Salut Revizuire VPN

Hi VPN este un produs gratuit pentru nevoi simple. Atâta timp cât nu’nu aveți nevoie de un VPN pentru ceva grav, acesta va face acest lucru.


Cu peste 10 milioane de descărcări pe Play Store, Hi VPN este de încredere de către utilizatorii din întreaga lume. Dar această încredere este bine câștigată sau înlocuită? La urma urmei, zicala populară afirmă că “daca tu’nu plătești pentru asta, tu’re-produs.” Lăsa’văd cât de mult se aplică acest lucru VP Hi.

Securitate și confidențialitate: revizuire VPN Bună

Salut VPN este limitat pe partea de securitate, ceea ce este de așteptat de la un serviciu VPN gratuit. De fapt, în acest sens’este un pic de overachiever. Iată caracteristicile:

  • Criptare solidă (AES)
  • OpenVPN (UDP / TCP)
  • Shadowsocks
  • Tunelarea despărțită

Acolo’nu este un comutator de ucidere, dar acest lucru este de așteptat pentru o aplicație Android - sistemul de operare are o caracteristică nativă de comutare a ucidului numită întotdeauna VPN. Asigurați-vă că îl angajați dacă confidențialitatea este importantă pentru dvs..

Criptarea AES prin OpenVPN este practic unbreakable’este o altă alegere de protocol mai misterioasă din Shadowsocks. Pentru cei care nu știu, acesta este un protocol creat cu scopul exclusiv de a ocoli încercările avansate de blocare a traficului VPN. Cu alte cuvinte, ar trebui să facă utilitatea Hi VPN utilă în țări precum China, Arabia Saudită și alte locuri cenzuratoare (deși sfătuim să o utilizăm în China - mai multe despre asta mai târziu).

În cele din urmă, Hi VPN oferă opțiunea de a exclude anumite aplicații de la funcționarea sub VPN. Aceasta se numește tunelare împărțită și este o caracteristică foarte utilă care oferă utilizatorilor multă flexibilitate.

Hi VPN păstrează jurnalele?

Pe scurt: da, și destul de multe

Salut VPN are o Politică de confidențialitate care prezintă totul în mod clar, chiar folosind un tabel pentru a ajuta la rezumarea și clarificarea.

Pur și simplu spus, Bună VPN se loghează într-adevăr și le poate împărtăși autorităților legale. Aceste informații includ adresa dvs. IP, locația, etc.

Nu este o surpriză:

  • Hi VPN este deținută de Hawk Internet Co., o companie chineză, ceea ce înseamnă că autoritățile chineze au acces la toate datele care trec prin VPN’serverele s
  • Serviciul este finanțat prin anunțuri direcționate, ceea ce implică colectarea și partajarea datelor cu terți

Daca’intimitatea de care ai nevoie, don’chiar nu te uiți în direcția Hi VPN.

Viteze și performanță: Bună revizuire VPN

Salut VPN are viteze bune pentru un VPN gratuit: scăderea vitezei de descărcare și a vitezei de încărcare este rezonabilă și în concordanță cu distanța dintre utilizator și server..

În cazul în care este de crezut listarea Google Play, Hi VPN oferă “zeci de mii” a serverelor. Acea’este o minciună flagrantă, desigur. În cel mai bun caz, numerele pot fi cuprinse în intervalul de sute.

Majoritatea serverelor sunt disponibile numai pentru utilizatorii plătiți și vin numai cu abonament premium. Aceasta lasă utilizatorii versiunii gratuite cu trei servere (Singapore, Germania și New York în Statele Unite). Deși s-ar putea să fiți tentat de acele servere premium, credeți-ne când vă spunem că există servicii VPN semnificativ mai puternice pentru a vă cheltui banii pe.

Ușor de utilizat și suport multi-platformă

Hi VPN este un produs exclusiv pentru Android - acolo’Nu există aplicație pentru Windows, Mac sau iOS.

Îl puteți descărca din Play Store sau, dacă nu’Nu doriți să fie conectat la contul dvs. personal și la informațiile cardului dvs. de credit, puteți chiar descărca fișierul Hi VPN .APK direct de pe site-ul web.

