Najboljši VPN za Izrael v letu 2020


Navidezna zasebna omrežja uporabljajo milijoni ljudi po vsem svetu, tudi veliko Izraelcev. Z zavijanjem vaših podatkov v šifrirano “predori” in z anonimiziranjem vašega naslova IP ta neprecenljiva orodja zagotavljajo skoraj nepredstavljivo stopnjo zasebnosti.

Vendar se razlikujejo po kakovosti in učinkovitosti, zato je najboljši VPN v Izraelu’t vedno enostavno. To’zakaj mi’ve sestavil uvrstitev države’Na podlagi teh dejavnikov so vodilni kandidati:

 1. Hitrost - kako hitri ponudniki vplivajo na njihovo učinkovitost za strežnike, oboževalce P2P in splošne spletne brskalnike.
 2. Varnost - upoštevamo samo ponudnike, ki varnost jemljejo resno, od 256-bitne AES enkripcije do popolne zaščite pred uhajanjem DNS.
 3. Zasebnost - izključimo tudi ponudnike, ki imajo dodirane podatke o zaščiti zasebnosti.
 4. Cena - cena št’t vse, vendar najboljšim ponudnikom hkrati uspe zagotoviti odlično raven storitev in vrednosti.
 5. Enostavnost uporabe - preprosti odjemalci, veliko hkratnih povezav in aplikacij za vsako platformo so vse pomembne lastnosti visokokakovostnih ponudnikov.

Ni časa za branje? Tu so naši najboljši VPN-ji:

#PROVIDERMINIMUM CENA. CENA1. NordVPN1.NordVPN 3. 3,492 $. CyberGhost2.CyberGhost 2. 2.753 $. Surfshark VPN3.Surfshark VPN 1. 1.994 USD. ExpressVPN4.ExpressVPN 8 8.325 USD. VyprVPN5.VyprVPN 2. 2,56 USD. Astrill VPN6.Astrill VPN ‣ 10.007 USD. Popolna zasebnost VPN7.Perfect Privacy VPN ‣ 8,95 $

1. NordVPN

Logotip storitve NordVPN Obiščite NordVPN

 • Lokacija: Panama
 • Cenitev: začne se od 3,49 USD / mesec
 • Lastnosti: vojaško šifriranje, 30-dnevna garancija za vračilo denarja, vključena CyberSec in DoubleVPN, stikalo za ubijanje, brez dnevnikov, zaščita pred puščanjem DNS, podpira TOR, tisoče strežnikov, podprt P2P, odblokira Netflix, aplikacije za vse večje naprave, 24 / 7 podpor, 6 hkratnih naprav, podprto kripto plačilo

NordVPN je enostavno najboljši VPN za Izrael, saj visoko doseže vse naše predhodno opisane kriterije. Če potrebujete vrhunsko virtualno zasebno omrežje po nizki ceni, je to ponudnik za vas.

Varno, tam’s se ne da veliko prepirati. NordVPN ponuja vojaško šifriranje, zaščito pred puščanjem DNS, DoubleVPN in CyberSec, da zagotovi, da se piškotki in zlonamerna programska oprema odstranijo, preden postanejo težava. TOR lahko zaženete tudi s šifriranjem in dodate še več zasebnosti.

Tam’s tukaj ni beleženja - niti podatkov o seji. Če vam pokritost iz nekega razloga pade, je stikalo za ubijanje NordVPN tam, da zagotovite, da bo vaša identiteta ostala zasebna. P2P je podprt - in hiter - in tudi noben ponudnik ne odblokira Netflixa. Zmagali so ljubitelji zabave’Tu ne najdem ničesar, kar bi postavilo pod vprašaj.

Plačate lahko anonimno, NordVPN pa lahko namestite na skoraj katero koli domiselno napravo. S 6 hkratnimi povezavami bi morale družine zaščititi vse svoje naprave. Če se pojavi težava, NordVPN ponuja 30-dnevno garancijo za vračilo denarja. Ampak mi ne’ne predvidevam kakršnih koli težav. To je gladek, dobro podprt in izjemno impresiven VPN, ki bi moral ponuditi vse, kar izraelski spletni uporabniki potrebujejo.

