Revizuirea BulletVPN

Un relativ nou venit în arena VPN care poate urca clasamentul mai repede decât concurenții săi. Recenzia noastră BulletVPN dezvăluie tot ceea ce privește acest serviciu și aplicațiile sale.


BulletVPN este un produs relativ nou al OU Nixworks cu sediul în Estonia. Primul lucru pozitiv despre acest serviciu este într-adevăr locația sa. De ce? Pentru că Estonia nu este’este un membru al celor 14 Ochi și are o atitudine generală de confidențialitate. Aceasta înseamnă o șansă mai mică de supraveghere nedorită din partea guvernului și a altor amatori.

Recenzia noastră BulletVPN constată că acest serviciu este relativ scump pentru setul de funcții pe care îl are în prezent. Lăsa’analizăm mai detaliat ceea ce am descoperit în recenzia BulletVPN.

Securitate și confidențialitate: BulletVPN este sigur de utilizat?

BulletVPN este bazat în afara Estoniei, care este o locație bună, prietenoasă cu confidențialitatea pentru o bază VPN. În ceea ce privește caracteristicile, BulletVPN are următoarele oferte:

 • OpenVPN
 • PPTP
 • L2TP / IPSec
 • IKEv1 și IKEv2
 • Comutatorul Kill și Bullet Shield

Este o varietate destul de largă. Cu toate acestea, noi’Aș dori să subliniez că VPN’Protocolul implicit este PPTP, ceea ce este o alegere groaznică pentru securitate. Asigurați-vă că o schimbați imediat.

Spre deosebire de ce pot pretinde alte recenzii BulletVPN, acest VPN are un comutator de ucidere, precum și ce’este cunoscut sub numele de “Scutul de gloanțe.”

Spre deosebire de ce pot pretinde alte recenzii BulletVPN, acest VPN are un comutator de ucidere.

Comutatorul de ucidare este că întrerupe tot traficul pe internet dacă vă deconectați de la serverul VPN din cauza unor probleme din partea serverului. Dacă întrerupătorul de oprire este oprit, dispozitivul dvs. s-ar putea reconecta automat prin conexiunea dvs. ISP obișnuită, expunând adresa IP la resursa pe care’accesați și activitățile dvs. la ISP.

Bullet Shield va opri tot traficul dacă conexiunea dvs. scade din cauza altei probleme sau din cauza deconectării manuale.

În total, recenzia noastră BulletVPN concluzionează că această VPN are caracteristici bune de securitate. Am refuzat’nici nu au avut probleme de scurgere DNS sau IP.

BulletVPN păstrează jurnalele?

Acest furnizor VPN s-a gândit la utilizatorul general. Documentul privind politica de confidențialitate este în mare parte clar și concis.

“BulletVPN nu colectează jurnalele unei activități ale utilizatorului și nici nu poate lega alte informații colectate cu un utilizator specific.“

BulletVPN nu colectează jurnalele unei activități ale utilizatorului și nici nu poate lega alte informații colectate cu un utilizator specific. Dar asta’nu toate. Aici’cum continuă politica: “Nu colectăm istoric de navigare a utilizatorului, istoric de conexiune, trafic și transfer de date sau interogări DNS și nici nu stocăm jurnalele de conexiune VPN de orice tip.”

De asemenea, BulletVPN afirmă că nu au don’nu vindeți, tranzacționați sau dezvăluiți orice date “în afara părților sau a altor persoane neautorizate.” Acolo’nu menționează în mod specific poliția și alte autorități guvernamentale. În ceea ce privește partea pozitivă, chiar dacă ar fi fost obligați să partajeze date, ar fi inutil.

Așadar, încă o dată, BulletVPN pare să fie unul dintre serviciile serioase cu privire la confidențialitatea dvs. și la politica lor fără jurnal..

Viteză și performanță

BulletVPN se promovează ca având “aprind viteze rapide.” Considerăm că aceste afirmații sunt îndoielnice de cele mai multe ori. Dar lăsați rezultatele testelor noastre să vorbească de la sine. Pentru început, aici’viteza noastră de bază: 299 Mbps de descărcare și 239 Mbps încărcați cu doar 3 ms latență.

Viteza de bază BulletVPN

Am lansat pentru prima dată clientul nostru BulletVPN Windows și ne-am conectat la o mulțime de locații obișnuite de testare.

Chicago, SUA

Viteza BulletVPN Chicago

 • Descărcare: 33 Mbps
 • Încărcare: 61 Mbps
 • Abandonare: 89%

Londra, Marea Britanie

BulletVPN speed London

 • Descărcare: 39 Mbps
 • Încărcare: 87 Mbps
 • Abandonare: 71%

Singapur

Viteza BulletVPN Singapore

 • Descărcare: 5 Mbps
 • Încărcare: 4 Mbps
 • Abandonare: 98%

Cu viteza conexiunii noastre regulate în minte, acestea sunt viteze teribile. Cu toate acestea, dacă tu’conexiunea din nou este la fel de bună sau mai bună decât a noastră, vă veți putea bucura Transmitere video HD și 4K (presupunând că dispozitivul acceptă aceste rezoluții).

