Как да гледате Brooklyn Nine-Nine онлайн


Феновете на Бруклин Nine-Nine бяха силно разочаровани, когато Fox обяви, че отменя ситкома. За щастие, NBC спаси деня до шести сезон, който се представи премиерно на 10 януари 2019 г. За тези извън САЩ обаче ще трябва да чакат месеци, преди да могат да гледат шоуто. Основната причина за това е, че тя’е достъпна само за базирани в САЩ поточни услуги, включително NBC, всички от които са недостъпни извън САЩ.

Въпреки това, има начини да преминете през това гео ограничение и да се насладите на любимите си серии, без да се налага да зависите от спойлери, фрагменти и пиратски копия.

Шоуто Бруклин Nine-Nine е толкова популярно, колкото и заради очарователния си сюжет и огромната доза хумор. Той е поставен в 99-и РПУ на полицията в Ню Йорк и следва екип от детективи начело с новоназначения капитан Реймънд Холт.

Поредицата изследва как отрядът се приспособява към присъствието на новия капитан, борбата за поддържане на върха и в крайна сметка живота на мъжете зад значката.

Как да гледате Бруклин девет девет

Бруклин Nine-Nine е американска ситкома с ограничения за зрителски права от други части на света. Тези гео ограничения се въвеждат от компании като NBC, за да поддържат по-добър контрол върху разпределението на своята работа.

Шоуто е достъпно и в Netflix и също като в NBC, ограничава хората от други части на света да го гледат, докато излъчва. Как минаваш през тези гео ограничения? Ще разгледаме как можете да направите това в тази статия.

Използвайте VPN

Първата и вероятно най-важната препоръка, за да ви позволи да преминете географското ограничение, е да получите VPN. VPN (виртуална частна мрежа) е това, което ви позволява да преминете покрай съобщението за грешка, което се появява на екрана ви “За съжаление това съдържание не е достъпно във вашата страна.” VPN скрива вашето местоположение и ви позволява да гледате Бруклин Nine-Nine, сякаш сте в САЩ.

Освен че ви позволяват да гледате Бруклин Nine-Nine, VPN-ите, които ще ви предлагаме, също така осигуряват мрежова сигурност, криейки местоположението си от хакери и правителството.

VPN обикновено варират в цената и характеристиките си, но повечето не са достатъчно силни, за да заобиколят блокирането на платформи като NBC и Netflix. Тези, които са достатъчно силни, са или твърде бавни или имат твърде много досадни реклами, които развалят потребителското изживяване.

По-долу са някои от VPN, които препоръчваме, ако търсите как да гледате Brooklyn Nine-Nine онлайн от всяко място.

ExpressVPN

ExpressVPN логоExpressVPN е един от най-бързите VPN, налични днес и има някои уникални функции за зареждане.

Express VPN има сървъри в 94 държави, като много от тях са в САЩ. VPN има страхотни функции за сигурност и поверителност, за да гарантира, че потребителите могат да имат достъп до съдържание по сигурен начин, независимо от тяхното местоположение. В случай, че вие’отново скептично настроен към абонамента, ExpressVPN идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите и позволява плащания чрез Bitcoin.

Заслужава да се спомене, че ExpressVPN има и ключ за убийство, който е съществена функция за сигурност за VPN.

CyberGhost

Cyberhost логоТози VPN има няколко функции, които го правят идеален и за деблокиране на Brooklyn Nine-Nine. Има наличието на разнообразни сървъри и съвместимостта с най-различни устройства. Има и някои забележителни функции за защита на този VPN като превключвателя kill. CyberGhost също е много достъпен.

CyberGhost предлага поддръжка на клиенти 24 часа на ден през цялата година. Потребителите на CyberGhost имат достъп до около 3000 сървъра и IP адреси. Функциите за защита на CyberGhost включват защита от теч на WebRTC. CyberGhost също има политика без регистрация, която гарантира на потребителите пълна анонимност.

Прочетете нашия ревю за CyberGhost

NordVPN

NordVPN логоNordVPN е друга популярна и ефективна VPN с необходимите функции. Това е една от най-сигурните услуги и има 1 900+ сървъра в САЩ. Общият брой сървъри, както и IP адресите, предлагани от NordVPN, са над 5 700 с присъствие в 60 държави.

NordVPN позволява 6 едновременни връзки и е съвместим с повечето операционни системи и устройства.

NordVPN също е доста достъпен: бихте могли да плащате само $ 3,49 / месец. Освен това има 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия преглед на NordVPN

PrivateVPN

PrivateVPN логоPrivateVPN има големи скорости с неограничена честотна лента, което позволява на потребителите лесно да предават видеоклипове онлайн. Освен това разполага с достатъчно сървъри в САЩ и сигурни протоколи, за да защити поверителността на потребителите. Има и 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да определите дали VPN е подходящ за вас.

Какво още трябва да знаят зрителите?
Тъй като Netflix US е най-утвърденият източник от всички епизоди на Brooklyn Nine-Nine, важно е да обсъдим плащането за Netflix US като част от това ръководство за това как да гледате Brooklyn Nine-Nine.

Netflix приема кредитни карти, както и PayPal като основни опции за плащане.

В заключение, да гледате Brooklyn Nine-Nine онлайн, независимо от вашето местоположение, то’най-добре да получите достъп до Netflix с американски сървър на предпочитаната от вас VPN услуга. Стига да изберете правилния инструмент, това’е всичко, което има за него!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 29