ExpressVPN proti VyprVPN

Pregled

Oba kandidata (za vaš težko zasluženi denar) imata zelo močne vidike. Toda ExpressVPN proti VyprVPN je eden tistih spopadov, kjer lahko za lastnika spodrsljaš vse, kar hočeš - on’se tako ali tako razbijajo.


To je’s težka v primerjavi s srednje težo. To je’s David iz VyprVPN proti Goljatu ExpressVPN, vendar je tokrat drugačen konec. Pustiti’igramo to!

Varnost in anonimnost

Oba ExpressVPN in VyprVPN imata močno šifriranje in na splošno odlične varnostne podatke - oba imata sedež na lokacijah, prijaznih VPN, oba ponujata dober izbor varnostnih protokolov in funkcij (kill switch, zasebni DNS itd.).

Za razliko od ExpressVPN, VyprVPN’s Golden Frog imajo v lasti vse svoje strežnike. Vendar ExpressVPN ponuja bolj anonimen postopek prijave in ne vodi dnevnikov.

Gospe in gospodje, v tem krogu’s žrebom!

Hitrost in zmogljivost

Borci so videti močni, ko pridejo v drugi krog. ExpressVPN in VyprVPN sta izjemni po svojih zmogljivostih. Kljub nedavnim hitrostnim preizkusom pa je boj za uspešnost v korist ExpressVPN.

Čeprav ima precej manj strežnikov (700+ v 70+ državah) kot ExpressVPN (3.000+ v 94 državah), je tudi VyprVPN precej hiter.

Zaprite klic - sprejme ExpressVPN.

Enostavnost uporabe

ExpressVPN in VyprVPN imata v oblikovanju podobne obete - aplikacije obeh so nekoliko dolgočasne in so usmerjene v funkcionalnost. Mi smo veliki oboževalci tega pristopa, ker varnost ni smeh.

To je’Vedno je najbolje, da se izognete zmedi glede nastavitev in na voljo. To je’s VyprVPN vs ExpressVPN težko presoditi - oba sta minimalna, vendar močna. Poleg tega imata obe storitvi tudi najboljšo podporo strankam na trgu.

Let’zdaj postaja dolgočasno. Tri runde in brez krvi. BOO!

Torrenting in P2P

Tako kot ste razmišljali o preklopu kanala, ExpressVPN z letečim kolenom skoraj pogleda ViprVPN.

Torrente lahko uporabljate z obema VPN. To je rečeno, Zlata žaba’s Pravilniki o zasebnosti in avtorskih pravicah jasno razkrivajo svoje negativne poglede na kršitve avtorskih pravic. Če vas bodo ujeli, bodo prekinili vašo naročnino. Glede na to je verjetnost, da se bo to zgodilo, zaradi VyprVPN neskončno majhna’je neodvisno revidiran brez pravilnikov o dnevnikih.

Praktično gledano je to še en žreb. Ampak mi’ExpressVPN v tem bom dal vodstvo - pa čeprav za las’s širino - za njene izrecno P2P prijazne politike.

Netflix in Kitajska

Netflix je trenutno skoraj vsaka VPN storitev problematična.

ExpressVPN je izjema, medtem ko Vypr ni: s slednjo bi lahko v knjižnice Netflix v ZDA in Veliki Britaniji vstopili prav, a druge regije, kot sta Japonska (ki ima največjo knjižnico Netflix na svetu) in Avstralija, še vedno vračajo grozljivo napako proxyja . Če je Netflix vaš namen za nakup VPN-ja, mora biti izbira jasna.

Oba VPN-ja sta dobra izbira za uporabnike v omejenih državah - na Kitajskem, v Rusiji, Iranu, Turčiji itd. VyprVPN zaobide poskuse blokiranja in droženja z uporabo svojega protokola Chameleon.

ExpressVPN medtem to lahko stori tako, da ponudi zasedene strežnike. Obe sta veljavni taktiki, ki delujeta zelo dobro.

Kompatibilnost

V tem pogledu sta obe VPN zelo močni. VyprVPN ima aplikacije po meri za vse glavne platforme (Windows, Mac, Android in iOS), usmerjevalnike in kup obrobnih naprav (Blackphone, QNAP, TV, Anonabox).

ExpressVPN ima tudi aplikacije za glavne platforme ter usmerjevalnike in Linux. Oba podpirata še druge naprave poleg tistih, ki imajo aplikacije.

Zdi se, da je to žreb še enkrat.

Cenitev

To je zapleteno. ExpressVPN ponuja en paket funkcij, ki ga lahko dobite za obdobje enega meseca (12,95 USD), 6 mesecev (9,99 USD mesečno na vsakih 6 mesecev) in trenutno 12 mesecev (8,32 USD na mesec, ki se zaračuna na vsakih 12 mesecev).

To’s precej strmo ceno, vendar VyprVPN ni veliko boljši. Ponujajo dva različna paketa: Basic, ki ga lahko dobite za 1 mesec (9,95 USD) ali 12 mesecev (5,00 USD na mesec, ki se zaračuna na vsakih 12 mesecev), in Premium, ki ga lahko dobite za 1 mesec (12,95 $) ali 1 leto (6,67 $ za mesečno zaračunano vsako leto).

Niti ima namenskega brezplačnega preizkušanja, vendar ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. To se zdi boljši posel kot VyprVPN’s 3-dnevno brezplačno preskusno obdobje, ki je v bistvu enako garanciji za vračilo denarja.

To je’težko je poklicati, ampak mi’Izročil jo bom VyprVPN zaradi cenejšega osnovnega paketa. Čeprav ni za vse, bo zadovoljil večino potreb.

VyprVPN vs ExpressVPN - kar je bolje?

Konča se bitka ExpressVPN proti VyprVPN in pripravljeni smo razglasiti zmagovalca.

Boj je bil precej bližje kot so pričakovali. Zaradi močne tehnologije in jasne smeri vam lahko VyprVPN nudi več z manj.

ExpressVPN na koncu zmaga, ker ima vse to in še več - pretakanje je preprosto preveč pomembno, da bi ga uporabniki ignorirali.

Preberite naše popolne ocene:

Pregled ExpressVPN

Pregled vprVPN

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 39