Recenzie TorGuard

Deși numele său nu are nicio legătură cu Tor, dar totul are legătură cu torrenting, TorGuard își propune să fie mult mai mult decât un simplu canal sigur și privat pentru utilizatorii torrenților..


Am decis să aflu dacă oferă într-adevăr marea securitate, confidențialitate și caracteristici puternice, despre care mulți recenzori cred că fac din TorGuard una dintre cele mai bune alegeri din industrie astăzi.

Acolo’o serie de întrebări importante despre TorGuard I’Mă voi uita în recenzia mea. TorGuard este sigur de utilizat? Este rapid? Este bine să deblochezi Netflix? Și, desigur, TorGuard este excelent pentru torrenting?

eu’Voi încerca să găsesc răspunsurile la aceste întrebări și multe altele pentru a stabili dacă TorGuard este un pretendent la fel de puternic pentru topul atâtor “Cel mai bun” listează așa cum cred oamenii.

TorGuard TorGuard Rating VPNpro: 8,8 / 10

Prezentare generală

Rang: # 6
Bazat în: Statele Unite
Servere și locații: 3000+ servere din 50+ țări
busteni: colectare minimă de date
Criptare și protocoale: criptare de grad militar (AES-256), acceptă protocoalele OpenVPN, WireGuard, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP
Netflix: Da (cu suplimentul IP dedicat)
torrenting: Da, P2P este permis pe majoritatea serverelor
Aplicații: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Chrome, Firefox, routere
A sustine: Chat în direct 24/7, email, bază de cunoștințe, număr de telefon gratuit (doar în SUA)
Preț: de la 4,99 USD / lună
Versiune sau proces gratuit: Proces gratuit de 7 zile (dacă aveți un cont VPN concurent)
Site-ul: torguard.net

Funcții de securitate și confidențialitate

TorGuard oferă funcții de securitate și confidențialitate premium, care vor atrage mai mult decât doar utilizatorii BitTorrent. Dacă nu pentru TorGuard’Locația neprietenoasă de confidențialitate, un astfel de arsenal de caracteristici de securitate ar face rușinea celor mai multe alte VPN-uri. Locație deoparte, cu toate acestea, TorGuard este un VPN foarte sigur de utilizat.

Protocoale de criptare și tunelare

TorGuard se mândrește cu criptarea AES-256 - ciberașul de neclintit de calitate militară utilizat de bănci, instrumente cibersec de top și militari din întreaga lume. Aceasta’s criptarea standard de industrie folosită de toate VPN-urile de eșalon superior.

Când vine vorba de protocoale de tunelare, TorGuard oferă următoarele:

 • OpenVPN TCP
 • OpenVPN UDP
 • IKEv2 / IPsec
 • L2TP / IPSec
 • WireGuard
 • SSTP

Aceasta este o varietate remarcabilă de protocoale de tunel disponibile, cu opțiuni solide (inclusiv protocolul WireGuard de ultimă oră) pentru toate segmentele bazei de utilizare VPN..

Acestea fiind spuse, asigurați-vă pentru a evita utilizarea protocolului SSTP decât dacă știi cu adevărat ce anume’fac. SSTP este un protocol vechi și ușor de spart, care ar trebui utilizat doar în foarte puține circumstanțe.

Ucide întrerupătorul

TorGuard oferă un comutator de ucidere fiabil. Această caracteristică se va asigura că nu se scurge nicio informație sensibilă prin deconectarea de la rețea în cazul în care conexiunea VPN scade.

Am testat switch-ul TorGuard kill pe aplicația Windows și nu a dezamăgit - funcția a ucis imediat conexiunea de rețea de fiecare dată când am deconectat TorGuard.

Nu există scurgeri IP, DNS sau WebRTC

TorGuard oferă protecție eficientă împotriva IP, DNS și WebRTC - am testat-o ​​folosind instrumentul IPleak.net și nu am găsit nicio scurgere.

torguard ip test de scurgere

După cum vedeți, testul meu arată clar că TorGuard este un serviciu VPN fără scurgeri.

Locație neprietenoasă pentru confidențialitate: SUA

TorGuard are sediul în Statele Unite ale Americii, care este unul dintre fondatorii alianței globale de supraveghere Five Eyes. Acesta este un steag roșu pentru oricine folosește VPN-uri pentru situații care necesită un nivel extrem de ridicat de confidențialitate online, cum ar fi activismul politic și jurnalismul de investigație.

Din fericire, TorGuard este la fel de serios în privința anonimatului tău, precum și al funcțiilor sale de securitate online. Datorită politicii lor stricte de înregistrare, furnizorul nu ar trebui’nu pot fi capabile să partajați date utile cu autoritățile, chiar dacă sunt obligate. Asta a spus, dacă tu’ești un jurnalist, activist sau denunțător, a merge cu un VPN bazat în afara oricărei alianțe de informații ar fi cel mai bun pariu al tău.

Fără jurnalele de activitate

TorGuard are o politică strictă fără jurnaluri, așa cum este specificată în politica de confidențialitate foarte scurtă și directă:

“TorGuard nu colectează și nu înregistrează date din rețeaua sa privată virtuală (VPN) sau din serviciile Proxy.”

Până acum, bine. Acolo’este doar informațiile pe care utilizatorii au dreptul să le înregistreze folosind informații personale. daca tu’nu sunt sigur dacă asta’este o idee bună, această linie următoare ar trebui să o clarifice:

“Nu se oferă niciodată date unei terțe părți, cu excepția cazului în care legea prevede acest lucru.”

După cum vedeți, ar trebui să vă gândiți de două ori înainte de a face ceva prea ilegal când folosiți TorGuard. Și eu’Nu vorbesc torenting aici.

În timp ce TorGuard’Politica fără jurnaluri vă va proteja de transmiterea jurnalelor de comunicații către autorități, nu’nu vreți să vă aflați într-o situație în care agențiile guvernamentale verifică detaliile contului dvs. TorGuard pentru numele și adresa reală. Deci, eu’v-aș recomanda să rețineți cât mai multe informații personale.

Alte caracteristici tehnice

În calitate de furnizor orientat către anonimizarea activităților de torrenting, TorGuard oferă următoarele caracteristici avansate de securitate și confidențialitate.

 • euPv6 este dezactivat automat pentru a bloca eventualele scurgeri DNS sau WebRTC
 • Funcția VPN Stealth pentru a ocoli Inspecția de pachete profunde (DPI) în țările cu cenzură ca China
 • Nu există servere virtuale pentru a vă asigura că datele dvs. sunt câștigate’nu călătoriți printr-un server într-o țară neprietenoasă cu confidențialitatea (în afară de SUA)

Pentru a rezuma impresiile mele despre TorGuard’securitatea de până acum: “dușmani ai statului,” ai grijă! Este posibil ca shenanigans să nu fie protejat. În caz contrar, ar trebui să fiți bine - acesta este unul dintre cele mai bune servicii VPN de pe piață.

TorGuard TorGuard Rating VPNpro: 8,8 / 10

Viteza: este rapid TorGuard?

Am efectuat testele de viteză TorGuard peste tunelul de protocol OpenVPN / UDP și am fost plăcut surprins de rezultate. Deși nu este regele vitezei, serviciul a oferit performanțe bune peste tot.

