TorGuard vs zasebni dostop do interneta


Pregled

Iskanje najboljših je pogosto zahtevno; ne bi mogel’ne bodite zanesljivi za najboljši VPN z najvišjimi funkcijami zasebnosti in varnosti, najhitrejšimi hitrostmi povezave, najlažjo programsko opremo VPN po najnižji možni ceni.

Primerjave vam lahko pomagajo bolj jasno razbrati, zakaj je lahko določena rešitev VPN boljša od druge in na katerih področjih. To je’je težavna zadeva, saj se lahko en VPN izkaže v zasebnosti, drugi pa pri hitrostih prenosa in nalaganja. To je’S svojimi osebnimi potrebami vedno odgovarjate, ali imate raje zasebnost zaradi hitrosti ali bogastva funkcij.

Spremljajte nas, ko bomo razkrivali dirko TorGuard proti zasebnemu dostopu do interneta (PIA) postopoma, po krogu. To bo zanimiva dirka nekateri krogi imajo lahko nepričakovane rezultate pri pretepih v glavo. Katera programska oprema VPN bo najprej prečkala ciljno črto? Pustiti’ugotovimo… pripravljeni, pozor, zdaj!

Varnost & Zasebnost

Zloglasni prvi krog, ki tolikokrat določa usodo storitve VPN, tj. Kako varen in zaseben je VPN.

Nekaj ​​sekund po tem, ko je zapustil začetno črto, se zdi, da sta tako TorGuard kot PIA pridobila enak zagon, saj trdijo, da uporabljata le strežnike gole kovine, torej brez virtualnih lokacij. To dejstvo doda vrednost njihovi splošni ravni varnosti.

Žal se ta zagon nekoliko izgubi v naslednjem ovinku kot oba VPN-ja se močno porušita, ko razkrivamo, da delujeta pod jurisdikcijo ZDA. To je najslabše zamisliti, če upoštevate, da so ZDA najbolj nadzorovana država na svetu. Zakon o avtorskih pravicah digitalnega tisočletja (DMCA), željna tehnološka in telekomunikacijska podjetja, nedržavni organi in druge vladne agencije, ki brskajo po vaših internetnih komunikacijah, niso najbolj idealno okolje za ponudnika VPN.

Druga življenjska točka, v kateri je lahko obsojena dirka TorGuard proti PIA, je vprašanje hlodov. Na srečo obe VPN rešitvi zahtevata strogo politiko brez dnevnikov, kar pomeni, da ne beležita niti dnevnikov uporabe niti povezave. Vendar moramo omeniti, da morajo biti vseeno kakšni hlodi, ker drugače obstajajo’ne smete nalagati omejitev, kot je število istočasno uporabljenih naprav z eno licenco.

Preden bi pomislili, da je ta krog morda izenačen, TorGuard VPN uspe dodati nekaj dodatnih hitrosti nekaj metrov od cilja. Najprej, PIA ne’t podpira protokol IKEv2, kar je zagotovo pomanjkljivost za mobilne uporabnike, in tudi ima težave s puščanjem WebRTC čeprav ima stikalo za ubijanje in druge zaščite pred uhajanjem.

Ko gre za varnostne in zasebne lastnosti, moramo reči, da se mora ta krog dirke TorGuard proti zasebnemu dostopu do interneta končati z TorGuard je v vodstvu saj nima le vseh vrhunskih protokolov in varnostnih funkcij, ampak tudi ima tako imenovano Stealth VPN funkcijo za obhod inšpekcij globinskih paketov (DPI), kar je ključnega pomena v državah, ki ljubijo cenzuro, kot je Kitajska.

Hitrost

Verjetno je drugi najpomembnejši krog v tej dirki PIA proti TorGuardu približno hitrost povezave. Ko govorimo o hitrosti, moramo najprej pogledati število in širjenje VPN strežnikov. Seveda gre za sivo območje, saj ni natančna znanost in hitrostnega preizkusa ni mogoče vzeti kot vklesanega v kamen in na splošno za vse uporabnike.

