Revizuire VPN.ht

Prezentare generală

O VPN rapidă cu multe avantaje, dar acele scurgeri de adresă VPN și IP sunt sigure că pun amortizorul…


VPN.ht a trecut de câțiva ani de la lansarea sa de o companie din Hong Kong, Tehnologie răutăcioasă Inițial, VPN.ht a fost de fapt parteneriat cu site-ul Popcorn Time BitTorrent, dar această conexiune a fost eliminată de mult timp.

Software-ul oferit pare să te ascundă de ochii indurerați, indiferent de ce ai’faceți și însoțit de această afirmație sunt o serie de extratereștri ciudați care vă vor ghida în acest proces. Un VPN cu adevărat excelent vă va oferi niveluri ridicate de securitate, asistență promptă pentru clienți și anonimat complet, alături de o interfață ușor de utilizat.

Dar VPN.ht respectă promisiunile sale? Acea’Ce intenționează să răspundă recenzia noastră VPN.ht.

Pentru început, VPN.ht’Lista de servere este relativ limitată, cu doar 128 de servere disponibile, deși acestea sunt distribuite în 24 de țări. Acest lucru o plasează chiar peste medie. De asemenea, pentru ceea ce obțineți, prețurile sunt accesibile și oferă o serie de opțiuni diferite, potrivite fiecărui utilizator. În ciuda costurilor reduse, este o surpriză faptul că performanța generală este de o calitate mai mare decât ar putea sugera prețul său. Puteți chiar să o încercați pentru o perioadă de 30 de zile pentru a vedea cum mergeți.

Cu privire la această notă, totuși’Vă rog să vedeți cum se ridică controlul revizuirii noastre VPN.ht.

VPN.ht este sigur de utilizat?

Un lucru important de verificat de fiecare dată când întâlnim un VPN este politica lor de logare. Prin natura lor, VPN-urile nu ar trebui să păstreze informațiile dvs., dar mulți o fac.

Păstrându-se foarte transparent, micul extraterestru al VPN.ht este dur pentru a vă asigura că nu păstrează jurnalele. De fapt, acest lucru este reiterat în numeroase puncte de pe întregul site. Pentru analiza VPN.ht, am decis să aruncăm o privire la Politica de confidențialitate și am constatat că, în mare parte, este în concordanță cu această afirmație.

Al doilea pas către securitate este criptarea. Începe bine - protocolul de tunelare este mult renumitul OpenVPN, considerat a fi protocolul standard al industriei. Această platformă open source este constant dezvoltată și întreținută de cei mai buni și cei mai strălucitori.

VPN.ht folosește criptarea AES pe 256 biți (deși puteți comuta între AES-64, 128 și 256), ceea ce o face de nepătruns - niciun supercomputer sau hacker nu trece prin aceasta, asigurându-vă păstrarea vieții private și anonimatul. De fapt, acest nivel de criptare este folosit de militarii SUA, de FBI și chiar de cele ale Apple, așa că știi că lucrurile arată bine în acest departament.

Cu toate că toate acestea sună grozav, există, din păcate, unele probleme - scurgeri de IP, niciun comutator de ucidere și chiar ceva recunoscut ca virus, care este una dintre cele mai grave lucruri care apar în cadrul unui serviciu VPN. Din păcate, aceste lucruri combinate au scos din funcționare pentru o securitate de top.

În plus, Hong Kong, deși în afara celor 14 ochi, nu este cu siguranță în afara influenței Chinei. Acest lucru înseamnă că ai putea înota în unele ape noroioase - ceva ce ar putea dori să ții minte înainte de a scrie cuvinte cheie murdare despre Xi Jinping’Asemănare neobișnuită cu Vinnie The Pooh.

Înapoi la acele scurgeri IP - apar atunci când API-urile WebtRTC se întorc în jurul tunelului VPN. Acest lucru face ca IP-ul dvs. să fie dezvăluit fără ca dvs. să știți măcar. Faptul că a eșuat două din cele patru teste de scurgere IP în această zonă este un semn foarte rău.

Switch-urile Kill sunt o opțiune importantă de tip B în lumea VPN. Dacă aveți unul, orice întrerupere a VPN-ului dvs. vă va ucide traficul instantaneu, împiedicând ca adresa dvs. IP să devină cunoscută. Din păcate, acolo’s fără comutator de omor caracteristică aici.

Viteză & performanţă

Deși susțin că au o viteză nelimitată, aceasta’nu este cel mai rapid VPN de acolo. Vitezele VPN.ht sunt în general în regulă și toate VPN-urile scot o anumită viteză din conexiunea dvs. de internet. Ar trebui să rețineți că diferite servere funcționează cu viteze diferite.

Serverul UE din apropiere pe care l-am testat pentru revizuirea VPN.ht a menținut un viteza mai mare sau mai puțin medie. Celelalte au fost foarte reușite, dar în general, în medie, de asemenea.

Cum se descarcă și se instalează

După cum arată experiența noastră la scrierea acestei recenzii VPN.ht, descărcarea și instalarea acesteia este un proces simplu. Trebuie doar să accesați pagina principală VPN.ht, unde vă aflați’Voi fi întâmpinat de un ghid de pornire și o bară de progresie.

Înscrierea inițială este o adiere - aveți nevoie de un e-mail și de o parolă. Pentru un plus de confidențialitate, vă puteți înscrie ca un client anonim și, dacă doriți, să plătiți în Crypto.

