.

Azoknak a felhasználóknak, akiknek szükségük van egy könnyű, teljesítmény-barát kliensre, javasoljuk a Folx-ot (vagy WebTorrent-t, ha Ön’re esthete). A legjobban hozzáértő felhasználók számára ismét mi’d utalvány a hét bármely napjának Deluge-jére.

Szóval melyik ma az itt felsorolt ​​legjobb torrent-ügyfelet használja 2020-ban? Vannak olyan jelentősebbek, amelyeket mi?’hiányzott?

Bármelyik, amit mi’felsoroltál problémákat? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 52