A Skype legjobb 4 legjobb VPN-je 2020-ban


Egyes országok képesek blokkolni vagy más módon akadályozni a Skype-t, így lehetetlenné teszik az otthoni hívást, míg a vállalatok és az iskolák helyi blokkot írhatnak elő. A bizonytalanság és a hivatalos akadályok egyaránt fontos megoldást találni. Végül is a Skype itt van, hogy maradjon, és a Microsoft mellett’hátulról van’s a premier hang-over-IP alkalmazás. Tehát használnunk kell.

És szerencsére vannak eszközök, amelyek segítenek bennünket. A virtuális magánhálózatok (VPN-k) a Skype-blokkok számára a szokásos jogorvoslatot kínálnak, miközben egy extra titkosítási réteget adnak a pajzs beszélgetésekhez. enged’Részletesebben megvizsgáljuk, hogyan működik ez, és mi a legjobb Skype VPN-k 2020-ban.

A legjobb VPN kiválasztása a Skype feloldásához

Íme néhány a világról’vezető Skype VPN-k. Mindegyik megbízhatóan teljesít és nyert’t túl sokba kerül a telepítés.

Nincs idő olvasni? Itt vannak a legjobb VPN-k:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN 3. 3,449 USD. Surfshark VPN2.Surfshark VPN: 1,993 USD. ExpressVPN3.ExpressVPN: 8,324 USD. Hotspot pajzs4.Hotspot pajzs 7. 7,995 USD. Astrill VPN5.A VPill VPN 10 10,00 USD

1. NordVPN

NordVPN szolgáltatási logó Látogasson el a NordVPN oldalra

Gyakran elismerik a világnak’A legfinomabb VPN, a NordVPN a Skype felhasználók számára is testre szabta szolgáltatásait. A NordVPN folyamatosan kutatja a gömböt a blokkoló műveletekhez, és pontosan tudja, mely országok korlátozzák az IP-alapú hangátvitelt, de semlegesíti a helyi blokkoló műveleteket is..

Szóval, te’Ha üzleti útra utazik Kínába, vagy használja a Skype-ot a főiskolán, akkor mindenképpen meg kell tennie a trükköt.

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN szolgáltatás logója Látogasson el a Surfsharkba

A Surfshark az egyik legolcsóbb VPN-szolgáltatás, amelyet megtalálhat, de még mindig nagyon sok csúcstechnológiával rendelkezik. Hozzáférése több mint 1000 szerverhez több mint 60 országban, hatékony titkosítás és kill kapcsoló, ugyanakkor az egyik leggyorsabb VPN’tesztelték. Gyors sebessége miatt ez a VPN nem járul hozzá az alacsony késleltetéshez a Skype-hívások során.

Ha a biztonság a prioritás, akkor ne’ne aggódj. A Surfshark az összes minősítő biztonsági előnnyel rendelkezik, mint például az AES-256 titkosítás, az IKEv2 / IPsec és az OpenVPN biztonsági protokollok. Plusz, korlátlan csatlakozással rendelkező összes eszközén használható.

3. ExpressVPN

ExpressVPN szolgáltatás logója Látogasson el az ExpressVPN oldalra

A Brit Virgin-szigeteken székhellyel rendelkező ExpressVPN a Skype feloldására szakosodott, ígéretet tesz a szűrők munkahelyi vagy iskolai blokkolásával kapcsolatos munkájára..

Körülbelül működik “VoP korlátok.” Ezek alapvetően a fojtásmódok, amelyek felismerik a Skype forgalmat és korlátozzák a felhasználók átvitelét. Az internetszolgáltatók, a telefonszolgáltatók és a kormányok hírhedtek a végrehajtásukról, de az ExpressVPN könnyen megkerülheti őket. Így’Ez egyértelműen az egyik legjobb választás a Skype-felhasználók számára.

4. Hotspot pajzs

Hotspot pajzs szolgáltatás logója Látogassa meg a Hotspot pajzsot

Az American Hotspot Shield az egyik leggyorsabb VPN-szolgáltatás a világon - amit a Skype-felhasználók értékelni fognak. Ez a szolgáltatás akkor sikeres, ha mások kudarcot valósítanak meg a hatalmas, több mint 70 000 országban levő 3200+ szerver hálózata és a saját Catapult Hydra protokoll miatt..

Ha a VoIP kommunikációt az internetszolgáltató elfojtja, akkor a Hotspot Shield a megfelelő eszköz az Ön számára. Nagyon képes megkerülni a fojtási próbálkozásokat - ez vonatkozik a P2P-re vagy bármilyen más forgalomra is. Ráadásul a Hotspot Shield egy rendkívül biztonságos VPN, amely érzékeny tevékenységekhez, például újságíráshoz vagy politikai aktivistákhoz használható..

5. Astrill VPN

Astrill VPN szolgáltatás logója Látogassa meg az Astrill VPN-t

Általánosságban a Skype feloldásának elsődleges VPN-je Ázsiában és Óceániában. Az Astrill VPN Seychelle-szigeteken alapuló szolgáltató, sebességének és megbízhatóságának híreként..

Nem’Nem csak a Skype-ra koncentrálunk, és az is a WhatsApp, a Google Hangouts és a Viber számára optimalizálva. Tehát ha szokásosan számos kommunikációs alkalmazást használ, és el akarja vinni őket Szingapúrba, Kínába vagy Ausztráliába vezető úton, akkor vegye igénybe’Ez egy nagyon praktikus alkalmazás, amely a rendszerén vagy telefonján található.

Országok, amelyek blokkolják vagy szabályozzák a Skype használatát

Miért telepítse ezen VPN-k bármelyikét? A probléma egyszerű és nyilvánvaló bárki számára, aki megpróbálta használni a Skype-t az elnyomó joghatóságokban.

Sok országban a Skype-t potenciálisan felforgató eszköznek tekintik. A titkosítás, az alacsony hívásköltségek és a globális elérhetőség révén a telefon / videó alkalmazás lehetővé teszi a disszidensek számára, hogy azonnali kommunikációt folytathassanak a világ bármelyikével. Hogy’Peking szempontjából nagyon veszélyes az állampolgárok képessége’Nagyszerű tűzfalak üzemeltetői vagy Szaúd-Arábia cenzúrái.

Ennek eredményeként, A Skype-tiltás elnyomóan széles körben elterjedt, emellett a nagyszámú ország számos országában felhívja a figyelmet a VPN-ek szükségességére. Itt találhatók azok az országok, ahol teljes vagy részleges Skype-tilalmakat hajtottak végre (amiről tudunk):

 • Kína: Noha a Skype-et nem hivatalosan tiltják, Peking elnyomta a Skype-ot, mivel 2017 óta eltűnik az alkalmazás-adatbázisokból. Ennek oka részben annak köszönhető, hogy az információk hivatalosan félnek attól, hogy a határokon átnyúló információ szabadon áramlik, de nem a tilalom’t összesen. Számos ember tanúsítja, hogy a Skype-hez akkor lehet hozzáférni, ha megfelelő digitális eszközöket használnak.
 • Banglades: A Skype-t 2018-ban a politikai zavarok után betiltották, majd visszaállították, de álláspontja messze nem biztos.
 • UAE: Az Emirátusok 2019-ben felkeltették a nyilvános haragot, amikor a kormány az Egyesült Arab Emírségek megsértése miatt felbomlott a Skype-on.’digitális engedélyezési irányelvek.
 • Marokkó: A Skype-t néhányszor betiltották, legfőképpen 2016-ban, amikor politikai tiltakozások tüntek fel.
 • Szaud-Arábia: A tilalmat megismételjük, a teljes elnyomás időszakaival a liberalizáció epizódjaihoz keverve.
 • Oroszország: A Skype Oroszországban nyomást gyakorolt ​​(amely reméli, hogy elkészíti saját verzióját), és időről időre részleges tilalmakat vettek ki.
 • Kuvait: A kormányzati irányelv tiltja, a Skype gyakran működik egy telepített VPN-sel.
 • Omán: Ismét a tekintélyelvű emirátus kormányzati rendeletei célja a Skype elnyomása.
 • Azerbajdzsán: A demokratikus aktivisták elleni háborújában Azerbajdzsán nagymértékben megcélozta a VoIP-t, így a Skype elérhetetlenné vált.
 • Pakisztán: Időnként Pakisztán biztonsági okokból teljes Skype-áramszünetet vezet be.

Mennyire biztonságos a Skype?

Mi van, ha bármilyen probléma nélkül hozzáférhet a Skype-hez? Ez azt jelenti, hogy nincs VPN?’t szükséges? Sajnos nem.

A Skype az utóbbi években szigorította biztonsági funkcióit:

 • Most minden beszélgetést végpontok közötti titkosítás védi, feltéve, hogy két Skype-felhasználó között zajlanak.
 • A Skype-en keresztül elküldött azonnali üzeneteket TLS-titkosítás, vagy két Skype-ügyfél közötti közvetlen üzenetek AES-je védi (ami a globális titkosítás aranyszabálya)..

Az AES használt verziója Rijndael, 256 bites titkosítással rendelkezik, és 1536 vagy 2048 bites RSA hitelesítést alkalmaz. Hogy’elég szilárd.

A Skype-fiókok azonban a múltban rendkívül érzékenyek voltak a hackerekkel szemben. Például egy 2018-as javításig a rosszindulatú programok fel lehet használni a DLL-eltérések futtatásához, amelyek a teljes rendszert parancsnokságra tudják tenni. A Microsoftnak korábban is van hozzáférési kulcsjainak átadása a Nemzetbiztonsági Ügynökségnek, amelynek fel kell hívnia néhány riasztási harangot.

Történelmi vádak merültek fel az adatnaplózásról, és ezeknek a naplóknak a kérésére bűnüldöző szervezeteknek történő átadásáról. Az FBI aktívan törekedett a Skype-adatok beszerzésére (ami azt jelenti, hogy a Microsoft gazdag archívumokat tart fenn), tehát ott van’aggodalomra ad okot itt.

Mi lenne egy Skype videohívással??

Ezen aggodalmak ellenére a Skype videohívások valóban nagyon biztonságosak. Mint fentebb megjegyeztük, Skype rutinszerűen alkalmazza az AES-256 titkosítást a videohívásokra, amennyiben azok két Skype-felhasználó között vannak. Az alkalmazás lehetővé teszi a Skype-felhasználók számára, hogy külső személyekkel is kapcsolatba lépjenek, és ezen a helyen biztonsági problémák merülhetnek fel.

Például, ha a Skype segítségével hívást kezdeményez egy nem okostelefonra’t az alkalmazás használatával a titkosítás nyert’t alkalmazni kell. És a normál beszédhívások a vezetékes telefonokra nem alakulnak ki’t sem védett. Ezek az esetek nem’t általában az alkalmazást használó videohívásokra vonatkoznak. Ehelyett a fő veszélyek a beszédhívások. Tehát, ha rutinszerűen használja a Skype-t, hogy kapcsolatba lépjen a családjával, akkor van értelme hozzáadni a VPN-titkosítást és az anonimizálást.

A videohívásokkal kapcsolatos egyetlen valódi veszély a Microsoft-ra vonatkozik. Minden hívást a Microsoft-on kell továbbítani’szervereket, és mit csinálnak az adatokkal?’t teljesen világos. Állítások merültek fel a Skype felhívásait vizsgáló társasággal kapcsolatban “csalás,” ezért nem feltétlenül bölcs dolog a videohívásokat teljesen biztonságosnak tekinteni.

A Skype biztonságos a hackerektől?

Ez sem lenne ilyen aggodalom, ha a rosszindulatú programok hackelésével kapcsolatos hiteles aggályok nem merülnének fel. 2016-ban megtudtuk, hogy a hackerek olyan rosszindulatú programokat hoztak létre (úgynevezett T9000), amelyek csatolhatják magukat a Skype-hez és naplózhatják az összes hívást. A rosszindulatú program ezt megteheti, ha engedélyt kap - amit túl sok ember szívesen tesz.

Ennek eredményeként a múltban több ezer Skype-fiókot támadtak meg, amelyek spamgyárakká változtak. Időnként ezt rosszindulatú programok okozhatják. Más esetekben a Skype jelszavak adatszivárgása okozta. Akárhogy is, a felhasználóknak tudniuk kell, hogy a Skype nem’t 100% -ban biztonságos a hackerek ellen. Rendszeres jelszócsere és folyamatos éberség mindig ajánlott.

Alsó sorban

A Skype biztonságosabbá tette a hívásait, és ha más Skype-felhasználókkal beszélget, akkor biztonságban kell lennie. De figyelje meg a gyanús alkalmazások engedélyét, és használja a VPN-t a Skype-hálózaton kívüli emberekkel való csevegéshez.

Végül használjon VPN-t, hogy megbizonyosodjon arról, hogy biztonságban van-e az interneten, függetlenül attól, ki vagy’újra hív, vagy mi van’újra beszélek.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − = 9