Как да използвате Putlocker безопасно през 2020 г.


Последна актуализация: 01.02.2020

Putlocker е индекс на телевизионни предавания и филми, който ви помага да намерите и предавате съдържание онлайн. След затварянето на оригиналния сайт в Обединеното кралство, в интернет се появиха множество огледални сайтове с името Putlocker. В тази статия ние’Ще обсъдим как да използвате Putlocker, както и правните проблеми и опасенията за безопасност, за които трябва да знаете.

По какво се различава Putlocker от Netflix и други стрийминг платформи?

Netflix и подобни стрийминг платформи имат абонаментна такса. Това им позволява да останат без реклами, като същевременно плащат за правата върху цялото съдържание. Че’не е случаят с Putlocker и подобни уебсайтове.

Putlocker не’не плащате за лицензионните такси, но също така не’не се изисква абонамент. Както и при подобни уебсайтове за стрийминг на филми, Putlocker използва реклами, за да помогне за осигуряването на приходи от тяхното съдържание. Това обикновено са изскачащи реклами, което означава, че рекламите се отварят в нов прозорец на браузъра, който остава отворен на заден план, докато не го затворите..

Putlocker понякога използва вградени реклами, които се възпроизвеждат преди вашето видео. Това обаче зависи от източника на видеото, което вие’отново поточно, тъй като самият Putlocker индексира само съдържанието, което се хоства на сървъри на трети страни по целия свят.

Законно ли е Putlocker?

В страни като Канада и Швейцария, това’s законно за поточно съдържание на пират. Въпреки това’s все още е незаконно да хоствате пиратско съдържание там. Но тъй като Putlocker е само индекс сайт и не’не е домакин на всякакви видеоклипове’е трудно да го остави. И ако трябва да изтеглите някои телевизионни предавания незаконно, правната отговорност ще падне върху сайта, който е домакин на предаванията.

В някои страни като САЩ и тези в ЕС’е незаконно да гледате пиратско съдържание. Така че, крайният потребител също е уязвим за съдебни действия в този случай. Това означава, че ако не сте в състояние адекватно да маскирате присъствието си в интернет, това’s не се препоръчва да посещавате някой уебсайт на Putlocker, докато сте в тези страни.

Въпреки това, Putlocker може да използва законни вратички. Докато го правят’t хост файлове на техните собствени сървъри, те могат да се считат за законни в някои държави със по-свободни закони за пиратство. Стига да имате адекватна защита, за да скриете истинската си идентичност, вие спечелихте’не се сблъсквате с никакви проблеми, когато осъществявате достъп до уебсайтовете на Putlocker от всяка точка на света.

Безопасен ли е Putlocker?

Трябва да сте в безопасност, когато използвате Putlocker, ако не го направите’не забравяйте да следвате тези правила:

  • Избягвайте да кликнете върху някоя от изскачащите реклами
  • Спрете принудителните пренасочвания, които се случват доста често
  • Никога не изтегляйте нищо от тези уебсайтове

Без да следвате тези правила, то’Ще бъде много трудно за обикновения потребител безопасно да сърфира в сайта на Putlocker. Дори случайно щракване върху някой от изскачащите прозорци или пренасочените сайтове може да изтегли зловреден софтуер във вашата система, преди да можете да направите каквото и да било. В повечето случаи дори няма да забележите скрития процес на изтегляне.

Също така хостовете на уебсайтове имат достъп до вашия IP адрес и друга информация, като вашето местоположение. Тъй като ние’не знам кой всъщност е хостинг на тези сайтове, нашите лични данни могат да бъдат изложени на риск от злоупотреба. Затова препоръчваме софтуер за сигурност като VPN и рекламни блокери, преди да получите достъп до уебсайтовете на Putlocker, за да сте сигурни, че сте в безопасност.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Безупречни практики за поверителност, усъвършенствани функции за защита и надеждни възможности за геоблокиране правят NordVPN безспорен лидер в индустрията. Каквито и да са вашите нужди, тази VPN ви покрива - всичко започва от само $ 3,49 / месец.

  • Отлична сигурност
  • Страхотен списък със сървъри
  • Страхотно за Netflix
  • Добър за порой
  • Много лесен за използване
  • Достъпни цени

Как да изтеглите от Putlocker

Друга възможност за гледане на филми е да изтеглите от Putlocker, което ви позволява да съхранявате и гледате съдържанието си офлайн.

За това, ти’Ще трябва да намерите софтуер за изтегляне на видео, който ще ви позволи да изтегляте видео потоци от уебсайтове като YouTube или Putlocker.

След теб’сте изтеглили и инсталирали софтуера по ваш избор, вие’След това ще трябва да намерите URL адреса на Putlocker, който представя видеоклипа, който искате да изтеглите. Копирайте го и го поставете във вашия софтуер за изтегляне, след което програмата автоматично трябва да ви предложи списък с различни резолюции и формати, които да изтеглите.

