IPVanish vs zasebni dostop do interneta


Pregled

IPVanish in zasebni dostop do interneta sta v Top 10 VPN-ju z veljavnimi argumenti za in proti. Na splošno jih vidimo kot precej enake, nikakor pa ne podobne. Tukaj’s kako se zložijo.

Varnost & Anonimnost

Varnostne poverilnice IPVanish in zasebnega dostopa do interneta so primerljive. Oba imata močno šifriranje in ponujata varnostni protokol OpenVPN, oba sta registrirana v Združenih državah Amerike, kar pa ni največji prijatelj zasebnosti na svetovnem prizorišču. IPVanish in PIA trdita, da ne vodita dnevnikov, in oba sta bila preizkušena na sodišču. Tu vidimo glavno razliko med tema dvema VPN. Informacije s strani IPVanish so bile ključnega pomena za obsodbo osebe v ZDA, medtem ko informacije iz PIA niso bile uporabne za kazenski pregon.

Zaupanje je pomemben dejavnik pri ocenjevanju varnosti. Tam’s tem ne vem, kaj se dogaja v teh centrih podatkov o VPN, zato so razmere, kakršne so te, izredno pomembne. Zasebni dostop do interneta je bolj varen izdelek.

Hitrost & Izvedba

IPVanish je boljši za hitrost kot PIA. Čeprav imajo manj strežnikov (1.000+ v primerjavi s 3.000+), so razporejeni po večjem svetu (60+ držav v primerjavi s 30+ državami). To pomeni, da je verjetneje, da bo IPVanish na različnih lokacijah ponujal podobno raven učinkovitosti. Poleg tega je IPVanish lastnik in upravljanje vseh njegovih strežnikov, kar podjetju, ki stoji za VPN, omogoča optimizacijo in doseganje več z manj. Zaradi tega je IPVanish eden najhitrejših VPN-jev na trgu, PIA pa v najboljšem primeru povprečen.

Enostavnost uporabe

Aplikacije teh dveh VPN so zelo različne. Oba sta preprosta za uporabo, čeprav IPVanish bolje razloži svoje nastavitve. Tam’Izberite tudi več, zato lahko rečemo, da IPVanish daje uporabniku večjo moč.

Z vidika podpore je zmagovalec veliko bolj jasen. IPVanish ima funkcijo klepetanja v živo, medtem ko PIA ne. Tam’Prav tako je veliko nenavadnih dokazov, ki kažejo, da je podpora PIA neodgovorna in nagnjena k podajanju standardiziranih odgovorov.

To je’s 1-1 v boju proti IPVanish proti PIA.

Torrenting in P2P

IPVanish in zasebni dostop do interneta sta odlični izbiri za hudournike. Ti’Dobili bomo več hitrosti s prvimi, vendar bi se pri slednjih počutili bolj varne.
Kot tak dajemo prednost PIA za hudournike.

Netflix in Kitajska

To so področja, kjer nobeno orodje ni dobro. Netflix je blokiral vse njihove strežnike v ZDA, torej tudi vi’Bom moral še naprej gledati.

Kar zadeva Kitajsko, sta oba VPN-ja bolj ali manj enaka in noben ni velik. To je’s tekmo na vladi za ponudnike VPN na Kitajskem. Kitajska vlada uporablja veliko različnih metod, da oteži življenje. Blokirajo IP strežnika, blokirajo ključne besede DNS, uporabljajo DPI za ubijanje določenih vrst šifriranega prometa in tako naprej. Tako IPVanish kot zasebni dostop do interneta sta imela težave in oba bosta delovala občasno. V tem krogu IPVanish proti PIA nihče ne zmaga!

Kompatibilnost

IPVanish in PIA imata aplikacije po meri za vse glavne platforme (Windows, Mac, iOS, Android, Linux), IPVanish pa ima poleg tega še odjemalca Routerja ter aplikacijo Windows Phone, aplikacijo Chromebook in aplikacijo Fire TV. To ji daje prednost na tem področju.

Cenitev

Zasebni dostop do interneta je eden najcenejših VPN-jev na trgu’s tu ni konkurence. PIA lahko dobite za 1 mesec (6,95 USD), 12 mesecev (5,99 USD / mesec, ki se zaračuna na vsakih 12 mesecev) ali 24 mesecev (3,33 USD / mesec, ki se zaračuna na vsakih 24 mesecev). IPVanish je nekoliko dražji: 1 mesec (10,00 USD), 3 mesece (8,99 USD na mesec, ki se plačujejo vsake 3 mesece) ali 12 mesecev (6,49 USD zaračunanih vsakih 12 mesecev).

IPVanish vs zasebni dostop do interneta - kar je bolje?

Bitka IPVanish VS Private Internet Access se končuje in pripravljeni smo razglasiti zmagovalca.

Oba sta veljavna izbira, vendar tukaj’sprejmemo:

To je’jasno, da je IPVanish bolj poliran izdelek. Vendar pa mi’so bolj nagnjeni k zaupanju v PIA’s spoštovanjem zasebnosti. Tudi to’s nekoliko ceneje. Če ti’iščete najhitrejši in najvarnejši VPN - tam je boljša izbira. Iskanje drugega dostojnega VPN pri PIA’cena je morda precej strožja.

Preberite naše popolne ocene:

IPVanish pregled

Pregled PIA

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 82