Descărcarea și instalarea este, de asemenea, simplă. Obțineți o serie de întrebări pentru a determina configurația ideală cu prima întrebare care vă pune dacă’accesați VPN-ul din spatele unui firewall. Făcând clic pe nu te trimite la dispozitivul pe care vrei să-l conectezi - computer sau telefon. Făcând clic pe primul, vă întreabă care dintre cele trei sisteme - Mac, Windows sau Linux - dvs.’reutilizați înainte să vă întrebați care este platforma dvs. În acest moment, voi’Voi primi documentația de instalat și un buton mare pentru a face clic pentru a descărca programul.

Odată descărcat, trebuie doar să faceți clic pe pictogramă pentru a o deschide și veți fi întâmpinat de o fereastră pop-up care vă va duce la instalare. Făcând clic “Instalare” începe procesul și curând tu’vi se va cere să vă autentificați în contul dvs..

Cum se utilizează VPN.ht

Odata ce tu’Am instalat programul, tu’Voi fi întâmpinați de acei mici extratereștri și un tablou de bord frumos și colorat.

În timp ce folosim programul pentru revizuirea VPN.ht, am constatat că acesta’Este foarte simplă și pur și simplu făcând clic pe serverul dorit, procesul va pune în mișcare. Următorul prompt este numele dvs. de utilizator și parola și odată ce acestea sunt introduse corect, procesul de conectare va fi finalizat. Poate dura câteva minute, dar în curând’Voi fi online și anonim.

VPN.ht pentru Netflix

Ani de zile, VPN-urile au putut să ocolească geo-blocurile puse în aplicare de Netflix. Cu toate acestea, Netflix a urmărit acest lucru și de atunci a îngreunat acest proces, blocând accesul pentru majoritatea oamenilor care folosesc un VPN. VPN.ht este, de fapt, unul dintre acele servicii care au reușit să ocolească acest lucru.

VPN.ht poate debloca Netflix.

Și mai bine, în loc ca unul sau două dintre servere să poată accesa Netflix, acest VPN ne-a surprins cu toate cele cinci servere testate care trec blocurile. Acesta este unul dintre doar câteva VPN-uri cu această capacitate, punându-l acolo drept unul dintre cele mai bune VPN-uri Netflix.

VPN.ht pentru torrenting

Continuând pornirea de la Netflix maxim, am dorit să includem câteva informații despre torrenting în recenzia VPN.ht. Așa că am încărcat ol-ul bun’ Pirate Bay și a încercat.

Pe scurt, torrenting este permis și nu există restricții în loc. După cum am menționat, acest VPN a fost creat inițial pentru a funcționa alături de un site BitTorrent, astfel că această caracteristică este una dintre cele mai cheie ale acestora. Dar ce bine este totul dacă ai scurgeri și nu ai comutator de ucidere? Folosiți-l pentru a face torentul pe propriul risc.

Este bun pentru utilizatorii din China?

Fiind înregistrat în Hong Kong, se presupune că a trebuit să fi primit o formă de aprobare din partea guvernului chinez și, prin urmare, funcționează în China. Singurul dezavantaj este că VPN s-ar putea să nu vă protejeze de mult dacă’m-am angajat în ceva sensibil.

A sustine

Interacțiunile noastre cu serviciul pentru clienți pentru această recenzie VPN.ht au considerat că sunt rapide și eficiente. Există o întrebare frecventă impresionantă cu cele mai frecvente întrebări, la care puteți ajunge făcând clic pe fila de asistență. Dacă acest lucru nu reușește să vă ajute, atunci un link din stânga deschide opțiunea de bilet de asistență, iar completarea formularului vă va vedea că veți primi un răspuns în jumătate de zi, sau ar trebui, oricum.

Din păcate, există nicio opțiune de chat live, care devine rapid un standard al industriei pentru VPN-uri de top.

Aplicații & extensiile

Aceasta’Sunt disponibile pe o serie de dispozitive, inclusiv Windows, Mac, iOS și Android. Puteți să-l configurați și pe routerul dvs. (presupunând că aveți un fel de router potrivit), ceea ce este excelent dacă aveți o mulțime de dispozitive și le-ar dori pe toate securizate dintr-o singură dată, mai ales dacă unele dintre ele nu’nu aveți aplicații personalizate pentru ele sau nu sunt acceptate de VPN.ht.

Prețuri: o opțiune accesibilă

VPN.ht oferă un plan incredibil de bun, cu o serie de opțiuni diferite disponibile. Și mai bine, acestea oferă o promoție pentru prima dvs. introducere în VPN.

prima luna este cea mai buna, facturata la doar un singur dolar! După aceasta prețul crește:

Plan lunar: 4,99 USD pe lună

Plan anual: 3,33 USD pe lună

Nu există opțiuni împărțite; în schimb, primiți ceea ce plătiți - întreaga forță a VPN.ht, totul pentru un preț avantajos pe maximum 3 dispozitive simultan. Platforma acceptă o gamă largă de opțiuni de plată de la carduri de credit, e-palete, carduri cadou, chiar și la plăți cu criptocurrency pentru cei care doresc să rămână complet anonimi.

Concluzia revizuirii VPN.ht

În ciuda acestei VPN care oferă o serie întreagă de caracteristici excelente, din păcate, răul depășește binele.

Chiar dacă politica lor de înregistrare nu este grozavă, faptul că am găsit scurgeri de IP și mai rău face ca aceasta să nu fie o opțiune pe care o putem recomanda. daca tu’sunteți dispus să riscați doar pentru a accesa Netflix, apoi mergeți mai departe. Prețul este suficient de accesibil pentru a merita timpul dvs. dacă anonimatul nu este într-adevăr’Țelul tău.

Dacă software-ul ar putea include un comutator ucigător și scăpa de aceste scurgeri, s-ar putea să treacă mai sus pe listă, dar deocamdată,’mai bine căutați în altă parte.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =