A legjobb pattogatott kukorica idő VPN 2020-ban


Vegye ki a pattogatott kukoricát és a pizzát’Itt az ideje a filmes estenek! Ezekkel a pattogatott kukorica idő VPN-kkel nem jár’nem kell aggódnia a csatlakozási problémák miatt.

A legjobb pattogatott kukorica idő VPN

A Popcorn Time a Netflixhez hasonló streaming szolgáltatás. Sok szempontból’olyan, mint a Netflix; bizonyos esetekben’jobb. Először is’ingyenesen használható. A Popcorn Time azonban nyílt forráskódú termék. Ez azt jelenti, hogy magánélete, biztonsága és névtelensége mind veszélyben lehet. Ezenkívül néhányan azt jelentették, hogy nem tudnak teljes programot közvetíteni, a helyüktől vagy a napi időtől függően. Más felhasználók elkezdték használni a Popcorn Időt, majd úgy tűnt, hogy néhány nappal később már nem működik. Ez Kubában és Svédországban meglehetősen gyakran történt. Néhány ember Kínában hasonló nehézségeket tapasztalt. Ezen problémák megoldására a legjobb pattogatott kukorica idő VPN használatát használja. Ebben a cikkben a legjobbakat tárgyaljuk.

Nincs idő olvasni? Itt vannak a legjobb VPN-k:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. CyberGhost1.CyberGhost 2. 2 752 USD. NordVPN2.NordVPN 3. 3,449 USD. Surfshark VPN3.Surfshark VPN: 1,994 USD. PrivateVPN4.PrivateVPN 3. 3,825 USD. IPVanish5.IPVanish 6. 6.496 USD. VyprVPN6.VyprVPN 2.5 2,57 USD. ExpressVPN7.ExpressVPN: 8,328 USD. Hotspot pajzs8.Hotspot Shield 7. 7,99 USD. ZenMate9.ZenMate 2.0 $ 2.0510. PureVPN10.PureVPN 1. 1,32 USD

1. CyberGhost

CyberGhost szolgáltatás logója Látogasson el a CyberGhost oldalra

 • 1 hónap - 12,99 USD / hó
 • 1 év - 5,99 USD / hó
 • 2 év - 3,69 USD / hó
 • 3 év - 2,75 USD / hó

Ha olyan VPN-t szeretne, amely megbízható és rendkívül egyszerűen használható, akkor a CyberGhost a megfelelő választás. Ennek a VPN szolgáltatónak több mint 6200 szervere van, amelyek 90 nemzetet fednek le. Ez lehetővé teszi a lehető legjobb élményt olyan streaming szolgáltatások használatakor, mint például a Popcorn Time.

A CyberGhost VPN nagysebességű, valóban lenyűgöző. Ez az oka annak, hogy sokan szeretik ezt a szolgáltatást a Popcorn Időből történő streaminghez használni. Sőt, szeretik, hogy számos nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik, amelyek növelik a felhasználói élmény élvezetét. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a streaming oldalak egyszerű feloldását és a korlátlan torrent-végrehajtást. Az ügyfélszolgálat munkatársai mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a kérdések megválaszolásában és az ügyfelek esetleges problémáinak megoldásában.

2. NordVPN

NordVPN szolgáltatási logó Látogasson el a NordVPN oldalra

 • 1 hónap - 11,95 USD / hó
 • 1 év - 6,99 USD / hó
 • 2 év - 4,99 USD / hó
 • 3 év - 3,49 USD / hó
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

A NordVPN a legjobb VPN a Popcorn Time felhasználók számára, akik a magánéletükkel foglalkoznak, amikor kedvenc műsoraikat nézik. Ez a csúcskategóriás VPN szolgáltatás garantálja, hogy nyert’t ne adja át adatait harmadik feleknek. Erős titkosítást használ az ügyfelek adatainak és adatvédelmének védelmére szerte a világon. Vegye figyelembe, hogy ez a VPN szolgáltató különösen jól működik a kínai szereplők számára. Egy másik hátránya, hogy a 24 órás ügyfélszolgálat hasznos és tájékozott. Ezenkívül az ügyfelek örülnek annak, hogy ez a VPN korlátlan sávszélességet kínál.