Как да използвате Putlocker безопасно

По същество Putlocker е услуга за стрийминг, вградена директно в уебсайт. Той позволява на всеки в интернет достъп до главната му страница, където може да търси хиляди филми и телевизионни предавания за няколко минути.

Уебсайтът дори ви предоставя подобни заглавия и основни препоръки, за всеки случай’имате проблеми с намирането на идеалния филм за гледане.

Използването на Putlocker за поточно предаване на филми е толкова просто, колкото да намерите филм, който искате да гледате, щракнете върху него, дайте му няколко секунди да се зареди и след това натиснете Play.

Но тъй като поточните филми могат да бъдат незаконни в зависимост от вашата страна’Законът за авторското право, достъпът до уебсайта може да бъде малко рискован. Също така, обсъдените по-горе реклами могат да причинят вреда на вашия компютър, ако случайно щракнете върху него.

Така че, имайки това предвид, препоръчваме да следвате тези съвети, за да подготвите браузъра си за стрийминг или изтегляне през Putlocker.

1. Пуснете рекламен блокер

Как да използвате Putlocker безопасно през 2020 г.

Когато използвате сайтове за поточно предаване като Putlocker, го’е важно да инсталирате и стартирате рекламен блокер на вашия браузър. Това ще ви предпази от голямо разнообразие от досадни реклами, включително изскачащи прозорци и тип изскачащи реклами, намерени на уебсайта на Putlocker.

2. Използвайте блокер за проследяване

Как да използвате Putlocker безопасно през 2020 г.

Може да не знаете това, но някои сайтове използват скриптове, които могат да проследяват вашата активност дори след вас’оставихме основната си страница. Ето защо, за да запазите своята идентичност и дейности по всяко време, сигурно’е жизненоважно да инсталирате проследяващ блокер, за да изключите автоматично проследяващите скриптове.

3. Защитете се с антивирусен софтуер

Как да използвате Putlocker безопасно през 2020 г.Жизненоважна част от това да бъдете безопасни онлайн идва от използването на подходяща антивирусна програма. Повечето компютърни операционни системи се предлагат с инсталирана основна версия, която трябва да е достатъчна при поточно предаване на филми и предавания от Putlocker. Просто не забравяйте да го поддържате включен. И, не става’не боли да тече и редовно сканиране.

4. Избягвайте поточно предаване в мобилни браузъри

Как да използвате Putlocker безопасно през 2020 г.

Дори най-добрият и сигурен мобилен браузър може’t сравнете с безопасността и сигурността на базиран на работния плот уеб браузър с инсталираните правилни разширения. Така че, освен ако нямате друг избор, го’най-добре да изтеглите или поточно видеоклипове само от Putlocker, докато използвате браузър, базиран на десктоп.

5. Използвайте VPN, за да предавате безопасно съдържание

Как да използвате Putlocker безопасно през 2020 г.

VPN защитава всичките ви данни, като ги маршрутизира през защитен сървър и криптира целия трафик, който излиза. Това означава, че никоя от вашата информация - например мрежата, която използвате, вашата система или вашето местоположение - няма да бъде изложена на риск, тъй като сървърът, до който имате достъп, няма да може дори да види действителния ви IP адрес. Вместо това единственото, което ще се вижда, е информацията за VPN сървъра, който използвате за свързване.

По същество VPN добавя допълнителен слой сигурност към връзката ви, когато сте’използвате ли частна или обществена мрежа. Така че, когато вашата информация се прехвърля между вашето устройство и една от мрежата’s сървъри, не може да бъде достъпен от никой друг в мрежата.

Това означава също, че интернет потребителите могат да използват VPN за достъп до поточни канали и съдържание, което е било цензурирано в тяхната област.

Препоръчителен VPN за Putlocker

Използването на VPN трябва да се счита за задължително, когато сърфирате в мрежата или поне когато използвате Putlocker.

Препоръчваме NordVPN, тъй като той е най-сигурният VPN там. Той има много функции за защита, включително криптиране от банков клас и превключвател за убийство, който защитава поверителността ви в случай на връзка или загуба на захранване.

NordVPN NordVPN VPNpro рейтинг: 9.6 / 10

Можете също така да получите достъп до Putlocker, ако го’s е блокиран във вашата страна с помощта на VPN. По същия начин, ако сте в страна, в която е незаконно да предавате пиратско съдържание, VPN ще защити вашата самоличност и евентуално ще ви защити от която и да е правоприлагаща организация.

Като цяло, не можете да сбъркате с използването на някой от тези страхотни VPN за Putlocker през 2020 г..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 29