Ponovno tako TorGuard kot zasebni dostop do interneta VPN začenjata ta krog s podobnim zagonom. TorGuard se ponaša s 3000+ strežniki v 50+ državah globalno medtem PIA pridobi nekoliko večjo hitrost s skoraj 3800 strežniki v 30 in več državah. Kljub temu se zdi, da tudi če ima PIA več strežnikov, je njegova globalna pokritost slabša, zato da večje regije sveta nimajo ali imajo zelo malo strežnikov.

To lahko odloži uporabnike v Afriki in Južni Ameriki, kjer so hitrosti lahko precej počasne zaradi fizičnih razdalj med resnično lokacijo in izbranimi strežniki VPN.

Čeprav se ta krog spet zdi tiho enakomeren, na koncu, TorGuard pospeši vožnjo, saj je res ena najhitrejših storitev VPN v letu 2018. Torej, da, v tem krogu je TorGuard samozavestno osvojil. Toda preostala dirka TorGuard vs Private Internet Access nam lahko še vedno prinese nekaj presenečenj.

Enostavnost uporabe

Tudi tretji krog se zdi navdušujoč, saj se doslej vodilni TorGuard VPN zatakne pri štartni črti, ko PIA pospeši in izkoristi, kot kaže, napačno menjavo prestave..

PIA VPN vodi ta krog vse do konca, saj svojim strankam ponuja uporabniku prijazen vmesnik in enostavne intuitivne nastavitve. TorGuard je na drugi strani poln funkcij in naprednejših nastavitev na ne tako uporabniku prijaznem vmesniku, ki bi lahko odložil začetnike VPN uporabnike.

Če povzamemo, dirka TorGuard proti zasebnemu dostopu do interneta nas preseneti s tem, da je PIA zmagala na tej poti pred konkurenco.

Torrenting in P2P

Ta krog bi bil lahko ključen za uporabnike BitTorrent in uTorrent, ki si prek spleta izmenjujejo velike datoteke. Če ste eden od teh uporabnikov, morate upoštevati tudi rezultate zasebnosti in hitrostnih krogov, da boste izbrali najboljši VPN za torrenting; no, vsaj od teh dveh.

Še en krog z glavo, zaradi česar je ta dirka še bolj vznemirljiva. TorGuard in zasebni dostop do interneta se lahko uporabljata za torrenting in druge datoteke P2P. Samo to dejstvo bi pomenilo krog z dvema zmagovalcema.

Ko pa gre za funkcije hitrosti in zasebnosti v kombinaciji s storitvijo VPN, namenjeno P2P, TorGuard na koncu osvoji to pomembno krog pred PIA.

Netflix in Kitajska

To je’s skoraj žrebanjem, saj presenetljivo lahko obe VPN odkrijeta zaznavanje Netflix VPN. Glede na to morate imeti v mislih, da to ne bo vedno delovalo in ne pri vseh strežnikih. To je’Najverjetneje si ti’Pretočila bom samo Netflix US ali evropski katalog, kot je Nizozemska.

Ker TorGuard ponuja namenske pretočne IP naslove za nakup (7,99 USD na mesec), menimo, da je zmagovalec kroga Netflix.

Kar zadeva Kitajsko, zasebni dostop do interneta zagotovo ni najboljša izbira, saj je nastavitev precej zapletena - vključuje ročno konfiguracijo, ki bi lahko bila uporabnikom začetnikom na voljo. TorGuard VPN ima na drugi strani funkcijo Stealth VPN in namensko “Azijsko prijazno” strežniki, s katerimi lahko zaobidete kitajski požarni zid.

Ker ima PIA tudi v Aziji omejeno število strežnikov, lahko doživite prenatrpane in počasnejše hitrosti. Vse to ob upoštevanju, TorGuard ta krog konča pred svojim konkurentom. A to še zdaleč ni konec naše dirke TorGuard proti PIA.

Kompatibilnost

Na prvi pogled je združljivost kroga lahko videti kot žreb, saj navidezno istočasno dosežeta oba VPN-ja. Če pa preverimo fotografije ciljne črte, se zavedamo, da je TorGuard morda res trenutek hitrejši.