Aplicația este destul de intuitivă și nu există funcții avansate. Vă puteți conecta doar la un buton și puteți schimba serverul din alt meniu. De asemenea, puteți naviga în meniu în partea de sus pentru a configura ce aplicații doriți protejate de VPN și care doriți să excludeți.

Deblocarea Netflix și a altor platforme de streaming

Utilizatorii se uită către VPN-uri pentru a-i ajuta să ocolească geo-restricțiile impuse de gigantii de streaming, cum ar fi Netflix, Hulu, Amazon Fire și BBC iPlayer. Drept urmare, nu conținutul este disponibil peste tot în lume în același mod.

Surprinzător, chiar și versiunea gratuită a Hi VPN vă va permite să accesați Netflix SUA. Vitezele bune sunt un bonus adăugat foarte pozitiv aici - dacă aveți o conexiune pe jumătate decentă, urmărirea Netflix prin Hi VPN ar trebui să fie o experiență bună.

Bună recenzie VPN: P2P și torrenting

Din câte știm, P2P și torrenting nu sunt’nu este blocat pe oricare dintre serverele disponibile, chiar și pe cele gratuite. Hi VPN oferă OpenVPN și Shadowsocks, care sunt alegeri bune pentru torrenting. Cu acest lucru, asigurați-vă că o faceți cu VPN întotdeauna și considerați că Hi VPN nu este cel mai de încredere instrument de anonimat.

Cenzura online în China și în alte părți cu Hi VPN

Este posibil ca cititorii să fi auzit deja despre Marele Firewall din China: țara a construit un zid digital între ea și internetul lumii. Un VPN poate ajuta utilizatorii să ocolească astfel de bariere, iar protocolul Shadowsocks oferit de Hi VPN este excelent în realizarea acestui lucru.

Cu toate acestea, compania din spatele Hi VPN este o companie chineză, motiv pentru care am sfătui cu fermitate să nu folosim VPN în această țară. Companiile chineze VPN au voie să funcționeze numai pentru că respectă regulile, ceea ce înseamnă că datele dvs. nu vor fi în siguranță cu acest serviciu.
Bună VPN poate fi mai potrivit pentru utilizatorii din alte țări cenzuratoare.

Relații Clienți

Din păcate, salut VPN’asistența clienților este aproape de inexistentă. Opțiunile includ:

  • Întrebări frecvente cu câteva răspunsuri rudimentare din aplicație
  • Formular de feedback cu o adresă de e-mail

Asta înseamnă acolo’nu are asistență live sub forma unui chat sau a unei linii directe. Acea’în mod evident, nu sunt ideale, dar deloc neașteptate.

Prețuri

Așa cum am menționat, Hi VPN este în esență un VPN gratuit. Cu toate acestea, există servere premium, pe care le puteți accesa cumpărând un abonament. Planurile de plată sunt astfel:

  • 1 lună: 14,50 USD
  • 1 an: 96 $ (8,00 USD / lună)

Acolo’este, de asemenea, un proces gratuit pentru planul VIP, dar nu există nicio politică de rambursare sau garanție de înapoiere. Procesul gratuit durează 3 zile după care’Vei fi taxat automat pentru o lună.
Pentru o VPN gratuită, Hi VPN nu este rău, dar prețul abonamentului este absolut scandalos. Chiar și cele mai bune servicii VPN de pe piață’nu costă atât cât face Hi VPN.

Linia de jos

Hi VPN este un VPN decent decent, cu viteze bune și capacitatea de a debloca Netflix printre altele. Datorită protocolului Shadowsocks, acesta’este destul de bun pentru a învinge cenzura online și ar putea fi o alegere solidă pentru utilizatorii de zi cu zi - presupunând că pot publica reclamele neîncetate.

Cu toate cele spuse, oricine îi pasă de confidențialitatea lor trebuie să se îndepărteze de acest instrument. Colectează o mulțime de date despre tine și nu este timid în a le împărtăși autorităților. Mai rău încă, compania din spatele Hi VPN are sediul în China, ceea ce face ca aplicația să fie îngrozitoare în special pentru această țară.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 72