Как да гледате Антена 3 извън Испания


Тъй като испанският е един от най-говоримите езици в света, не е изненадващо, че хора от цял ​​свят като САЩ, Мексико, Европа и други региони проявяват интерес да гледат испанските телевизионни предавания и канали. Ако искате да изследвате испанския език, култура и начина му на живот, тези телевизионни канали ще ви изложат на всички тези аспекти.

Освен това има доста испански емигранти, които желаят да получат достъп до тези предавания, докато живеят в чужбина. Те обаче не са в състояние да гледат тези популярни предавания като Mitele, Atres и Teledeporte и много други, защото са геоблокирани.

Популярни предавания в Испания

Antena 3 е много популярен канал и е един от най-добрите избори за получаване на испанска перспектива и испанско-забавно забавление. Други канали, които имат много зрители в Испания, включват FDF, Telecinco, La 1, Nova, Divinity и Neox. Известно е, че в Испания има пристрастяващи, забавни трилъри като La Casa De Papel, които са имали толкова много зрители по целия свят.

Гео-блокиране

Ако опитате да предавате поточна Antena 3 от друга държава, вие’ще получите грешка в гео блокиране. Ограниченията, поставени въз основа на вашето местоположение, ви пречат да гледате популярни предавания като Lucifer, Modern Family и Smuggle Love. Това е заради геоблокиране.

Геоблокирането е техника, използвана от повечето мрежи за ограничаване на достъпа до стрийминг предавания в интернет, базирана единствено на вашето географско местоположение. Те определят вашето местоположение чрез вашия IP адрес или чрез списък с бели или черни списъци и след това измерват мрежова връзка спрямо даденото физическо местоположение. Използвайки резултатите, системата решава или да откаже достъп, или да го одобри на конкретно съдържание или уебсайтове.

Как да гледате Антена 3 извън Испания

Тъй като вашият IP адрес ще определи вашето местоположение, ако сте извън Испания, определено ще бъдете блокирани. Страхотната новина обаче е, че имаме ръководство за това как да гледате Антена 3 извън Испания. Можете да скриете IP адреса си, като използвате VPN, което ще ви направи да изглеждате като разглеждате от Испания.

Ето прости стъпки как да гледате Antena 3 извън Испания с помощта на VPN:

  1. Регистрирайте се по VPN услуга по ваш избор. Важно е да получите страхотен VPN и да избягвате използването на безплатни VPN мрежи, тъй като те почти винаги представляват риск за сигурността в мрежата и освен това не са много ефективни или бързи.
  2. След като създадете своя акаунт на началната страница на VPN, трябва да изтеглите и инсталирате приложението, което може да стане от доставчика на VPN’s уебсайт.
  3. С помощта на изтегленото от вас приложение се свържете към всеки VPN сървър в Испания.
  4. Отворете уебсайта на AtresPlayer и след това влезте в системата. Това ще ви даде достъп до всички предавания, които се излъчват на Antena 3. За услугата ще плащате абонаментна такса, която в момента е 4 евро на месец.
  5. Antena 3 е в списъка с канали, така че можете да го потърсите и да започнете да стриймирате.

Веднъж ти’направихте всички тези стъпки, можете да разглеждате с помощта на IP адрес в Испания или друга държава, в която вашият VPN доставчик има сървъри и да гледате Antena 3 извън Испания.

Най-добрите VPN доставчици

Използването на виртуални частни мрежи (VPN) помага на хората да получат достъп до интернет свободно, без да бъдат наблюдавани от интернет доставчика. Това е технология за повишаване на поверителността, която също позволява на хората да имат достъп до блокирано или цензурирано съдържание в отвъдморските уебсайтове и региони. Законността около използването на VPN за заобикаляне на геоблокирането е сива зона.

VPN защитава вашето устройство и гарантира, че целият ви интернет трафик е криптиран. Той създава сигурен цифров тунел, в който другите не могат или шпионират това, което вие’правите вашия уеб браузър или вижте къде сте’отново се намира.

Има толкова много VPN доставчици там и трябва да направите своите изследвания добре, преди да се установите на един.

1. ExpressVPN

Лого на услугата ExpressVPN Посетете ExpressVPN

Повечето потребители’ оценявайте този VPN заради защитата от течове на DNS, разнообразието от протоколи и тяхната политика без регистрация. Той също така предлага възможност за превключване между сървъри в Испания на приблизително 2000 сървъра по целия свят. Това обаче е малко вероятно да се случи, тъй като VPN мрежата има отлична скорост и почти сто процента време на работа.

Въпреки че е един от по-скъпите на пазара, той’е един от най-добрите заради безспорно страхотните си функции и сигурност. ExpressVPN е отличен, защото ако се регистрирате и не сте доволни от него през първите 30 дни, получавате пълно възстановяване. Ако се абонирате дългосрочно, има някои страхотни отстъпки, от които можете да се възползвате. И накрая, потребителите на Android и iOS получават 7-дневна безплатна пробна версия. Той е един от най-добрите VPN, ако гледате как да гледате Антена 3 извън Испания.

2. NordVPN

Лого на услугата NordVPN Посетете NordVPN

NordVPN също е идеален избор за страхотни VPN мрежи, тъй като разполага с огромен набор от сървъри в целия свят. За хората, които искат да знаят как да гледат Antena 3 извън Испания, можете лесно да отключите геоблокираното съдържание, тъй като имате 49 сървъра за избор, които се намират в Испания.

Това е перфектен избор, ако търсите комбинация от VPN, която има удобен за потребителя интерфейс, най-добрите данни за сигурност и страхотна грижа за клиентите. Подобно на повечето други VPN в този списък, той има 30-дневна гаранция за връщане на парите.

3. CyberGhost

Лого на услугата CyberGhost Посетете CyberGhost

CyberGhost е чудесен за стрийминг и повечето потребители го хвалят особено заради бързите си скорости на изтегляне. Неговата популярност и лоялна клиентска база също се повишиха от факта, че има политика без регистрация, има стабилно 256-битово криптиране и факта, че приложението е достъпно на всички основни устройства и платформи.

Наскоро CyberGhost обнови интерфейса си, което означава, че сега е толкова по-лесно да се ориентирате и да се свържете към определен сървър на всяко налично място, което искате. В допълнение, обновеният интерфейс позволява на потребителя да запазва любимите сървъри, за да получи по-бърза връзка.

CyberGhost дава 45-дневна гаранция за връщане на парите на всеки нов клиент и 7-дневна безплатна пробна версия за много платформи. Това е независимо от вида на абонамента, на който сте включени.

4. HideMyAss

Лого на услугата HideMyAss

С гаранция за връщане на пари в рамките на първите 30 дни смятаме, че това е един от VPN-ите, които предлагат отлични опции за стрийминг.

HideMyAss предлага уникални режими, които улесняват избора, където искате да се свържете. Той има “свобода” вид, “миг” режим и “местоположение” режим, който ви помага да се свържете със сървър в страна със свободна реч или със сървър от всяко място съответно.

Ако се чудите как да гледате Antena 3 извън Испания, просто трябва да изберете режима на местоположение и след това да кликнете върху испански сървър. За разлика от другите VPN, обаче, той съхранява записите за вашата честотна лента, времето за свързване / прекъсване и продължителността, което може да е проблем, ако планирате да се занимавате с по-чувствителни дейности, отколкото стрийминг..

резюме

С разнообразието от VPN на пазара, лесно е да се отговори на въпроса как да гледате Antena 3 извън Испания. Просто се нуждаете от приличен VPN, който разполага с испански сървъри, за да ви осигури достъп, който ви е необходим за поточно предаване онлайн. Важно е също така да вземете предвид и други фактори, като например скорост, сигурност и ограничения на честотната лента, тъй като те ще играят значителна роля в опита ви при гледане на Antena 3.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − = 20