IPVanish Pentru Kodi

daca tu’citești asta, tu’Probabil că deja am descoperit gama uimitoare de conținut de streaming disponibil pe Kodi. Această aplicație de streaming magic oferă o galaxie de conținut, de la sportul live la cele mai recente emisiuni TV. Dar acolo’Un lucru nu face aplicația Kodi de bază’a face bine: securitate.


Oricine este îngrijorat de confidențialitate atunci când folosește Kodi trebuie să își asocieze caseta de streaming sau aplicația cu o rețea virtuală de încredere. Când întrebi experți despre VPN-urile Kodi, IPVanish este adesea unul dintre primele pe care le menționează. Dar au dreptate? Lăsa’aflu.

Verificarea politicii IPVanish Kodi

Nu toate VPN-urile sunt optimizate pentru Kodi, iar unele care sunt don’doresc să fac publicitate că rețelele lor sunt prietenoase cu Kodi. Dar care este situația în ceea ce privește IPVanish?

De fapt, IPVanish este probabil unul dintre cele mai bune VPN-uri compatibile cu Kodi disponibile (cel puțin dacă materialul lor de marketing trebuie să meargă).

Site-ul IPVanish consideră compania de confidențialitate “cel mai bun VPN pentru Kodi”, și promite să activeze suplimentele Kodi “strălucire.”

Ce înseamnă IPVanish prin asta? Potrivit site-ului său, VPN va eluda georestricțiile impuse de companiile de streaming precum Netflix, va oferi o protecție de identitate nepricepută pentru a împiedica deținătorii de drepturi de autor să vă descopere identitatea și să vă asigure căsuța Kodi în general, ceea ce o va face imună împotriva hackerilor..

Ce caracteristici face ca combinația IPVanish Kodi să fie atractivă?

Funcții IPVanish Kodi

Acea’nu toate. IPVanish aduce o serie de caracteristici pe tabel, care vor atrage utilizatorii Kodi. De exemplu, utilizatorii IPVanish se pot bucura de:

  • O rețea de server largă

IPVanish gestionează peste 1.100 de servere punctate în întreaga lume, cu noduri în peste 60 de țări. Cu acest tip de răspândire, ar trebui să găsiți un server rapid și să puteți bate geoblocatorii, oriunde v-ați afla.

  • Lățime de bandă nelimitată

Kodi este cu siguranță o tehnologie cu lățime de bandă, care transmite în esență conținut live în permanență prin conexiunea wi-fi. Multe VPN-uri preferă să restricționeze cantitatea de date consumate de utilizatori, dar asta’nu este cazul IPVanish.

  • Criptare de înaltă calitate

IPVanish folosește criptarea AES de 256 biți, care este considerată pe scară largă ca fiind standardul de aur în rândul VPN-urilor de consum.

  • Zero jurnalele

Când utilizați Kodi, anonimatul și confidențialitatea sunt cruciale, iar IPVanish pare să fie destul de puternic în această privință. Al lor “zero jurnalele” politica ar trebui să vă permită să transmiteți tot ce vă doriți, fără să vă faceți griji pentru supravegherea oficială sau procesele privind drepturile de autor.

  • Șosete5 este inclus

Cu IPVanish, puteți alege să utilizați securitatea de înaltă calitate oferită de VPN-ul lor sau să vă orientați traficul Kodi printr-un proxy Socks5. Aceasta oferă un anonimat ușor mai puțin etanș, dar, în general, oferă viteze mai rapide, deci ar putea fi salvator în unele situații de streaming.

  • O alegere a protocoalelor

IPVanish folosește doar protocoale lider în industrie pentru a aranja transferuri de date, oferind utilizatorilor posibilitatea de a alege OpenVPN, IKEv2 sau L2TP / IPSec.

  • 10 conexiuni simultane

Când folosești Kodi, acolo’e o șansă bună pentru tine’Va trebui, de asemenea, acoperire VPN pentru computerele dvs. și alte dispozitive digitale, cum ar fi smartphone-urile. IPVanish permite utilizatorilor să se conecteze până la 10 dispozitive în același timp, permițându-vă să creați configurații de securitate pentru familie cu ușurință.

  • 7 zile garanție înapoi

VPN-urile sunt la fel ca hainele. Uneori, nu sunt’Este o potrivire excelentă pentru un individ’stilul și nevoile. Cu IPVanish, puteți încerca VPN timp de 7 zile înainte de a solicita o rambursare completă. Deci, dacă nu’nu livrați rapid fulgerul viteze Kodi, don’nu vă faceți griji. Încercați un alt VPN din același nivel de calitate.

