A Tor-böngésző legjobb VPN-je 2020-ban


A 2002-ben elindított Tor egy webböngésző, amely titkosítás alkalmazásával javítja az online adatvédelmet, titkosítás alkalmazásával és a forgalom átirányításával sorozat sorozatán keresztül. Lényegében ez azt jelenti, hogy kevésbé valószínű, hogy a kormány vagy az internetszolgáltató képes szimatolni az internetes tevékenységein..

A Tor-böngésző és a VPN együtt jár együtt, ha Ön’arra törekszik, hogy egyidejűleg javítsa névtelenségét és magánéletét. Ezt szem előtt tartva, a következő cikk megvizsgálja, melyik a legjobb VPN a Tor számára. Tehát, minden további nélkül - hagyja’eljuthat hozzá!

Nincs idő olvasni? Itt vannak a legjobb VPN-k:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN 3. 3,449 USD. Surfshark VPN2.Surfshark VPN: 1,993 USD. PrivateVPN3.PrivateVPN 3. 3,824 USD. ExpressVPN4.ExpressVPN: 8,325 USD. CyberGhost5.CyberGhost 2. 2,75 USD

Az öt legjobb VPN a Tor böngészőhöz

1. NordVPN

NordVPN szolgáltatási logó Látogasson el a NordVPN oldalra

A NordVPN minden bizonnyal nagyszerű VPN párosul Tor-tal. Hagymakiszolgálókkal, erős biztonsággal, Bitcoin-fizetéssel és bejelentkezési tilalom-politikával egészül ki, az adatvédelmi aggályok minden bizonnyal megtehetik’nem baj az adott VPN-vel.

Az összes fő platformon elérhető, A NordVPN speciális kiszolgálókat tartalmaz, amelyeket előre konfiguráltak a vöröshagymára a VPN-en keresztül. Alapvetően ez automatikusan átirányítja a webes forgalmat a Tor hálózaton keresztül, miután elküldte a VPN-en. Ez azt jelenti, hogy nem vagy’t kizárólag a Tor böngésző használatára korlátozódik - Ön szabadon más alkalmazásokat is használhat.

Érdemes fontolóra venni ezt a VPN-t a Tor-tal, ha költségvetési költségvetése van, mivel ha egy előfizetéshez hosszú távú lehetőséget választhat, akkor havi előfizetését mindössze havonta 3,49 dollárra felveheti. Ez hosszú távon sok pénzt takaríthat meg.

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN szolgáltatás logója Látogasson el a Surfsharkba

A Surfshark VPN számos olyan dolgot igényel, amelyet VP-ként használhat a Torhoz. Először is’gyors, ami fontos, figyelembe véve a Tor-tól kapott jelentős lelassulást - egy hírhedten lassú szolgáltatás.

Másodszor, a Surfshark az a biztonsági funkciók szempontjából az egyik leggazdagabb VPN. Nemcsak a szokásos katonai titkosítási és kill kapcsolóval rendelkezik, hanem az is számos fejlett eszközzel rendelkezik, hogy maximalizálja a védelmet. Például a Surfshark multi-hop (VPN szervereket láncol), No-border módot és fantasztikus split alagút funkciót (WhiteLister) kínál..

Végül, ez egy nagyon olcsó VPN, amit kínál - megéri a befektetést.

3. PrivateVPN

PrivateVPN szolgáltatás logója Látogasson el a PrivateVPN oldalra

Ha a TorNon keresztül VPN néven ismert eljárást teszünk lehetővé, a PrivateVPN kiváló lehetőség a párosításhoz a PrivateVPN-rel és még a praktikus útmutatót tartalmaz ennek a folyamatnak a felállításához és futtatásához. Alapvetően ez lehetővé teszi, hogy megkerülje a bizonyos webhelyek korlátozásait, amelyek megakadályozzák a Tor használatát.

Csak egy előfizetéssel, te lehetősége van akár hat egyidejű kapcsolat használatára. Ez nagyszerű azok számára, akik több eszközzel rendelkeznek. Már havi 3,82 dollárból kapható, ez a VPN minden bizonnyal nyert’t megtörni a bankot. Mit’még több, te’Élvezheti az olyan előnyöket, mint a kiváló biztonság és sebesség, a bejelentkezési szabályok és a 30 napos pénz-visszafizetési garancia..

4. ExpressVPN

ExpressVPN szolgáltatás logója Látogasson el az ExpressVPN oldalra

Az ExpressVPN kétségtelen a jelenleg elérhető legjobb VPN-k a világon.

A gyors és biztonságos ExpressVPN rengeteg szerverhez fér hozzá, amelyek a világ számos országában elterjedtek. Kiváló sebesség érhető el ezen a VPN-en is, ami ezt teszi nagyszerű befektetés azok számára, akik valóban értékelik a magánéletüket.

Mit’Sőt, a cég nemrégiben elindította webhelyük egy .onion verzióját, sőt fizetési módként elfogadják a Bitcoint is. Mindez, valamint az élvonalbeli titkosítás nem rejtélyes eszközt jelent azok számára, akik nagyszerű, sokoldalú keresek. Ne feledje, hogy magasabb havi költségekkel jár, mint a legtöbb más VPN-nél, mivel az árak havi 8,32 dollártól kezdődnek..

5. CyberGhost

CyberGhost szolgáltatás logója Látogasson el a CyberGhost oldalra

A CyberGhost biztosan hozzáférést biztosít több mint 90 ország szervereihez teljesítménnyel, megfizethetőséggel és biztonsággal jár. Összességében több mint 6200 szerver van, azaz Ön’re minden bizonnyal nem hiányzik a lehetőségek. Azt’kompatibilisek a Tor-tal és az egyik legjobb párosítással a böngészővel - különösen a biztonság szempontjából.

A P2P hálózatok támogatása és egy dedikált torrent profil, azok, akik a magánélet és az anonimitás tökéletes keverékét keresik, minden bizonnyal nyertek’ne csalódjon a CyberGhost iránt. A 45 napos pénz-visszatérítési garancia szabadságot ad arra, hogy másik szolgáltatóra váltson, ha nem’t nagyon eleget teszek az elvárásainak.

Következtetés

Most, hogy te’Ön felfedezte, melyik a legjobb VPN a Tor böngésző számára’Felszerelik azokat az ismereteket, amelyek szükségesek az online biztonság és adatvédelem valódi fokozásához. Az Ön igényeitől és költségvetésétől függően rengeteg lehetőség közül választhat.

Az online adatvédelem és anonimitás teljesen új szintre állításának lehetőségei valóban végtelenek, ha a Tor és a VPN összekapcsolja. A legjobb Tor VPN-hez kapcsolódó öt legjobb versenyzőnk minden bizonnyal remek lehetősége az Ön számára. Szóval, mindezt’Az a bal, hogy meghozza döntését, és a biztonságos és névtelen böngészés a tied!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map