Netmap Review

Permițându-vă să filtrați traficul web prin două servere la alegere, Netmap este un furnizor care oferă confidențialitate online excelentă pentru utilizatorii săi - totul posibil cu o politică clară de logare și o gamă de protocoale solide de criptare. Cu toate acestea, cu o lipsă de asistență decentă a clienților, costuri ridicate și viteze inconsecvente, are mult loc pentru îmbunătățiri.


Direcționat către o mulțime preponderent de limbă rusă, Netmap este un serviciu VPN care oferă o serie de funcții avansate de securitate care vă permit să beneficiați de confidențialitate online îmbunătățită. Oferind o serie de planuri de preț, Netmap beneficiază de o serie de protocoale de securitate solide, nu’nu păstrați jurnalele și chiar pot fi folosite pentru a evita ocolirea restricțiilor geografice puse la dispoziție de servicii precum Netflix.

În analiza Netmap completă, noi’Îți voi spune tot ce trebuie să știi dacă’Vă gândim să investiți în acest serviciu special. În proces, noi’Voi acoperi prețul, caracteristicile de securitate, viteza & performanță și multe altele. Continuați să citiți, deoarece furnizăm toate informațiile esențiale.

Securitate și confidențialitate

Dacă nu face VPN’nu folosiți protocoale solide de criptare pentru a vă securiza datele, atunci este destul de inutil, deoarece orice hoți oportuniști îl pot intercepta cu ușurință. Din fericire, nu ar trebui’nu aveți o astfel de problemă cu Netmap, deoarece acceptă un total de 5 protocoale de criptare:

 • OpenVPN
 • L2TP
 • PPTP
 • IKEv2
 • Nodul Tor

Netmap este, de asemenea, inclus un comutator de ucidere, ceea ce înseamnă că conexiunea la internet este întreruptă în cazul în care conexiunea dvs. VPN este întreruptă. La rândul său, acest lucru vă protejează împotriva faptului că datele dvs. sunt interceptate de către hoți sau orice alte ochi indurerați.

Cu toate acestea, rețineți că nu există protecție împotriva scurgerilor IPv6 sau DNS, deși oferă propriile lor servere DNS. Acest lucru înseamnă că datele dvs. ar putea fi pierdute, chiar dacă conexiunea VPN este activă. Acest lucru poate fi ușor legat de orice persoană îngrijorată de confidențialitatea lor online. Cu acest lucru, această particulară VPN acceptă o criptare solidă de 256 biți prin OpenVPN și L2TP prin IPSec.

Netmap păstrează jurnalele?

Netmap are sediul în Rusia și are un domeniu al Uniunii Sovietice (.su). Acest lucru pare un pic suspect, ținând cont de faptul că confidențialitatea online optimă este ceva care s-ar putea să nu fie garantat cu acest anumit furnizor.

Netmap susține că nu păstrează jurnalele utilizatorilor săi, în timp ce metodele de plată anonime sunt, de asemenea, acceptate dacă aveți îndoieli. Rețineți că site-ul web nu funcționează’menționați orice specific în ceea ce privește datele stocate. De asemenea, ea’este important să ne amintim că Netmap este în Rusia, care are legi puternice obligatorii de păstrare a datelor.

daca tu’preferă transparența deplină, o VPN alternativă, cum ar fi NordVPN sau ExpressVPN, ar putea fi ceea ce căutați.

Viteză și performanță

Ne-am făcut testul din Europa, cu următoarea viteză de bază:

Linie de bază a testului de viteză Netmap

Atunci noi’Am încercat o locație din apropiere pentru a vedea ce’este efectul de a activa Netmap VPN pe:

Germania

Test de viteză Netmap 14

 • Descarca: 14 Mbps (94% abandon)
 • Încarcă: 31 Mbps (88% abandon)

Regatul Unit

Netmap test de viteză VPN în Marea Britanie

 • Descarca: 19 Mbps (92% abandon)
 • Încarcă: 72 Mbps (72% drop-off)

Statele Unite

Netmap test de viteză VPN în SUA

 • Descarca: 5 Mbps (abandon 98%)
 • Încarcă: 9 Mbps (abandon de 97%)

Singapur

Netmap test de viteză VPN în Singapore

 • Descarca: 8 Mbps (abandon de 97%)
 • Încarcă: 14 Mbps (abandon 95%)

Vitezele oferite de Netmap sunt foarte incet. Aceasta înseamnă că probabil ai câștigat’Nu pot fi capabil să efectuați cele mai multe sarcini online, inclusiv streaming video HD, jocuri și torrenting.

Servere

Numărul de servere care vă stau la dispoziție este ceva de care trebuie să țineți cont atunci când doriți să investiți într-o VPN. Cu un total de 32 servere din 23 de țări, aceasta’e sigur să spun că nu’nu veți alege o mulțime de opțiuni cu Netmap VPN - mai ales atunci când îl comparați cu like-urile NordVPN și ExpressVPN, care oferă fiecare peste 4.000, respectiv 3.000 de servere.

Ușor de utilizat și suport multiplatform

Tu’Voi afla că puteți configura Netmap pe fiecare dintre următoarele platforme:

 • ferestre
 • Mac OS
 • Linux
 • Android
 • iOS
 • Routere

Trecerea lucrurilor și funcționarea ar trebui să fie suficient de ușoare pentru oricine are cel puțin puține cunoștințe tehnice. Cu toate acestea, obținerea asistenței pentru clienți este mai ușor spus decât în ​​cele mai multe cazuri. Acest lucru va fi analizat în detaliu în analiza Netmap.

Deblocarea Netflix și a altor platforme de streaming

Deblocarea serviciilor extrem de populare precum Netflix, Hulu și BBC iPlayer este unul dintre cele mai mari motive pentru care s-ar putea folosi un serviciu VPN. La urma urmei, un număr tot mai mare de site-uri web și servicii se folosesc de asemenea practici care blochează accesul la conținut în funcție de locația dvs. geografică..

În momentul prezent, nu am putut să ne conectăm la Netflix, Hulu sau BBC iPlayer cu Netmap. Pentru o modalitate garantată de a ocoli serviciile blocate geo, consultați lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Netflix.

P2P și torrenting

Fără logare, capacitatea de a plăti în mod anonim și faptul că există un comutator de ucidere, Netmap poate fi folosit de oricine descarcă torrenturi, deoarece acest lucru vă asigură că activitatea dvs. de internet nu este’este vizualizat de un terț dacă conexiunea VPN este întreruptă.

Cu toate acestea, nu există servere dedicate pentru descărcarea de conținut sau streaming, iar lipsa protecției împotriva scurgerilor ar putea îngrijora unii oameni. Deci, asigurați-vă că luați în considerare acest lucru înainte de a cumpăra un abonament dacă acestea sunt caracteristici de care doriți să beneficiați.

Cenzura online în China și în alte părți

Când vine vorba de țări precum China, asta’e sigur să spun că trebuie să aveți grijă suplimentară indiferent dacă’ești rezident sau chiar vizitează țara. Multe site-uri web și servicii, cum ar fi Facebook, sunt blocate în țară, deoarece are o poziție foarte strictă asupra cenzurii pe internet - folosind ceva cunoscut sub numele de Marele Firewall din China.

În ceea ce privește Netmap VPN, pe site-ul lor există o postare pe blog care menționează în mod specific că serviciile lor pot fi utilizate în China. Cu toate acestea, întrucât nu există protecție împotriva scurgerilor DNS sau IPv6, aceasta înseamnă că ar fi mult mai bine să căutați o VPN alternativă care să vă păstrați adecvat în încercarea dvs. de a evita supravegherea online. În caz contrar, s-ar putea să te descurci cu partea greșită a legii dacă ai fi prins folosind un VPN în scopuri ilicite.

Relații Clienți

Când vine vorba de asistență pentru clienți, Netmap oferă următoarele opțiuni de asistență:

 • Chat live
 • FAQ
 • Ghiduri de instalare
 • Bilet de sprijin

În timp ce site-ul lor web afirmă că’lucrez 24/7, asta nu’Se pare că se aplică chat-ului live care era offline la momentul scrierii acestui articol.

NetMap VPN chat-ul live indisponibil

În ghidurile lor de configurare dedicate și întrebările frecvente, se pare că capturile de ecran sunt doar în limba rusă, ceea ce ar putea duce la o luptă pentru configurarea serviciului pe dispozitiv. Cu acest lucru, există mai jos instrucțiuni bazate pe text, care ar trebui să fie suficient de ușor de urmărit pentru majoritatea utilizatorilor.

Prețuri

Aceasta’e sigur să spun că Netmap nu este’este cel mai rentabil VPN de acolo. Aceasta înseamnă că ar putea fi împins dincolo de gama de prețuri a multor oameni.

Ele oferă următoarele opțiuni de preț:

 • Anual: 10,83 USD pe lună
 • 6 luni: 11,66 USD lunar
 • 1 lună: 15,00 USD pe lună

Aceasta’este important de menționat că planurile de mai sus nu sunt’nu este bun pentru cei care au mai multe dispozitive. Acest lucru se datorează faptului că puteți configura serviciul doar pe 1 dispozitiv pentru fiecare protocol, ceea ce este dezamăgitor având în vedere acest isn’este cazul cu majoritatea altor VPN-uri.

Puteți achiziționa Netmap cu Bitcoin și WebMoney printre celelalte opțiuni care vă stau la dispoziție. Utilizarea unui card de credit este posibilă cu un serviciu rus numit InterKassa. În orice caz, dacă decideți să cumpărați un abonament și nu’nu sunt fericit în niciun fel, acolo’este o garanție de restituire de 7 zile. Nu face asta’Se pare că un proces gratuit este disponibil.

Linia de jos

În general, este clar să vedem că mai multe caracteristici excelente de securitate vă vor asigura că informațiile dvs. personale sunt păstrate departe de orice ochi indurerați. Cu toate acestea, acest VPN’multe dezavantaje, cum ar fi costul său lunar ridicat, viteza mediocră și incapacitatea de a ocoli geo-restricțiile înseamnă că aveți o mulțime de alte alternative din care să alegeți care sunt superioare în mai multe moduri.

Faptul că’s, cu sediul în Rusia, despre care se spune că este un proces de utilizare a VPN, înseamnă, de asemenea, că Netmap’longevitatea va fi aruncată în îndoială.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 10