Az Avast jelszavak áttekintése

A jelszóbiztonság nem opcionális kiegészítő vállalkozások, állami szervezetek és mindenki számára, aki érzékeny pénzügyi vagy személyes információkat használ. Bárki áldozat lehet a jelszó-zaklatás vagy személyazonosság-lopás áldozatainak, amelyek a közösségi média eltérítéséhez, lopásához és adatvesztéshez vezethetnek..


Az ilyen fenyegetésekkel a jelszókezelők megkezdték a tömegpiac megtalálását. Az olyan alkalmazások, mint a LastPass és a DashLane, kiemelkedõ fontosságúak voltak, ám a már kialakult tech biztonsági márkák követik a példát. És a vírusvédelmi óriás, az Avast, a töltés elején.

Ez az áttekintés az Avast Jelszavakat vizsgálja meg, felmérve, hogy a versenynek megfelel-e, mit kínál. És végül, ha megbízható-e a jelszavak biztonságos megőrzése.

Bemutatjuk az Avast jelszavakat

A Cseh Köztársaságban székhellyel rendelkező Avast állítása szerint havonta 2 milliárd számítógépes támadást fejt ki, és több száz millió felhasználóval rendelkezik szerte a világon. Azt’Ez egy nagyon jól elismert biztonsági cég, és ha a történelem bármilyen útmutatót tartalmaz, akkor a Jelszavaknak szilárd kiegészítést kell tartalmazniuk portfóliójában.

Maga az alkalmazás egy klasszikus jelszókezelő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az online szolgáltatásokhoz tartozó jelszavak biztonságos tárolását. Minden jelszó titkosítva van, és a jelszavak csoportjait ezzel védheti “fő-” jelszavakkal, kiegészítve egy további védelmet a tiltott hozzáférés ellen.

Avast jelszavak: előnye és hátránya

A Jelszavak természetesen egy kicsit több, mint egy titkosított adatbázis. Ez az érvek és hátrányok táblázata segíthet abban, hogy megértse, mit hoz az asztal:

Előnyök

 • Szorosan együttműködik az Avast-szal’s antivírus és VPN (virtuális magánhálózat) alkalmazások, amelyek jó, mindenre kiterjedő biztonsági eszközkészletet biztosítanak.
 • Szépen kialakított, tiszta felület, amelyet szinte bárki használhat probléma nélkül.
 • A fő jelszó extra hitelesítési réteget biztosít.
 • Lehetősége van felvenni “Biztonságos jegyzetek” amely lehetővé teszi a bizalmas dokumentumok tárolását egy gyakorlatilag átjárhatatlan akadály mögött.
 • Az egygombos bejelentkezés az okostelefon felhasználók számára van kialakítva.
 • Tartalmaz böngésző-bővítményeket a Chrome és a Firefox számára.
 • A Password Guardian segít biztonságos jelszavak felállításában.
 • Az ingyenes verzió a legtöbb felhasználó számára tökéletesen működőképes.
 • Importálhat jelszavakat más jelszókezelőkből.

Hátrányok

 • Nincs Linux kliens.
 • A Windows felhasználóknak telepíteniük kell az Avast Antivirus alkalmazás szélesebb körű csomagját.
 • A jelszó megosztása nem’t elérhető

Műszaki adatok

 • Operációs rendszerek: Windows 7 és újabb, MacOS, Android, iOS
 • Üzemmódok: bejelentkezés, hitelkártya, Biztonsági jegyzetek
 • Támogatott böngészők: Safari, Firefox, Chrome
 • Titkosítás: ECDH kulcsmegállapodás 256 bites AES titkosítással

Az Avast jelszavak biztonságosak?

Az Avast Jelszavak elegendő biztonsági funkciót tartalmaznak, hogy elég vízálló legyen. A legfontosabb, hogy a jelszavait és a személyes adatait a 256 bites AES titkosítás mögött rejti, amely gyakorlatilag lehetetlen. A fő jelszó még nagyobb biztonságot nyújt.

Ugyanakkor a PC-k beállításának módja riaszthat néhány felhasználót. Az alkalmazás naponta kétszer kéri a fő jelszavát, függetlenül attól, hogy milyen gyakran tölti be a jelszókezelőt. Ez azt jelenti, hogy ott’kicsi esélye az Avast számára, hogy a nem védett jelszavakat kiteszik. De ez nem az’t más platformok kérdése.

Az Avast jelszavak használata

Az alkalmazás fizetett verziójának használatához Ön’Be kell szereznie egy Avast Passwords aktiválási kódot. Ez tisztán engedélyezési kérdés, az a fajta’Megtalálható szinte bármilyen szoftverrel.

Ezt az aktiválási kódot a megrendelés visszaigazolásával e-mailben kell elküldeni. Tehát nézd meg ott, ha te’újra küzd az alkalmazás eléréséhez.

Előfordulhat azonban, hogy az operációs rendszerek között vannak különbségek az induláshoz. Így’érdemes röviden megbeszélni őket.

Avast jelszavak a Windows számára

Fontos szempont, hogy a jelszavak csak a PC-ken érhetők el az Avast Antivirus csomag részeként. Tehát, ha nem’nincs telepítve, akkor megteheti’t használja a jelszókezelőt. Ha te’Norton rajongó vagy, nézz most el. Ott’nincs értelme folytatni.

Ha nem, itt’s az alapvető aktiválási folyamat:

 1. Menjen az Antivirus kezelőfelületéhez.
 2. Választ Menü ezt követi Engedélyeim vagy kattintson a jobb gombbal a narancsra Avast ikonra a tálcán, és válassza a lehetőséget Előfizetési információk opció az előugró menüből.
 3. megnyomni a Adjon meg egy érvényes aktiválási kódot, és írja be a kódját.
 4. Nyomja meg a zöld gombot Enter gomb, és te’jó menni.

Avast jelszavak Mac-hez

A Mac felhasználók nem’Töltse le az Antivirus programcsomagot, így az aktiválási folyamat egyszerűbb. Ebben az esetben töltse le és indítsa el a Jelszavak ingyenes verzióját.

Most kattintson a Avast jelszavak ikonra a tetején, és válassza ki a Nyissa meg az Avast jelszavak beállítást. A Finder menüsorban válassza a lehetőséget Megy és akkor, Alkalmazások. Ezután kattintson duplán a Avast jelszavak ikonra.

Az Avast jelszó menüben válassza a Aktiválja a Premium opciót. Most írja be az aktiválási kódot. Ezután nyomja meg a gombot Aktiváló gomb, és te’újra kész.

Avast Jelszavak a Chrome-hoz

A Jelszavak egyik ügyes dolga az, hogy felvesszük Chrome-kiterjesztéssel.

A Chrome használatának megkezdése is nagyon egyszerű. Csak töltse fel az Antivirus csomagot, és válassza a lehetőséget Fogj neki.

Most kattintson a lehetőségre Aktiválja a Google Chrome-ban.

Most kövesse a Chrome utasításait a Jelszavak kiterjesztésének telepítéséhez. Hogy’minden van benne.

Avast jelszavak a Firefoxhoz

Az eset hasonló a Chrome-hoz. Csak nyissa meg a víruskeresőt, válassza ki a lehetőséget Aktiválja a Firefoxban menüpont, és kövesse az utasításokat. te’Meg kell nyomnia a Engedélyezés gomb befejezni a telepítést és elfogadni hozzáad a Firefox kiterjesztése.

Mikor’kész, a boltozathoz tartozó jelszavakat automatikusan hozzá kell adni a webhelyek felkeresésekor - ugyanúgy, mint a hagyományos (de nem védett) böngészőjelszó-eszközökkel..

Nem működik az Avast jelszavak? Néhány általános hiba, amellyel az ügyfelek találkoznak

Míg a Jelszavak egy sima biztonsági eszköz, a felhasználóknak néha olyan kérdésekkel találkoznak, amelyekről a vásárlóknak tudniuk kell.

Úgy tűnik, hogy a problémák leggyakrabban a Windows frissítései után merülnek fel, amelyek gyakran javítást igényelnek a jelszavak újbóli telepítéséhez.

Probléma lehet a Firefox frissítéseivel is, amikor a böngésző automatikusan törli a jelszavakat az aktív kiterjesztések listájából. Ebben az esetben újra kell telepítenie a kiegészítőt, és mindennek jól kell működnie.