2. CyberGhost

Logotip storitve CyberGhost Obiščite spletno stran CyberGhost

 • Lokacija: Romunija
 • Cenitev: začne se pri 2,75 USD / mesec
 • Lastnosti: 45-dnevna garancija za vračilo denarja, namenski IP-ji so na voljo, sprejeti Bitcoin, 7 hkratnih naprav, podpora 24/7, široka paleta platform, več kot 6200 strežnikov po vsem svetu, 256-bitno šifriranje, neomejena pasovna širina, odblokira Netflix

Romunski CyberGhost je skoraj najboljši VPN za Izrael, vendar ga preprosto pogrešamo. Vendar je morda najboljši ponudnik proračuna, ki ponuja izredno poceni 2-letne in triletne pakete.

Na strani varnosti CyberGhost nudi vse, kar uporabniki potrebujejo: 256-bitno šifriranje, zaščito pred uhajanjem DNS in protokole, prilagojene različnim platformam. Dodajte strog pravilnik brez beleženja in vi’imam zelo učinkovito orodje za zasebnost.

Podjetje upravlja tudi z velikim 6200+ strežniškim omrežjem, kar zagotavlja dobre hitrosti in omogoča uporabnikom, da zelo zanesljivo odklenejo platforme, kot je Netflix. Tudi P2P ni težava in z neomejeno pasovno širino bi morali tudi prenosniki zaščititi svoje hudournike, ne da bi pri tem žrtvovali preveč hitrosti.

Poleg tega CyberGhost ponuja ogromnih 7 sočasnih naprav - dovolj za študente, družine in celo mala podjetja, da ustvarijo varnostne nastavitve. Edine pomanjkljivosti, ki smo jih ugotovili, so bile sorazmerne. Čeprav je CyberGhost hiter, je’ni tako hiter kot najboljši ponudniki. Če pa potrebujete proračunsko možnost, lahko’ne grem narobe.

3. Surfshark VPN

Logotip storitve Surfshark VPN Obiščite Surfshark

 • Lokacija: Britanski Deviški otoki
 • Cenitev: začne se pri 1,99 USD / mesec
 • Lastnosti: Neomejene hkratne povezave, odblokira Netflix, omogoča P2P, 30-dnevno garancijo vračila denarja, 24/7 klepet v živo, široko paleto aplikacij, bančno šifriranje, brez dnevnikov, zelo poceni

Surfshark je eden najboljših VPN-jev za Izrael, čeprav je bil registriran na Britanskih Deviških otokih. Ta lokacija je bila izbrana namerno, saj nima zakonov o hrambi podatkov in je varna pred članicami zveze Fourteen Eyes. Dodajte trden pravilnik brez zapisov in prepričani ste, da bo vaša zasebnost dobro zaščitena.

Ko gre za varnost, tam’ne veliko več, kar lahko vprašate o Surfsharku. Na voljo je s šifriranjem bančne stopnje, trdnimi protokoli za tuneliranje in stikalom kill. Prav tako ni nobenega puščanja IPv6, WebRTC ali DNS.

Surfshark je odličen za deblokiranje Netflixa in izogibanje geo-omejitvam na splošno. Ima tudi posebne načine kamuflaže in brez roba, ki pomagajo proti globinskim pregledovanjem paketov (DPI), ki jih uporablja Kitajska. Končno, ta VPN daje zeleno luč za vse dejavnosti P2P.

Toda pri Surfsharku so nam najbolj všeč neomejene sočasne povezave in izjemno razmerje med ceno in vrednostjo. Tam’s tanko verjetnostjo, da si zmagal’ne maram tega odličnega VPN-ja za Izrael.

4. ExpressVPN

Logotip storitve ExpressVPN Obiščite ExpressVPN

 • Lokacija: Britanski Deviški otoki
 • Cenitev: začne se pri 8,32 USD / mesec
 • Lastnosti: Sprejeta plačila Bitcoin, odblokira Netflix, 5 hkratnih povezav, 30-dnevna garancija za vračilo denarja, 24/7 klepet v živo, široka paleta aplikacij, 256-bitno šifriranje, brez evidenc dejavnosti ali povezav, strežniki v 90+ državah

Virtualna zasebna omrežja uvrščamo v številne države in ExpressVPN redno izstopa kot naš lokalni favorit. Vendar ni’t je bil najboljši VPN za Izrael. Vendar ne’Naj vas to ne zaustavi pri preizkušanju tega elitnega ponudnika.

To je precej VPN z vsem. Netflix lahko odblokirate brez težav in P2P je podprt, varnost pa je zagotovljena s 256-bitnim šifriranjem AES in protokolom OpenVPN.

Hitrosti so enakomerno odlične, strežniki pa so v več kot 90 državah (skupaj več kot 160 lokacij), zato je obisk geo-blokade in prevzem identitet po vsem svetu’t problem. Naročnik je enostaven za uporabo in je na voljo v različicah za Linux, Windows, macOS in pametne telefone, medtem ko lahko na usmerjevalnike namestite tudi ExpressVPN. Ljubimo takšno prilagodljivost.

Pomanjkljivosti so razmeroma majhne. Na primer, ExpressVPN ne’ne bi imel prikritega načina. To je’je tudi precej drago, in čeprav je Bitcoin sprejet, druge kripto valute niso’t. Ampak na splošno, to’je odličen izdelek.

5. VyprVPN

Logotip storitve VyprVPN Obiščite VyprVPN

 • Lokacija: Švica
 • Cenitev: začne se pri 2,5 USD / mesec
 • Lastnosti: Neodvisno revidirano tehnologijo, brez tehnologije tretjih oseb, več kot 700 strežnikov v 70+ državah, vojaško šifriranje, aplikacije za pametne telefone, računalnike in usmerjevalnike, orodja za preprečevanje droženja, neomejena pasovna širina, ničelno znanje DNS, brez dnevnikov, podpora 24/7 , 3-dnevno preskušanje

Švicarski ponudnik VyprVPN je s svojimi tehničnimi specifikacijami in visokimi hitrostmi pritegnil veliko konverzij. In to’je zagotovo kandidat za najboljši VPN za Izrael.

Več kot 700 strežnikov s pikicami po vsem svetu daje VyprVPN odlično pokritost, podjetje pa je odlična možnost za ljudi, ki se morajo spoprijeti z geo blokado. Tam’s strežniško lokacijo tudi v Tel Avivu, kar pomaga povečati zmogljivost izraelskih uporabnikov.

Šifriranje je tako dobro, kot ga dobimo, uporabniki pa lahko s tehnologijo Zero-Knowledge DNS in protokolom OpenVPN računajo na brezhibno zasebnost. S pomočjo Chameleona lahko dodate tudi napredne prikrite funkcije - protokol, zaradi katerega vam je težko celo povedati’ponovno izvajate VPN.

Podpora je na voljo ves čas in se dobro odziva na uporabnike’ zaskrbljenost in raven tehničnega znanja osebja VyprVPN je impresivna. To’To ni nujno presenetljivo, saj podjetje vso svojo infrastrukturo vzdržuje. Tam’ni vključitev tretjih oseb, razen zagotavljanja revizij varnosti.

Kaj ni’nam je všeč? Torej, VyprVPN deluje na dveh nivojih, pri čemer so nekatere funkcije izven meja za standardne stranke. Premium paketi so opremljeni z dodatnimi povezavami in varnostnimi funkcijami, kot je njihov edinstven protokol Chameleon. Toda ta možnost je precej draga.

