Recenzie UltraVPN

Lumea VPN-urilor este plină de furnizori cu specificații similare la suprafață, dar diferențe uriașe când aruncați o privire sub capotă. Deci, unde protejează rețeaua’s UltraVPN stand în lumea VPN?


În ceea ce privește lucrurile, UltraVPN, din SUA, vorbește despre un joc bun, cu un site web elegant, criptare bună, un “fara jurnal” politică și o rețea de servere la nivel mondial. Adăugați compatibilitatea P2P, asistența clienților atenți, o garanție de returnare de 30 de zile și o aplicație pe care chiar și utilizatorii VPN la nivel de intrare vor găsi simplu de utilizat, iar semnele timpurii sunt bune.

Cu toate acestea, așa cum vor fi de acord orice utilizatori veterani VPN, aceasta va fi de acord’este esențial să arăți mai adânc și asta’este exact ce face această recenzie UltraVPN. Fiecare VPN are defectele sale, iar UltraVPN nu face excepție. Deci, lasa’au o inspecție mai atentă și descoperiți dacă poate fi soluția de securitate și confidențialitate’mi-a fost pofta.

Securitate și confidențialitate

UltraVPN vine cu următoarele caracteristici de securitate:

 • Criptarea AES de 256 biți, care este de grad militar și ar trebui să se dovedească de neatins pentru atacatori
 • O funcție securizată Firewall pentru a crea o barieră suplimentară între rețelele locale și web-ul mai larg
 • OpenVPN ca protocol de tunel pentru toate platformele, altele decât iOS, și IKEv2 pe iOS (precum și alte platforme): ambele sunt opțiuni sigure
 • Kill switch include pentru a întrerupe tot traficul dacă conexiunea VPN eșuează.
 • Protecția activă împotriva scurgerilor DNS vă asigură că identitatea dvs. este în permanență mascată și păstrată secretă chiar și de ISP

Toate acestea sunt încurajatoare. UltraVPN oferă un set de instrumente de bază bune de securitate și confidențialitate. Vă va schimba adresa IP și vă va cripta datele din momentul părăsirii dispozitivului.

Acolo’nu este totuși o setare VPN Stealth, ceea ce face UltraVPN mai puțin fiabil în țări precum China. Un mod sigur ajută, de asemenea, să ascundeți faptul că utilizați un VPN, adăugând o altă dimensiune la configurațiile de confidențialitate.

Nu sunt’nu există niciun fel de caracteristici bonus, cum ar fi Tor peste VPN sau multihop. În timp ce acest lucru nu face asta’Nu face ca UltraVPN să fie rău pentru securitate prin orice mijloace, face serviciul mai slab decât unii dintre ceilalți.

UltraVPN păstrează jurnalele?

Locul pentru a începe aici este Politica de confidențialitate UltraVPN și imediat de la început, există câteva probleme. De exemplu, Politica afirmă că VPN’Compania-mamă, Network Protect, va colecta utilizatori’ “numele, adresa de e-mail și numărul de telefon” la crearea conturilor. Unele VPN-uri nu necesită nicio informație. Majoritatea necesită doar e-mailul. Nu mulți cer toate acei identificatori, și acesta’este un steag roșu de confidențialitate.

Și mai problematic este faptul că documentul Politicii de confidențialitate nu spune lângă nimic despre datele colectate prin VPN în sine, mai degrabă decât prin intermediul site-ului web. Aceasta este o problemă uriașă pentru oricine se preocupă de confidențialitatea lor.

Network Protect este o companie din SUA, care este o problemă în sine. SUA nu este o jurisdicție favorabilă vieții private. daca tu’sunteți dornic să vă păstrați fluxurile sau obiceiurile de navigare private și departe de FBI sau organele de aplicare a drepturilor de autor, UltraVPN este un furnizor de evitat.

Deci don’Nu te lăsa păcălit de UltraVPN’materiale de marketing.

Viteză și performanță

Unii utilizatori vor putea ierta o VPN dacă oferă viteze de aprindere la cald. UltraVPN afirmă că operează zero plafonuri de lățime de bandă, ceea ce este încurajator și ușor optimist “nici o pierdere de viteză” politică. Desigur, este o prostie completă - nu este posibil ca VPN-urile să nu reducă viteza de conectare.

Cum se măsoară VPN în testele de viteză? Când am pus UltraVPN în ritmul său, am găsit o serie de rezultate, în concordanță cu distanța noastră de servere. În general, am avea în vedere viteza UltraVPN medie în mod decisiv.

Acoperire server

UltraVPN oferă servere în 14 locații din întreaga lume și în total peste 100+ “foarte repede” servere. Acea’este o mică rețea în comparație cu giganții din industrie, cum ar fi NordVPN sau ExpressVPN, care au mii de servere.

UltraVPN are 57 de servere în America de Nord, 20 în Europa, 17, în Asia, 9 în Africa, 13 în America de Sud și 7 în Oceania, astfel că accentul este pus pe SUA și Europa de Vest. Chiar și așa, există anumite locații de servere utile precum Grecia, Africa de Sud și Indonezia, pe care le-ați câștigat’nu găsesc întotdeauna în alte rețele.

Ușor de utilizat și suport multiplatform

UltraVPN utilizează un client VPN pentru dispozitive separate și puteți descărca aplicația pentru următoarele platforme:

 • Windows (XP și versiuni ulterioare)
 • Mac (Mountain Lion 10.8 și versiuni ulterioare)
 • Android (KitKat 4.4 și versiuni ulterioare)
 • iOS (8.0 și versiuni ulterioare)
 • Fire TV (a doua generație și mai târziu)

După cum vedeți, puteți descărca VPN pentru o răspândire decentă a dispozitivelor, iar clienții sunt compatibili cu unele sisteme de operare destul de vechi. Acea’este ceva ce utilizatorii de MacOS XP sau mai vechi vor aprecia, așa cum este’nu sunt rutine cu VPN-urile moderne.

Adăugarea unei aplicații Fire TV este de asemenea excelentă, oferind securitate și posibilitatea de a debloca conținut pentru utilizatorii Amazon’s dispozitive de streaming.

Când porniți aplicația pentru desktop sau mobil, dvs.’Voi fi prezentat cu o hartă standard, care arată locațiile serverului. Puteți comuta dacă Kill Switch este conectat, iar aplicația afișează clar ce servere de specialitate P2P sunt disponibile.

Când vă conectați, voi’Voi vedea imediat o viteză de citire, ceea ce face ușoară căutarea în jurul pentru cele mai bune performanțe.

Există, de asemenea, câteva suplimente îngrijite. De exemplu, utilizatorii pot alege, de asemenea, să descarce un supliment de browser separat, care se concentrează exclusiv pe utilizatorii Netflix. Cu toate acestea, opțiunile de configurare sunt relativ de bază, și există’s no Linux Linux - o omisiune dezamăgitoare pentru fanii de securitate serioși.

Deblocarea Netflix și a altor platforme de streaming

A lucra în jurul geo-blocării a devenit acum unul dintre motivele principale pentru a instala un VPN, așa că’este un domeniu cheie pentru orice recenzie UltraVPN. Si el’este un domeniu în care furnizorul are performanțe relativ bune.

Am încărcat aplicația și ne-am conectat la un server din estul SUA și am putut accesa Netflix fără probleme aparente.

Același lucru este valabil și pentru accesarea conținutului Netflix din afara SUA. De fapt, UltraVPN a trecut dincolo de alți furnizori aici, adăugând o funcție numită “Ultra Fix”, care atribuie utilizatorilor cel mai bun server Netflix pentru vizualizarea conținutului din SUA. Dacă intenționați să călătoriți la nivel global, acest lucru ar trebui să însemne că puteți rămâne în legătură cu emisiunile preferate înapoi acasă.

Aceasta’Nu este de mirare să descoperiți că UltraVPN funcționează la fel de bine atunci când lucrați în jurul sistemelor de blocare impuse de platforme de streaming precum Hulu și Amazon Fire. Cuplarea VPN’s Clientul Amazon Fire / Firestick cu un cont Prime este o modalitate excelentă de a vă maximiza opțiunile de vizualizare.

P2P și torrenting

În unele moduri, P2P este o zonă în care UltraVPN performează destul de bine.

În primul rând, caracteristicile de securitate sunt grozave și nu am putut’nu detectați scurgeri IP (în timp ce Kill Switch oferă protecție suplimentară).

UltraVPN oferă, de asemenea, un portofoliu de servere P2P care sunt dedicate torrenting. Având în vedere viteza decentă pentru multe servere din rețeaua UltraVPN, ar trebui să fie posibilă găsirea unei conexiuni rapide P2P. Mai mult decât atât, nu există limite de descărcare, indiferent de câte emisiuni TV sau filme pe care le torești - ceva care’nu este o dată cu cele mai bune VPN-uri.

Cu toate acestea, după cum am menționat, UltraVPN nu este un serviciu foarte potrivit pentru confidențialitate. Sunt bazate pe americani, cu măsuri extinse de schimb de informații incluse în politica sa de confidențialitate. Torrenterele trebuie să se simtă în siguranță de suspiciunea legală. Din păcate, utilizatorii UltraVPN pot doar’Nu simt că descărcările lor sunt izolate de supravegherea externă, așa că putem’Nu-l recomand ca un instrument viabil pentru descărcarea fanilor P2P.

Cenzura online în China și în alte părți

Cele mai bune funcții VPN la nivel mondial funcționează în lume’țările cele mai represive la fel de bine ca și în SUA sau Europa, oferind o modalitate puternică pentru indivizi de a învinge sistemele de supraveghere și control precum celebrul Mare Firewall. Deci, cum servește UltraVPN utilizatorii în regimuri despotice?

Din păcate, UltraVPN nu face asta’nu lucrez în oameni’s Republica Chineză sau Hong Kong și rămâne pe lista VPN-urilor blocate. Aceasta’este un instrument util de supraveghere în țări precum Africa de Sud, Brazilia sau Indonezia, dar poate’nu poate fi bazat în China sau Arabia Saudită. Pe de altă parte, are câteva servere rusești, iar utilizatorii raportează performanțe excelente - ceva care îl diferențiază de mulți alți furnizori din SUA.