Néhány, több eszközt használó felhasználónak szintén felmerül az eszközök szinkronizálásának kérdése. Az Avast fiókkezelési módja miatt bonyolult az okostelefonok és a laptopok jelszavainak egyesítése, ami a felhasználók számára az elavult jelszavak tisztítását teszi szükségessé..

Árképzés: Ár-érték arány?

A jelszavak ingyen és “prémium” csomag, de érdemes-e külön fizetni a frissítésért? Az ingyenes verzió számos olyan dolgot megtesz, amit a jelszótulajdonosok igényelnek, és azt is’ugyanolyan biztonságos. Tehát alapszinten a frissítés nem’t nélkülözhetetlen.

Másrészt van néhány előnye. A fizetett változathoz a Password Guardian tartozik, amely segít a felhasználóknak reagálni a biztonsági riasztásokra, és felszólítja a jelszavak frissítésére.

Csak a fizetett verzió funkciói “egygombos bejelentkezés” ugyanakkor az okostelefon-felhasználók számára sokkal kényelmesebbé válik a jelszó-tároló elérése.

Ezek a szolgáltatások havi 1,53 dollárba kerülnek. Ha további biztosításra és kényelemre van szüksége, akkor érdemes fizetni. Ha nem, akkor az ingyenes verziónak rendben kell lennie.

Azt’Érdemes megjegyezni, hogy a Jelszavakhoz 30 napos visszatérítési garancia tartozik. Tehát, ha nem’Ha elégedett vagy a szolgáltatással, felmondhatja előfizetését. Ezen pont után te’Be lehet zárni egy meghatározott időszakra, tehát tartsa szem előtt.

Az Avast jelszavak összehasonlítása

Avast Jelszavak vs LastPass

Avast jelszavak
LastPass
Ár
1,53 USD / hónap (18,36 USD / év) $ 24 / év
Eszközök száma
Korlátlan Korlátlan
Két tényezős hitelesítés Igen Igen
A webes űrlapok automatikus kitöltése Igen Igen
Jelszó-erősségi jelentés Igen (prémium verzióval) Igen
Biztonságos megosztás Nem Igen
böngészők
Chrome, Firefox Chrome, Firefox, Edge, Maxthon, Safari, Opera
összehangolás Windows, Mac, iOS, Android MacOS, Windows, Linux, iOS, Android, WatchOS

Avast jelszavak vs Dashlane

És hagyd’A jelszavakat összehasonlítja a Dashlane - kel, a másikkal “kettő nagy” jelszókezelő eszközök:

Avast jelszavak
DashLane
Ár
1,53 USD / hónap (18,36 USD / év) 60 USD / év (4,99 USD / hónap)
Eszközök száma
Korlátlan Egy (ingyenes verzió), Korlátlan (prémium)
Két tényezős hitelesítés Igen Igen
A webes űrlapok automatikus kitöltése Igen Igen
Jelszó-erősségi jelentés Igen (prémium verzióval) Igen
Biztonságos megosztás Nem Igen
böngészők
Chrome, Firefox Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Edge
összehangolás Windows, Mac, iOS, Android Windows, Mac, iOS, WatchOS, Android

Válassza ki a megfelelő jelszókezelőt a biztonsági igényeinek megfelelően

A jelszókezelő kiválasztása döntő fontosságú döntés. Egy hamis lépés, és a jelszavait teljesen szabadon hagyhatja.

Azt’Fontos a szállítók elkerülése, például a KeePass, amely bejelentette, hogy egy sebezhetőség lehetővé tette a hackerek számára, hogy rosszindulatú programokat küldjenek a felhasználóknak. És véleményünk szerint az Avast Jelszavak belekerülnek a “megbízható” zárójel.

Szilárd titkosítás, egyszerű felület, valamint kompatibilis az eszközökkel és az operációs rendszerekkel’Ez egy praktikus kiegészítés. Különösen azok számára, akik már használják az Antivirus csomagot.

Mi azonban’rámutatott néhány hibára és a felhasználói panaszok menedékére’nem volt ritka. Tehát vegye figyelembe ezt, és ne feledje a visszatérítési politikát. Ha a dolgok rosszul fordulnak elő, a Dashlane és a LastPass szintén néhány kattintással elérhetők.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9