Recenzie Encrypt.me (mantie)

Protejarea confidențialității noastre devine din ce în ce mai importantă în fața colectării la scară largă a datelor și a legislației incomplete. Reușește acest VPN? Aflați în recenzia noastră completă Encrypt.me.


Astazi noi’arunc o privire la Encrypt.me, fostă VPN Cloak. Aceasta este o soluție VPN eficientă din punct de vedere al costurilor, concepută pentru a oferi o bună protecție împotriva wifiului nesigur și a comportamentului ISP fără scrupule. Deși sunt o soluție destul de eficientă pentru realizarea acestui lucru, ei nu se concentrează pe păstrarea anonimă a utilizatorilor, așa că lipsesc din punct de vedere al acestei funcționalități..

Acestea fiind spuse, niciun VPN nu își păstrează cu adevărat utilizatorii 100% anonimi, dar acesta este încă un lucru important de reținut pe măsură ce înaintăm revizuirea. Encrypt.me este avansat în legătură cu faptul că ei nu’nu îți ascunzi identitatea și înregistrează o parte din informațiile tale până la 16 zile.

Criptarea utilizează protocoale destul de standard pentru toate dispozitivele pe care le acceptă. Encrypt.me’principalul client utilizează protocolul OpenVPN, în timp ce platformele lor mobile tind să folosească IPSec. Noi’Voi vorbi mai multe despre asta mai jos.

ei’ne-am arătat capabili să ocolească accelerația ISP și să ofere viteze bune dintr-o varietate de locații. Din nou, noi’Voi intra în acest lucru mai în profunzime mai târziu, atunci când ne acoperim testele de viteză.

În ceea ce privește prețurile, Encrypt.me este destul de medie, dar oferă o varietate de pachete pentru familii sau echipe de oameni. Au și ei “trece” pentru cumpărarea serviciului până la săptămână, lună sau an.

Au aplicații pe iOS, Android, macOS, Windows7 + și Amazon Fire OS. Aceasta este o acoperire destul de bună a dispozitivului, deși unele dintre serviciile lor pot varia în funcție de aplicația pe care o utilizați.

Un lucru care va ieși în evidență imediat este faptul că Encrypt.me nu face’de obicei funcționează pentru accesarea Netflix biblioteci din alte țări. În timp ce unii utilizatori online au raportat că pot debloca Netflix folosind Encrypt.me, propriul site web avertizează că acest lucru nu este destinat pentru aplicație și este posibil să nu fie eficient.

Torrenting este un alt lucru pe care platforma nu a fost’este special conceput pentru. În special, dacă tu’o să facă orice descărcare ilegală, Encrypt.me isn’nu este o platformă bună de utilizat.

O altă limitare în același sens este fiabilitatea aplicației din China. Din recenziile online, precum și din ceea ce susține Encrypt.me pe propriul site web, putem vedea că acestea sunt fiabilitatea în China este o problemă. Există, de asemenea, rapoarte că serviciul lor este complet blocat în Iran.

În ceea ce privește asistența pentru clienți, aceștia au o secțiune de întrebări frecvente pe site-ul lor și pot fi contactați și prin e-mail. Acesta este un pic lipsit de lumină, dar platforma este foarte ușor de utilizat, astfel încât întrebările frecvente și suportul de e-mail pot fi suficiente pentru mulți utilizatori.

Este Encrypt.me sigur de utilizat?

În ceea ce privește securitatea, Encrypt.me folosește IPSec protocol pe platformele iPhone, iPad și iPod touch (criptare de grup DH minim 1536 biți. Pentru Mac și Android, utilizează standardul industriei OpenVPN (criptare generată de grupuri DH 2048 biți personalizate).

Aplicațiile lor Windows rulează cu o soluție open source numită strongSwan. strongSwan este un protocol bazat pe IPSec care funcționează cu ambele IKEv1 și IKEv2 protocoale de schimb de chei. Toate aceste statistici de criptare sunt solide, deci există’nu este nevoie să vă faceți griji pentru puterea criptării în sine atunci când aveți de-a face cu Encrypt.me.

Cu toate acestea, atunci când am efectuat un test de scurgere cu criptarea activă, Encrypt.me s-a dovedit a scurge DNS și Ipv6. Scurgerile DNS sunt marea problemă aici și reflectă ideea că Encrypt.me nu a fost’nu intenționează cu adevărat să îți ascunzi identitatea sau activitatea de ISP-ul tău.

Scurgerile IPv6 sunt într-adevăr o problemă dacă ISP-ul și configurația rețelei sunt configurate pentru a utiliza Ipv6. Totuși’nu e niciodată bine să lase o gaură deconectată dacă’sunt preocupat de securitate și confidențialitate. Cu toate că, daca tu’căutăm anonimatul complet și confidențialitatea, Encrypt.me isn’pentru tine.

Encrypt.me include un comutator de ucidere în cazul în care conexiunea VPN scade în timp ce tu’sunt inca activ. Acestea fiind spuse, unii utilizatori au raportat că Comutatorul de ucidere este ineficient în unele scenarii. Aceasta’e întotdeauna bine să te asiguri’folosiți setările potrivite și înțelegeți cum funcționează comutatorul de ucidere.

Un ultim lucru care iese în evidență despre Encrypt.me’caracteristicile de securitate este că au nu există protecție anti-malware încorporată.

Astfel încât’e pentru caracteristicile lor de securitate, dar despre politica de confidențialitate? Ei bine, Encrypt.me este avansată în legătură cu faptul că păstrează o parte din informațiile dvs. până la 16 zile. Iată tipurile de informații pe care le păstrează:

  • Numărul de octeți trimiși și primiți
  • Durata de timp conectată
  • Adresa IP conectată și IP-ul virtual alocat
  • Portul sursă al conexiunii de ieșire, împreună cu orele de început și sfârșit

Compania se referă la acest lucru ca la dvs. “informații personale ale sesiunii.” O mulțime de gazde încearcă să nu înregistreze prea multe informații, în cazul în care primesc cereri din partea oficialilor de ordine sau a oficialilor guvernamentali pentru a preda clientul’date. Totuși, Encrypt.me are informații în valoare de cel puțin două săptămâni despre modul în care utilizați serviciul lor. Acest lucru este foarte important să țineți cont atunci când evaluați politica lor de confidențialitate.

Deși Encrypt.me este o companie globală, acestea sunt deținute de Stackpath LLC, cu sediul în Dallas, Texas. Aceasta înseamnă că așa sunt sub rezerva acordului extins al ochilor, ceea ce poate vrăji vești proaste dacă’recurgeți la Encrypt.me pentru ceva ilicit.

Un ultim lucru despre Encrypt.me este că, din păcate, au fost, implicat în scandalul de logare IPVanish în care datele au fost transmise autorităților în ciuda promisiunilor contrare.

Viteză & performanţă

În timp ce Encrypt.me poate ocoli accelerația ISP, care este o caracteristică mică, viteza reală a sfârșit ca medie.

Testul nostru de viteză din SUA a arătat viteze încă bune, în jur de 80% din ceea ce primim ca bază.

criptați.me test de viteză eu

Testul UE de viteză arată o altă ușoară scădere a vitezei, dar nimic important.

cripta.me test de viteză asia

Aceste numere sunt destul de standard în comparație cu viteza obținută de la alte VPN-uri. Aceasta’este bine să rețineți că aceste viteze se vor schimba mult în funcție de locația dvs. și de alți factori.

Aceasta’este întotdeauna o idee bună să vă faceți propriile teste descărcând proba gratuită. În acest fel, vă puteți face o idee concretă a modului în care va funcționa VPN pentru dumneavoastră.

Cum se descarcă și se instalează Encrypt.me

Encrypt.me are un site web bine conceput, care este destul de simplu de navigat.

proiectarea site-ului encrypt.me

Acolo’s o mulțime de informații disponibile cu un aspect simplu și puteți petrece ceva timp învățând despre platformă dacă doriți. Pentru a descărca aplicația, accesați secțiunea “Aplicații” secțiune făcând clic pe butonul din apropierea centrului de sus.

Acest lucru vă va duce la pagina descărcărilor, de unde’Voi găsi link-uri care vă permit să descărcați diferiți instalatori. Odată descărcat, programul de instalare este foarte simplu: vă solicită pur și simplu să acceptați termenii și să îl instalați. Aceasta’e drăguț să rețineți că nu au fost incluse pachete software neplăcute cu instalarea.

Aplicația pentru Windows ia forma unei pictograme a tăvii, care vă poate deschide o fereastră mică care vă permite să activați sau dezactivați criptarea, sau să vă schimbați locația. Acesta este un aspect foarte simplu, care realizează Encrypt.me’Obiectivul este destul de eficient, deși îi lipsește unele setări mai avansate.

Encrypt.me și Netflix

Din păcate, întrucât Encrypt.me este axat în principal pe protejarea dvs. atunci când vă conectați la rețele wifi de încredere, nu există’este o mulțime de funcționalități concepute pentru a debloca Netflix. Chiar Encrypt.me’site-ul propriu menționează că acestea sunt nu este eficient pentru deblocarea conținutului Netflix.

