Revizuire VPNUK

VPNUK este una dintre acele opțiuni VPN mai puțin cunoscute care a existat de ceva vreme - zece ani, ca să fie precis. Din păcate, se pare că serviciul nu a reușit în mare măsură să se miște odată cu vremurile.


În această recenzie VPNUK, noi’Voi trece peste argumente pro și contra pentru a vă face o idee despre ce serviciu este bun (și rău) la.

Caracteristici de securitate

Site-ul VPNUK conține o mulțime de text și foarte puține informații. Acest lucru este valabil și pentru funcțiile de securitate. Aceasta’este clar că serviciul:

 • Oferă o selecție solidă de protocoale de tunelare: OpenVPN, IKEv2 / IPsec, L2TP / IPsec și PPTP
 • Modul Stealth (VPNUK Eclipse) împotriva Deep Packet Inspection

Un lucru care poate ieși în evidență în privința VPNUK chiar de pe bâtă este faptul că nu donează’nu afișați standardul de criptare utilizat de serviciile lor VPN. Acesta este un pic de steag roșu, deoarece înseamnă că standardul lor de criptare ar putea fi sub-par. Acestea fiind spuse, lista de protocoale o sugerează’este probabil AES-128 sau AES-256, ambele fiind în regulă.

Deoarece VPNUK se bazează în mare parte pe aplicația OpenVPN, oamenii nu ar trebui’nu te lăsa păcălit - nivelul de securitate și caracteristicile de securitate sunt destul de bune.

VPNUK păstrează jurnalele?

Răspuns scurt: da, deși nu foarte multe

VPNUK înregistrează marcajele de timp, adresele IP și utilizarea lățimii de bandă, care ar putea fi utilizate pentru identificarea utilizatorilor.

Compania nu deține nicio informație despre locul de unde provin, dar compania lor este înregistrată în Belize, care nu face parte din nicio alianță de informații de anvergură și nu are legi stricte cu privire la confidențialitatea internetului. Acesta este un semn general bun pentru VPNUK, deși există’s, de asemenea, o adresă fizică din Marea Britanie disponibilă pe site-ul web.

Viteză și performanță

VPNUK are 100 de servere în 24 de țări - un număr bun, dar nimic spectaculos. Același lucru este valabil și pentru vitezele de conectare.

Ușor de utilizat și suport multiplatform

Unul dintre aspectele interesante despre VPNUK este că serviciul lor este acceptat pe o gamă largă de dispozitive. Cu toate acestea, doar Windows are o aplicație personalizată. Iată platformele acceptate:

 • Windows (aplicație personalizată bazată pe OpenVPN)
 • MacOS
 • iOS
 • Android
 • Linux
 • ChromeOS
 • Dispozitive Blackberry

O gamă largă de alte dispozitive, cum ar fi console de jocuri și routere pot fi de asemenea configurate pentru a utiliza VPNUK. În ceea ce privește ușurința de utilizare, aplicațiile OpenVPN nu sunt’este cel mai prietenos, dar oferă o mulțime de spații pentru personalizare.

Deblocarea Netflix și a altor platforme de streaming

Deși VPNUK proclamă cu mândrie că serviciile lor sunt utile pentru accesarea serviciilor de streaming și alte lucruri, fără a vă face griji cu privire la geo-blocarea, versiunea IP comună a acestui VPN nu pare a fi eficientă pentru deblocarea Netflix SUA. Situația poate fi diferită dacă obțineți un IP dedicat al SUA.

VPNUK poate fi eficient pentru deblocarea altor servicii cu geo-restricții, cum ar fi Hulu, dar site-ul nu face afirmații specifice despre asta.

P2P și torrenting

VPNUK permite torrenting pe toate serverele, cu excepția celor bazate în SUA. Acest lucru, în combinație cu clienții OpenVPN puternici și viteze decente, face ca serviciul să fie destul de bun pentru torrenting.

Cenzura online în China și în alte părți

Guvernul chinez are un firewall dur pentru a-și menține internetul puternic cenzurat. Cunoscut sub numele de Marele Firewall, acesta este un bloc de drum notoriu dificil pentru persoanele care doresc confidențialitate pe internet și libertatea din China.

VPNUK are un “Confuzie” sau “mod invizibil” instrument numit VPNUK Eclipse, care ar trebui să permită utilizatorilor să ocolească Inspecția Deep Packet (DPI). În esență, serviciul ar trebui să fie o alegere suficient de decentă pentru China și alte țări represive.

Relații Clienți

VPNUK oferă o selecție excelentă de opțiuni de asistență pentru clienți:

 • Chat live 24/7
 • Linii de telefonie INUM, SUA, Marea Britanie, Spania
 • Skype
 • Bilete de sprijin
 • FAQ
 • Ghiduri

VPNUK are toate bazele acoperite - există mai multe opțiuni de asistență aici decât chiar și cele mai bune servicii VPN.

Prețuri

VPNUK oferă o gamă largă de pachete:

Cont IP dedicat 1: 1:

 • Prețurile variază de la 12,99 USD (o lună) la 10,83 USD / lună (1 an)

Cont IP dedicat (Regatul Unit, Statele Unite sau Italia):

 • Prețurile variază de la 12,99 USD (o lună pentru 2 utilizatori) la 18,96 USD / lună (1 an pentru 5 utilizatori)

Cont IP comun:

 • Prețurile variază de la 7,79 USD (o lună pentru 2 utilizatori) la 16,57 USD / lună (1 an pentru 6 utilizatori)

Acolo’s, de asemenea, o probă gratuită de 7 zile, disponibilă cu planurile de tarifare a doua și a treia, dar fără garanție de returnare a banilor. În plus, puteți plăti VPNUK în mod anonim folosind Crypto.

Din punct de vedere negativ, aceste prețuri sunt ridicol de ridicate în contextul mai larg al pieței.

Linia de jos

VPNUK pare un serviciu VPN suficient de decent, fără puncte puternice excepționale (cu excepția, poate, a numărului de opțiuni de asistență pentru clienți). Dacă ar fi de 3 ori mai ieftin, atunci s-ar putea să merite banii tăi.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 1 = 10