Aceasta a fost viteza mea de bază înainte de a lansa TorGuard:

test de viteză de torguard

…Și asta am găsit cu VPN pe:

New York, SUA

Latenție: 117
Descărcare: 34 Mbps
Încărcare: 77 Mbps
Dropoff 86%

test de viteză de torguard SUA

Regatul Unit

Latenție: 46
Descărcare: 54 Mbps
Încărcare: 57 Mbps
Abandonare: 79%

test de viteză torguard Marea Britanie

Australia

Latenție: 327
Descărcare: 27 Mbps
Încărcare: 76 Mbps
Abandonare: 89%

test de viteză torguard australia

Pentru a pune aceste rezultate în context, am testat câteva alte servicii VPN în același timp. TorGuard’viteza s-a plasat în grupul celor mai rapide VPN-uri. Dacă numerele brute don’nu pare impresionant, are mai mult de-a face cu timpul zilei când au fost efectuate testele și alți factori externi. În general, însă, vitezele sunt în concordanță cu observațiile noastre generale.

Da, testele de viteză variază și pot părea inconsistente, dar pot concluziona că conexiunile TorGuard sunt în general rapide.

TorGuard acceptă dispozitivul meu?

Da, probabil că da. Acest VPN este echipat cu anumite aplicații și extensii puternice. Windows, macOS, Linux, Android și iOS sunt acceptate, inclusiv unele accesorii - extensii de browser proxy pentru Chrome și Firefox, precum și routere preconfigurate cu software-ul TorGuard.

Aplicații TorGuard pentru desktop: Windows, macOS și Linux

După ce alegeți platforma desktop, instalarea TorGuard este foarte simplă. Folosind-o, însă, s-ar putea să te obișnuiești.

Ecranul principal și întreaga aplicație VPN nu sunt epitomurile ușurinței în utilizare. Sunt nu sunt servere recomandate bazat pe cea mai mică latență sau încărcare. Acest lucru poate fi destul de plăcut pentru utilizatorii VPN începători.

Pe de altă parte, TorGuard poate fi cel mai bun pentru utilizatorii VPN mai serioși și mai avansați, deoarece oferă o mulțime de setări și opțiuni de modificat.

Cum se utilizează TorGuard

Acesta este mult mai mult decât majoritatea aplicațiilor VPN de top afișate pe ecranul principal. Dacă aceste setări nu sunt suficiente pentru a vă potoli pofta de mâncare, puteți face clic pe butonul Mai multe setari… legătură și ajutați-vă la zecile de setări și opțiuni:

Setări TorGuard

Cu siguranță, un fel de paradis pentru utilizatorii cu mai multă tehnologie să personalizeze dracu ’din acest VPN.

În general, eu’Am descoperit că TorGoard’Aplicațiile VPN pot fi dificile pentru începători, dar au multe de oferit.

Vorbind despre aplicații, TorGuard’Aplicația Mac este la fel de sigură ca versiunea Windows. Acea’de fapt nu este atât de comună în industria VPN, deoarece mulți furnizori VPN eliberează clienți pe macOS-uri care sunt mai puțin sigure decât omologii lor în mai multe moduri decât unul.

În ceea ce privește Linux, TorGuard are și o aplicație pentru utilizatorii Linux, ceea ce este o adevărată raritate și o plăcere de văzut. În timp ce trebuie configurat manual, obțineți o GUI completă cu funcționalitate completă cu protocolul OpenVPN.

Aplicații mobile TorGuard: Android și iOS (iPhone / iPad)

Aplicațiile Android și iOS pentru TorGuard sunt aproape la fel de bogate în funcții ca și versiunile desktop. TorGuard are chiar și un comutator de ucidere încorporat atât pe Android cât și pe iOS, supranumit “VPN întotdeauna-On” caracteristică. Acea’este un alt plus pentru TorGuard în ceea ce privește suportul multiplatform.

TorGuard mobil

Puteți obține aplicația TorGuard Android de pe Google Play sau o puteți descărca direct ca fișier pachet APK de la TorGuard.net, în timp ce aplicația iOS este disponibilă în App Store.

Extensii browser TorGuard: Chrome și Firefox

TorGuard oferă extensii de browser pentru Chrome și Firefox.

extensie browser torguard

Acestea nu sunt în niciun caz aplicații full-led și sunt doar extensii proxy simple. Acestea au spus, ei’Vă vom oferi posibilitatea de a schimba rapid adresa dvs. IP, precum și de a bloca anunțuri și trackere enervante.

