Recenzia Kill Ping – VPN-ul de jocuri online merită sarea sa?


VPN-urile sunt o armă secretă a jucătorilor calificați de mult timp acum. Cu toate acestea, toate au un dezavantaj semnificativ. Chiar dacă vă permit să evitați conturile blocate, obțineți acces la noi funcții și multe altele’nu sunt cele mai bune instrumente pentru jocuri online. Acea’pentru că produc întârzieri vizibile și latență, distrugând experiența de joc atunci când contează cel mai mult.

Ei bine, ar trebui să știți că nu toate VPN-urile sunt rele. De fapt, există instrumente specializate a căror misiune principală este de a vă permite să planificați jocuri online așa cum vă’nu le-am mai jucat până acum. Și ați ghicit - Kill Ping este unul dintre aceste servicii.

Deci, chiar funcționează Kill Ping? Ce fel de performanță vă puteți aștepta? Noi’o să răspund la toate aceste întrebări și multe altele, așa că bineveniți la recenzia noastră practică Kill Ping.

Ce este Kill Ping, în primul rând?

Mulți ar spune că Kill Ping este de fapt un serviciu VPN, dar asta’nu este în întregime adevărat. Acesta este un software specializat care’este construit pentru jucători, de la sol. Funcționează conectându-vă la cel mai apropiat server (motiv pentru care oamenii îl asociază cu VPN-urile), oferind performanțe mult mai bune pe care le’d obișnuiesc.

Compania din spatele lui Kill Ping se numește GZ Systems și ea’cu sediul în Hong Kong. Conform declarației misiunii, această companie este condusă de jucători avizi, iar scopul lor principal este de a elimina vârfurile de ping și de a reduce latența și alte probleme de joc legate de întârziere..

Toate acestea se realizează prin servere extrem de optimizate. Când vine vorba de VPN-uri și proxy-uri convenționale, serverele respective sunt concepute pentru a cripta și a scramba datele dvs. web - pentru a vă face anonim online. Cu toate acestea, Kill Ping aduce servere optimizate pentru fluxul rapid de trafic web, ceea ce duce la o performanță inegalabilă.

Deci, trebuie să vă întrebați ce fel de performanță și caracteristici vă puteți aștepta? Ei bine, continuați să citiți recenzia noastră despre Kill Ping și aflați!

Ce te poți aștepta de la Kill Ping?

În acest segment al reviziei noastre Kill Ping, noi’Mă voi concentra pe cele mai importante caracteristici ale acestui serviciu. Deci, fără întârziere, permiteți-vă’verifică la ce să te aștepți:

  • Rețea server importantă: veți obține acces nelimitat la peste 100 de servere, răspândite în 30 de țări. Kill Ping detectează locația fizică și te conectează la un server optim calculând ping, viteză și alți factori. Desigur, puteți lua problema în propriile mâini și vă puteți conecta la un server la alegere.
  • Reduceți decalajul cu până la 60%: compania afirmă că puteți reduce întârzierile în jocurile acceptate cu până la 60%. Acest lucru poate face o diferență uriașă în MMO-urile și FPS-urile dvs. preferate, permițându-vă să deveniți mai receptiv și mai rapid să acționați.
  • Comutare server nelimitat: după abonarea la Kill Ping, poți sări liber de la un server la altul în câteva secunde. Nu există lățime de bandă sau limitări de date.
  • Adblocker capabil: printre numeroasele tehnici pe care le folosește Kill Ping, acesta previne anunțurile digitale, ceea ce la rândul său face ca conexiunea dvs. web să fie mai rapidă și mai stabilă.
  • Suport pentru Windows: ar trebui să știți, de asemenea, că Kill Ping este disponibil doar pe Windows. Totuși, acest lucru nu este’Este o afacere atât de proastă, având în vedere că Windows este cea mai capabilă platformă de jocuri. Prezența lui Kill Ping este aici pentru a demonstra această afirmație.

Ce jocuri acceptă Kill Ping?

După cum puteți spune, Kill Ping este dedicat jocurilor multiplayer online. Și susținerea multora din zilele noastre’titlurile populare nu este o sarcină ușoară, având în vedere că jocurile online sunt printre astăzi’cele mai populare titluri. Cu toate acestea, Kill Ping nu dezamăgește.

Printre jocurile acceptate, tu’Voi găsi Fortnite, ARK: Survival Evolved, FIFA 18 (și 17), PUBG, Rocket League, Overwatch, Battleborn, Dota 2, CS: GO, World of Warcraft, Tera Online, Team Fortress 2, H1Z1 și multe altele.

