IPVanish kill stikalo

Ponudniki VPN se hvalijo s številnimi funkcijami. Nekateri modrčki so samo za razstavo, na primer IPVanish‘s “Svet’s Najboljša storitev VPN” slogan. Druge je lepo imeti, a ne “živeti ali umreti” pomembno - kot aplikacija za Linux. Toda nekateri so navadno obvezni, kot stikalo za ubijanje. In naš IPVanish pregled ne bi’t ocenite VPN tako visoko, če ni’nimam ga. Toda kakšen tip za ubijanje je in kaj točno počne?


Kakšno stikalo za ubijanje ima IPVanish?

Nekateri brezplačni VPN-ji imajo tudi stikalo za uničenje, toda za plačljivo storitev je to obvezna funkcija. To’s, ker deluje kot varovalo v primeru izgube povezave in preprečuje, da bi kdo videl vaš resnični. Stikalo ubijanja to stori tako, da uniči vašo internetno povezavo (ali njene dele), ko zazna odpoved VPN povezave.

V industriji VPN sta v uporabi dve vrsti stikal za ubijanje. Stikalo za ubijanje na ravni sistema prevzame skrbniške pravice do vaše internetne povezave in se takoj prekine’s težavo, da preprečite uhajanje vaših osebnih podatkov. Stikalo za ubijanje na ravni aplikacije daje uporabniku več nadzora - lahko izbere, kateri programi se bodo ustavili in kateri bodo še naprej delovali v primeru okvare VPN.

Preklopnik IPVanish kill je kombinacija obeh. Ima stikalo za uničenje na ravni sistema in uporabnikom sistema Windows omogoča, da dodajo izjemo za svoje lokalno omrežje. Čeprav omejuje, kako naprednejši uporabniki lahko prilagodijo svoj VPN, nudi preprosto in zanesljivo zaščito za vse. Preprosto se moraš prepričati’s naprej. In tisti, ki želijo uporabljati IPVanish in še vedno lahko ohranijo povezljivost za določene aplikacije, ki lahko uporabljajo programsko opremo drugih proizvajalcev, kot sta VPN Watcher ali VPNetMon, ki delujejo kot stikalo za ubijanje na ravni aplikacije..

Kaj lahko povzroči prekinitev povezave IPVanish VPN?

Usmerjevalnik

VPN je zgrajen za zagotavljanje stabilne in zanesljive povezave. Toda včasih lahko to ne uspe. Za to obstaja nekaj pogostih razlogov: nekateri so vam morda znani, drugi pa ne.

Prva je vaša nastavitev požarnega zidu in usmerjevalnika. Onemogočanje vašega protivirusnega, proti-vohunske programske opreme ali katere koli druge varnostne programske opreme lahko pomaga. Torej bi lahko dodali svoje omrežje VPN kot izjemo. Vendar bi v večini situacij vaš požarni zid ali programska oprema za kibernetsko varnost najprej preprečil, da se VPN poveže, namesto da ga prekinete kasneje.

Drug pogost vzrok za padce povezave VPN je kombinacija izbranega protokola in nestabilne internetne povezave. V nekaterih primerih uporaba TCP daje bolj stabilne rezultate v primerjavi s privzeto nastavitvijo UDP.

Če je vaš Wi-Fi signal šibek ali je tam’Pri visoki obremenitvi prometa lahko pride do izgube podatkov. Vsaka od teh situacij je lahko preveč za vaš VPN. Tudi če je signal odličen, ampak ti’Na letališču ali v kavarni, ki je prenatrpana, povezava VPN morda ne bo uspela.

Včasih se ti možni vzroki seštevajo in težavo še bolj zapletejo. V tem primeru mi’d predlagam, da se obrnete na podporo za živo povezavo IPVanish - morali bi vam pomagati pri odpravljanju težav.

Zakaj bi bilo treba vklopiti stikalo za odstranjevanje IPVanish

Nekateri uporabniki se lahko vprašajo, zakaj bi sploh potrebovali stikalo za ubijanje. Torej, tukaj so vsaj trije razlogi, zaradi katerih bi morali razmišljati o uporabi VPN brez stikala za ukinitev ali z izklopljenim stikalom kill.

Prvič, če vaš delodajalec od vas zahteva uporabo VPN-ja, to pomeni, da se želi tudi izogniti izpostavljenosti podatkov, ko vaša povezava pade. Večino časa bo na vašem delovnem računalniku vnaprej konfigurirano stikalo kill, vendar to’vedno dobro preveriti, ali je to’s še naprej.

Drug razlog je izogibanje pravnim posledicam za prenos vsebine, ki’ni ravno brezplačno ali ni ravno dovoljeno v vaši državi. To lahko na primer povzroči resne težave med potovanjem. Če se povezava ustavi sredi prenosa, lahko organi zlahka preverijo vaš IP naslov in druge podatke, ki so pricurljali, da vas izsledijo.

Tretjič, tam’s vprašanje varnosti na splošno. Medtem ko si nekateri lahko mislijo, da nobenemu hekerju ne bo uspelo ukrasti naših podatkov, nepričakovane kapljice povezave VPN naredijo tak dogodek bolj verjetno.

Glede na vse te razloge je treba videti, da tam’ni smiselno, da bi svoja digitalna vrata odprla za vse vrste tveganj. In to’S pomočjo IPVanish-a jih je enostavno zapreti, ker ima vgrajeno stikalo za uničenje. Preprosto se moraš prepričati’s ves čas.

Kako poskrbeti, da ima vaš odjemalec IPVanish vklopljeno stikalo za odstranjevanje

Če želite preveriti, ali je vaše stikalo za odstranjevanje IPVanish vklopljeno, sledite tem preprostim korakom. Navodila so za različice Windows in Mac OS X, ki trenutno podpirajo to funkcijo.

Vklop stikala za odstranjevanje IPVanish v sistemu Windows

IPVanish kill stikalo

  1. Zaženite program in vnesite poverilnice računa
  2. Kliknite na Nastavitve možnost na levi strani
  3. Izberite Povezava zavihek
  4. Kliknite na Kill stikalo potrditveno polje
  5. Izberite, ali želite blokira LAN promet v primeru okvare VPN

Vklop stikala za ubijanje IPVanish v macOS-u

IPVanish kill na Macu

  1. Na vrhu menijske vrstice kliknite IPVanish
  2. Izberite Nastavitve
  3. Izberite Povezava zavihek
  4. Kliknite na Kill stikalo potrditveno polje

Če imate težave pri vklopu stikala za odstranjevanje v odjemalcu IPVanish, se obrnite na podporo 24/7 klepeta v živo.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 62