CactusVPN Review

Făgăduind o siguranță de top și un anonimat complet, CactusVPN își propune să fie un concurent pe o piață VPN din ce în ce mai aglomerată..


Lansată în Moldova și acum bazată în România, o țară prietenoasă cu VPN, fără legi de păstrare a datelor, creatorii CactusVPN lucrează la proiectul lor din 2011. Spre deosebire de unii furnizori mai mari, echipa CactusVPN nu se teme să-și arate fețele - tu pot întâlni grupul de bază pe site-ul lor web.

Dar acest VPN este într-adevăr suficient de ascuțit pentru toate nevoile dvs. de navigare anonime sau este de fapt mai aproape de o casă fără spine? Citiți recenzia CactusVPN pentru a afla.

CactusVPN este sigur de utilizat?

CactusVPN acceptă șase protocoale de criptare diferite:

 • SSTP
 • OpenVPN
 • L2TP
 • PPTP
 • IKEv2
 • SoftEther

Am fost puțin surprinși să găsim SSTP ca protocol implicit, dar, pe de altă parte, folosind Windows - pentru care Microsoft a creat acest protocol - probabil a avut ceva de-a face. Din păcate, Microsoft a colaborat cu NSA și FBI, ceea ce ar trebui să fie un steag roșu pentru oricine are nevoie de o conexiune VPN pentru a gestiona informații sensibile.

Setările protocolului client CactusVPN

Ce’mai mult, poți’nu alegeți din caseta protocolul SoftEther. Este nevoie de un client VPN SoftEther separat, care este disponibil pentru descărcare gratuită. Acest protocol mai puțin cunoscut se bazează pe OpenSSL și este conceput pentru a împiedica atacurile între oameni și Deep Packet Inspection (DPI) să-l detecteze. Aceasta’este rapid și sigur, așa că ar trebui să-l verificați cu siguranță, în ciuda efortului suplimentar necesar.

În funcție de protocol și de sistemul de operare, CactusVPN folosește fie cifrul AES-256, fie AES-128. Nu este fan al prescurtărilor obscure tehnice? În termeni mai simpli, acesta’s un nivel de criptare care ar trebui să rămână neîntrerupt până la invenția calculării cuantice (care ar trebui să dureze un timp).

CactusVPN are un comutator de ucidere numit “Opriți traficul pe internet dacă conexiunea VPN este abandonată” în client. De asemenea, oferă o opțiune de a ucide aplicații specifice în caz de eșec VPN. Un client torrent ar trebui probabil să fie în partea de sus a listei pentru funcția de comutare selectivă.

CactusVPN păstrează jurnalele?

Acest serviciu VPN doesn’nu păstrează jurnalele din activitățile dvs. online:

Nu stocăm nicio adresă IP, jurnalele de trafic, timestam-urile de conectare, lățimea de bandă folosită sau informații despre durata sesiunii care ar putea fi urmărite unei singure persoane

Singurele informații despre dvs., cum ar fi numele dvs. sau adresa de e-mail, sunt colectate și stocate exclusiv pentru a crea și menține contul site-ului dvs. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nimic nu va fi transmis terților.

Cu alte cuvinte, compania nu face asta’nu stocați date care vă pot conduce înapoi sau vă puteți identifica ca persoană fizică, în timp ce VPN în sine împiedică pierderea adresei dvs. IP către ISP-ul dvs. sau oricărei alte părți.

Are rezistență la scurgeri CactusVPN?

În timp ce testul nostru inițial din 2018 nu a găsit scurgeri IP, DNS sau WebRTC, de data aceasta s-a transformat în rău. CactusVPN a avut scurgeri DNS conform a trei teste diferite. Nu a activat setarea de protecție împotriva scurgerilor DNS’nu ajuta.

Noi’Am repetat testele noastre în iulie 2019 și am găsit acest serviciu ca fiind acum scurge din nou acum. Orice ar fi fost în iunie, ar trebui să servească ca un memento pentru a vă asigura că VPN-ul dvs. funcționează bine înainte de al utiliza. Dacă un serviciu VPN îți scurge adevărata adresă IP, acolo’nu prea are rost să îl folosești, deoarece toate acțiunile tale pot fi ușor identificate.

Viteză și performanță

Acoperire server

CactusVPN oferă 28 servere localizate în 16 țări, care este un număr scăzut în comparație cu marile VPN mai mari de pe bloc. Compania urmărește să rezolve această problemă oferindu-i Serviciu inteligent DNS. Aceasta’s o metodă care păcălește un site geore-restricționat prin schimbarea setărilor DNS pentru a părea locală în loc să redirecționați traficul de conexiune la internet printr-un server VPN.

Din păcate, asta nu face asta’ajutați dacă doriți să deblocați conținut din alte țări decât SUA, Marea Britanie, Germania, Polonia, Canada, Franța, Suedia, Elveția sau Australia.

Rezultatele testelor de viteză

Am efectuat un test de viteză de conectare pentru această recenzie CactusVPN din Europa, cu o viteză de bază de 263 Mbps. Am folosit protocolul OpenVPN (TCP), pe care l-am ales pentru toate testele noastre când este posibil. În cele din urmă, am numărat declinul rapid din diferite locații cu VPN-ul pornit.

Viteza de bază, Europa

Linia de bază a testului de viteză CactusVPN

 • Descarca: 263 Mbps
 • Încarcă: 260 Mbps

Locație în apropiere (Germania)

Test de viteză CactusVPN în locația din apropiere

 • Descarca: 72 Mbps (73%)
 • Încarcă: 84 Mbps (drop-off 68%)

Marea Britanie, Londra

Test de viteză CactusVPN în Marea Britanie

 • Descarca: 68 Mbps (drop-off 74%)
 • Încarcă: 122 Mbps (drop-off 53%)

Statele Unite, Manassas

Test de viteză Cactus VPN în SUA, Manassas

 • Descarca: 21 Mbps (drop-off 92%)
 • Încarcă: 27 Mbps (drop-off 90%)

Statele Unite, Los Angeles

Test de viteză CactusVPN în SUA, Los Angeles

 • Descarca: 18 Mbps (drop-off 93%)
 • Încarcă: 12 Mbps (drop-off 95%)

Australia, Sydney

Test de viteză CactusVPN în Australia

 • Descarca: 7 Mbps (drop-off 97%)
 • Încarcă: 1 Mbps (drop-off 99%)

Japonia, Tokyo

Test de viteză CactusVPN în Japonia

 • Descarca: 11 Mbps (drop-off 96%)
 • Încarcă: 1 Mbps (drop-off 99%)

În concluzie, CactusVPN oferă viteze bune în locații din apropiere și rezultate medii sau sub medie din locațiile de pe alte continente. Ținând cont de faptul că viteza noastră de bază a fost destul de mare, asigurați-vă că experimentați cu diferite servere și protocoale pentru a vedea care combinație funcționează cel mai bine pentru dvs..

Ușor de utilizat și suport multiplatform

disponibil Cactus VPN

CactusVPN este disponibil pe următoarele dispozitive și platforme:

 • ferestre
 • MacOS
 • iOS
 • Android
 • Android TV
 • Amazon Fire TV
 • Chrome (extensie)
 • Firefox (extensie)

Puteți, de asemenea, să o configurați manual pe Windows Phone, Ubuntu, Chromebook, Boxee Box și mai multe modele de router. Opțiunile Smart DNS și Proxy acceptă și mai multe sisteme de operare și dispozitive.

Vă puteți conecta cinci dispozitive simultan, dar trebuie să folosească servere separate. Asta nu ar vrea’Nu va fi mare lucru dacă CactusVPN a oferit o listă de servere mai mare. Cu toate acestea, puteți utiliza CactusVPN pe un router pentru a face să pară ca și dvs.’utilizați doar un singur dispozitiv.

Descărcarea și instalarea clientului CactusVPN este ușoară.

Instalați CactusVPN

Cea mai grea parte va fi să faceți clic pe butonul Următorul de mai multe ori înainte de a termina configurarea.

Când porniți clientul, voi’Voi vedea o fereastră care vă solicită să alegeți dacă doriți să vă conectați pentru a utiliza VPN sau serviciul Smart DNS. Alegeți între “VPN” și “DNS inteligent” file. Dacă ați achiziționat versiunea numai VPN, alegeți “VPN” și introduceți detaliile de conectare.

Meniul principal al clientului CactusVPN

Meniul principal al clientului CactusVPN este doar pentru alegerea unei locații și conectarea la serverul dorit, care poate fi sortat neplăcut după viteza care se traduce probabil în latență. A doua filă este pentru conectarea la Smart DNS dacă ați cumpărat un plan care îl include.

Setările clientului CactusVPN

Setări fila vă oferă câteva opțiuni de bază, cum ar fi alegerea unui protocol, activarea sau dezactivarea comutatorului de ucidere sau protecția împotriva scurgerilor DNS și comutarea la pornirea CactusVPN. Cu cât este mai puțin obișnuită Aplicația Killer soluție, care vă permite să alegeți programele care’Voi închide în cazul în care conexiunea VPN eșuează. Acest lucru se poate dovedi util dacă, de exemplu, dumneavoastră’reîntorc într-o țară în care’este ilegal în timp ce descărcați și o actualizare uriașă pentru sistemul de operare.

Deblocarea Netflix și a altor platforme de streaming

Pentru pasionații de streaming, care caută să evite ciclismul prin zeci de servere VPN, CactusVPN oferă o opțiune premium: Smart DNS. DNS inteligent poate debloca site-urile web dintr-o varietate de regiuni în același timp, fără restricții. Ca exemplu de DNS inteligent în acțiune, puteți transmite un show exclusiv din SUA pe Netflix în timp ce păstrați un raport de știri live pe BBC iPlayer care rulează într-o altă filă a browserului în fundal..

în plus, utilizarea Smart DNS pentru a face fluxul este de obicei mai rapidă, din moment ce traficul dvs. nu este dirijat prin servere, așa cum este cu VPN-urile. De asemenea, Smart DNS este ușor de configurat și configurat, iar tu nu’Trebuie să dețin cunoștințe tehnice aprofundate pentru a face acest lucru.

De asemenea, puteți debloca Netflix și alte platforme de streaming via CactusVPN, dar rezultatele erau departe de a fi încurajatoare. Am reușit să transmitem filmul nostru pe unul dintre serverele americane, în timp ce toate celelalte încercări ale noastre s-au încheiat cu Netflix prinzându-ne să ne strecurăm din altă țară.

Streaming Terminator cu CactusVPN pornit

viteza a fost suficientă pentru a curge Netflix în UHD (4K)) deoarece serviciul necesită cel puțin 25 Mbps, iar CactusVPN ne-a oferit 34 Mbps.

Rezultatele testelor de viteză ale serverului CactusVPN din SUA

Rezultatele de pe alte servere au fost, de asemenea, destul de decente. Chiar și cel mai îndepărtat australian a reușit 18 Mbps, ceea ce este încă suficient de bun pentru Full HD, ceea ce este încă suficient de bun pentru majoritatea utilizatorilor.

P2P și torrenting

Ca tine’probabil că deja suntem conștienți, torrenturile sunt una dintre cele mai bune opțiuni de partajare a fișierelor. Cu toate acestea, torrenting cu CactusVPN este permis numai pe serverele europene. Asta înseamnă că tu’Am nevoie de o conexiune bună la internet pentru a avea viteze de descărcare decente pe alte continente.

Vă puteți simți în siguranță atunci când torrentați cu CactusVPN, deoarece au un comutator ucide, A politica fără jurnale și acolo’nu există date personale care să poată fi date autorităților. Singura preocupare pe care am avut-o anterior au fost scurgerile DNS, o problemă care pare să fie rezolvată acum.

Este bun pentru utilizatorii din China?

China este una dintre puținele țări care au pus restricții stricte asupra activităților pe internet pentru rezidenții săi. daca tu’reînnoiesc să vizitezi China, ai șanse’Vreau o VPN excelentă care să vă ajute să accesați toate site-urile și serviciile pe care doriți să le păstrați în timp, păstrându-vă confidențialitatea și anonimatul.

Destul de ciudat, nu am reușit să găsim informații specifice cu privire la China pe site-ul web CactusVPN. Această vagitate deliberată poate indica faptul că CactusVPN nu poate ocoli China’s “Firewall mare.” Cu toate acestea, nu am putut’Nu stabiliți acest lucru în mod pozitiv la momentul scrierii recenziei noastre CactusVPN.

Teoretic, lipsa unei “protocol stealth” înseamnă că acest furnizor ar trebui să aibă probleme cu evitarea Deep Packet Inspection (DPI), ceea ce duce la un serviciu blocat. Astfel, nu putem recomanda în mod corespunzător utilizarea CactusVPN în China.

Relații Clienți

Abonații CactusVPN au aceste opțiuni de asistență:

 • Tutoriale de instalare
 • FAQ
 • Depunerea unui bilet
 • Centru de învățare
 • Cum să începeți ghidul

CactusVPN oferă servicii clienți care operează în principal printr-un sistem de ticketing 24/7. După trimiterea unui bilet, trebuie să vă așteptați un răspuns prompt la întrebarea dvs. - dacă aveți vreodată nevoie să ajungeți la CactusVPN’personalul, adică. Când am contactat biroul de răspuns pentru această recenzie CactusVPN, am considerat că sunt de mare ajutor.

Asistență VPN Cactus

Din păcate, lor chat-ul live nu este un serviciu 24/7. Dar puteți să le ajungeți încă 16 ore pe zi de luni până vineri și timp de 8 ore pe zi în weekend.

Dacă doriți mai întâi să faceți propriile dvs. cercetări, site-ul lor oficial are secțiuni dedicate ajutor utilizatorilor. Acestea includ tutoriale pentru configurarea aplicațiilor CactusVPN pe diferite platforme, o secțiune completă de întrebări frecvente și un centru de învățare oficial pentru cei care doresc să se educe despre siguranța online.

Prețuri & planuri

Planuri de prețuri CactusVPN

CactusVPN oferă patru planuri diferite, cu trei opțiuni de stabilire a prețurilor pentru fiecare:

 • VPN din SUA, VPN din Marea Britanie sau DNS inteligent pentru $ 4,99 / lună
 • VPN din SUA, VPN din Marea Britanie sau DNS inteligent pentru $ 12.99 / trimestrial (economisiți 14%)
 • VPN din SUA, VPN din Marea Britanie sau DNS inteligent pentru $ 38.99 / an (economisiți 35%)
 • VPN + Smart DNS pentru $ 6,99 / lună
 • VPN + Smart DNS pentru $ 17.99 / trimestrial (economisiți 14%)
 • VPN + Smart DNS pentru $ 54.99 / an (economisiți 35%)

În timp ce economiile nu sunt nimic de lăudat, prețul planului VPN + Smart DNS este adecvat.

Deși planul Smart DNS este auto-explicativ, VPN-urile din SUA și Marea Britanie vă oferă doar servere din țara respectivă. Având în vedere că SUA are cinci, iar Marea Britanie are patru, să plătești pentru atât este o idee ridicolă. Vă recomandăm să luați planul VPN + Smart DNS sau să alegeți un alt furnizor cu o flotă de server decentă.

Toate planurile vin cu un 30 de zile garanție înapoi. Un plus foarte frumos este Proces gratuit 24 de ore care nu are restricții, permițând testarea atât a DNS inteligent, cât și a serviciului VPN fără limite de lățime de bandă. Tu nu’nu trebuie să completați detaliile de plată până când decideți să vă abonați.

Când vine vorba de despărțirea de banii dvs., puteți plăti un abonament prin:

 • Card de credit sau debit
 • PayPal
 • Bitcoin și alte criptomonede
 • Qiwi
 • Webmoney
 • Boleto Bancario
 • Bani Yandex
 • Alipay

Lista este destul de impresionantă pentru un VPN de acest calibru. Ce’mai mult, dacă preferați plățile complet netraceabile, CactusVPN vă oferă un an opțiune de plată anonimă cu BitPay.

Acest furnizor permite până la 5 dispozitive diferite la un moment dat. Cu toate acestea, nu puteți fi conectat la același server în același timp.

Linia de jos

Deci, cum a venit această VPN în “claritate vs. plantă de casă” test din secțiunea de introducere a recenziei noastre CactusVPN? În total, ea’este undeva între ele.

Acest serviciu are capacități de confidențialitate bune și o politică decentă de prețuri. De asemenea, compania oferă Smart DNS, care este o alternativă plăcută la VPN în ceea ce privește viteza de conectare și deblocarea platformelor de streaming. De asemenea, au o echipă prietenoasă de asistență pentru clienți și o varietate de opțiuni de plată, inclusiv una anonimă.

Cea mai strălucitoare problemă rămâne lipsa serverelor și a locațiilor, ceea ce face ca torrentul să fie o problemă pentru unii. Acea’de ce în acest moment putem recomanda acest furnizor doar utilizatorilor europeni.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4