Alte platforme pentru TorGuard

TorGuard oferă, de asemenea, routere intermitente cu VPN preinstalat, precum și ghiduri de instrucțiuni pentru rutele intermitente cu software-ul său. Acest lucru înseamnă că puteți cumpăra un router direct de la TorGuard și aveți întreaga rețea protejată, fără a fi nevoie să instalați software-ul singur. Acesta este un alt plus extraordinar din TorGuard, care îl plasează peste marea majoritate a furnizorilor VPN în ceea ce privește compatibilitatea platformei.

Netflix și alte servicii de streaming

Ufortunately, TorGuard nu este cea mai bună alegere pentru streamer. Acest lucru se datorează faptului că cele mai riguroase centre de streaming media au blocat deja majoritatea serverelor sale. Prin urmare, este posibil să fie nevoie de unele încercări și erori pentru a găsi un server de lucru.

De cele mai multe ori, voi’Voi analiza acest mesaj de eroare:

TorGuard pentru Netflix

Cu toate acestea - și aceasta este vestea bună - eu’am constatat că Serverul american Atlanta a reușit să ocolească Netflix’ detectare.

Din păcate, am avut ghinionul când am încercat să accesez Netflix UK și Netflix JP. Ce’s mai mult, Încercarea mea de a viziona emisiunile BBC iPlayer s-a întors și spre sud cu acest mesaj de eroare:

BBC iplayer funcționează doar în Marea Britanie

Cu toate acestea, puteți evita unele dintre aceste probleme achiziționând un adresa IP dedicată. Pentru 7,99 USD pe lună, vă va permite să accesați toate serviciile dvs. de streaming preferate din SUA, inclusiv Netflix. Și dacă aveți nevoie de un alt IP într-o țară diferită, luați în considerare alegerea pachetului de streaming pentru 21,98 USD pe lună, care va include proxy, VPN, e-mail și două IP-uri în streaming din SUA, Marea Britanie sau Japonia..

Suportă TorGuard pentru torent?

Da, TorGuard acceptă torentarea pe majoritatea serverelor.

Semănători și lipitori BitTorrent, ascultați cu atenție: este posibil să fiți găsit VPN-ul pentru torrenting. TorGuard este unul dintre cele mai rapide și mai sigure și, astfel, unul dintre cele mai bune servicii VPN pe care le puteți găsi astăzi pentru partajarea și torrenting de fișiere P2P.

În afară de clientul principal VPN, puteți utiliza pur și simplu Proxy anonim (care este opțiunea mai ieftină) pentru partajarea de fișiere BitTorrent și uTorrent.

Cu toate acestea, dacă tu’sunteți în căutarea unui VPN cu mai multă versatilitate pentru mai puțini bani, ar trebui să consultați și celelalte liste de servicii VPN cele mai bune.

TorGuard funcționează în China?

Da, este probabil ca TorGuard să lucreze în China.

Această VPN obișnuia să aibă servere în China continentală pentru a ajuta utilizatorii locali să acceseze conținut blocat. Cu toate acestea, ei a trebuit să elimine aceste servere locale la începutul acestui an, deoarece a devenit din ce în ce mai dificil să menținem confidențialitatea utilizatorilor.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că și-au dat drumul utilizatorilor chinezi (chiar dacă site-ul oficial este de asemenea blocat în China). De fapt, acești utilizatori pot folosi în continuare funcția Stealth VPN prin serverele Hong Kong, Japonia, Malaezia, Singapore, Coreea de Sud, Taiwan, Thailanda și Vietnam.

daca tu’reînnoiesc să călătorească în China sau sunt localizate acolo, site-ul lor furnizează informații utile despre cum să vă conectați la VPG TorGuard din China.

