Најбољи ВПН за Вијетнам у 2020. години


Вијетнам је очигледно оштар у надзору интернета, толико да су га Репортери без граница означили као интернет “Непријатељ Интернета.” Владајућа странка’Наклоност цензурисању готово било чега, у последњих неколико година постала је опасно инвазивна, блогери и интернетски активисти осуђени су на чак 14 година затвора због објављивања неслагања са политичким ставовима на Интернету.

Вијетнам је такође један од југоисточне Азије’главне туристичке дестинације, што постаје забрињавајуће када узмемо у обзир чињеницу ми’управо сам горе споменуо. Не само што туристи не могу да приступе вестима, веб страницама за људска права или чак неким блоговима, можете се суочити са неограниченим казнама за објављивање ових ствари путем вијетнамске ИП адресе. Да ли сте’живите ли у Вијетнаму или само планирате да посетите, онда би свакако требало да размислите о улагању у виртуелну приватну мрежу (ВПН).

ВПН-ови вам омогућавају да се повежете са удаљеним серверима и пингујете вашу ИП адресу, због чега трагачи података мисле да је ваш уређај потенцијално хиљадама километара удаљен од места где се заправо налази. Такође, избор правог сервера може вам омогућити приступ гео-ограниченом садржају који је цензуриран у Вијетнаму (у многим земљама то значи стреаминг сервисе попут ББЦ иПлаиера, али у Вијетнаму, то значи и сам ББЦ).

Јако шифриране шифре стандардне су за већину ВПН-а данас, али тешко је знати шта тражити. Да помогнемо, ми’створио сам водич за најбољи ВПН за Вијетнам који вам омогућава да у основи останете ван затвора.

У нашем истраживању тражили смо ВПН-ове са следећим квалитетама:

 • јака сигурност и приватност
 • комбинација цене и карактеристика
 • локација изван групе за надзор 5/9/14

Немате времена за читање? Ево наших најбољих ВПН-ова:

#ПРОВИДЕРМИНИМУМ ПРИЦЕМИН. ЦЕНА1. НордВПН1.НордВПН 3. $ 3.492. Сурфсхарк ВПН2.Сурфсхарк ВПН 1. $ 1,993. ЕкпрессВПН3.ЕкпрессВПН 8 $ 8.324. ПриватеВПН4.ПриватеВПН 3. $ 3,825. ВипрВПН5.ВипрВПН 2. $ 2,56. Астрилл ВПН6.Астрилл ВПН ‣ $ 10.007. Виндсцрибе ВПН7.Пријавите ВПН 1. 1,00 УСД

1. НордВПН

НордВПН логотип услуге Посетите НордВПН

 • Локација: Панама
 • Цене: почиње од 3,49 УСД месечно
 • Карактеристике: велика сигурност, листа сервера, геоблокирање, подршка

Толико да имате на уму када штите приватност података у Вијетнаму’нема разлога зашто било који камен требате оставити необрађеним. То’Зато препоручујемо да се окренете НордВПН-у, који је широко најављен као једна од најбољих опција на тржишту данас - и то с добрим разлогом.

НордВПН користи АЕС-256-битну енкрипцију, поуздан прекидач за заштиту, заштиту од пропуштања ДНС-а и протоколе попут Онион-а преко ВПН-а. Ако то звучи компликовано, будите сигурни да није’т: то’је само технички начин рећи да су корисници НордВПН-а практично недодирљиви. Другим речима, тамо’Ни на који начин Комунистичка партија Вијетнама неће моћи да цензурише све што кажете или да вас прати након што то учините’Рекао сам то.

За 3,49 долара месечно (на трогодишњем плану плаћања), НордВПН је вероватно најјефтинији начин да останете ван затвора. Робусне сигурносне карактеристике - којима у малом делу помаже огромна флота сервера - употпуњене су могућношћу откључавања гео-ограничених садржаја на практично било којој територији света. Излечити домаћи блуес надокнађивањем омиљених емисија никада није било лакше.

2. Сурфсхарк ВПН

Сурфсхарк ВПН сервисни логотип Посетите Сурфсхарк ВПН

 • Локација: Британска Девичанска острва
 • Цене: почиње од 3,49 УСД месечно (или 1,99 УСД од придружених компанија)
 • Карактеристике: велика сигурност, геоблокирање, подршка за бујице, брзине преузимања

Ми’Рекао сам то много пута током овог чланка, али ми’Рећи ћу поново: сигурност је апсолутни приоритет када је у питању разматрање најбољег ВПН-а за Вијетнам. Разлог зашто’Понављамо себе да Сурфсхарк ВПН, колико год то био сјајан, не вреди размотрити осим ако ви’поново Виндовс корисник. То’Једноставно: Сурфсхарк’с Виндовс апликација је једина која има прекидач килл.

ако ти су ипак корисник Виндовс-а, ви’сте квалификовани за Сурфсхарк’са ажурираним шифровањем шифровања - АЕС-256-ГЦМ, што је много боље него код претходника АЕС-256-ЦБЦ. Даље, то’је у стању да откључа готово било који гео-ограничени стреаминг сервис, а његове брзине веће од просека чине га одличним и за бујицу.

Још боље, то’регистровани су на Британским Девичанским острвима, што значи да одговара нашим критеријумима да будемо слободни од било ког сумњивог закона о задржавању података. Као што вероватно можете да кажете, недостатак доступности више платформи је једина ствар која задржава овај ВПН. Цена је чак и фантастична, с тим што је Сурфсхарк доступан за мање од два долара ако купујете око подружница.

3. ЕкпрессВПН

Логотип ЕкпрессВПН услуге Посетите ЕкпрессВПН

 • Локација: Британска Девичанска острва
 • Цене: почиње од 8,32 УСД месечно
 • Карактеристике: велика сигурност, приступачност, геоблокирање, бујица

ЕкпрессВПН је још један врхунски ВПН за све ваше потребе за цибер-сигурношћу. Наравно, морамо се позабавити чињеницом да је’много је цени од НордВПН-а, али прво, дугујемо ЕкпрессВПН-у да се фокусира на позитивне вредности.

Пре свега, то’регистровани су на Британским Девичанским острвима, што га ослобађа од било ког закона о задржавању података. Поред тога, користи исти шифрирани шифрирање војног ранга као и НордВПН, а такође се покреће и на сопственом приватном ДНС серверу како би умањио могућност цурења. Као и ово, може се откључати готово било који гео-ограничени проток услуга на ветри, што значи’сигурно је један од најбољих ВПН-ова за Вијетнам.

Ипак, од преко осам долара месечно, оно што повлачи ЕкпрессВПН иза НордВПН-а. Наравно, за ту цену и ти’плаћате више од само препознавања бренда - као што би требало да указују и фактори које смо горе навели’бих плаћао поуздан ВПН, сигуран у знање које ви’поново покрећете део софтвера са заслуженом репутацијом.

Надаље, било би корисно ако би ЕкпрессВПН наручио неовисну ревизију своје политике забране евиденције као и остале ВПН-ове. Ми’никад нисам имао разлога да му не верујете, али би сигурно помогло да се овај ВПН детаљније усклади са конкуренцијом.

4. ПриватеВПН

ПриватеВПН логотип услуге Посетите ПриватеВПН

 • Локација: Шведска
 • Цене: почиње од 3,82 УСД месечно
 • Карактеристике: велике брзине, сигурност, геоблокирање, подршка за бујице

Са толико улога за вашу цибер-сигурност, ви’Опростите што мислите да је ПриватеВПН потребно избегавати. Да будем брутално искрен, није’до сада најбољи ВПН за Вијетнам, али чак и поред регистрације у земљи са 14 очију, то’сигурно је одлична алтернатива нашем најбољем избору.

ПриватеВПН се поноси тиме што је заиста брз ВПН, што постиже и без огромне листе сервера. Компанија која стоји иза њега, Приват Коммуникатион Свериге, то чини купујући интернет капацитет директно од добављача ИП транзита - сигурно добродошла иновација. То га чини одличним ВПН-ом за најмање бујице.

И не само ово, већ је ПриватеВПН одличан и за деблокирање гео-ограниченог садржаја, укључујући и чвршће циљеве као што је ББЦ иПлаиер. Вијетнамским веб корисницима никада више не треба пропустити сјајну емисију од куће. И по тако ниским ценама’с свеобухватним солидним ВПН-ом за оне са буџетом.

5. ВипрВПН

ВипрВПН логотип услуге Посетите ВипрВПН

 • Локација: Швајцарска
 • Цене: почиње од 2,5 УСД
 • Карактеристике: велика сигурност, листа сервера, геоблокирање, бујица, брзине преузимања

ВипрВПН је један од најистакнутијих ВПН-а на тржишту данас и сигурно један од најбољих ВПН-ова за Вијетнам. То’Развила га је компанија звана Голден Фрог, чија је мисија изјава да “оптимизирајте интернетске везе како бисте повећали перформансе и брзину,” као и да “омогућити приватност и омогућити приступ слободном и отвореном Интернету.”

Корисници у Вијетнаму могу се радовати јер је Голден Фрог у великој мери испунио своје обећање са својим водећим ВПН софтвером. Као што сугерира његова средња цена, ултра-сигуран ВипрВПН комбинује оно најбоље из оба света: стриминг и бујица.

Његово главно богатство у том циљу је прилагођени Цхамелеон протокол по мери. Ово спречава да ваш интернетски добављач умањује брзине преузимања када и ви’поново користите велику пропусност. Другим речима, то’одлично је знати да вам је доступан било какав гео-ограничени садржај који вам је потребан и да увек можете рачунати на то да ћете моћи да му приступите онолико брзо, колико ће вам дозволити ваш сервер.

6. Астрилл ВПН

Логотип Астрилл ВПН услуге Посетите АстриллВПН

 • Локација: Сејшели
 • Цене: почиње од 10,00 УСД месечно
 • Карактеристике: велика сигурност, листа сервера, бујица, брзине преузимања, подршка

Астрилл ВПН је још једна од скупљих безбедносних опција, али као и код Екпресс-а, верујемо у Астрилл’купци плаћају за оно што добију. Заиста, шта они’добијање је моћна енкрипција и могућност да се заобиђе цензура било где.

Још боље, Астрилл је регистрован на Сејшелима, другој земљи ослобођено закона о задржавању података, чиме се обезбеђује максимална приватност и сигурност података. То’сигурно је једна од ствари коју имамо’тражимо у нашем лову на најбољи ВПН за Вијетнам.

Као што смо поменули, један од највећих изазова са којим се суочавају веб сурфери у Вијетнаму је бујна цензура коју је наметнула влада. Док Астрилл није’најбољи у деблокирању гео-ограничених садржаја, одличан је у заобилажењу цензуре било којег другог садржаја који бисте желели. То значи да, без обзира на то шта влада жели, ви’можете да видите садржај било којег политичког наслоњавања који се може замислити.

Ово укључује бујице, Астрилл је посебно дизајниран за навигацију. Његов наменски П2П ВПН сервер значи да су ограничења за преузимање стварност прошлости, а за покретање Астрилл’брзине преузимања су искључене. Ако се нешто догоди по злу (што обично не иде), ту је’фантастичан тим за подршку по позиву за било који проблем са којим се будете сусрели.

7. Виндсцрибе ВПН

Виндсцрибе ВПН логотип услуге Посетите Виндсцрибе ВПН

 • Локација: Канада
 • Цене: почиње од 1,00 УСД месечно
 • Карактеристике: велика сигурност, заштита од цурења, геоблокирање, просљеђивање портова, злонамјерни софтвер и блокирање огласа

Канадски регистар може изгледати потпуно супротно од онога што ви’тражите најбољи ВПН за Вијетнам - то’с 5 земаља очију. Разлог зашто’Овде сам укључио Виндсцрибе ВПН зато што је преживео доста захтева за евиденцију због “недостатак релевантних података.” То нам се чини довољно сигурним.

Као и ово, Виндсцрибе користи Стеалтх ВПН и ИКЕв2 протоколе, који су фантастичне мере безбедности за релативно ниску почетну цену. Све ово такође иде у смислу заштите од пропуштања, која садржи могућност заштите ваших личних података од ДНС, ИПв6, па чак и од цурења ВебРТЦ-а (и једва било шта може проћи кроз цурење ВебРТЦ-а).

Поред његове локације у Канади, разлог зашто је Виндсцрибе тако низак на нашој листи најбољих ВПН-а за Вијетнам је тај што једноставно није’не тако брзо. Док друге карактеристике попут блокатора огласа, подметања временске зоне и откључавања Нетфлика спремају земљу, релативно спорије брзине преузимања могу неке људе потпуно скинути са овог ВПН-а..

Без обзира на то, то’довољно сигуран за цену’Питате, а уз ригорозну заштиту од цурења, не требате се бринути да ће Виндсцрибе изгубити своје податке радозналим очима.

А најбољи ВПН за Вијетнам је…

НордВПН логоОна са повољним ценама, локација изван групе 5/9/14 Очи и могућност да откључате било који гео-ограничени садржај, истовремено бранећи своју приватност до краја земље. То’с правом - најбољи ВПН за Вијетнам је НордВПН. За потребе корисника у Вијетнаму’једноставно нема боље алтернативе.

Ето’сигурно није јефтинија алтернатива уколико не одете у куповину око Сурфсхарка’с подружницама. Јао, ако вам треба ВПН за бујицу више него за стриминг, свакако бисте требали покушати Астрилл ВПН. И ако ти’још увијек нисте задовољни и треба вам нешто са најпоузданијом заштитом од цурења на тржишту, онда је Виндсцрибе тај пут.

ако ти’сте у Вијетнаму, који сте од ових ВПН-а користили раније? Да ли смо пропустили било који сјајан ВПН за Вијетнам? Јавите нам у коментарима испод.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map