A NordVPN valóban kiváló VPN-választás, mert streaming-sebességét csak az ExpressVPN képes kielégíteni. A kapcsolat a VPN-en keresztül mindig erős, ami azt jelenti, hogy a programozás nem fog összeomlani, amikor a show legjobb pillanatait élvezi. Ennek a VPN szolgáltatónak lenyűgöző számú szervere van a világ minden táján. 58 országban több mint 9,6 szerver található, amelyek bármikor lehetővé teszik az optimális kapcsolatot. Sok felhasználónak tetszik, hogy ez a szolgáltatás korlátlan torrentet tesz lehetővé, amit más VPN szolgáltatások gyakran tiltanak.

3. Surfshark VPN

Surfshark VPN szolgáltatás logója Látogasson el a Surfshark VPN webhelyre

 • 1 hónap - 11,95 USD / hó
 • 1 év - 5,99 USD / hó
 • 2 év - 1,99 USD / hó

A Surfshark VPN a Brit Virgin-szigeteken alapszik, lehetővé téve magas szintű felhasználói adatvédelem fenntartását. Ez tökéletes, ha azt akarja, hogy a VPN-szolgáltatója ki legyen kapcsolva a megfigyelési hálózatról. Az előnyök nem’t vége ezzel.

Az Ön személyes adatait a Surfshark tovább biztosítja’Szigorú bejelentkezési házirend, a DNS szivárgás elleni védelem és a bank szintű titkosítás. Függetlenül attól, hogy ezek a szolgáltatások szabványosak-e, semmiképpen sem garantálják, hogy szerepelnek-e a VPN-ben. Ez lehetővé teszi a Surfshark számára, hogy a verseny fölé emelkedjen.

Választhat több mint 1000 szerver közül több mint 60 országban, ami segít a Surfsharknak a nagy sebesség biztosításában a streaminghez és más tevékenységekhez. Teszteink alapján ez’az egyik leggyorsabb VPN.

A legfontosabb, hogy bármilyen nagyszerű filmes éjszakai élményt kap’s a szórakoztatás forrása. A Surfshark Fire Fire TV alkalmazással rendelkezik, és egy csomó intelligens TV-t és játékkonzolt is támogat. Használhatja azt streaming-platformokkal is, ha meg akarja kerülni a regionális blokkokat, és további könyvtárakhoz szeretne hozzáférni.

4. PrivateVPN

PrivateVPN szolgáltatás logója Látogasson el a PrivateVPN oldalra

 • 1 hónap - 7,67 USD / hó
 • 3 hónap - 4,88 USD / hó
 • 13 hónap - 3,82 USD / hó

A PrivateVPN egy megbízható szolgáltatás, amely valóban meghökkent sok ügyfelet az által biztosított kapcsolat sebességével. Ezenkívül lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy viszonylag egyszerűen cseréljék a kiszolgálókat. Sok ügyfélnek tetszik, hogy a felület nagyon felhasználóbarát.

Ez a szolgáltatás hatékony és a támogató személyzet rendkívül segítőkész. Minden kérdésre időben válaszolnak - ideális az első felhasználók számára. Ennek a VPN-szolgáltatásnak kevesebb kiszolgálója van, mint a NordVPN-nek, csupán 150 kiszolgálóparkkal rendelkezik. De 60 nemzetet átfognak, és elég gyorsak ahhoz, hogy egyértelmű felbontást biztosítsanak, amikor a felhasználók a Popcorn Időt tekintik meg..

5. IPVanish

IPVanish szolgáltatás logója Látogasson el az IPVanish oldalra

 • 1 hónap - 10,00 USD / hó
 • 3 hónap - 6,49 USD / hó
 • 1 év - 8,99 USD / hó

A popcorn idő VPN nélkül elég jól működhet, különösen, ha az Egyesült Államokban tartózkodik. Bölcs dolog azonban olyan VPN-t használni, mint például az IPVanish, mert az Ön adatait nem szabad kitéve vagy ellopni. Egyes felhasználók beszámoltak erről, amikor nem tették meg’Ne használjon VPN-t a Popcorn Idővel, mert információik veszélybe kerültek, és e-maileikben hirdetésekkel kémkedett őket. Az IPVanish használatával azonban soha nem kell aggódnia a DNS-szivárgások miatt, mivel ez a szolgáltatás mindig magas színvonalú titkosítást használ..