6. Astrill VPN

Logotip storitve Astrill VPN Obiščite Astrill VPN

Lokacija: Sejšeli

Cenitev: začne se pri 10,00 USD / mesec

Lastnosti: Na voljo so specializirani usmerjevalniki, zasebni IP-ji, brez omejitev pasovne širine, neomejene naprave, podprti kripto-plačila, pametni način, StealthVPN in OpenVPN protokoli, preklopni stikalo, podprto TOR, široko globalno strežniško omrežje

Astrill s sedežem na Sejšelih ponuja veliko privlačnih funkcij za izraelske uporabnike VPN. Obstaja veliko razlogov za preizkus te storitve: lahko ustvarite neverjetno varne nastavitve brskanja s TOR, zasebnimi IP-ji, StealthVPN in šifriranjem vojaškega razreda. Če torej želite imeti popolno zavarovanje pred ostrostrelci, je Astrill odličen ponudnik.

Hitrost je dobra (ni zvezdna), a Astrill je tudi izjemno prilagodljiv. Lahko filtrirate, katere spletne storitve so zaščitene s šifriranjem, in povežete toliko naprav, ki jih želite. To’s ogromno ugodnosti za gospodinjstva in podjetja. In deblokiranje je zelo učinkovito, zato je dostop do Netflixa skoraj zagotovljen.

V nasprotnem primeru so cene razmeroma visoke, zlasti pri kratkoročnih pogodbah. In v tem primeru to šteje proti Astrillu. Kot mi’Videli bomo, da se ponudnik prvakov ujema z Astrill-om’s funkcijami, brez dodajanja dodatnih stroškov. Kljub temu je to resno impresivno podjetje.

7. Popolna zasebnost VPN

Popolni zasebnost logotip VPN storitve Obiščite Perfect Privacy VPN

Lokacija: Švica

Cenitev: začne se pri 8,95 USD / mesec

Lastnosti: Premium varnostne funkcije, neomejene povezave, brez omejitev pasovne širine, odlična podpora, omejeno omrežje strežnikov, brez drugih strežnikov, 256-bitno šifriranje

Švica’s Popolna zasebnost je vrhunski VPN, ki bo ustrezal podjetjem in drugim strokovnjakom, vendar morda ni idealen za vsakodnevne uporabnike. Kljub temu smo menili, da ga je treba vključiti, saj si lahko izraelska mala podjetja želijo nekaj bolj robustnega od alternativnih alternativnih možnosti.

Popolna zasebnost se osredotoča na zagotavljanje prožnih in poglobljenih varnostnih funkcij. Šifriranje je zanesljivo in podprt je vsak protokol. Uporabite lahko tehnologijo DoubleVPN, filter, prek katerega storitve zajema šifriranje, in zaženete tudi TOR. Še več, z neomejenimi povezavami in združljivostjo usmerjevalnikov se zdi Perfect Privacy narejena za uporabo v pisarni.

Kadar pa Perfect Privacy uspeva z varnostjo, to nekoliko pade na stroške in hitrost. Cenovno gledano je to relativno drag ponudnik, kar odraža njegove vrhunske lastnosti. In to’s ni najhitrejši ponudnik naokoli. Omrežje strežnikov je omejeno. In čeprav ti’Storitve pretakanja bom lahko odblokiral, ne’ne pričakujem strela.

Obstaja veliko razlogov, da se naročite na VPN v Izraelu

Kot prvo, virtualna zasebna omrežja omogočajo izraelskim filmskih in televizijskim oboževalcem, da razširijo svojo izbiro vsebine. Platforme, kot je Netflix, radikalno omejujejo razpoložljivost vsebine v Izraelu, vendar lahko vse, kar pokažejo, odklenete tako, da svoj IP preselite v ZDA ali evropske države.

Potem so tu politični razlogi. Morda se počutite negotovi glede vladnega nadzora ali želite poleteti pod radar organov pregona, ki iščejo kršitelje avtorskih pravic. Z VPN v svoji oborožitvi lahko to enostavno storite.

Izraelske oblasti prav tako beležijo blokiranje določenih spletnih mest, od video spletnih strani za odrasle do spornih objav v omrežjih družbenih medijev. Navidezna zasebna omrežja lahko te težave ovirajo brez težav.

Če ti’ste v Izraelu, katere od teh VPN ste že uporabljali? Ali smo za Izrael pogrešali kakšno veliko VPN? Sporočite nam v spodnjih komentarjih.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 73