Aceasta’De asemenea, este important de menționat că Kill Ping adaugă noi jocuri la fiecare două luni. Acest serviciu este pe piață de câțiva ani și acum și-a dovedit dedicația de a susține cele mai recente și cele mai moderne jocuri. Puteți, de asemenea, să vă trimiteți propriile solicitări către serviciu’E echipa dacă există’e un joc tu’Aș dori să văd susținut în viitor.

Funcționează Kill Ping?

Dacă nu’nu aveți încredere în noi, trebuie să știți că numeroase mărturii ale utilizatorului de pe web oferă o privire asupra funcționării acestui serviciu. Mii de utilizatori au remarcat că ping-ul lor a fost redus dramatic, producând un joc mai plăcut.

Acestea fiind spuse, atunci când verificați ce cred alții, vă sfătuim să fiți prudent în ceea ce citiți. Nu donăm’nu trebuie să vă spun asta azi’lumea jocurilor este extrem de competitivă, cu o mulțime de informații false care plutesc pe web. Și din moment ce Kill Ping poate fi fiecare jucător’este cel mai bun aliat, mulți vor să păstreze acest serviciu în secret.

Sfatul nostru este să ne bazăm pe surse independente. Aici ești tu’Voi găsi câteva cifre concrete, spunând că ping-ul lor a fost redus de la 300ms și 200ms la 120-140ms. Puteți consulta și Kill Ping’profiluri sociale, unde’Voi vedea că acest serviciu există din 2014. Prin urmare, trebuie să fi făcut ceva bine.

Prețuri

Similar cu modul în care serviciile VPN își aduc planurile de prețuri, Kill Ping oferă și o serie de modele de abonamente. Pentru a vă face mai ușor să vedeți cât trebuie să plătiți, noi’o să arunc o privire aprofundată asupra lui Kill Ping’s planuri de abonament.

  • Plan de 1 lună: acesta este ‘de bază’ planifică locul unde’ești taxat în fiecare lună. Veți primi să plătiți 9,99 USD pe lună, ceea ce vă oferă acces la tot ceea ce oferă Kill Ping.
  • Plan de 6 luni: dacă decideți să vă înscrieți cu șase luni în avans, dumneavoastră’Voi plăti 35,99 USD - ceea ce se reduce la 5,99 USD pe lună.
  • Plan de 12 luni: în sfârșit, cel mai accesibil plan al lui Kill Ping (pe termen lung) este compania’s plan de 12 luni, la pretul de 39,99 dolari. Cu toate acestea, dacă decideți să mergeți cu acesta, voi’Voi primi un an suplimentar gratuit, gratuit. Cu alte cuvinte, tu’Voi cumpăra Kill Ping pentru doar 1,16 USD pe lună și îl folosiți timp de 24 de luni.

După cum puteți vedea, Kill Ping aduce trei planuri de abonament. Singura diferență între acestea este prețul lor. daca tu’sunteți dispus să mergeți pentru oricare dintre planurile pe termen lung, voi’Voi salva destul de puțin. Cel mai bun lucru este că nu’nu aveți nimic de pierdut, deoarece acest serviciu este livrat cu o garanție de returnare de 15 zile.

Deci - este Kill Ping legitim?

Cu tot ce am spus până acum în recenzia Kill Ping, noi’ești sigur că’mă simt destul de încântat. Cu toate acestea, întrebarea finală este dacă Kill ping este legitim? Și cum poți ști asta înainte de a cumpăra?

Ei bine, acolo’Îmi place mult despre Kill Ping în ceea ce privește credibilitatea sa. Aceasta’Sunt de aproximativ cinci ani acum, ceea ce este destul de mult timp pentru orice serviciu digital. Există numeroase recenzii ale utilizatorilor pe web, lăudând Kill Ping pentru performanțele sale. Dar poate cea mai de încredere sursă despre Kill Ping este TrustPilot.

TrustPilot vă oferă o imagine despre cât de bine funcționează Kill Ping. Aceasta’este evaluat în prezent la 3/5, ceea ce spune că nu orice utilizator poate fi mulțumit de acest serviciu.

Încă o dată, ar trebui să știți că puteți testa-drive Kill Ping până la 15 zile și vă veți returna banii în dvs.’nu sunt fericit.

În cele din urmă, fiți conștienți că există mai multe VPN-uri de jocuri care vă pot potrivi mai bine.

Gânduri finale

Toate lucrurile luate în considerare, asta ar fi tot ceea ce noi’Am fost pregătit gânditor pentru recenzia noastră de Kill Ping. În cazul în care există’altceva ești tu’Aș dori să știu sau să întreb, don’nu ezitați să ne contactați. Și dacă tu’sunt dispus să încercați acest serviciu singuri, don’nu uitați să vă împărtășiți experiența. Mulțumiri!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 59