VPNhub Review

Dezvoltat de experți în confidențialitate online, Pornhub’s VPNhub este un jucător nou pe scena VPN. Dar măsoară unde contează cu adevărat? Noi’te voi ajuta să decizi dacă Pornhub’s VPN este la fel de seducător pe cât pare.


Saltând deoparte, Pornhub are o misiune. Văzând că legiuitorii și ISP-urile din întreaga lume se îndreptau către o supraveghere îmbunătățită și crearea unui internet pe două niveluri, gigantul de divertisment pentru adulți și-a lansat propriul VPN în colaborare cu dezvoltatorii de aplicații AppAtomic.

VPNhub

În teorie, ar trebui să permită browserelor să acceseze orice doresc să vadă, să joace sau să audă, fără a-și face griji pentru fani, și vine cu câteva caracteristici impresionante. lăudăroșenia criptarea completă a datelor și se presupune “anonimatul garantat,” VPNhub promite, de asemenea, că îmbunătățiți viteza și performanța conexiunii dvs. web, nu ceva pe care îl asociem de obicei cu VPN-urile.

Aceasta’este complet gratuit, ceea ce contribuie major la zumzetul din jurul acestei VPN și’s-a configurat să funcționeze pe majoritatea dispozitivelor conexe la internet.

Deci unde’e captura? Ei bine, după cum va explica această recenzie VPNhub, există câteva lucruri de gândit înainte de a face clic pe o descărcare VPNhub. Dar pentru a scurta lucrurile - acesta este un serviciu VPN inteligent, sigur, dar de bază un plus bun în lumea securității online.

Securitate și confidențialitate

VPNhub oferă următoarele caracteristici de securitate:

 • AES-256 și Opțiuni de criptare AES-128
 • Ucide întrerupătorul
 • Protecție împotriva scurgerilor IPv6

În afară de asta, putem’Nu îți spun multe despre protocoalele lor de tunelare sau despre orice altceva, în condiții de securitate.

Rezerva noastră majoră este lipsa de informații despre exact modul în care funcționează VPNhub. Dezvoltatorii au refugiat’Nu am fost complet transparente cu privire la protocoalele pe care le folosesc, dar acest lucru ne lasă pe noi și pe toți utilizatorii în întuneric.

Cel mai bun lucru pe care îl putem spune folosind aplicația și alte experiențe ale utilizatorului este că VPNhub este probabil în siguranță. Cu toate acestea, întotdeauna aveți grijă și urmăriți actualizările. Nu poți spune niciodată dacă surprize ascunse vor apărea mai departe pe drum.

VPNhub vă înregistrează datele?

Răspuns scurt: sunt colectate doar informații care nu sunt identificabile.

VPNhub este renunțat la transparent când vine vorba de practicile sale de logare: va “utilizați și partajați datele dvs. pentru a produce și partaja date agregate care nu vă identifică.”

Deși acest lucru ar putea crește o ușoară alarmă în rândul puriștilor de confidențialitate, datele colectate de VPNhub nu sunt identificabile, ceea ce înseamnă că nu pot fi folosite pentru a vă urmări personal sau activitățile dvs. Desigur, acest lucru se aplică numai utilizatorilor Premium.

Nu este surprinzător că versiunea gratuită a VPNhub vă va servi reclame, iar agenții de publicitate “s-ar putea să poată colecta anumite informații independent de la dvs. sau dispozitivul dvs. atunci când difuzați anunțuri […], inclusiv dispozitivul dvs.’ID-ul de publicitate, IMEI, adresa MAC și operatorul wireless.”

Scurge?

Testele noastre nu arată nicio dovadă de scurgeri de adrese IP în rețeaua VPNhub.

Creatorii VPNhub au o politică minuțioasă de protecție a datelor, care este bine de văzut și ar trebui să se asigure că detaliile dvs. private rămân complet proprii.

Noi’Am văzut cazuri de servicii VPN culegând adrese IP și navigând date, dar Pornhub pare să meargă pe jos în ceea ce privește securitatea datelor..

Viteză și performanță

VPNhub isn’este probabil să fie cel mai rapid serviciu VPN din lume direct din cutie. Aceasta este o nouă rețea VPN și necesită timp pentru a crea o arhitectură globală de servere.

Testele noastre pentru revizuirea VPNhub au descoperit că utilizatorii se pot aștepta la viteze decente, dar nu stelate, indiferent dacă folosesc VPNhub pentru torrenting sau streaming video.

