Poziție VPN Review

Puteți încerca să utilizați VPN Gate ca instrument anti-cenzură pentru a accesa conținut restricționat. daca tu’aveți noroc, puteți, de asemenea, să transmiteți videoclipuri YouTube fără bufferări majore. Dar dacă principala dvs. preocupare este securitatea și confidențialitatea online, dvs.’Vreau să citiți recenzia noastră înainte de a o folosi.


Poarta VPN este o rețea VPN administrată de voluntari, proiectul pentru copii al VPN SoftEther. Cu alte cuvinte, acesta’este un plug-in extins pentru software-ul VPN SoftEther. Acesta este un serviciu VPN absolut gratuit. Deoarece întreaga rețea de servere VPN este furnizată de voluntari, adresele IP sunt total dinamice, iar numărul de servere poate fluctua în mod constant.

Noi’Voi încerca să tai VPN Gate ceva slab de la ea’este copilul unui experiment academic de la Universitatea din Tsukuba (Japonia). Totuși, analiza noastră trebuie să își îndeplinească scopul: să vă ajute să aflați dacă este cazul’este genul de serviciu VPN care se potrivește nevoilor tale.

Securitate și confidențialitate

Dezvoltatorii VPN Gate s-au gândit la securitatea și confidențialitatea dvs. online. Acest VPN vine cu următoarele caracteristici de securitate:

 • SSL-VPN (VPN softEther), L2TP / IPSec, OpenVPN, și SSTP Microsoft protocoale
 • Criptare SSL / TLS și Port TCP 443, ceea ce face imposibilă distingerea traficului de traficul HTTPS sigur normal.
 • Fără caracteristică de comutator de omor

Această combinație de protocoale de tunelare și criptare este motivul pentru care’este greu pentru firewall-uri să blocheze VPN Gate. Și, acesta este și motivul pentru care este utilizat cel mai bine acest VPN împotriva blocurilor VPN (de exemplu, în China, Iran și Arabia Saudită) și ca un an instrument anti-cenzură.

Cu toate acestea, hai’nu uitați că această aplicație nu are întrerupător de ucidere. Datele sensibile pot scurge dacă o conexiune scade. Și acest VPN este infam pentru tăierea conexiunilor.

Deoarece acest serviciu este gratuit, nu aveți nimic de pierdut pentru a-l încerca atât timp cât rămâneți în raza legală. Dacă anonimatul și securitatea online sunt principalele dvs. probleme, ar trebui să citiți lista noastră cu cele mai bune 10 VPN-uri de rang.

Poate VPN Gate vă înregistrează datele?

Răspuns scurt: da.

Trebuie să înțelegeți asta datorită naturii acestui proiect, acest serviciu înregistrează jurnalele extinse, inclusiv:

 • Data și ora conexiunii tale
 • Adresa IP și numele de gazdă al serverului VPN de destinație
 • Adresa dvs. IP adevărată și numele de gazdă
 • Si asa mai departe

Ce’este mai mult, fiecare voluntar poate să înregistreze orice își dorește și chiar poate spionează-ți traficul daca’nu este HTTPS.

Jurnalele extinse vă pot identifica cu ușurință.

În timp ce majoritatea acestor servere VPN par să șteargă jurnalele la fiecare două săptămâni, unele le păstrează permanent. Deci, crezi’este sigur să utilizați VPN Gate dacă doriți să rămâneți anonimi pe web?

Acest furnizor de servicii este, de asemenea, mai mult decât dispuși să coopereze cu poliția și alte autorități guvernamentale atunci când i se cere să partajeze jurnalele de utilizator.

Scurge?

Răspuns scurt: da.

Deoarece VPN Gate nu este un serviciu VPN comercial, nu există funcții avansate anti-scurgere precum IP, WebRTC sau protecția împotriva scurgerii DNS.

Când, aparent, și în cele din urmă, am reușit să ne conectăm la Marea Britanie sau SUA “Server” în timpul testelor noastre, testele noastre de scurgere IP au arătat că ne aflăm la Tokyo, Japonia. Și, nu o dată; destul de consecvent. Alte ori, când am găsit în cele din urmă locații care au apărut de fapt în testele noastre de scurgere, din păcate, am găsit și adevărata noastră locație în listă. Da, aia’e o scurgere IP imensă chiar acolo.

Viteză și performanță

Poarta VPN rapidă? Sigur, într-o lume în care melcii sunt cele mai rapide animale terestre și unde kiwii și pinguinii pot zbura.

Acoperire server

De obicei, este posibil să găsiți orice de la 5.000 până la 9.200+ servere de relee VPN publice în aproximativ 230 de țări disponibil pentru experiența dvs. de navigare privată. Aceasta este o acoperire uriașă la nivel global.

Viteza de conectare poate fi însă oribilă. Desigur, cu cât sunteți mai aproape fizic de cele mai rapide servere (care se presupune că sunt în Asia de Sud-Est), cu atât veți putea atinge viteze mai bune.