V bistvu, obe rešitvi VPN podpirata glavne platforme, vključno z operacijskim sistemom Windows, Mac OS, iOS, Android, pa tudi z nekaj glavnimi brskalniki. Ampak, TorGuard podpira tudi usmerjevalnike, kar je zelo koristno, če imate na internetu povezane številne IoT (Internet of Things) naprave.

Edino dejstvo, ki TorGuard VPN nekoliko upočasni, je, da so njegovi Anonymous Proxy, tj. Razširitve za Firefox in Chrome na voljo za določeno ceno, medtem ko PIA in druge storitve VPN imajo brezplačne razširitve brskalnika.

Torej, če želimo biti popolnoma pravični, bi lahko dejansko rekli, da ta krog ne sme’t in ne bi mogli’t določiti zmagovalca dirke TorGuard proti zasebnemu dostopu do interneta, ne glede na to, kaj prikazuje slika teoretičnega cilja.

Podpora

Storitev VPN brez spodobne in prijazne podpore za klepet v živo 24 ur na dan je kot dvonožni stolček; ni ravno stabilen, kajne?

Nič čudnega, zakaj se PIA zatakne na štartni črti in TorGuard pospeši, da izgine v daljavi. Najprej, Zasebni dostop do interneta nima podpore za klepet v živo. Drugič, kakršna koli podpora, ki jo nudijo svojim uporabnikom, si želi veliko želenega, kar dokazujejo številni jezni komentarji na spletu.

TorGuard ponuja tri vrste podpore. Uporabite lahko 24/7 podporo za klepet v živo, predložite vozovnico za podporo ali celo pokličete brezplačno telefonsko številko. Ta ponudnik trdi, da ima “svetovni razred” podpora, ki zagotovo prispeva k zmagi tega pomembnega kroga v dirki TorGuard proti zasebnemu dostopu do interneta.

Cenitev

Končno bomo izkusili zadnji krog, kar bi lahko bil zadnji udarec. A bo? No, naš trebuh je napolnjen z metulji, da vidimo, ali lahko TorGuard v tem krogu premaga svojega tekmeca.

Resnica je, da se zdi, da tokrat PIA pospeši že od samega začetka. Ups! Kako je to mogoče? Poglejte, PIA VPN ponuja zelo nizke cene, ki so približno dve tretjini tistega, kar prodaja TorGuard.

Seveda, če upoštevate tudi, katere lastnosti in kakšno raven zasebnosti in varnosti dobite za te cene, se lahko odločite za nekoliko dražjo izbiro, tj. TorGuard.

Obe rešitvi VPN ponujata anonimne možnosti plačila, kar je ključnega pomena, če svojo zasebnost jemljete resno.

Skupno moramo PIA VPN razglasiti za zmagovalca tega zadnjega kroga. Vendar ne pozabite, da to morda ne pomeni, da je PIA splošni zmagovalec dirke TorGuard proti zasebnemu dostopu do interneta. Torej, naj’Poglej končne rezultate.

TorGuard proti PIA - kar je bolje?

To je bila zagotovo naporna in razburljiva dirka med temi vrhunskimi storitvami VPN. Kljub temu, če pomislimo na zmagovalca vsakega kroga, se zdi, da je TorGuard zmagovalec te teoretične dirke.

Ko gledamo splošne rezultate, je jasno, da to TorGuard deluje boljše in zagotavlja višjo raven zasebnosti in varnosti. Vendar pa, to pride po ceni in dobesedno; ta VPN ima višje cene kot PIA.

Če povzamemo to dirko, lahko rečemo, da čeprav vidimo, da je TorGuard VPN zmagovalec dvojice, lahko vaše potrebe in nastavitve to prepišejo. To je’Možno je, da bi se na primer raje odločili za cenejšo programsko opremo VPN, tudi če gre za ceno nekoliko bolj tvegane anonimnosti ali manjše hitrosti povezave..

Upajmo, da vam lahko naša primerjava TorGuard z zasebnim dostopom do interneta pomaga pri vaši odločitvi. Če pa potrebujete dodatne informacije in želite vedeti, kaj smo še razkrili o teh storitvah VPN, si oglejte naše celotne ocene spodaj.

Preberite naše popolne ocene:

TorGuard pregled

Zasebni pregled dostopa do interneta

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 + = 82

map