Az interfész alapvető és könnyen használható, amely ideális azok számára, akik nem szeretik a technológiájuk túl bonyolult működését. Ez a szolgáltatás 1300 szerverrel rendelkezik, amelyek számos nemzetre kiterjednek. A felhasználók úgy találják, hogy az IPVanish rendkívül megbízható, mivel a szerverek nem összeomlanak, vagy úgy tűnik, hogy túlterheltek. Sajnos az ára a bevezetési időszak után meglehetősen magas a versenytársakhoz képest. Kínai felhasználók esetében ez egy nagyszerű VPN-szolgáltató, amely gond nélkül könnyedén hozzáférhet az Popcorn Időhöz. Indiában, Szingapúrban, a Fülöp-szigeteken, Thaiföldön, Japánban, Hawaii-on, Kubában és másutt sokan azt mondják, hogy számukra is erős a kapcsolat..

6. VyprVPN

VyprVPN szolgáltatás logója Látogasson el a VyprVPN oldalra

 • 1 hónap - Normál 9,95 USD / Prémium 12,95 USD
 • 1 év - Normál 5,00 USD / hónap / prémium 3,75 USD / hónap

A VyprVPN egy erős VPN-szolgáltatás, amely nem fog összeomlani, ha a Popcorn Időhöz kíván csatlakozni. Ez a szolgáltatás kifogástalan abban a sebességben, amelyet ügyfelei számára kínál. Amikor a felhasználók csatlakoznak a kiszolgálókhoz, amelyeket nem adnak meg’nem kell attól tartani, hogy a program’Az újbóli megtekintés összeomlik. Szuper erős képességei vannak, amelyek képesek megkerülni a földrajzi blokkokat olyan nehéz területeken, amelyeket más VPN-szolgáltatások képesek megtenni’t fogantyú. Sokkal több ember vonzza a VyprVPN-t az általuk nyújtott kiváló szolgáltatás miatt. Ügyfélszolgálatuk félelmetes a felhasználók megválaszolásában’kérdéseire, és aggályaik azonnali kezelésére.

A standard terv három egyidejű kapcsolatot kínál, szemben a prémium csomaggal öt. Ezenkívül a prémium terv hozzáférést biztosít a VyprVPN felhőhöz és a kaméleon protokollhoz.

7. ExpressVPN

ExpressVPN szolgáltatás logója Látogasson el az ExpressVPN oldalra

 • 1 hónap - 12,95 USD / hó
 • 6 hónap - 9,99 USD / hó
 • 1 év - 8,32 USD / hó

Az ExpressVPN szintén erős versenyző, amikor egy kiváló minőségű VPN-szolgáltatást keres, amely segít a kedvenc programjainak a popcorn időből történő közvetítésében. A szolgáltatás azon szintjének biztosításával, amelyet ez a szolgáltatás nyújt Önnek és családjának, biztos lehet benne, hogy biztonságát minden alkalommal biztonságosan védik. Összességében ennek a szolgáltatásnak a sebessége lenyűgözően gyors, hogy lehetővé tegye az egyszerű kapcsolatot. Ez a szolgáltatás Kínában rendkívül jól működik. Nem sok esély van a szerverek túlterhelésére, mivel az ExpressVPN-nek 3000 ilyen van.

8. Hotspot pajzs

Hotspot pajzs szolgáltatás logója Látogassa meg a Hotspot pajzsot

 • 1 hónap - 12,99 USD / hó
 • 1 év - 7,99 USD / hó

A Hotspot Shield egy másik nagy teljesítményű VPN, amelyet fontolóra kell venni a Popcorn Time használatához. Ezzel a szolgáltatással ritkán vannak technikai problémák. Az interfész felhasználóbarát kialakítású. Hotspot pajzs’A webhely sok információval szolgál ahhoz, hogy a szolgáltatás élvezetes és könnyen használható legyen az első felhasználók számára. A felhasználók gyakran másoknak ajánlják. A támogató személyzet hozzáértő és barátságos. Biztos lehet benne, hogy soha nem fog ragaszkodni saját magához, mert nem tudja, mit kell tennie, ha kérdése van, vagy valami hibával találkozik.

A Hotspot Shield az adatok és a magánélet legnagyobb biztonságát nyújtja. Biztos lehet abban, hogy nincsenek nem kívánt betolakodók, akik figyelik a tartalmat, az adatokat és az egyéb információkat. Ön is részt vehet a P2P fájlmegosztásban ezzel a szolgáltatással. 70 országban vannak szerverük. Ugyanakkor nem mondják el, hogy hány szerver van a szerverparkban. Gyors kapcsolatot biztosítanak más VPN szolgáltatásokhoz képest. Sok felhasználó azt állítja, hogy a legtöbbször a kívánt tartalomhoz fér hozzá. Ezek a felhasználók úgy érzik, hogy adataik biztonságban vannak a Hot Spot Shield által biztosított erős titkosítással. Könnyen lehet kiszolgálókat váltani, és nincs korlátozás a kiszolgálóváltások számára, amelyet az ügyfél megtehet.

9. ZenMate

A ZenMate szolgáltatás logója Látogasson el a ZenMate oldalra

 • 1 hónap - 11,99 USD / hó
 • 1 év - 3,99 USD / hó
 • 2 év - 2,05 USD / hó

A ZenMate-t erős versenyzőnek tekintik a Popcorn Time streaming platformon nyújtott legmagasabb szintű szolgáltatás nyújtásában. Hogy’mert az közel 45 millió előfizetőt szolgál fel. A ZenMate VPN őszinte abban áll, hogy kezeli az Ön adatait, és nem adja át adatait harmadik fél számára. A szolgáltatás erős titkosítást biztosít a magánélet védelme érdekében. Ennek eredményeként mindig anonim maradhat. Azt is nyugodtan növeli, hogy adatait nem szabad feltörni. Sokan úgy találják, hogy ez a szolgáltatás elképesztő sebességet kínál. Tetszik nekik az is, hogy a ZenMate VPN-t nem nehéz használni.

10. PureVPN

A PureVPN szolgáltatás logója Látogasson el a PureVPN oldalra

 • 1 hónap - 10,95 USD / hó
 • 1 év - 5,81 USD / hó

A PureVPN az egyik leginkább megfizethető VPN a piacon, ha a kétéves terv mellett dönt. Kiváló lehetőség azoknak a felhasználóknak, akik nem akarják, hogy megsértsék adatvédelmet, vagy ellopják adataikat. A társaság székhelye Hong Kong. Ez elkerüli a hírszerző szövetségek joghatóságát. A PureVPN erős titkosítást használ annak biztosítására, hogy az Ön személyes adatait mindenkor védje. Gyorsan fel fog állni és működni fog, mivel ezt a szolgáltatást könnyű telepíteni.

Ez a szolgáltatás nagysebességű, lehetővé téve gyors csatlakozást a szerverükhöz. A PureVPN valóban biztonságos, és nem tolerálja illegális tevékenységek elvégzését. Ne feledje, hogy bár ez a VPN hozzáférést biztosít a P2P szerverekhez, törvénytelen a torrent vagy a szerzői joggal védett anyagok letöltése. Ha bármilyen problémája merül fel a VPN használata közben, ne tegye be’ne aggódj. Az ügyfélszolgálat ismeri a kérdéseire adott válaszokat. Keményen dolgoznak annak érdekében, hogy megértsék mindent, amit tudnod kell. Sok ügyfél szerint a szolgáltatás rendkívül megbízható, és ritkán tapasztalják meg a szerverek túlterhelését.

Hogyan válasszuk ki a legjobb popcorn idő VPN-t?

Ha nagy teljesítményű VPN-t akar elérni, amely lehetővé teszi a popcorn időhöz való kapcsolódást, akkor válassza a következő kiváló minőségű VPN-szolgáltatások egyikét. Legmagasabb sebességet kínálnak, és lehetővé teszik, hogy sok ország szerveréhez csatlakozzon, késéssel és késéssel kapcsolatos problémák nélkül.

A legjobb Popcorn Time VPN elegendő szervert kínál a túlterhelés elkerülése érdekében. Ezen szolgáltatások ára ésszerű és a legtöbb ember számára megfizethető. Ezek a VPN-szolgáltatások elkötelezettek a magánélet és az adatok szilárd titkosítással történő védelme mellett. Végül, a legjobb Popcorn Time VPN-k kiváló ügyfélszolgálati csapattal rendelkeznek, ha segítségre van szüksége. Tehát dőljön hátra, pihenjen, megragadjon egy pattogatott kukoricát, és élvezze kedvenc műsorát a Popcorn Time-val.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 78