Au existat critici pentru utilizatorii IPVanish Kodi trebuie să știe?

Nici o VPN nu este perfectă. Acea’este probabil prima regulă de utilizare VPN. Dar IPVanish este, de obicei, între pachetele dintre cei mai buni furnizori. Chiar și așa, au fost critici și, dacă luați o decizie cu adevărat informată, aceasta’merită să știu ce au scris acești critici.

Pentru început, unii recenzori au descoperit că IPVanish nu este’nu sunt la fel de șmecher atunci când deblochezi Netflix, așa cum crezi că departamentul de marketing. Aceasta’nu este un dezastru total aici, dar unele servere IPVanish par să se lupte atunci când se ocupă de Netflix’sunt măsuri din ce în ce mai sofisticate.

Alții au descris VPN’viteze ca a “geanta mixta”, în timp ce unii utilizatori Reddit s-au plâns de VPN “ucidere” viteza de descărcare a acestora.

Aceiași critici mai spun că serviciul pentru clienți IPVanish nu este’Nu este la fel de receptiv cum ar trebui să fie atunci când probleme de genul acesta sunt semnalizate - nu este un semn minunat pentru utilizatorii Kodi.

Cu toate acestea, don’să presupun că răspunsul online a fost negativ. În mare parte, recenzorii experți laudă IPVanish ca unul dintre cei mai buni dintre mulțime și VPN’s Performanța Kodi este una dintre cele mai puternice apartamente. Deci, lasa’mergeți mai departe și discutați cum să instalați IPVanish pe Kodi.

Cum se instalează IPVanish pe Kodi: un ghid rapid

Instalați IPVanish

Atunci când obțineți o VPN, majoritatea utilizatorilor vor dori un produs care’este cât se poate de simplu. Chiar dacă confidențialitatea digitală este o afacere complexă, cele mai bune VPN-uri simplifică crearea rețelelor cu servicii precum Kodi. Și asta’este practic ceea ce obțineți cu IPVanish.

Deci, lasa’parcurgeți ghidul care explică utilizatorilor Windows cum se instalează IPVanish pe Kodi:

1. Încărcați clientul IPVanish și conectați-vă la o rețea rapidă convenabilă.

2. Verificați dublu dacă VPN și-a angajat funcțiile de confidențialitate, făcând referire la fereastra adresei IP. Ar trebui să enumereze locația dvs. ca pe cea a serverului pe care l-ați conectat.

3. Dacă anonimatul se verifică, pur și simplu încărcați Kodi pe dispozitivul Windows și ar trebui să beneficiați de o protecție totală. Aceasta’e atât de simplu.

Totuși, asta’nu este tot ce poți face cu IPVanish pe Windows. Utilizatorii pot trece, de asemenea, la un proxy Socks5 destul de ușor. Aici’spectacol:

1. Dacă tu’Aș dori să angajezi proxy Socks5 pentru a-ți crește viteza Kodi, îndreaptă-te către panoul de control al clientului IPVanish.

2. Alegeți “Proxy șosete5” tab. Acum tu’Va trebui să introduc un nou set de acreditări pentru a vă conecta la proxy. Acestea trebuie să fie diferite de autentificarea dvs. standard IPVanish.

3. În Kodi, îndreptați-vă către “Setări” apoi alegeți “Sistem”.

4. Derulați în jos spre “Acces la internet”. Setați tipul de proxy la “SOCKS5”, apoi setați adresa proxy ca “ams.socks.ipvanish.com” și setați portul ca 1080.

5. Tu’De asemenea, va trebui să introduceți datele de identificare IPVanish Socks5 pe care le-ați introdus anterior.

6. Când asta’s-a terminat, reconectați-vă la Kodi, iar viteza dvs. ar trebui să crească.

Procesul este similar pentru utilizatorii Mac, iOS și Android, astfel încât utilizatorii neexperimentați nu’nu trebuie să vă faceți griji despre instalarea IPVanish pe Kodi. Aceasta’nu este dincolo de nimeni’este la îndemână.

Este o combo IPVanish Kodi o idee bună pentru utilizatorii Kodi?

Pentru a spune simplu, da. IPVanish este configurat pentru utilizatorii Kodi și oferă aproape tot ce și-ar putea dori. Aceasta’este rapid, simplu, dar plin de funcții care îmbunătățesc transmiterea online. Dar amintiți-vă: dacă, din orice motiv, nu reușește să deblocheze serviciile de care ai nevoie, acolo’este o garantie de 7 zile. Niciun VPN nu este perfect, așa că întotdeauna fii gata să te muți în altă parte.

Citește recomandări:

IPVanish Review

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =