Revizuire SwitchVPN

După o dată, descoperim noi servicii VPN care pretind că oferă cele mai bune în domeniul cibersecurității. Multe dintre acestea se prăbușesc după o inspecție mai atentă, dar pe măsură ce am început să compilăm cercetările pentru revizuirea noastră SwitchVPN, am devenit plăcut surprinși.


Acest serviciu mai puțin cunoscut pare să fi bubuit sub radar de ceva timp, aproape ca lumea VPN’este cel mai bine păstrat secret. O repriză rapidă oferă o primă impresie excelentă, dar lasă’sap un pic mai adânc decât atât.

Înainte de o evaluare mai detaliată, au existat câteva alte lucruri care ne-au evidențiat cu adevărat. De exemplu, acesta are una dintre cele mai sensibile opțiuni de abonament pe care noi’am dat peste. La fel de bine, acesta’este, de asemenea, destul de ieftin.

Este N’totuși, toate piersicile și smântâna; SwitchVPN’s flota de server și viteza de conectare rezultată nu sunt nimic despre care să scriem, iar gama sa de aplicații personalizate nu este’este deosebit de remarcabil.

Este SwitchVPN sigur de utilizat?

SwitchVPN începe la început Criptare AES-256 biți, care nu este numai standardul industrial pentru securitate cibernetică din 2020, acesta’s, de asemenea, standardul de aur pentru cibersecuritate, perioadă.

Mai simplu spus, niciun atac de forță brută nu ar putea spera să pătrundă acest nivel de criptare de acum până la sfârșitul timpului.

SwitchVPN acceptă, de asemenea, o gamă largă de protocoale: OpenVPN, SSTP, IKEv2, L2TP / IPsec și Socks5.

De interes major pentru revizuirea noastră SwitchVPN sunt primele trei. OpenVPN a fost preferat de experți în domeniul cibersecurității de ani buni și se știe că este complet de încredere.

IKEv2 și SSTP sunt ambele protocoale mai noi și sunt considerate uneori chiar mai sigure decât OpenVPN. IKEv2 este deosebit de excelent pentru utilizatorii de telefonie mobilă, în timp ce SSTP este instrumentul perfect pentru utilizatorii care doresc să ocolească cenzura de conținut în țări represive precum China.

În cele din urmă, noi’rețineți că SwitchVPN include un comutator ucide în arsenalul său. În mod esențial, se asigură că informațiile dvs. personale sunt protejate chiar și atunci când conexiunea VPN scade.

intimitate

Din păcate, SwitchVPN este situat în SUA, ceea ce înseamnă’este chiar în centrul alianței Five Eyes. De asemenea, SwitchVPN vă va transmite datele către autoritățile relevante dacă este detectat un comportament ilicit.

Că au capacitatea de a face acest lucru înseamnă că înregistrează o parte din datele dvs. Așa cum am’Ați menționat, a fi situat în alianța Five Eyes înseamnă că toate cele cinci țări membre pot accesa informațiile dvs. de identificare personală la orice moment dat.

Pe partea de plus, SwitchVPN nu face acest lucru’nu aveți scurgeri DNS, IPv6 sau WebRTC. Astfel încât’este un plus, cel puțin.

Viteză & performanţă

SwitchVPN are peste 250 de servere în 43 de țări. Asta nu este’nu este un număr minunat de servere, dar nu este’nici groaznic.

Având în vedere acest lucru, SwitchVPN a oferit puțin în calea surprizelor atunci când a fost pus la încercare. De fapt, a fost exact ca tine’m-aș aștepta dat fiind numerele citate mai sus. Cu alte cuvinte, acesta’este perfect servibil, cu nimic de care să se plângă cu adevărat.

Ușurință în utilizare & a sustine

Deși SwitchVPN’vitezele de conectare sunt în general bune, site-ul lor pare a fi incredibil de lent. Fișierele necesare instalării au durat mult mai mult la descărcare decât ar fi trebuit să aibă în mod rezonabil.

Indiferent, odată ce au ajuns fișierele, procesul de instalare a fost rapid și ușor. Pur și simplu setați aplicația care merge și ea’ll auto-configurează; după aceea, tu’reluare și alergare. Totul de pe site-ul este destul de ușor de găsit, deși întrebările frecvente sunt ușor lipsite de aspecte tehnice.

Desigur, nu fiecare utilizator este familiarizat cu jargonul de securitate cibernetică, dar există câteva informații la care am fi dorit să avem acces mai ușor. Cu toate acestea, echipa lor de asistență este receptivă și cu cunoștință - ne-au furnizat toate informațiile de care aveam nevoie.

Prețuri

Noi’sunt impresionat de SwitchVPN’s prețuri - acesta’este cu siguranță una dintre opțiunile mai ieftine de acolo.

Există două pachete de bază: SwitchVPN și SwitchVPN Plus. Singura diferență este că prima permite două conexiuni simultane, în timp ce al doilea pachet permite cinci.

Acest lucru este destul de rezonabil, având în vedere că este posibil ca mulți utilizatori să aibă nevoie doar de două conexiuni simultane (pe laptop și telefon).

Pachetul de bază are un preț de 5,95 USD pentru un abonament de o lună și 3,33 USD / lună pentru douăsprezece luni. Pachetul Plus este de 9,95 USD pentru o singură lună și 5,82 USD / lună pentru doisprezece.

Mai bine, tu’sunt capabil să plătească cu o varietate de metode. Aceasta include opțiuni obișnuite, cum ar fi PayPal și carduri de credit / debit, dar a inclus și Bitcoin, care, desigur, permite o securitate mai strânsă.

Vestea proastă este că SwitchVPN nu oferă un proces gratuit, deși oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

SwitchVPN pentru Netflix

Aceasta’este dificil să știi ce să faci din SwitchVPN’capacitățile cu deblocarea serviciilor de streaming geo-restricționate.

Din orice motiv, de multe ori a avut probleme cu ocolirea Netflix’s detectoare VPN. Pe de altă parte, a funcționat bine cu BBC iPlayer.

Acest lucru este o veste proastă pentru fanaticii care vor dori să acceseze diferite biblioteci sau care doresc pur și simplu să țină pasul cu emisiunile preferate în timpul călătoriei în străinătate.

Desigur, aceasta’nu este sfârșitul lumii; că funcționează ocazional înseamnă că accesarea Netflix ar fi nevoie doar de un pic de încercare și eroare. Totuși, este posibil ca încercarea și eroarea să nu fie ceva cu care toți vor să facă față - oricum este suficient să alegi ceva pentru a urmări Netflix!

SwitchVPN pentru torrenting

SwitchVPN acceptă activ torrenting-ul. Pe pagina sa principală, aceasta afirmă că vă permite practic să utilizați rețele P2P pe toate serverele sale.

Cu toate acestea, nu uitați că torrentingul materialelor protejate prin drepturi de autor este ilegal și că SwitchVPN își rezervă dreptul de a înceta abonamentul dvs. în cazul în care se depun reclamații cu privire la o astfel de activitate.

Este bun pentru utilizatorii din China?

În prezent nu este clar, dar SwitchVPN pare să nu aibă “hoție” protocol pentru ocolirea ochiului atent al Deep Packet Inspection. Aceasta, în combinație cu utilizatorii VPN cu atmosferă mare, din China, este motivul pentru care am recomanda o VPN mai dovedită pentru ocolirea Marelui Firewall.

Aplicații & extensiile

SwitchVPN’disponibilitatea aplicației este ușor dezamăgitoare în sensul că’este disponibil numai pentru gama standard Windows – macOS – iOS – Android.

Există o ușoară consolare în faptul că SwitchVPN poate fi configurat manual pe alte platforme, dar acest lucru nu este’cel mai ușor lucru de făcut.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 75