Un alt lucru de remarcat în ceea ce privește performanța este că VPNhub a fost sincer în legătură cu aceasta indisponibilitate în unele părți ale lumii. Deci, dacă locuiți în China, Birmania, Arabia Saudită, Sudan, Siria, Qatar, Emiratele Arabe Unite sau Egipt, acolo’puține șanse de a utiliza VPNhub pentru Netflix sau navigarea pentru adulți. Și pentru că ei’cu sediul în Statele Unite, accesul este restricționat la utilizatori și în locuri precum Coreea de Nord, Cuba și Iran.

Acoperire server

Pana acum, 1000+ servere în 60 de țări au fost anunțate, în locații la fel de diverse precum Singapore, Marea Britanie, Africa de Sud și Brazilia. Acea’este un început bun și se compară bine cu VPN-urile mai mature.

Dar aici’este lovitorul: versiunea gratuită pentru a descărca VPNhub se poate conecta doar pe un singur server.

Viteza VPNhub

Pentru a accesa portofoliul complet, dumneavoastră’Va trebui să fac upgrade la Premium, la un preț. Acea’nu este complet neobișnuit în lumea VPN-urilor, dar în termeni de performanță, acesta’este un pas mare de la servicii gratuite la plata.

Ușor de utilizat și suport multi-platformă

În ceea ce privește compatibilitatea, VPNhub acceptă cele mai utilizate patru platforme:

 • ferestre
 • MacOS
 • iOS
 • Android

Din păcate, același lucru poate’nu se poate spune despre console precum XBox Ones sau PlayStation 4s, care în prezent nu sunt acceptate de VPN. Puteți adăuga, de asemenea, routere și toate televizoarele inteligente pe lista dispozitivelor care nu sunt acceptate - care pot dezactiva persoanele cu centre de divertisment pentru locuințe foarte utilizate.

Când descărcați aplicația, voi’Voi avea posibilitatea de a alege să se potrivească cu versiunea gratuită sau de a face upgrade la Premium. Premium este mai rapid și nu are anunțuri - un dezavantaj major al versiunii gratuite.

Instalarea clientului este incredibil de simplă. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe linkul de descărcare VPNhub Google Play sau App Store și să urmați indicațiile online până când aplicația este instalată și’ai accesat rețeaua VPNhub.

Aparent, AppAtomic a muncit din greu pentru a face VPNhub cât se poate de folositor. Până la urmă, asta’este unul dintre USP-urile serviciului. Aceasta’se presupune a fi o formă accesibilă de VPN pentru utilizatorii de zi cu zi, iar la acest nivel, funcționează foarte bine.

Cum se utilizează VPNhub

Ecranul de conectare este simplu și atractiv, cu o hartă a lumii deasupra unui set de opțiuni de meniu. Prima opțiune vă permite să alegeți între metodele de criptare, în timp ce a doua este probabil mai importantă, permițând utilizatorilor să alegeți locația serverului de la VPNhub’s rețea globală. Selectați doar o locație, apăsați “salva” și apoi “conectați.” Aceasta’e la fel de simplu.

Don’nu vă faceți griji despre utilizarea VPNhub, ca ea’e destul de de bază.

daca tu’vă familiarizați cu serverele de jocuri online, dvs.’Voi fi chiar acasă cu VPNhub, iar interfața sa ușor de utilizat este cu siguranță un punct important.

Deblocarea Netflix și a altor platforme de streaming

S-ar putea să vă așteptați la un VPN dezvoltat de unul dintre lumi’cele mai importante site-uri de streaming pentru a fi optimizate pentru servicii video online. La fel și utilizarea VPNhub pentru Netflix o opțiune autentică?

Ei bine, s-ar putea să fiți pentru o surpriză urâtă, cel puțin pentru utilizatorii gratuit. Am constatat că versiunea gratuită folosește doar un server bazat pe SUA, si tu poti’Nu treceți în altă parte.

Pe partea strălucitoare, am reușit să batem Netflix’s geoblocare și transmiteți fluxul nostru în format HD fără probleme. De asemenea, am avut ceva succes în ceea ce privește conținutul geo-blocat de pe YouTube și Comedy Central.

P2P și torrenting

Ce zici de utilizarea VPNhub în scopuri de torentare?

Se pare că VPNhub isn’nu este viabilă pentru torenting.

Lucrul aici este că Pornhub și-a părăsit calea de a face VPNhub cât mai legitim. Deci T&C-urile pentru VPNhub afirmă că poate’nu va fi folosit pentru “hackingul, fisurarea sau distribuirea de software contrafăcut,” ca să nu mai vorbim despre “încălcarea drepturilor de autor.”