Asistență: TorGuard chat în direct, asistență prin e-mail și număr de telefon gratuit

TorGuard oferă asistență clienților foarte completă. Există o mulțime de căi de rezolvare a problemelor dvs. TorGuard, inclusiv a chat live, o secțiune frecventă de întrebări frecvente, a

Bază de cunoștințe pentru ghiduri și articole de ajutor personal, forumuri comunitare, bilete de asistență prin e-mail, ba chiar a Număr de telefon gratuit 24/7 (numai în SUA).

TorGuard’Asistența în direct este rapidă și eficientă, ceea ce este indispensabil atunci când vine vorba de furnizori de servicii VPN de top. Puteți contacta asistența de chat în direct pe site-ul web făcând clic pe butonul pop-up Chat acum, butonul Întrebări? secțiunea din subsolul site-ului oficial sau pur și simplu încărcați site-ul și așteptați ca un agent de asistență să vă contacteze automat.

Dacă aveți un cont, puteți trimite și un bilet de asistență. Pentru asta, tu’va trebui să faceți clic pe butonul Trimiteți bilet legătura în Suport / Ajutor secțiunea de subsol. Deși afirmă un timp de răspuns general de 24 de ore, suportul TorGuard vă poate surprinde și vă poate trimite un răspuns în termen de oră.

Prețul: TorGuard valorează banii tăi?

stabilirea prețurilor

TorGuard oferă o serie de planuri cu un 7 zile nicio întrebare nu a fost pusă înapoi garanție de returnare:

 • Plan de 1 lună: 9,99 USD / lună
 • Plan de 3 luni: 6,66 USD / lună
 • Plan de 6 luni: 4,99 USD / lună
 • Plan de 12 luni: 4,99 USD / lună

Aceste prețuri sunt foarte similare cu TunnelBear’s. Cu toate acestea, în acest caz, beneficiați de mult mai mult pentru costuri, începând cu 8 conexiuni simultane.

TorGuard oferă de asemenea mai multe opțiuni suplimentare, inclusiv cele obișnuite IP-uri dedicate, IP-uri de streaming, IP-uri sport și IP-uri rezidențiale. Acestea vă vor costa în plus 7,99 USD lunar. Dacă aveți nevoie de mai multe IP, obțineți un Bundle în flux pentru 21,98 USD / lună care include proxy, VPN, e-mail și două IP-uri ar fi mai ieftin.

Dacă aveți deja un abonament VPN cu un alt furnizor și le trimiteți ultima factură, dvs.’voi primi o Proces gratuit de 7 zile pentru a vă convinge că TorGuard este câștigătorul celor doi. Ce’s mai mult, dacă vă anulați abonamentul vechi și trimiteți dovada prin e-mail, tu’Voi primi o lună întreagă gratuit.

TorGuard oferă o mulțime de opțiuni de plată. Poți să folosești un card de credit, Stripe, PayPal, Bitcoin, Litecoin, CoinPayments, Paymentwall sau un card cadou.

În general, TorGuard oferă valoare bună pentru banii tăi și cu siguranță merită luat în considerare. Cu toate acestea, procedura de achiziție și planurile de abonament ar putea fi confuze pentru începători.

Dacă primiți TorGuard?

Îmi place TorGuard VPN, chiar dacă funcționează sub jurisdicția SUA. Aceasta’Este destul de rapid, oferă o mare varietate de protocoale și alte caracteristici importante de securitate și confidențialitate. Și totul vine la un preț rezonabil.

Desigur, dacă tu’ești un cronometru, s-ar putea să-ți găsești aplicațiile puțin dificil de utilizat cu toate setările și opțiunile. Cu toate acestea, dacă aveți probleme tehnice, puteți contacta întotdeauna suportul excelent al chat-urilor live și le puteți sorta în câteva minute.

În total, pot concluziona afirmând că TorGuard este cu siguranță un serviciu de top 10 VPN. Singurii oameni pe care îi pot’Recomand acest lucru pentru a fi noii neîncrezători și pentru cei care sunt interesanți pentru guvernele grupului țării Fourteen Eyes.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =