VPN Neomejeno vs Windscribe VPN


Pregled

Industrija VPN je na najvišji ravni, kar lahko oteži izbiro rešitve VPN, ki vam ustreza. Upoštevati je treba veliko dejavnikov in v tem pregledu VPN Unlimited vs Windscribe smo zajeti vse najpomembnejše dejavnike.

Glavni cilj VPN je skriti svoj resnični naslov IP in hkrati zagotoviti varnost in zasebnost za vaše osebne podatke in podatke. Tako Windscribe kot VPN Unlimited ponujajo svojim uporabnikom varnost vrhunskega cenovnega razreda.

Odblokirajte Netflix in vam omogočajo hudournik. Če je to za vas najpomembnejši dejavnik, bo Windscribe vaša najboljša stava. VPN Unlimited ima le omejene zmožnosti torrentinga.

Strukture cen obeh storitev VPN so enake med seboj, toda VPN Unlimited ponuja svojim uporabnikom življenjski paket, ki je vedno ribiški, a potencialno dober posel. Windscribe ima omejeno brezplačno različico, kar pomeni, da lahko preizkusite vode, preden se naročite na katerega koli od razpoložljivih plačljivih načrtov. Windscribe in VPN Unlimited podpirata večino naprav in oba vmesnika sta enostavna in enostavna za uporabo.

Nismo’ne bomo našli nobenih puščanj DNS ali IP, ko smo opravili preizkuse, zato so spet ti na glavo.

Po pregledu vseh dejavnikov za to primerjavo VPN Unlimited in Windscribe priporočamo katero od teh dveh storitev VPN? Oba imata veliko perksov, imata pa tudi slabosti. Nadaljujte z branjem te primerjave VPN Neomejeno z Windscribe in preverite, ali je lahko eden od teh VPN-jev naslednje orodje za zasebnost.

Varnost in zasebnost

Windscribe podpira OpenVPN in IKEv2 ter uporablja šifro AES-128-GCM (za razširitve brskanja) in šifro AES-256 (za namizne aplikacije). To je odlična raven šifriranja, ki jo bodo cenili tudi najbolj potrebni uporabniki.

VPN Neomejeno uporablja tudi Advanced Encryption Standard za šifriranje vaših podatkov. Večina VPN-jev, vključno z obema kandidatoma v tej VPN Unlimited vs Windscribe bitki, že uporablja AES-256 - v tem smislu so enaki.

VPN Unlimited ima tudi protokol skrivanja KeepSolidWise. Ta briljantna sprememba OpenVPN omogoča zaobiti požarne zidove, ki uporabljajo Deep Packet Inspection. Posebej je primeren za uporabnike v državah, kot je Kitajska, kjer je uporaba VPN močno omejena.

Politike beleženja

Windscribe ne beleži svojih uporabnikov’ podatki, kar je nedvomno plus, vendar so v pristojnosti Five Eyes (države vključujejo Kanado, Veliko Britanijo, Novo Zelandijo ZDA in Avstralijo). Sedež podjetja Windscribe je v Torontu v Kanadi.

Po drugi strani VPN Unlimited beleži kar nekaj podatkov o svojih uporabnikih. Sedeli so tudi v državi Five Eyes - v New Yorku v ZDA. Zato Windscribe zmaga v tej kategoriji.

Hitrost in zmogljivost

Windscribe prikazuje velike hitrosti v celotnem strežniku EU, strežniku Združenega kraljestva in ameriškem strežniku.

VPN Unlimited ima morda več kot 400 strežnikov v 52 državah, zaradi česar je pričakovati, da bodo hitrosti napol spodobne, vendar je’s približno povprečje. Čeprav ni’t najslabši VPN, ki smo ga preizkusili, so boljši (in cenejši) VPN-ji, če je uspešnost najpomembnejši vidik.

Glede hitrosti Windscribe vs VPN Unlimited sploh ni blizu - prvi je bistveno hitrejši.

Torrenting in pretakanje

VPN-ji ustvarijo varen predor okoli vašega hudourniškega prometa, da vas zaščitijo, vendar vsi v prvi vrsti ne omogočajo prometa P2P. Če to’s svojim ciljem, da se naročite na VPN, je takšna storitev zmagala’ne delaš veliko dobrega.

Windscribe omogoča hudourništvo in ponuja tudi vaje o namestitvi za različne odjemalce hudournikov. VPN Unlimited ima bolj zapletene obete v smislu hudourništva. Včasih so “zaradi hudourništva morajo hitrosti povezave umiriti” in dovolijo P2P promet samo na nekaterih strežnikih.