După cum am menționat, PPTP este setat implicit. Acesta este un protocol vechi și destul de vulnerabil. Schimbarea acestuia poate modifica și viteza. Vă recomandăm să încercați OpenVPN peste UDP pentru cea mai bună combo de securitate și viteză. Deși L2TP / IPsec nu este’la fel de sigur ca OpenVPN, poate oferi uneori dublul vitezei. Deci, ea’merită să explorați opțiunile.

Acoperire server

Din păcate, BulletVPN are o flotă destul de mică doar 47 de servere din 29 de țări. În timp ce diversitatea locațiilor este în regulă, da’este destul de mic, mai ales în comparație cu liderii din industrie, cum ar fi ExpressVPN cu 3.000 de servere mai mult sau NordVPN cu 5.400 de servere+.

Ușor de utilizat și suport multiplatform

În ciuda vârstei fragede, BulletVPN sprijină destul de mult o gamă bună de platforme:

 • ferestre
 • MacOS
 • iOS
 • Android
 • Routere
 • PS3 / PS4
 • Amazon Fire TV
 • Stick TV de foc
 • Kodi

BulletVPN cum se descarcă

Aceasta’Este posibil ca unele dintre aceste dispozitive să necesite configurare manuală. Dar don’pentru a intra în panică, instrucțiunile de pe site-ul web ar trebui să vă ghideze prin pașii foarte bine.

BulletVPN are o interfață ușor de utilizat, ceea ce facilitează instalarea, configurarea și începerea conectării.

Conexiune BulletVPN

Pe ecranul de întâmpinare, vedeți un aspect mare Buton Conectare iar sub ea, locația selectată în prezent ca buton. În partea stângă, găsiți meniu principal. Destul de intuitiv? Cu siguranță credem că da.

Cu toate acestea, trebuie să subliniem două aspecte aici. În primul rând, în timp ce testam aplicația VPN pentru această revizuire BulletVPN, am întâmpinat probleme ocazionale cu unele dintre servere.

Conexiunea BulletVPN a expirat

Un alt minus pentru noi este nevoia unui clic suplimentar - pentru a vă deconecta pentru a schimba locația.

Problema noastră cu aceasta este că aplicația vă permite să deschideți ecranul Locații chiar și atunci când sunteți conectat la un server. Cu toate acestea, atunci când selectați un alt server, aceasta este ceea ce obțineți:

Eroare de conectare BulletVPN

Deci, trebuie să faceți clic O.K, reveniți la ecranul principal, deconectați-vă de locația curentă. Apoi, reveniți la ecranul Locații, selectați o locație și dați clic pe butonul Conectare. Câte clicuri suplimentare dacă vă încurcați o dată? Da, acolo’s-ar putea dezvolta pe acest front.

BulletVPN pentru Netflix

Având în vedere că acesta este un VPN tânăr, acesta’este destul de impresionant că am putut accesa trei biblioteci populare Netflix în timp ce testam acest review BulletVPN.

Da, BulletVPN este o alegere bună pentru Netflix.

Lăsa’vedem ce am găsit la testarea diferitelor regiuni.

Netflix SUA

BulletVPN pentru Netflix SUA

Aceasta’Nu vă place să folosiți toate serverele americane pentru a ocoli detectarea Netflix. Dar am reușit să accesăm Netflix prin intermediul Serverul din Chicago.

De asemenea, am încercat să rulăm testul de viteză Netflix, dar am terminat cu un mesaj de eroare. Nu că contează cu adevărat, deoarece testul nostru general de viteză a arătat că conexiunea de la Chicago era de 32Mbps.

Netflix Marea Britanie

BulletVPN pentru Netflix Marea Britanie

Aici am avut noroc conectându-ne la Server London4. Din nou, restul serverelor din Marea Britanie nu au reușit să difuzeze Netflix.

Netflix CA

BulletVPN pentru Netflix CA

Da, puteți transmite și catalogul canadian dacă alegeți Server Toronto. Am eșuat cu celelalte servere din Canada. De asemenea, am încercat să folosim Netflix AU și JP, dar amândouă au rezultat în mesajul de eroare de streaming obișnuit.

Aceasta’Este posibil să puteți utiliza acest VPN pentru a transmite în flux Hulu și Amazon Prime Video.

Cu toate acestea, în ciuda a ceea ce pot pretinde alte recenzii BulletVPN, noi Nu puteam’fluxul BBC iPlayer deloc. În general, am fost destul de impresionați de acest VPN’s performanță. Bine făcut, Bullet!

BulletVPN pentru P2P și torrenting

O veste bună din nou - da, puteți utiliza BulletVPN pentru torrenting și pentru orice altă partajare de fișiere P2P în general. De fapt, acest VPN acceptă aplicații P2P precum BitTorrent, uTorrent și Vuze pentru torrenting pe oricare dintre serverele sale. Acesta este cu siguranță un plus pentru Bullet, deoarece mulți furnizori oferă doar un număr limitat de servere dedicate.

