Revizuire VPNinja

Din păcate, acest VPN nu mai este activ.


VPNinja oferă cele mai multe caracteristici ale unui VPN de top pentru un preț foarte mic, cu condiția să nu oferiți’nu-ți pasă de confidențialitatea ta.

Este clar după o scurtă privire asupra VPNinja’site-ul web că acesta este un VPN construit pe un buget. Noi’lipsesc câteva caracteristici cruciale și, în plus, funcționează din China, ceea ce o descalifică imediat în afara liliacului, dacă’mai degrabă nu a făcut guvernul chinez’nu stiu totul despre tine.

Securitate și confidențialitate

VPNinja are o criptografie decentă, dar o mulțime de caracteristici pe care le veți găsi în alte VPN-uri cu o gamă de preț similară nu sunt prezente. Mai mult, site-ul lor este vag în ceea ce privește o mulțime de detalii.

În prezent, VPNinja are următoarele caracteristici de securitate:

 • Protocoale de securitate OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
 • Un protocol sigur (nu este clar de ce, având în vedere că nicio VPN nu poate funcționa în afara Chinei
 • fără a coopera cu autoritățile)
 • Protecție împotriva scurgerii DNS
 • Criptare de 256 biți

Lipsa unui comutator de ucidere este un no-no mare pentru VPN care vizează anonimatul, deoarece există’este întotdeauna riscul ca identitatea dvs. să scurgă din cauza unei conexiuni VPN abandonate. În plus, lipsa unor funcții suplimentare, cum ar fi multi-hop, este, de asemenea, destul de evidentă, deși nu ne așteptam să avem în vedere VPNinja’gama de prețuri.

VPNinja păstrează jurnalele?

Într-un cuvânt, da. Unul dintre lucrurile care nu ne-au plăcut la VPNinja este faptul că Politica lor de confidențialitate este tot fum și oglinzi. Toate sunt extrem de vagi și nu există nicio modalitate de a afla exact ce stocează furnizorul atunci când folosim serviciul. Aceasta’este corect să presupunem că un serviciu VPN chinez înregistrează practic totul.

Viteză și performanță

Performanța este decentă. Am observat pierderi minime, ceea ce face ca acest VPN să fie bun pentru streaming și alte activități cu viteză mare. Ce’s și mai bine este că viteza a fost relativ consistentă pe toate serverele (desigur, serverele care sunt mai departe sunt obligate să fie puțin mai lente).

Serviciul are un număr de 34 servere distribuite în 14 locații diferite. Locațiile sunt răspândite uniform în întreaga lume și nu ar trebui să ai atâtea probleme pentru a găsi un server lângă tine.

Ușor de utilizat și suport multiplatform

Puteți descărca clientul VPNinja pe o multitudine de dispozitive diferite. Este incredibil de ușor de utilizat și există numeroase ghiduri disponibile despre cum să descarci aplicația și să o instalezi pe site-ul web.

Puteți descărca VPNinja’aplicația s pe următoarele platforme:

 • ferestre
 • MacOS
 • iOS
 • Android
 • Ubuntu
 • Routere DD-WRT
 • Chromebookurile

Nu este totul, deoarece serviciul vă permite, de asemenea, să utilizați configurații OpenVPN pentru a-l instala pe orice dispozitiv care le poate suporta. Acest proces este oarecum complicat, dar vestea bună este că este posibil să configurați VPNinja pe orice alt dispozitiv, cum ar fi Kindle Firestick.

Este ușor de utilizat pe toate platformele. Clientii sunt intuitivi, iar site-ul web dispune de resurse adecvate pentru rezolvarea problemelor.

Deblocarea Netflix și a altor platforme de streaming

Puteți utiliza VPNinja pentru a trece de geo-blocarea trecută și pentru a accesa majoritatea emisiunilor tv preferate prin Netflix, Hulu și BBC iPlayer. Cu toate acestea, am constatat că nu a reușit să acceseze Amazon Prime Video.

Pentru Netflix, îl puteți accesa prin serverele lor din Hong Kong și Coreea de Sud (dacă doriți)’sunt bazat în Asia). Versiunea americană a Netflix poate fi accesată și.

Adăugarea configurației OpenVPN înseamnă că veți putea debloca Netflix și pe dispozitive precum Roku și Nvidia Shield TV, ceea ce face din aceasta o VPN bună pentru streaming (dar nu este perfectă în niciun fel).

P2P și torrenting

Dacă sunteți cineva care îi place să facă torenturi, atunci trebuie să aveți grijă să primiți notificări privind încălcarea drepturilor de autor. Cea mai bună metodă de a vă asigura că nimeni nu poate afla despre dvs. este folosind un VPN criptat care permite torrenting (multe VPN-uri nu).

Descărcările de torrent sunt posibile deoarece VPNinja vă permite să stabiliți o conexiune P2P. Cu toate acestea, puteți utiliza serverul canadian numai pentru a face torenturi sigure și nu există un proxy SOCKS5 și nici un comutator de ucidere pentru a vă asigura că rămâneți anonim.

Deși torrenting-ul este permis pe VPNinja, nu l-am recomanda. Există alternative mult mai bune pe piață, cum ar fi CyberGhost. Sau puteți consulta cel mai bun VPN al nostru pentru lista de torrenting.

Cenzura online în China și în alte părți

VPNinja funcționează incredibil de bine în China și asta’de ce nu ar trebui să-l folosești. Serviciile VPN operate de China o fac respectând cerințele guvernamentale. Cu alte cuvinte, autoritățile au practic practic acces la toate datele dumneavoastră.

Chiar dacă asta era’În acest caz, VPNinja nu este suficient de sigur pentru a-l utiliza în China. Lipsa unui comutator de ucidere înseamnă că vă puteți arunca ușor capacul.

Relații Clienți

Nu sunt’sunt multe opțiuni de asistență. Practic, va trebui să vă bazați pe:

 • Bilete de sprijin
 • Întrebări frecvente

Nu există nicio opțiune de asistență telefonică sau live. Cu toate acestea, resursele de auto-ajutor sunt destul de detaliate și există ghiduri despre modul de configurare VPN pe aproape fiecare dispozitiv, precum și alte sfaturi pe care poate doriți să le cunoașteți.

Prețuri

Multe VPN-uri de această dimensiune oferă încercări gratuite și puteți accesa VPNinja pentru un total de 4 ore înainte de a fi necesar să îl achiziționați. Politica de rambursare a acestora prevede că aveți, de asemenea, o garanție de restituire a banilor din orice motiv pentru 3 zile după cumpărare.

VPNinja are în total 3 planuri de prețuri, care sunt:

 • Plan de 1 săptămână: 12,00 USD / lună
 • Plan de 1 lună: 6,00 USD / lună
 • Plan de 12 luni: 4,83 USD / lună

Prețurile sunt destul de mici, dar niciun preț nu este suficient de scăzut pentru a renunța la confidențialitate.

Linia de jos

VPNinja nu este în niciun caz o VPN bună atunci când vine vorba de securitate sau confidențialitate. Chiar ținând cont de faptul că funcționează în afara Chinei, puteți obține funcții de securitate mult mai bune la același preț în altă parte. Singurul scop pentru care acest instrument este decent este deplasarea în jurul geo-blocării.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − = 95

map