Rezultatele testelor de viteză

Înainte de a configura conexiunea VPN Gate, aveam aceste viteze de bază:

Poziția VPN Poziție de referință a vitezei

În toată corectitudinea, dacă tu’sunteți aproape fizic de un server rapid din Coreea de Sud, de exemplu, este posibil să puteți viziona videoclipuri HD de pe YouTube. Cu toate acestea, dacă tu’ești mai puțin norocos, poți ajunge să te conectezi la un “Server VPN” asta vă oferă viteze oribile.

Să vă arătăm prin ce ne referim “oribil.”

Statele Unite

Viteza de revizuire a portii VPN SUA

 • Descărcare: 0.36 Mbps (99% renunțare)
 • Încărcare: 0.53 Mpbs (99% renunțare)

Regatul Unit

Revista VPN Gate Marea Britanie

 • Descărcare: 0,54 Mbps (99% renunțare)
 • Încărcare: 0.60 Mpbs (99% renunțare)

India

Viteza de revizuire a portii VPN India

 • Descărcare: 7 Mbps (Abandon de 97%)
 • Încărcare: 4 Mpbs (Abandon de 98%)

Tailanda

Viteza de revizuire a portii VPN Thailanda

 • Descărcare: 10 Mbps (Abandon de 96%)
 • Încarcă: 7 Mpbs (Abandon de 97%)

În total, putem spune că am avut o experiență teribilă încercând să ne conectăm la serverele voluntare și să le folosim pentru orice cu adevărat. Aceasta’e foarte probabil ca tu’Voi găsi aproximativ 9 din 10 servere care nu funcționează. Atunci acolo’este problema vitezei. Când în sfârșit vă puteți conecta la un server, ar putea fi atât de lent încât trebuie să redefiniți cuvântul “încet.”

Dacă doriți viteze de fulgere, revizuirea noastră VPN Gate poate’nu te ajut cu asta. Tu’Mai bine consultați celelalte recenzii pentru a găsi cel mai bun VPN pentru jocuri, Netflix și torrenting.

Ușor de utilizat și suport multi-platformă

Se pare că acum este acceptată doar platforma Windows cu o aplicație nativă. Dar puteți găsi ghiduri pentru alte platforme comune, cum ar fi macOS, iOS și Android.

Poarta VPN’Interfața s ne amintește de programele de acum 20 de ani. Design foarte simplu, cu un sistem de meniu robust. Se pare că această aplicație VPN a fost construită pentru profesioniști IT. O mulțime de setări tehnice, care pot părea un labirint pentru utilizatorii care nu au nicio legătură cu IT.

Credem că pentru a explora toate potențialele acestei aplicații, trebuie să aveți o înțelegere profundă a VPN-urilor și a tehnologiei internetului.

Poarta VPN trece în revistă modul de utilizare

Sistemul de meniu seamănă cu software-ul din ’Anii '90. Mult prea complicat pentru utilizatorul de internet comun.

Poarta VPN trece în revistă modul de utilizare

daca tu’ești un coder sau un hacker, s-ar putea să-l găsești atrăgător - bine, într-un mod ciudat.

Poarta VPN trece în revistă modul de utilizare

Ceea ce ni s-a părut ciudat a fost că, în comparație cu acest meniu robust, nu există practic setări de modificat:

Poarta VPN trece în revistă modul de utilizare

Am castigat’chiar nu te deranjează să intri în detalii despre client’meniul s. Aceasta’este la fel de mult prea complicat și comparativ cu ceea ce ne-a obișnuit.

Aceasta’s, de asemenea, posibil să instalați și configurați OpenVPN cu VPN Gate. Dar, ca să fim sinceri, avem refuz’Nu am suficient de multă voință pentru a face un test decent. Poate într-o altă rundă de actualizare. După ce ne-am recuperat de la acesta.

Deblocarea Netflix și a altor platforme de streaming

În teorie, ea’s-ar putea utiliza VPN Gate pentru Netflix datorită numărului mare de servere VPN voluntare și IP-urilor dinamice. Deci, ea’de data aceasta este o întrebare cu privire la viteza și coerența conexiunii tale.

De fapt, unele servere sunt atât de lente încât poți’nici măcar nu răsfoiți web-ul corect. Așadar, imaginați-vă că îl folosiți pentru Netflix, streaming HD sau 4K videoclipuri de pe YouTube sau jocuri online.

În toată corectitudinea, trebuie să adăugăm că poți avea noroc și să găsești un server rapid și apropiat, astfel încât să te poți bucura de experiența VPN. Până la următoarea cădere a conexiunii, adică.

După câteva ore de testare a acestui serviciu pentru revizuirea noastră VPN Gate, am reușit să transmitem fluxul Netflix SUA.

VPN Gate revizuiește Netflix

Dacă doriți cu adevărat să găsiți cel mai bun VPN pentru Netflix, trebuie să citiți postarea noastră.