Totuși’este posibil să întâmpinați unele probleme cu serverul ales. Dacă se întâmplă asta, contactați echipa de asistență pentru a rezolva problema.

Viteza medie ar trebui să fie foarte bună pentru descărcarea și încărcarea fișierelor mari. Cu toate acestea, dacă aveți probleme, consultați VPN-ul nostru cel mai bun pentru sfaturi despre torenting.

BulletVPN pentru China

Când menționăm China și Marele său Firewall, ne referim, de obicei, și la toate celelalte țări favorabile cenzurii. China a devenit un fel de purtător de pavilion pentru cenzurarea internetului și supraveghere. Și numărul acestor țări care se opun vieții private continuă să crească.

Repercusiunile pentru utilizarea unui serviciu VPN neaprobat sau (în anumite țări) sunt variate. Aceasta’e posibil ca tu’Voi fi amendat cu câteva mii de dolari sau mai rău. Deci, când vine vorba de utilizarea unui VPN într-o țară precum China, voi’ar fi bine să fii prudent.

Recenzia noastră BulletVPN constată că este posibil ca acest serviciu să nu fie cel mai bun pentru ocolirea Marelui Firewall din China.

Recenzia noastră BulletVPN constată că este posibil ca acest serviciu să nu fie cel mai bun pentru ocolirea Marelui Firewall din China, deoarece nu are un protocol sigur. Totuși, acest lucru nu face asta’Nu înseamnă că ai câștigat neapărat’nu o pot folosi.

Totuși, dacă tu’căutați o alegere mai fiabilă, poate doriți să luați în considerare cele mai bune opțiuni VPN pentru China.

Relații Clienți

BulletVPN are următoarele opțiuni de asistență:

 • Chat live
 • O bază de date cu întrebări frecvente
 • Ghiduri de instalare
 • Depanare
 • Bilete de sprijin

Vestea bună este că BulletVPN are suport pentru chat live. Din păcate, nu’par să funcționeze întotdeauna. Cu toate acestea, apreciem efortul.

În funcție de disponibilitatea acestuia, tu’fie voi găsi un verde Ajutor sau Butonul Chat în colțul din stânga jos. Dacă butonul spune Help, înseamnă că puteți trimite un mesaj echipei de asistență și ei’mă voi întoarce la tine. Într-un scenariu bun, acest lucru a câștigat’nu durează mai mult de 24 de ore. daca tu’ești norocos, poate fi în câteva ore.

Prețuri

BulletVPN are trei planuri de preț simple:

  • 1 lună: 10,98 USD
  • 6 luni: 9,16 USD / lună
 • 1 an (+ 1 an gratuit): 3,75 USD / lună

Opțiuni de preț BulletVPN

După cum puteți vedea, acum, pentru o perioadă limitată, puteți achiziționa acest VPN pentru un an în plus gratuit, alegând planul anual. Aceasta înseamnă a 66% reducere. Cu toate acestea, trebuie să menționăm că considerăm acest lucru un pic scump chiar și în comparație cu liderii de piață precum ExpressVPN sau NordVPN.

Această soluție VPN doesn’nu am un proces gratuit. Cu toate că acest lucru poate fi un pic de compensare pentru unii utilizatori, există’s. a Garanție de returnare de 30 de zile a reflecta. Politica de rambursare este simplă - nu am reușit’nu găsesc captura acolo. Unele alte VPN-uri au condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a fi eligibil pentru o rambursare.

BulletVPN acceptă opțiunile obișnuite - Carduri de credit și PayPal. Dar asta’nu toate. Cireașa de pe tort este o opțiune de plată anonimă - Bitcoin.

Cireașa de pe tort este opțiunea de plată anonimă, adică Bitcoin.

În rezumat, acesta’este o întrebare grea cu privire la prețuri. Adevărul este că, chiar și planul actualizat de 2 ani este aproape la fel de mult decât ați plăti pentru NordVPN. Dar tu poti’nu le compară cu adevărat pe cele două când vine vorba de versatilitate și caracteristici.

Linia de jos

BulletVPN oferă un adevărata politică fără jurnale de vreme ce nu puteau’nu permiteți acces la date utile sau personale identificabile, chiar dacă sunt obligate de autorități.

Are viteze medii, ceea ce este relativ bun când ținem cont de numărul de servere. Chiar dacă asta’nu este singurul factor atunci când vine vorba de viteze de descărcare și încărcare.

Poți să folosești BulletVPN pentru Netflix și torrenting de asemenea, dar problemele de viteză pot cauza unele probleme. De fapt, noi’Am găsit doar câteva puncte slabe: viteza, versatilitatea și planurile de stabilire a prețurilor. Credem că pentru un nou venit, BulletVPN este prea scump. Ca o comparație, consultați cele mai bune opțiuni VPN pentru a găsi o valoare mai bună pentru banii dvs..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 92