Az Nvidia Shield TV legjobb VPN-je 2020-ban


Az intelligens TV-piac néhány éve fennáll, és az emberek már megszokták, hogy okos TV-készülékeikhez és a TV-hez csatolt játékkonzolokhoz mindig csatlakozzanak. Amikor Nvidia úgy döntött, hogy elindul a helyszínre, úgy döntöttek, hogy egyáltalán nem fognak visszatartani őket.

Nem csak az Nvidia pajzs, amely messze a legerősebb intelligens TV-készülék lehet, de messze a legtöbb funkcióval is rendelkezik..

A probléma azonban az, hogy az Nvidia Shield központi eleme továbbra is intelligens TV-eszköz, és így a biztonság és a magánélet vonatkozásában bizonyos korlátozásokkal rendelkezik, amelyek meglehetősen hasonlóak az Amazon Fire Stick-hez..

Ezek a problémák megoldhatók egy VPN segítségével. Ezért áttekintést adunk a problémákról, valamint a megoldásukhoz szükséges legjobb VPN-ket.

Nincs idő olvasni? Itt vannak a legjobb VPN-k:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. Surfshark VPN1.Surfshark VPN: 1,992 USD. NordVPN2.NordVPN 3. 3,449 USD. ExpressVPN3.ExpressVPN: 8,324 USD. PrivateVPN4.PrivateVPN 3. 3,825 USD. IPVanish5.IPVanish 6. 6,49 USD

A legjobb VPN-k az Nvidia Shield számára

1. Surfshark VPN

Surfshark VPN szolgáltatás logója Látogasson el a Surfsharkba

A Surfshark VPN az új gyerek a VPN-szolgáltatások között, de már bizonyította, hogy méltó. A Surfshark olyan biztonságos alagút-protokollokat kínál, mint például az IKEv2 és az OpenVPN, valamint hozzáférést biztosít 60 szerverhez 60 országban..

Ne feledje, hogy korlátlan sávszélességet és korlátlan egyidejű kapcsolatokat is kap.
Azt’az is teljesen biztonságos, így biztos lehet benne, hogy az IP- vagy a DNS-címed nem szivárog, és egy megbízható kill kapcsoló gondoskodik erről.

Bár a VPN használatakor mindig befolyásolja az internet sebességét, az Nvidia Shield felhasználók örömmel tudják, hogy a Surfshark a piacon a legjobban teljesítő VPN-k közé tartozik. Ezen felül, ez’nagyon jó megkerülni a földrajzi korlátozásokat, például a Netflix, a Disney + és más streaming platformok által bevezetett korlátozásokat.

Ha figyelembe veszi, hogy mindezt egy 1,99 USD / hónap áron kapja meg’s egy ajánlat, amelyet nem szabad kihagyni. Plusz, hogy’Ez egy szép kiegészítés, amely bármilyen bajba ütközhet, és 24 órás, élő chat-támogatás is rendelkezésre áll’Segítségével rövid időn belül válaszolhatunk minden kérdésre.

2. NordVPN

NordVPN szolgáltatási logó Látogasson el a NordVPN oldalra

A NordVPN a közelmúltban egy kicsit javította a sebességet, és szolgáltatásuk továbbra is a legbiztonságosabb, és kivételes képességgel bocsátják ki a Netflix és más streaming platformok feloldását. A 60 országban található 5300 szerver megbízható hálózatot hoz létre a világ minden tájáról a maximális csatlakoztathatóság biztosítása érdekében.

Az árak miatt nagyszerű választani az NordVPN-t az Nvidia Shield számára. Noha a havi 11,95 dolláros költség nem tűnik sokkal alacsonyabbnak az ExpressVPN-hez képest, a 3,49 dollár / hónap hároméves üzlet valódi lopás.

A NordVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, és hat egyidejű csatlakozást tesz lehetővé egy számlához. Ha olyan helyen él, ahol jó internet kapcsolat áll rendelkezésre, ott’Nincs jó ok, hogy többet fizessen az ExpressVPN-ért, mint amennyire kéne.

3. ExpressVPN

ExpressVPN szolgáltatás logója Látogasson el az ExpressVPN oldalra

Ha streaming játékot fogsz látni a Cloud-ból, akkor te’Szüksége van a legjobb sebességre. Az összes tesztelt VPN közül az ExpressVPN volt a leggyorsabb. Ezen felül az ExpressVPN egyike azon kevés VPN-knek, amelyek elég gyorsak a tartalom 4K-os (UHD) formában történő streamingjéhez. Ha hajlandó költeni a pénzt egy 4K-os tévékészülék és az Nvidia pajzs vásárlásához, akkor megengedheti magának, hogy fizet egy kicsit többet a leggyorsabb VPNért, hogy az összes funkciót megfelelően felhasználhassa.

Az ExpressVPN-nek több mint 9,3 szervere van, amelyek több mint 9,3 helyen vannak elosztva. Ráadásul rengeteg szerverük van az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, amelyek feloldhatják a Netflix, a BBC iPlayer és az összes többi streaming szolgáltatás blokkolását. Mindezek miatt nem lesz nehéz hozzáférni a pajzsán elérhető tartalomhoz.

Végül, az Nvidia Shield legjobb VPN-je szintén az egyik legjobb védelmet nyújtó téged. A fejlett titkosítás és a csodálatos tűzfal miatt az ExpressVPN használata közben nem kell aggódnia a magánéletével kapcsolatban, és bármit megtehet, amit akarsz, beleértve a Kodi-on történő streaming tartalmat is. Ez nagyszerűen működik, mivel az Nvidia Shield teljes mértékben támogatja a Kodi programot, és csupán annyit kell tennie, hogy telepítse a kedvenc pluginját, kapcsolja be a VPN-t, és kezdje meg nézni.

4. PrivateVPN

PrivateVPN szolgáltatás logója Látogasson el a PrivateVPN oldalra

Míg a PrivateVPN nem’ha hatalmas szerverlista van, akkor még mindig képes átlag feletti sebességeket biztosítani, lényegesen alacsonyabb áron. Jó biztonsági tulajdonságaival is rendelkezik, mint például a nem naplózási házirend, a kikapcsolás kapcsolója, a szivárgás elleni védelem és a lopakodó protokoll. És természetesen, ha nem volt’t nagyszerű a Netflix és más streaming platformok számára’egyáltalán nem lehet ezen a listán.

A PrivateVPN havi 3,82 dollárért kapható. De még akkor is, ha úgy érzi, hogy te’Hamarosan unatkozni fogok, és át akarnak lépni egy másik szolgáltatásra. A PrivateVPN még egy hónapra is jó üzlet, 7,67 dollárt kérve. Minden terv 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

5. IPVanish

IPVanish szolgáltatás logója Látogasson el az IPVanish oldalra

Az IPVanish kiváló szolgáltatást kínál az online biztonság és magánélet védelme érdekében. A nagy figyelmeztetés azonban az, hogy a szolgáltatás az Egyesült Államokban található.

Ez a VPN katonai minőségű AES-256 titkosítással rendelkezik, amely az egyik legbiztonságosabb titkosítási módszer, amelyet mind a pénzügyi, mind a katonai intézmények használnak szerte a világon. Ott’Ezenkívül egy kill kapcsoló is, amely váratlan VPN-kapcsolat lekapcsolása esetén leállítja a teljes internetes forgalmat.

Kipróbálhatja gond nélkül az Nvidia Shield TV-n, mivel 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Az Nvidia Shield jellemzői

Az Nvidia Shield biztosítja az összes olyan szolgáltatást, amellyel elvárhatja a streaming készüléket. A Netflix, a Hulu, az Amazon Prime és a Google Movies közvetíthető. Ezenkívül zenéket közvetíthet különféle szolgáltatásokból is, ideértve a Spotify-t is, amelyet sok más eszköz nem kínál, amelyekkel az Nvidia Shield versenyez..

A biztonsági másolat készítéséhez az Nvidia Shield TV rendkívül nagy teljesítményű NVIDIA TEGRA X1 processzorral, 3 GB RAM-mal, 500 GB tárolóhellyel, GIGABIT Ethernet csatlakozással és 2 USB 3.0 porttal rendelkezik. Jellemzői szerint egyik versenytársa sem áll közel a pajzshoz.

Nvidia nem’Ne állj meg itt, mivel ez 4K játékot is hoz a TV-hez. Nem csak a számítógépről töltheti le a játékokat, de kikapcsolhatja, és ehelyett a felhőből is lejátszhatja a játékokat (ezzel elkerülve a vezérlőn kívüli bármilyen kiegészítő hardver használatát). Végül, az Nvidia azt is lehetővé teszi, hogy több mint 100 Android játékot töltsön le, így mindig van biztonsági másolata, abban az esetben, ha belefáradhat a Shield pajzsába..

Az Nvidia pajzs korlátozásai

Mielőtt megnézzük az Nvidia Shield legjobb VPN-jét, fontos tudni, hogy miért van szüksége VPN-re ehhez először.

Elsősorban azzal kell szembenéznie, hogy magánéletét megsértik. Nem titok, hogy személyes adatait online ellophatják, de vannak más aggodalmak is az Nvidia pajzs használatakor..

Például a Pajzs nem használható a streaming webhelyen létező geo-blokkok megkerülésére. Csak akkor érheti el a BBC iPlayer programot, ha az Egyesült Királyságban tartózkodik, és nem érheti el a Netflix tartalom nagy részét, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik..

Ráadásul az Nvidia Shield valószínűleg natív támogatást is nyújt a Kodi számára, de nem védi meg a peres eljárásoktól, ha szerzői joggal védett tartalmakat közvetítesz (ugyanaz vonatkozik minden más, szerzői joggal védett tartalomra, amelyhez megpróbálsz hozzáférni). Ne aggódjon, mert ezekre a problémákra csak VPN szükséges.

Miért érdemes VPN-t használni az Nvidia Shield-en?

Az összes olyan előnye mellett, amelyet a VPN a biztonság szempontjából nyújt, segíthet abban is, hogy meghaladja a földrajzi blokkokat.

A VPN ezt úgy hajtja végre, hogy egyik szerverével átirányítja az egész internetes forgalmat rajta. Emiatt bárki, aki kémkedni akar, csak azt láthatja, hogy VPN-t használ (ami teljesen törvényes), és a szolgáltatás, amelyhez csatlakozik, csak azt láthatja, hogy Ön az adott VPN-kiszolgáló helyéről van csatlakoztatva.’választottam.

Miután sikeresen elrontotta a helyét, könnyű hozzáférni a különböző szolgáltatásokhoz, például a BBC iPlayerhez vagy a Netflix amerikai verziójához, így minden eddiginél több tartalomhoz férhet hozzá..

Következtetés

Az Nvidia Shield VPN-jének használata feltétlenül szükséges, ha az összes felkínált szolgáltatást elérni szeretné. Megerősíthetjük, hogy egy teljesen cenzúrázatlan Pajzs élmény áll rendelkezésre az összes említett szolgáltatónál, de az Ön számára legmegfelelőbb választ az igényeinek és a költségvetési korlátozásoknak köszönheti..

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 29 =