P2P și torrenting

Te rog nu’nu încercați asta acasă.

Cu excepția cazului în care doriți să fiți vinovat pentru încălcarea dreptului de autor, nu le oferim’Nu vă sfătuiesc să utilizați VPN Gate pentru torrenting sau pentru orice alt partajare de fișiere P2P. Traficul dvs. web pare să vină prin colegi’ Adrese IP.

Dar același lucru este valabil și pentru alți colegi: activitățile lor online par să vină de la tine. Prin urmare, vă puteți arde fie utilizând-o pentru torrenting, fie alte persoane care torrentează prin IP. Te poți incrimina cu ușurință și pe alți utilizatori. Lăsa’Nu uitați că activitățile dvs. sunt înregistrate. Cu alte cuvinte, nu face asta’contează că vă distrugeți IP-ul atunci când IP-ul dvs. adevărat poate fi legat la traficul dvs. oricum.

Deci, poate doriți să găsiți cel mai bun VPN pentru torrenting.

Cenzura online în China și în alte părți

Rapoartele și comentariile utilizatorilor indică faptul că multe persoane obișnuiau să deblocheze site-urile cenzurate cu Poarta VPN. Acești utilizatori și-au dat seama că acest serviciu nu a fost’nu mai este în siguranță sau nu funcționează dincolo de Marele Firewall. Motivul principal este că principalele protocoale VPN, TCP și UDP, precum și OpenVPN, sunt pur și simplu blocate de Marele Firewall din China. În plus, anumite porturi sunt blocate, care sunt utilizate în mod obișnuit pentru traficul VPN.

Întrucât această VPN nu are opfuscție sau opțiune Stealth VPN, chiar dacă a funcționat în China printr-o soluție de rezolvare, puteți fi blocat și amendați pentru utilizarea unui serviciu neaprobat..

Dacă locuiești sau lucrezi în China, tu’Voi găsi cel mai bun VPN pentru postul nostru din China.

Relații Clienți

Fiind un proiect VPN gratuit experimental, echipa noastră de evaluare a VPN Gate nu a făcut acest lucru’chiar nu mă aștept să aibă asistență la chat live. De fapt, nu face asta’nu aveți cu adevărat niciun fel de asistență în sensul general - nu există niciun sistem de bilete sau asistență prin e-mail.

Totuși, ceea ce ai este Utilizatori VPN Gate’ forum si FAQ secțiune. Însă este posibil să nu găsiți răspunsurile dvs. așa cum v-ați putea aștepta în cazul unei VPN comerciale precum NordVPN.

Prețuri

Cel mai ieftin VPN de pe planetă.

Așa cum am’Am menționat deja în această recenzie VPN Gate, această aplicație și părintele ei, SoftEther VPN, sunt absolut gratuit, și cu siguranță va rămâne așa.

Din moment ce pur și simplu poate’nu obțineți mai ieftin, singura întrebare este dacă acest serviciu VPN vă poate satisface nevoile sau nu.

daca tu’sunteți în căutarea unui VPN profesionist, de top, de prim rang, este posibil să fiți nevoiți să plătiți 3 - 5 USD pe lună pentru un plan de 1 sau 2 ani. Dar tu poti’comparați calitatea serviciilor și caracteristicile de securitate incluse.

Linia de jos

Deși unii utilizatori ar putea ajunge până la a numi acest cel mai bun VPN gratuit, vă rugăm să diferați. Am experimentat viteze teribile, ceea ce a făcut ca acest VPN să fie complet inutil pentru nimic cu adevărat.

Acestea fiind spuse, am reușit să găsim și câteva servere care ne-au oferit suficientă viteză pentru a viziona chiar și videoclipuri HD. Deci, dacă aveți timp să parcurgeți sute de servere pentru a alege cel potrivit, fiți invitatul nostru.

În timp ce acest serviciu oferă protocoale rapide și sigure pentru traficul dvs., înregistrează, de asemenea, o mulțime de informații despre dvs. și activitatea dvs. La fel și toți proprietarii de server voluntari. Dacă anonimatul și securitatea dvs. nu sunt’de mare îngrijorare, puteți da acestui serviciu VPN o fotografie.

Pe scurt, trebuie să spunem asta apreciem munca grea pe care acești dezvoltatori au depus-o în acest proiect experimental. Dar cu siguranță nu donăm’Nu simt că această aplicație ar putea fi un pericol pentru VPN-urile comerciale, nu doar încă - niciodată.

Ce zici de învățare de la alți utilizatori VPN?

Aveți întrebări conexe? Ați încercat vreodată să utilizați VPN Gate sau alte aplicații VPN înainte? Poate ai scris propria ta recenzie VPN Gate? Care sunt impresiile tale?

Amintiți-vă, împărtășirea este grijulie!

Vă rugăm să nu ezitați să lăsați comentariul dvs. mai jos.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2