Najbolji VPN za Android u 2020. godini – nabavite najsigurniju i najbržu aplikaciju


Android je najpopularniji operativni sustav na svijetu, ali nije najpogodniji za privatnost. VPN može podvaliti vaš IP i vaše GPS podatke (u nekim slučajevima), kao i šifrirati vaš promet da bi riješio mnoge probleme s privatnošću.

Da’s toga smo stvorili ovaj popis najboljih VPN usluga za Android u 2020. godini na temelju sljedećih kriterija:

  • Ima intuitivnu, jednostavna aplikacija za Android
  • ponude dobre brzine, uključujući korištenje mobilnog interneta
  • Dobra bilanca sigurnost i zabava (strujanje, bujica itd.)

#PROVIDERMINIMUM CIJENA. PRICE1. NordVPN1.NordVPN 3. 3,449 USD. Surfshark VPN2.Surfshark VPN 1. 1.993 USD. CyberGhost3.CyberGhost 2. 2.754 USD. PrivateVPN4.PrivateVPN 3. 3,825 USD. ExpressVPN5.ExpressVPN 8 $ 8,32

1. NordVPN

NordVPN logotip usluge Posjetite NordVPN

NordVPN ne’Ne spuštajte uslugu za mobilne uređaje, što ga čini najboljom VPN aplikacijom za Android. Njegova ogromna mreža od 5500+ poslužitelja u 58 znači nevjerojatne brzine u cijelom svijetu.

Sa sjedištem u Panama, NordVPN jedna je od privatnih i najsigurnijih usluga. svoj stroga politika bez zapisa i sjajne sigurnosne značajke sačuvat će vas od zla’s načinom. Nadalje, svoje serveri optimizirani za bujice i sposobnost da deblokiranje platformi poput Netflixa i Disneyja+ učini NordVPN jednako dobrom za zabavu.

Pretplatu možete koristiti na Odjednom 6 uređaja, a ako nešto nije’Ako radite, možete kontaktirati NordVPN’a 24/7 podrška uživo riješiti pitanje.

Pitate se koliko sve to košta? Cijene počinju zvjezdano 3,49 $ / mjesečno i možete isprobati njihove 30-dnevna garancija povrata novca ako ti’ponovno nisi zadovoljan.

2. Surfshark VPN

Logotip Surfshark VPN usluge Posjetite Surfshark

Surfshark VPN najjeftinija je vrhunska Android aplikacija. Ne samo da nudi najnižu cijenu po 1,99 $ / mjesečno, ali to isto dopušta neograničene istodobne veze po računu.

Surfshark nudi bez trupaca, bez propuštanja, i novo Spoof GPS značajka koja vas uvijek skriva. Također, zahvaljujući svojoj Način kamuflaže, možete pristupiti ograničenom sadržaju u cenzurnim zemljama, poput Kine.

Unatoč nižem broju poslužitelja (1000+ poslužitelja u 60+), Surfshark pruža neke od najboljih brzina na Android VPN tržištu. I to također deblokira Netflix, omogućuje torrenting, i ima pouzdan 24/7 chat uživo.

A sada kicker: Surfshark za Android ima 7-dnevno besplatno probno razdoblje - što’ne voljeti?

3. CyberGhost

Logotip CyberGhost usluge Posjetite CyberGhost

Ono što CyberGhost VPN čini izvrsnim za Android je njegov elegantan i jednostavno sučelje. Rumunjski servis jednostavno je najbolji Android VPN za novije korisnike.

CyberGhost ima dobra enkripcija, ugrađeni prekidač za ubijanje i podijeljeni tuneliranje, omogućava vam da odaberete koje bi aplikacije trebale koristiti VPN. Na primjer, ako samo želite deblokirajte Netflix ili torrent anonimno - stavite te aplikacije na popis podijeljenih tunela. Streameri će također cijeniti posebne poslužitelje za Netflix, BBC iPlayer i druge platforme.

Kada je u pitanju brzina, CyberGhost ima impresivnu flotu 6200+ poslužitelja u 90+ zemalja, na taj način brzine su velike preko cijele ploče.

Napokon, CyberGhost je jeftin, nudi 7 istodobnih veza, ima 24-satno besplatno probno razdoblje, i a 45-dnevna garancija povrata novca.

4. PrivateVPN

Logotip PrivateVPN usluge Posjetite PrivateVPN

PrivateVPN je upravo završio 150 poslužitelja u 60+ zemalja, a ipak se usluga hvali Sjajno brzine. To je zbog kupovine propusne širine izravno od pružatelja usluga IP tranzita.

Ovaj švedski VPN ima sjajne sigurnosne značajke: šifriranje vojnog stupnja, pouzdan ubojiti prekidač, i a Stealth način rada. Ipak privatnoVPN’s najjača sposobnost je deblokiranje geo-ograničenih usluga strujanja - Netflix, HBO, Disney+, i bilo što drugo što se možete sjetiti.

Android korisnici koji vole bujice također će cijeniti PrivateVPN, kao P2P aktivnosti dopuštene su na svim poslužiteljima a usluga također nudi prosljeđivanje luka.

I to’je jeftino - cijene počinju od samog trenutka 3,82 $ / mjesečno sa svim planovima imaju 30-dnevna garancija povrata novca.

5. ExpressVPN

Logotip usluge ExpressVPN Posjetite ExpressVPN

Sa sjedištem u utočištu privatne stranice Britanski djevičanski otoci, ExpressVPN ima zvjezdani ugled koji nije’nije lako održavati. Ovo je jedno od rijetkih VPN-ova koje se neovisno revidiralo politika bez zapisnika.

ExpressVPN kombinira šifriranje vojne klase, sigurni protokoli, i ogromna flota poslužitelja (3000+ u 90+ zemalja) ponuditi jedan od najsigurnijih i najbržih VPN-a za Android.

Između ostalih značajki, ExpressVPN nudi split tunneling, što vam omogućuje odabir aplikacija koje želite zaštititi. ExpressVPN je sjajan u deblokiranje Netflixa i bujica. To vam daje 5 istodobnih veza po računu i nudi pouzdan 24/7 chat uživo servis.

Napokon, njihova je Android VPN aplikacija minimalna i jednostavan za korištenje, ali nudi i prostor za prilagodbu.

Kako smo napravili ovaj popis

Naši zaključci temelje se na osobnom iskustvu s raznim opcijama za Android VPN klijenta. Nadam se da su’Bit ću koristan onima koji traže VPN aplikaciju za svoj Android uređaj.

Ovdje’s što mi’pogledali ste kada odlučujete koji će VPN-ovi biti na našem 5 najboljih Android VPN popisa:

  • Sigurnost i privatnost. Ništa nije važnije od ovoga kada je u pitanju VPN usluga.
  • prilagodljivost. Nije svaki korisnik potreban za sve (ili čak većinu) VPN funkcije, ali to ne bi trebalo’nije važno. Što više možete raditi s proizvodom, to vam je bolje’potrošio sam tvoj novac.
  • Ubrzati. Čak je i najsigurniji VPN bezvrijedan ako značajno usporava vašu vezu.
  • Netflix. Deblokiranje popularnih streaming platformi znači da u bilo kojem trenutku možete uživati ​​u svom omiljenom sadržaju.
  • Torrenting. Dobar VPN omogućava P2P na svim ili većini njegovih poslužitelja, a ne’Ne ugušite širinu pojasa.
  • Cijena. Nedostatak buke za dolar može rezultirati da se zaglavi s precijenjenom uslugom nekoliko godina.

Poanta

Android korisnici trebali bi slaviti - oni’na VPN tržištu puno su bolji od njihove iOS braće. Uz to, najbolji Android VPN-ovi nude i brojne značajke za vaše desktop uređaje. Naših prvih 5 VPN-a za Android telefone na popisu 2020. odlično je mjesto za pokretanje vašeg putovanja ka sigurnijoj prisutnosti na mreži čak i na vašem pametnom telefonu.

#PROVIDERMINIMUM CIJENA. PRICE1. NordVPN1.NordVPN 3. 3,449 USD. Surfshark VPN2.Surfshark VPN 1. 1.993 USD. CyberGhost3.CyberGhost 2. 2.754 USD. PrivateVPN4.PrivateVPN 3. 3,825 USD. ExpressVPN5.ExpressVPN 8 $ 8,32

Želite besplatni VPN? Pogledajte našu stranicu Besplatni VPN za Android.

korisnik iOS-a? Pogledajte popis najboljih VPN-a za iPhone.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 88