Relații Clienți

Chiar și cele mai ușor programate, mai rapide și mai fiabile VPN-uri dezvoltă uneori defecte sau întreruperi de servicii, iar aceste probleme înseamnă că un sistem eficient de asistență pentru clienți este absolut esențial. Din păcate, acesta este un domeniu în care VPN-urile variază sălbatic, chiar și în același punct de preț.

UltraVPN oferă următoarele opțiuni de asistență pentru ca utilizatorii să încerce:

 • O bază de cunoștințe extinsă, cu întrebări frecvente și articole care pot căuta pe subiecte cruciale.
 • Formulare de contact prin e-mail prin intermediul bazei de cunoștințe care permit utilizatorilor să contacteze direct VPN.
 • O linie de asistență telefonică directă (pentru utilizatorii americani): (001) 833 262 8846
 • Suport live prin chat online (din nou prin baza de cunoștințe de la baza ecranului)

Ce’lipsește aici? Surprinzător de puțin. Acolo’nu este un forum pentru clienți UltraVPN, ceea ce este un pic dezamăgitor. Dar, cu asistența telefonică, chat-ul live, e-mail și întrebări frecvente disponibile, clienții ar trebui să poată găsi răspunsuri la majoritatea întrebărilor.

Timpurile de răspuns sunt decente, dacă nu chiar stelare, dar calitatea reală a asistenței oferite este puternică. UltraVPN pare să aibă personal al echipei de asistență, cu expertiză personală și bine informată.

Pe partea negativă, baza de cunoștințe este o resursă excelentă în teorie, dar categoriile reale de conținut ar putea face cu mai multe intrări. Unele căutări comune (de ex “WebRTC” sau “China”) apar în gol atunci când ar trebui să fie acoperite într-o formă. Sper, asta’este o problemă pe care dezvoltatorii o pot remedia cu ușurință.

Prețuri

UltraVPN oferă o varietate de opțiuni de prețuri pentru clienți să se gândească la:

 • 1 lună - la un preț de 9,99 USD, dar cu regularitate la 7,99 USD
 • 6 luni - de obicei la prețul de 9,99 USD pe lună, dar cu regularitate reducere la 5,99 USD pe lună
 • 1 an - de obicei la prețul de 7,50 USD pe lună, dar deseori se reduce la 3,75 dolari pe lună

Pe lângă discounturile enumerate mai sus, UltraVPN plătește periodic 60% economii la toate pachetele sale, așa că uitați-vă la aceste oferte. În timp ce prețurile de valoare nominală nu sunt’este atât de competitiv, cu diferitele reduceri aplicate, UltraVPN se apropie de furnizori precum NordVPN în mizele valorice.

UltraVPN nu oferă o versiune de încercare gratuită. În schimb, operează a “prețul promisiunii”, ceea ce garantează să ofere clienților o rambursare completă în termen de 30 de zile de la începerea abonamentelor. Aceasta’s. a “fara intrebari” garanție de restituire a banilor, deci don’nu trebuie să furnizați dovezi privind probleme tehnice sau defecte de performanță. Folosiți contul dvs. pentru a procesa rambursarea și nu ar trebui să existe dificultăți.

Când utilizatorii vin să plătească, metodele de plată includ Visa, Mastercard, Discover, PayPal și American Express. Acea’este convenabil pentru utilizatorii de zi cu zi, dar absența plăților în monedă criptă (sau orice tip de portofel digital în afară de PayPal) este o slăbiciune majoră. Înseamnă că utilizatorii vor trebui să introducă adresa, numele și datele cardului de credit - încredințându-le VPN-ului lor’protecție. Având în vedere problemele de logare noi’Am vorbit deja, este posibil să fie un cumpărător care nu conține securitate’nu sunt dispus să iau.

În general, UltraVPN oferă o valoare decentă pentru bani. Prețurile pot fi bătute de servicii cu o reputație similară, dar garanția de returnare a banilor poate îndulci afacerea pentru persoanele care nu sunt’nu sunt sigur dacă’VPN pentru ei. Cu toate acestea, dacă doriți să efectuați plăți sigure, mergeți în altă parte.

Linia de jos

Există o mulțime de VPN-uri care se străduiesc să-și ridice capul deasupra apei, oferind caracteristici standard și care demonstrează destule puncte slabe pentru a le scoate din conținut. UltraVPN este un furnizor peste medie, dar intră cu siguranță în această categorie. Vitezele, criptarea, protecția împotriva scurgerilor, prețurile și deblocarea Netflix sunt solide. Clientul este bine făcut, iar VPN se adresează numeroaselor platforme. Însă problemele de logare, o comunitate mică de server și vulnerabilitățile de securitate a plăților fac din aceasta o VPN de rangul doi pe care cumpărătorii cu experiență în securitate ar trebui să o evite.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 83