Acest lucru ar părea exclude cel mai torent. Mai mult, în timp ce noi’Am reușit să obțin torrent pe VPNhub, performanța nu este’Este la fel de bun ca alternative precum TorGuard, care este specializat în descărcarea P2P.

Consultați lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru torrenting.

Cenzura online în China și în alte părți

VPNhub a fost blocat de guvernul chinez.

Din păcate, VPNhub a câștigat’nu permit utilizatorilor de internet chinezi să acceseze site-uri web interzise.

În timp ce îl folosește în unele medii puternic restricționate, acest lucru poate funcționa, VPNhub admite că serviciul său este blocat în următoarele state:

 • Birmania / Myanmar
 • Cuba
 • Iran
 • Coreea de Nord
 • Sudan
 • Siria
 • Qatar
 • Arabia Saudită
 • EAU
 • Egipt
 • China

În general, tu’Ar fi bine să te uiți la alternative mult mai sigure precum NordVPN, ExpressVPN și VyprVPN.

Pentru mai multe VPN-uri care funcționează în China, consultați această pagină.

Relații Clienți

daca tu’căutați un furnizor de încredere, transparent, care va răspunde la întrebările dvs. de e-mail în câteva ore, poate doriți uită-te în altă parte.

Aici’ce este’s din meniul de opțiuni de asistență VPNhub:

 • FAQ
 • Asistență prin e-mail

…Acea’este. Fără suport de chat în direct, fără sistem de ticketing și fără numere de telefon gratuite.

În timp ce donăm’Nu mă îndoiesc că VPNhub’Echipa de asistență face o muncă excelentă, dezvoltatorii și Pornhub nu sunt înșiși’este faimos pentru faptul că este transparent și disponibil, iar secțiunea de întrebări frecvente de pe site-ul VPNhub este puțin subțire.

Totuși, cel puțin aceștia furnizează o adresă de e-mail, astfel încât utilizatorii nu sunt’T complet în întuneric.

Prețuri

Prețurile nu sunt o zonă în care VPNhub poate străluci.

Pe de o parte, puteți pune mâna pe VPNhub gratuit pentru smartphone-ul dvs.. Opțiunea gratuită include clientul de bază și opțiunea de server unic, dar clientul este acoperit cu reclame și, deoarece se bazează pe un singur server, vă puteți aștepta la viteze similare melcului.

din pacate, utilizatorii desktop nu vor primi versiunea gratuită ca opțiune. ei’Va trebui să iau Premium de la început. În timp ce are o Proces gratuit de 7 zile și o garanție de returnare a banilor, va trebui să introduceți informațiile de facturare și să vă amintiți să o anulați.

VPNhub Review

Cealaltă parte a monedei este opțiunea Premium. Cu următoarele planuri, puteți accesa întreaga comunitate globală de servere VPNhub, sporind viteza dramatic:

 • Plan de o lună pentru 13,99 dolari
 • Plan de 1 an pentru 6,99 USD / lună

În ceea ce privește prețul, VPNhub este printre cele mai scumpe VPN-uri și îi lipsește funcțiile disponibile de la concurenți mai ieftini. Vă permite, de asemenea, să plătiți doar cu cardul de credit, dar încă o dezamăgire având în vedere că PornHub permite PayPal, criptocurrențe și plata directă.

Desigur, vă puteți aștepta la viteze mai rapide și la o mai bună confidențialitate de la pachetul Premium, dar acestea sunt așteptate de la toate VPN-urile plătite.

Linia de jos

Pornhub speră că, odată cu VPNhub, utilizatorii vor acoperi serviciul lor VPN simplificat, de marcă, dar greșesc?

În opinia noastră, o opțiune gratuită este un VPN ok la nivel de intrare si nimic mai mult. Aceasta’este relativ lent și destul de limitat, dar ușor de utilizat. Accesați versiunea gratuită dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care funcționează VPN-urile.

Cu toate acestea, cei care se gândesc la VPNhub Premium ar putea dori să continue. Cu viteze medii, potențiale probleme de securitate, caracteristici limitate și performanțe slabe cu torrenturi și Netflix, VPNhub este o opțiune mediocră acea’e prea scump.

Alatura-te conversatiei

Am fost prea duri la Pornhub’s candidat VPN în această recenzie VPNhub? Spuneți-ne despre experiențele dvs. cu VPNhub. Bun sau rău, lung sau scurt, noi’mi-ar plăcea să citiți propria recenzie, așa că vă rugăm să lăsați comentariile de mai jos.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 51