Keenow Review

A legjobb VPN-k közül néhány itt nem működik’t prioritásként összpontosítson a streamingre (Netflix, Hulu és mások). Nem a Keenow VPN - itt ragyog.


A Keenow egy olyan VPN és SmartDNS szolgáltatás, amely a streaming platformok, például a Netflix feloldására összpontosít. Ez is engedi, hogy torrent a szíved’tartalma, de ott van’nem sokkal a biztonság szempontjából.

A Keenow biztonságos használata?

A Keenow megbízható ipari szabvány AES-256 titkosítást kínál a biztonságos OpenVPN protokollon keresztül. A biztonsági protokollok alapvetõen a VPN által használt adatcsatorna szerkezete, tehát az’Fontos, hogy a használt protokoll széles körben támogatott és biztonságos.

A VPN egy kill-kapcsolót is (annak megakadályozására, hogy az Ön személyazonossága szivárogjon, ha a VPN-kapcsolat leesik), és az egyszerű online tesztek nem mutattak DNS-szivárgást és egyéb véletlenszerű kitettségeket (beleértve az IPv6-szivárgásokat)..

Hogy’Sajnos, ahol a biztonsági elemek véget érnek - nem tennénk’t semmilyen érzékeny anyag esetén nem ajánlhatja a szolgáltatást.

Sebesség

Noha a legnépszerűbb VPN-ekhez képest kissé a sebesség alacsonyabb vége felé helyezkedik el, a különbség nem óriási.

Könnyű telepítés: hogyan kell telepíteni

A webhely egyszerű és alacsony “elsüllyedt idő” Az alkalmazás üzembe helyezésében és futtatásában olyan tényezők szerepelnek, amelyek Keenow-ban pontokat hoznak’szívessége.

Kattintson a “Fogj neki” gombra kattintva a főoldalon egy nyitóoldalra jut, amely az egyes tervek pontjait oly módon összegzi’üdítően mentes a bonyolultaktól és a zavartól.

Írja be az e-mail címét, és kap egy biztonságosan létrehozott jelszót, valamint az alkalmazás letöltési linkjét. Innentől kezdve ez’sima vitorlázás.

Alkalmazások és bővítmények

Az alkalmazások nagyjából minden platformon elérhetők:

 • ablakok
 • Mac
 • iOS (iPhone és iPad)
 • Android (beleértve az Android TV-t)
 • Amazon Fire

Mit’Sőt, a Keenow áttekintő csapatunk könnyedén beállította a VPN-t egy útválasztó eszközön. Ez egy egyszerű megoldással védi a teljes hálózatot.

Párosul azzal a ténnyel, hogy Keenow nem’t amúgy is korlátozott az egyidejű kapcsolatok száma, és akár beépített támogatást, akár részletes és könnyen követhető útmutatót kínál a saját weboldalán szinte az összes elképzelhető platformon, ez a tortát jelenti a puszta hozzáférhetőség szempontjából.

Azt’Fontos megjegyezni, hogy az iOS és az Android verziók eltérő biztonsági protokollokkal rendelkeznek, mint a Windows vagy Mac szoftverek. Például egy iPhone készüléken’d Ha külön szeretné használni ezt a protokollt, külön kell telepítenie az OpenVPN alkalmazást.

Keenow a Netflix számára

Mint korábban említettük, amit Keenow csinál a legjobban, és a legnehezebben működik, az olyan felhasználók vendéglátása, akik stream-t akarnak látni.

Az intelligens DNS technológia olyanvá teszi, hogy egy olyan weboldal, mint a Netflix, a Hulu vagy a Kodi küldött vagy fogadott kéréseket Keenow kezeli..

A tisztességes csatlakozási sebesség miatt Keenow nagyon jó a streaminghez. Függetlenül attól, hogy Kodi, Netflix vagy Amazon Prime alkalmazásra használja - kielégítő eredményeket hoz.

Jelenleg Keenow mintegy 18 országot támogat’ értékű Netflix tartalom, régiónként eltérő. Ez kincstár minden Netflix felhasználó számára.

Keenow a kínzáshoz

A Keenow Unblocker lehetővé teszi a torrent alkalmazást, de csak két kiszolgálón, ami nem’Pontosan széles választékot képvisel, ezért lehet, hogy nem javasoljuk ezt a torrenting VPN-hez, ám biztosítja, hogy a Keenow-t mindennapi VPN-ként használhassa,’Minden igényt kielégít.

Jó a kínai felhasználók számára??

Ironikus módon az, hogy Keenow jót tesz azért, hogy megnehezíti a kínai felhasználók javát, mi történik azzal, hogy az OpenVPN protokollt a tűzfala blokkolja..

Még ha Kínából is csatlakozhatna, Keenow nem’t a világ legbiztonságosabb VPN szolgáltatása, ezért óvatosnak kell lennünk a használata ellen.

Vevőszolgálat

A Keenow ügyfélszolgálati lehetőségei a következők:

 • Támogatási jegyek
 • GYIK
 • Hibaelhárító varázsló

Az élő támogatás hiánya egyértelműen negatív manapság, ám a webhely kompenzálása érdekében elkészített egy Hibaelhárító varázslót és egy átfogó GYIK-ot, átfogó útmutatókkal.

Ott’Még egy Szerver Állapot és egy Hálózatfigyelő oldal is, azaz a csapat tetején van a helyzetnek és rendkívül átlátható módon támasztja alá megbízható működési idejüket. Összességében a Keenow értékelő csapatunk kielégítőnek találta az ügyfélszolgálati tapasztalatot.

Árazás

A Keenow a következő fizetési terveket kínálja:

 • Csak LiteDNS, napi 512 MB adatcsomag - Ingyenes
 • 1 hónapos terv korlátlan eszközök számára - 9,95 USD
 • 1 éves terv korlátlan eszközök számára - 69,50 USD (5,79 USD / hó)

Ott’s harminc napos pénz-visszafizetési garancia, de egyébként az ár meglehetősen magas a terméket tekintve. A Lite verzió a durva 512 MB napi adatsapkával szintén nem sok hasznot jelent.

A szolgáltatás legalább egy anonim fizetési módot kínál - a Bitcoin-t.

Alsó sor

Összegezve ezt a Keenow-értékelést, Keenow a legeredményesebb a feloldás szempontjából, de az’határozottan semmi, amiről otthon írok. Sok jobb VPN található odakint alacsonyabb árakon.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − = 9