Najboljši VPN za Xbox One v letu 2020


Ali za prenos TV ali filmov uporabljate svojo konzolo Xbox One? Ali brskate po spletu, si rezervirate lete in kupujete izdelke svetovnih prodajalcev e-trgovine? Ali pa redno plačujete za prenose z digitalnih trgov in dobite občutek’plačujete preveč?

V tem primeru je namestitev VPN za Xbox pot. Vendar pa vsi VPN-ji niso kos nalogi. Nekateri sploh nimajo nobene zaščite. Torej mi’Pripravili smo hitri vodnik za najboljše VPN-jeve Xbox One. Sledite našim nasvetom in vi’Odklenili boste celoten potencial vašega Xbox sistema.

Ni časa za branje? Tu so naši najboljši VPN-ji:

#PROVIDERMINIMUM CENA. CENA1. NordVPN1.NordVPN 3. 3,492 $. CyberGhost2.CyberGhost 2. 2.753 $. Surfshark VPN3.Surfshark VPN 1. 1.994 USD. ExpressVPN4.ExpressVPN 8 8,32 $

Priporočeni VPN-ji za uporabnike Xbox One

1. NordVPN

Obiščite NordVPN NordVPN NordVPN VPNpro ocena: 9.6 / 10Ponudnik NordVPN

NordVPN

VPNpro ocena: 9,6 / 10

Obiščite NordVPN ▸

S sedežem v Panami je NordVPN hiter, ima na tisoče strežnikov po vsem svetu, in ima neoporečen zapis o zasebnosti stranke. Čeprav ne’t ponuditi specializirano Xbox VPN, lahko preprosto namestite NordVPN na vaš usmerjevalnik, pod pogojem, vsestranska zaščita za vse naprave v domu.

2. CyberGhost

Obiščite spletno stran CyberGhost CyberGhost Ocena CyberGhost VPNpro: 9.1 / 10Ponudnik CyberGhost

CyberGhost

VPNpro ocena: 8.4 / 10

Obiščite CyberGhost ▸

Ugodna, enostavna za uporabo in ponuja zelo ostre hitrosti, Romunija’s CyberGhost je vsekakor elitni VPN za konzole Xbox One. Ima odličen uspeh pri porazu geo-blokatorjev, skoraj nikoli ne pride do izpadov in ponuja močno DDOS zaščito, zato’s favoriziranimi številnimi igralci. In zmagala’ne pustite vas viseti brez pokritosti z omrežjem VPN samo takrat, ko ga potrebujete.

3. Surfshark VPN

Obiščite Surfshark Surfshark VPN Surfshark VPN VPNpro ocena: 9,0 / 10

Zelo poceni, zelo hitro in zelo varno - je mogoče kaj več vprašati od Surfshark VPN? To je podpira usmerjevalnike in igralne konzole, zato ga uporabljate skupaj z vašim Xbox One Cann’ne bo problem. Poleg tega je Surfshark odličen za deblokiranje Netflixa in drugih pretočnih platform.

4. ExpressVPN

Obiščite ExpressVPN ExpressVPN ExpressVPN VPNpro ocena: 9.3 / 10Ponudnik ExpressVPN

ExpressVPN

VPNpro ocena: 9.6 / 10

Obiščite ExpressVPN ▸

Eden izmed najhitrejši in najbolj zanesljivi VPN-ji na planetu lahko ExpressVPN dodate v domači usmerjevalnik in osvojite’ne pustite uporabnikov Xboxa. Funkcije, kot so neomejeno pretakanje, globalni strežniki in dodatek MediaStreamer, omogočajo to dobra možnost za igralce in ljubitelje filmov.

Zakaj bi potrebovali VPN za konzole Xbox?

Navidezna zasebna omrežja zagotavljajo mešanico šifriranja in anonimizacije. Podatke, ki jih pošljete, zaklenejo, zaradi česar so zunanji opazovalci nevidni in vam dodelijo anonimni IP naslov, ki vas najde skoraj po vsem svetu. Toda zakaj so te funkcije uporabne za lastnike Xbox One?

Na površini se morda ne zdi očitno, toda dejansko obstaja nekaj velikih razlogov za namestitev VPN-ja za XboxOne.

Za začetek so konzole Xbox več kot le igralni stroji. Redno se uporabljajo za dostop do pretočnih storitev, kot je Netflix, in do ogromne knjižnice kanalov, ki je na voljo na Kodi.

Če ti’ste že kdaj naleteli na geobloke, ki jih je uvedel Netflix’Ocenil bom, kako moteče so lahko. Zakaj bi morali naročnikom prepovedati dostop do platforme’je celoten arhiv TV oddaj ali filmov, samo zaradi tega, kje živijo? Z omrežjem VPN lahko brez težav obkrožite te geo-bloke.

Če uporabljate Kodi ali podobne aplikacije, lahko uporabite VPN, da zaščitite svoje navade pretakanja. Ne glede na to, kaj gledate, od filmov do športa, če so vaši podatki šifrirani, tam’ni enostaven način, da ugotovite, kaj gledate.

Obstaja tudi nekaj velikih razlogov, da igralci igre uporabljajo VPN. Spletni prenosi na platforme, kot je Xbox Live, se lahko razlikujejo po ceni od države do države, z VPN pa lahko nakupujete. Morda vas bo presenetilo, kako poceni so igre v Avstraliji v primerjavi z Michiganom.

Znano je tudi, da VPN-ji pomagajo pri napadih DDOS - ena najpogostejših težav na igralnih strežnikih za več igralcev.

Vprašanje je, kako izbrati VPN za konzole Xbox One in kateri ponudniki so najbolj zanesljivi?

Kako izbrati VPN za sisteme Xbox One

Ko gre za izbiro VPN-ja, ne’samo pojdite na prvo možnost, na katero naletite. Za uporabnike Xbox One je treba upoštevati nekatere dejavnike in najboljše aplikacije pokrivajo vse.

 1. Neomejena pasovna širina: To je ključnega pomena za pretakanje video posnetkov in igranje več igralcev. Ti’porabljate veliko podatkov, vendar nekatere slabše VPN storitve nalagajo zgornjo mejo mesečne uporabe. Še huje pa je, da ko presežete te pokrovčke, lahko pokritost brez opozorila nenadoma izgine. Zato nenehno pojdite za neomejene pakete podatkov.
 2. Aplikacije za Xbox: Niso vsi VPN-ji pravilno prilagojeni potrebam konzolov Xbox, zato dvakrat preverite, ali ima vaš izbrani ponudnik združljivo stranko, preden kaj plačate. Medtem ko to ni’t absolutno potrebno, zelo lepo je imeti.
 3. Šifriranje: Karkoli naredite z VPN, je šifriranje ključno. Don’ne gre za nič manj kot 128- ali 256-bitno šifriranje AES. Sicer pa ti’Svojo zasebnost bom ogrozila.
 4. Globalni strežniki: Kot smo že omenili, je možnost izmikanja pristojnosti priročna funkcija Xbox VPN-jev. Zato se obrnite na ponudnike z velikimi seznami strežnikov in prisotnostjo na vseh kontinentih.
 5. Velike hitrosti: Če ti’ponovno uporabljate VPN samo za e-poštno sporočilo, ne glede na hitrost’t vitalnega pomena. Toda pri igrah na srečo in pretakanju videov je resnično pomembno. To’s zakaj vsi elitni Xbox VPN-ji dajejo prednost hitrosti in ne’t ponujajo zaostale, nezanesljive strežnike.
 6. Več povezav med napravami: Če ti’če iščete VPN za konzole Xbox, obstaja velika verjetnost, da imate v bližini druge naprave, ki potrebujejo zaščito, kot so tablični računalniki ali namizni računalniki. Zato pojdite na VPN, ki skrbi za 5 ali več hkratnih povezav.

To so naša glavna merila pri ocenjevanju VPN-jev za sisteme Xbox One, vendar primerljivo malo VPN-jev dejansko izpolnjuje vse. Vendar pa imajo zgornji ponudniki solidne izkušnje in zmagali’ne bom vas izneveril.

Kako nastaviti VPN za konzole Xbox

Preden končamo, to’Pomembno je, da se pogovorimo o uporabi teh orodij za zasebnost. Kot ste morda opazili, se noben od njih ne namesti neposredno na sisteme Xbox. To’s, ker Microsoft ni’t vključujejo možnost namestitve VPN z OS Xbox - po našem mnenju precej nesrečen pregled.

Namesto tega bodo uporabniki morda morali namestiti VPN na svoj usmerjevalnik, ki nato zaščiti vse naprave, ki jih pokriva njihovo domače omrežje.

Vsi usmerjevalniki niso združljivi z VPN-ji, vendar bi morali biti vsi, kupljeni v zadnjih nekaj letih, v redu. Postopki namestitve so različni, vendar običajno vključujejo vpisovanje vaših poverilnic za prijavo v VPN na usmerjevalnik’s nadzorno ploščo.

Da bi drastično poenostavili stvari, bi osnovni VPN za namestitev Xbox šel nekako takole:

 1. Izberite VPN, na katerega se lahko zanesete in ki izpolnjuje naša merila za uporabnike Xbox.
 2. Prijavite se za VPN in zapišite svoje poverilnice.
 3. Naložite usmerjevalnik’s nadzorne plošče in se pomaknite do plošče omrežnih nastavitev.
 4. Vnesite podatke za prijavo v VPN in uporabite zaščito VPN.
 5. Naložite konzolo Xbox One in se povežite z novo zaščitenim domačim omrežjem.

Postopek ni?’t težko, vendar je lahko zamudno. Pa vseeno’splača se dodati VPN za konzole Xbox One, če lahko. Od izogibanja DDOS-u do odklepanja ogromnih filmskih in televizijskih knjižnic je povsem smiselno. In zmagali ste’ne gre narobe z elitnimi VPN-ji’ve na seznamu.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map