NordVPN proti Avast SecureLine VPN


Pregled NordVPN proti Avast SecureLine VPN

Če o trgu VPN niste vedeli ničesar, lahko domnevate, da je Avast SecureLine veliko boljši od NordVPN. Avast je gospodinjsko ime v spletni varnosti in kdo so ti ljudje NordVPN? Dovolite nam, da razbijemo vaše sanje - NordVPN je najboljši ali drugi najboljši VPN na trgu, medtem ko je Avast SecureLine znan zgolj zaradi blagovne znamke.

Ampak mi’smo pred nami. Pustiti’si oglejte, kako se NordVPN proti Avast SecureLine VPN sklada!

Varnost & Anonimnost

Tale’s preprosto: ena ima najmočnejše varnostne in anonimne podatke na trgu VPN, druga pa Avast SecureLine VPN. NordVPN ima močno šifriranje in nima težav s puščanjem, kar pomeni, da ne puščajo DNS, WebRTC puščanja ali kakršna koli drugačna puščanja. Medtem Avast SecureLine VPN nima svojega omrežja DNS, zato je njihova zaščita pred puščanjem DNS nekoliko sumljiva. Poleg tega ima Avast tudi nekaj težav s puščanjem WebRTC. To ne’ne dotikajte se celote varnostnih funkcij - Avast VPN na primer nima stikala za ubijanje, medtem ko NordVPN vključuje celo nekaj resnično močnih funkcij (na primer dvojni VPN ali Onion prek VPN).

Skratka, kar zadeva varnost, je NordVPN v primerjavi z Avast SecureLine VPN precej jasen!

Hitrost & Izvedba

Nekaj ​​surovih statistik za vas:

  • NordVPN: 5.575 strežnikov v 60 državah
  • Avast SecureLine VPN: 54 strežnikov v 34 državah

Moramo povedati več? Da. Da, imamo.

Število strežnikov ni veliko’t vedno alfa in omega, kako uspešen bo VPN na hitrostnem testu. Jasno je, da ima NordVPN veliko več uporabnikov kot Avast SecureLine in če jih razdelite po številu strežnikov, se vam morda zdi enako? Ne ravno - za razliko od orodij, kot sta PrivateVPN ali SurfShark VPN, ima Avast prednost in prekletstvo, da je znana blagovna znamka. Preprosto povedano’ni tako nepriljubljen, kot bi ga morala kakovost. Ima tudi večje odkrite popravke kot NordVPN, in na koncu, ne glede na situacijo na strežniku, hitrostni testi kažejo, da je NordVPN veliko hitrejši in doslednejši.

Enostavnost uporabe

Tukaj ni veliko reči - NordVPN in Avast SecureLine VPN sta enostavna za uporabo. Mogoče’je malo nepošteno, če bi jih primerjali na ta način, ker ima NordVPN veliko enostavnih funkcij za uporabo, medtem ko SecureLine res ne’ne bi se toliko dogajalo. Vmesnik je zelo podoben vmesniku Avast Antivirus, ki ga bodo zvesti prodajalci blagovnih znamk. Menimo, da je NordVPN GUI bolj funkcionalen, vendar so’na koncu je težko primerjati.

Torrenting in P2P

Niti Avast SecureLine VPN niti NordVPN niso slabi kriki za hudourništvo. Glede na navedeno je NordVPN varnejši (tehnološko in pravno) in hitrejši. Avast VPN nima zasebnega DNS, ima nekaj težav s puščanjem in ima sedež na Češkem, ki, čeprav ni grozno, ni Panama.

Netflix in Kitajska

Tale’s preprost. Avast SecureLine VPN ne odblokira Netflix US, mi pa ne’predstavljam si, da se bo to kmalu spremenilo. Tudi veliko večji ponudniki storitev VPN so imeli težave z blokom Netflix, tako je’s presenečenjem, da je Avast dobil najboljše. NordVPN ima na drugi strani seznam strežnikov, ki se nenehno povečuje, in nikoli ni imel težav z Netflixom’ geo blokiranje.

Kaj pa Kitajska? No, za eno stvar želimo super varno storitev VPN za represivno državo, kot je Kitajska. Drugič, tako kot pri Netflixu ni veliko VPN-jev sposobnih, da pridejo mimo (ljubkovalno naslovljenega) Great Firewall-a. NordVPN ima nekaj lepih trikov v rokavu in tako poskrbi, da bo njihova storitev na Kitajskem v danih okoliščinah čim bolj zanesljiva. Na primer NordVPN’s Prikriti strežniki vam bodo pomagali premagati Kitajsko’s Pregledovanje globinskega paketa (DPI). Avast nima takšnih trikov, zato tega ne bi mogli’t priporočam kot zanesljiv VPN za Kitajsko.

Kompatibilnost

Avast SecureLine VPN ima prilagojene aplikacije za glavne platforme - Mac, Android, iOS in Windows (vključno z Windows 10). Kolikor lahko rečemo, da’je to, in upoštevamo to’s ni dovolj. NordVPN ima vse enake aplikacije in Android TV ter razširitve za Chrome in Firefox. Še pomembneje je, da NordVPN podpira številne druge platforme prek protokolarnih aplikacij (na primer OpenVPN).

Cenitev

Po tej nekoliko dolgi in mučni cesti moramo omeniti ceno. Ti’Verjetno razmišljate, da mora biti ta Avast SecureLine VPN poceni umazan. Pa saj ni’t. Dejansko, odvisno od vaše perspektive, stane več kot NordVPN.

Avast VPN lahko kupite za vse naprave ali katero koli posebno napravo. Pustiti’s primerjajte ceno vseh naprav, ker NordVPN ne’ne ponujajo razdeljenih ponudb. Če ga kupite za vse naprave, vas bo Avast SecureLine VPN stala 79 dolarjev za leto, 149,99 USD za 2 leti ali 219,99 USD za 3 leta. NordVPN znaša 83,88 dolarja na leto, 119,76 dolarja za 2 leti, pogodbo za 125,64 dolarja pa lahko najdete na vsaka tri leta. Lahko ga dobite tudi za en mesec pri 11,95 USD. Če se to zdi super krivično, to’s, ker je - NordVPN, daleč vrhunski izdelek, vas bo stal manj kot polovico cene Avasta.

Seveda je več možnosti oblikovanja cen vedno dobra stvar, vendar je’s tako kot druge ponudbe SecureLine VPN so odlične.

Avast VPN vs NordVPN - kar je bolje?

Mi’prišel sem v polni krog in zdaj lahko ponovimo: NordVPN je vsestransko boljši od Avast SecureLine. Ni aspekta, kjer bi dali prednost slednjemu izdelku!

Preberite naše popolne ocene:

NordVPN pregled

Pregled Avast Secureline VPN

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 43