Există câteva rapoarte online că utilizatorul ciudat a putut să deblocheze Netflix folosind Encrypt.me, dar în final, această aplicație nu este’Este foarte util pentru asta.

Ce zici de torent?

Din nou, întrucât Encrypt.me este conceput în principal pentru a vă proteja împotriva conexiunilor wifi proaste, acolo’s nicio pretenție de a proteja partajarea de fișiere peer-to-peer. Compania afirmă la fel de mult pe site-ul lor web.

Cât de bine este pentru utilizatorii din China

O altă realitate nefericită despre Encrypt.me este fiabilitatea lor față de China’s Firewall mare. La fel ca în cazul suportului Netflix, utilizatorii din China raportează diferite niveluri de succes, anumite platforme având mai mult succes decât altele. iPhone pare să treacă cel mai des, deși nu există un model definitiv în ceea ce privește fiabilitatea.

În general, se pare că acesta este cel mai util pentru utilizatorii occidentali care încearcă să-și protejeze propria lor confidențialitate împotriva conexiunilor fără scrupule. Aceasta’este important să rețineți că Encrypt.me este de asemenea complet blocat pe toate platformele din Iran.

A sustine

Acesta este unul care se remarcă cu siguranță ca minus net. Deși Encrypt.me are resurse extinse de suport pasiv, cum ar fi articolele de pe blog și altele, acestea oferă foarte puțin suport activ. Practic, singura dvs. opțiune pentru a ajunge la un om care vă poate ajuta problema este să trimiteți un e-mail la adresa generală de contact.

Acest lucru este abisal pentru orice standard, având în vedere chiar calitatea și complexitatea relativ ridicată a rețelei lor de asistență pasivă.

În plus față de accesul dificil, sprijinul real pe care unii clienți l-au primit a fost mai mic decât cel stelar, cu timpi de răspuns foarte lent și probleme nerezolvate.

Prețuri

Encrypt.me are prețuri destul de standard disponibile pentru serviciile lor. Lucrul interesant în ceea ce privește structura prețurilor este scalarea lor foarte ridicată, conexiunile nelimitate la dispozitive și trecerile săptămânale.

prețuri criptate.me

Trecerile vă permit să cumpărați o singură săptămână pentru 3,99 USD, luni pentru 9,99 dolari și ani pentru 8,33 USD / lună. Dacă doriți să utilizați VPN doar o săptămână în timp ce sunteți’călătorești sau ceva de genul, aceasta este o caracteristică frumoasă.

Planurile lor se extind cu planurile familiei pentru între 12,99 USD pe lună și 149,99 pe lună. De asemenea, oferă pachete de echipă de până la 1455,57 USD pe lună, ceea ce acoperă o echipă de 250 de persoane.

Așa cum am spus, prețurile sunt standard, dar există câteva aspecte minunate despre prețurile lor care îi fac să iasă destul de bine. Anume conexiunile nelimitate la dispozitiv. Compania vă solicită pur și simplu să utilizați singur conexiunile și don’nu împărtășiți conexiunile dvs. cu alți utilizatori care ar trebui să aibă propriul cont.

Acolo’De asemenea, este o încercare gratuită care vă va permite să încercați serviciul timp de 14 zile, oferindu-vă șansa de a testa viteza și de a vedea dacă Encrypt.me este potrivit pentru dvs. De asemenea, acceptă toate formele majore de plată, deși acestea nu acceptați PayPal sau Bitcoin.

Revista de bază a VPN Encrypt.me

Encrypt.me este un mic instrument decent pentru protejarea computerului și confidențialității împotriva conexiunilor rău intenționate în timpul dvs.’ieși și cam, dar nu mult. Compania are o multime de acoperire a dispozitivului și performanțe destul de consistente în toate aplicațiile lor diferite.

Caracteristicile pe care le furnizează sunt destul de competente și, în timp ce acestea nu sunt’nu este ceva spectaculos, compania este foarte simplă pentru ce este bun produsul lor și anume: navigarea întâmplătoare pe internet la cafeneaua ta locală. În afară de asta, nu este’Este deosebit de util ca VPN, în special în comparație cu opțiuni mai puțin specializate.

Asistența lipsește foarte mult în comparație cu alte gazde și există’nu prea este nicio problemă. Căptușeala mică de argint aici este că rețeaua lor de suport pasiv de articole online este foarte cuprinzătoare.

În general, cu siguranță ezităm să recomandăm Encrypt.me ca soluție pentru a vă proteja activitățile de navigare. Există multe instrumente mai bune pentru prețuri mai mici - cum ar fi NordVPN sau ExpressVPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 43