Ko se poskusite povezati z Netflixom prek običajnih strežnikov Windscribe, boste najverjetneje razočarani, vendar imajo “Windflix” strežniki - posebej za Netflix. Tako ameriški kot britanski strežniki Windflix so delovali brez težav.

VPN Unlimited uspe dostopati do Netflixa. Njihove strežnike smo testirali v ZDA in Kanadi in delovalo je brezhibno. Če torej želite VPN izključno za Netflix, bosta obe storitvi VPN naredili trik.

Aplikacije in razširitve

Tako Windscribe kot VPN Unlimited se hvalita s svojimi uporabnikom prijaznimi aplikacijami in naši testi so pokazali, da sta obe storitvi VPN zvesti svoji besedi.

Datoteka za namestitev Windscribe-a ni’ne bi bilo potrebno dolgo teči in skoraj v nobenem trenutku nismo bili povezani s strežnikom Dallas. Na splošno smo bili zelo navdušeni.

Prav tako nas je navdušila programska oprema VPN Unlimited. Ima lep vmesnik in ga je enostavno zagnati. Stranska vrstica povečuje udobje.

Ker pa Windscribe ponuja aplikacije za neverjetno število platform in pripomočkov, se Windscribe loti tega kroga.

Cenitev

Windscribe ponuja tri načrte.

Mesečni načrt 9,00 USD na mesec, letni načrt 4,08 USD na mesec.

Te cene so precej povprečne, vendar ponujajo tudi brezplačen načrt. Če ne boste zadovoljni z njihovo storitvijo, lahko zahtevate vračilo, vendar to lahko storite le v 3 dneh po naročilu in morate v tem kratkem obdobju porabiti manj kot 10 GB pasovne širine..

VPN Unlimited ponuja tudi tri možnosti naročnine.

Enomesečna naročnina je na mesec, letna naročnina je 5,00 USD na mesec, življenjska naročnina pa 199,99 USD.

Neomejen dostop do življenjske dobe je vsekakor močna prodajna točka. Ne’ne ponujam brezplačne storitve, vendar nudijo 7-dnevno garancijo vračila denarja, tako da, če niste zadovoljni s storitvijo, lahko enostavno vrnete svoj denar.

Pomoč strankam

Ko imate poizvedbo ali imate kakršne koli težave pri uporabi storitve VPN, vam je v pomoč pomoč strankam. Enkrat ti’Če ste sklenili naročnino in se težave pojavijo, boste zagotovo želeli brezskrbnost, vedoč, da lahko do nekoga poiščete pomoč.

Windscribe VPN ima chatbot in čeprav se to morda sliši super, je naš test to razkril “Gari,” čeprav hitro, ne morem’res ne bom natančno odgovoril na naša vprašanja. Na srečo to’ni edini način za prejemanje podpore strankam. Obstaja tudi baza znanja s pogosto zastavljenimi vprašanji, nameščanjem vodnikov, sistemom vozovnic za podporo in forumom Reddit.

VPN Unlimited je zdaj dodal funkcijo klepetanja v živo, pa tudi e-poštni naslov in sistem vstopnic. Tudi oni imajo zbirko znanja z veliko informacijami, ki jih lahko brskajo po njih. Kjer se je VPN Unlimited nekoč zgrešil, so se zdaj stopnjevali. To bomo morali imenovati enakomerno tekmo.

VPN Neomejeno ali Windscribe VPN: kateri je boljši?

Kot lahko vidite iz tega pregleda VPN Unlimited vs Windscribe, imata oba ta VPN nekaj pozitivnih lastnosti in nekaj slabosti..

Če želite uporabiti katero koli, je pomembno vedeti, kako vam lahko pomaga vsako orodje. Na primer, ko gre za VPN Unlimited, je možnost povezovanja 5 naprav hkrati hkrati lepa. Tako so tudi strežniki prikritosti, zaščita pred puščanjem DNS in aplikacije, ki jih je enostavno uporabljati. Ni lepa politika beleženja in hitrosti, ki jih ponuja.

Ko gre za Windscribe, jim moramo v tej primerjavi dati prednost. Morda je rahel rob, a če bi morali izbirati med njimi, bi izbrali Windscribe. Boljša zaščita pred puščanjem, dvojni hmelj, brez hlodov, blokiranje oglasov, združljivost z veliko platformami in zanesljivo odstranjevanje blokatov Netflix, skupaj tvorijo lep paket.

Preberite naše popolne ocene:

VPN Neomejen pregled

Windscribe VPN Review

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 32 =