Какво е елита на Hotspot Shield?


Hotspot Shield Elite е безплатна виртуална частна мрежа. Разработен и пуснат на пазара от AnchorFree, този VPN е известен с това, че е лесен за настройване и е привлякъл огромна потребителска база с около 650 милиона потребители, разположени по целия свят..

Но ти го правиш’не е нужно да вървите с тълпата. Вместо това използвайте нашия задълбочен поглед върху това какво е Hotspot Shield Elite’предлагат безплатни и платени версии. По този начин можете да вземете информирано решение дали да се придържате към безплатния VPN или да надстроите до пълната версия на Hotspot Shield.

Какви функции предлага Hotspot Shield Elite?

Hotspot Shield Elite е AnchorFree’s водещ VPN и се предлага в две версии: безплатна и Premium.

За тези, които не знаят, VPN работят, като създават криптирани “тунели” между потребителите’ компютри и дестинации в мрежата. Трафикът се насочва през VPN’собствени сървъри, което криптира потребителите’ данни и крие действителния им IP адрес, като им дава (надяваме се) пълна анонимност.

  • В случая на Hotspot Shield Elite’Безплатна версия, потребителите се възползват от следните функции:
  • 256-битово AES криптиране с военен клас, което не винаги се случва с безплатни VPN.
  • Използване на един сървър, разположен в Съединените щати.
  • 500MB капацитет за дневна честотна лента.
  • Едно устройство, свързано към VPN.

То’Важно е да знаете, че безплатната версия на Hotspot Shield съдържа реклами. Което означава, че всеки път, когато използвате VPN, вие’Ще видите банер в горната част на екрана на браузъра си. Печели’t скоростта на удара, но може да е неудобство за някои потребители.

По какво се различава безплатната версия от пълния пакет Hotspot Shield?

Всички потребители започват с безплатната версия на Hotspot Shield, но това е така’е лесно да се надстройва до Premium версия чрез “Премия за плащане.” Ако го направите, получавате много по-разнообразен набор от функции. Например, премиум потребителите се възползват от:

  • 24 сървърни местоположения в целия свят.
  • Неограничена употреба на данни и скорост.
  • Без реклами.
  • Възможността да се използва Hotspot Shield на 5 различни устройства наведнъж.
  • Поддръжка от AnchorFree’s VPN сервизен екип, които са достъпни 24 часа в денонощието чрез чат на живо и имейл.
  • Възможността за деблокиране на географски ограничени уебсайтове.

Както вероятно можете да разберете, двете приложения са почти напълно различни животни. Естествено, клиентите трябва да плащат месечен абонамент за пълната версия на Hotspot Shield. Цените могат да бъдат доста ниски, като най-евтините планове се предлагат от $ 2,99 на месец (ако имате’готови сте да се ангажирате с тригодишен договор).

Пожизнените абонаменти също могат да бъдат достъпни в определени часове и да бъдат предлагани за еднократно плащане от 39,99 долара. Тези сделки са един от малкото по-евтини начини за осигуряване на дългосрочно VPN покритие.

Има ли причини да избягваме безплатната версия на Hotspot Shield?

Докато Hotspot Shield твърди, че е “елит”, всички VPN отправят големи претенции относно скоростта, сигурността и надеждността си. И така, как пълните и безплатни версии на Hotspot Shield се вписват в по-голямата картина?

Първо, не забравяйте, че там’е голяма разлика между безплатната и платената версия. Известна е безплатната версия на Hotspot Shield, която проследява някои потребителски дейности за маркетингови цели.

През 2017 г. беше установено, че Android версията на безплатния VPN вкарва злонамерен JavaScript в страници, посещавани от потребителите. Това имаше за цел да насочи потребителите към страниците на AnchorFree’компаниите-партньори и не беше оповестена като функция на приложението.

Освен това VPN заявява, че събира “анонимни, обобщени данни за това кои уебсайтове посещават нашите потребители и кои приложения използват нашите потребители.”

Като се има предвид това признание и твърденията, отправени срещу Hotspot Shield, тя’s трудно да видите безплатната версия като “елит” по всякакъв начин. Въпреки че, като положителна забележка, ежедневното разпределение на честотната лента от 500 MB е сравнително щедро в сравнение с други безплатни VPN.

Ами пълното издание на Hotspot Shield?

Повечето от поверителността се тревожи за рекламодателите и регистрирането на дона’не се прилага изобщо за платената версия на Hotspot Shield Elite. Всъщност това’е трудно да не подозираме, че AnchorFree нарочно е оставил безплатната версия с достатъчно недостатъци, за да насърчи потребителите да обновят.

Така че трябва да вземете предложението им? Е, то’струва си да опитате. VPN е бърз, бърз за настройка и лесен за използване. Той има добра поддръжка за торент и други форми на изтегляния на P2P и то’също е евтино.

Освен това, винаги можете да опитате, преди да купите. То’не е очевидно за VPN’уебсайт, но потребителите могат да изпробват Hotspot Shield Premium в продължение на 7 дни, преди да решат да финализират абонамента си.

Просто се насочете тук и щракнете “Започнете безплатен пробен период.” Но внимавайте: ако не’t се откажете в рамките на 7 дни, вие’Ще извършите дългосрочни абонаментни плащания независимо дали ви харесва VPN или не.

Къде можете да изтеглите Hotspot Shield Elite?

Ако ти’бих искал да се хванете на безплатната версия на Hotspot Shield, има няколко начина да го направите.

За начало потребителите на смартфони могат да изтеглят Hotspot Shield Elite APK. Бъдете наясно, че спечели’не работя с Android 3.x, въпреки че трябва да работи добре с Android 2.x, колкото и да е странно. В допълнение към версията APK на Hotspot Shield Elite, потребителите на iPhone могат да получат VPN от iTunes Store.

За всички останали най-добрият начин да изтеглите безплатната версия на Hotspot Shield е просто да посетите уебсайта им. Превъртете надолу в долната част на екрана, за да намерите връзки към много версии, включително множество разширения на браузъра.

Извод: Трябва ли да използвате Hotspot Shield Elite?

Hotspot Shield Elite е бърз и лесен за използване, което може би е причината’е толкова популярен. Но’не е без недостатъците си. Безплатната версия е почти съкратена обвивка на Premium Edition и потребителите трябва да са запознати с документирани проблеми със сигурността.

Що се отнася до Premium Edition, то’s солидна VPN. Изборът на сървър не е’t огромен, но идва със силно криптиране, деблокира Netflix и е P2P приятелски. Преди всичко това’е много достъпна, така че вероятно трябва да помислите да го опитате.

Препоръчителни четива:

Преглед на щит за гореща точка

Безопасен ли е щитът на горещата точка?

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 − 55 =

map