IPVanish a Kodi számára

Ha te’újra olvassa ezt, te’Valószínűleg már felfedezte a Kodi-n elérhető streaming tartalmak csodálatos sorozatát. Ez a mágikus streaming alkalmazás tartalmi galaxist kínál, az élő sporttól a legújabb TV-műsorokig. De ott’Az egyik dolog az alapvető Kodi alkalmazás’jól működik: biztonság.


Aki a Kodi használatakor aggódik a magánélet miatt, csatolnia kell streaming dobozát vagy alkalmazását egy megbízható virtuális magánhálózathoz. Amikor szakértőktől kérdezik a Kodi VPN-kkel kapcsolatban, az IPVanish gyakran az elsők között említik őket. De igazuk van? enged’megtudja.

Ellenőrizze az IPVanish Kodi irányelveit

Nem minden VPN van optimalizálva a Kodi számára, és néhány nem don’nem szeretnék hirdetni, hogy hálózataik Kodi-barátságosak. De mi a helyzet az IPVanish szempontjából??

Valójában az IPVanish valószínűleg az egyik leginkább elérhető Kodi-barát VPN (legalábbis ha a marketing anyaguk valami kivitelezhető).

Az IPVanish webhely másolja az adatvédelmi társaságot “a legjobb VPN a Kodi számára”, és megígéri, hogy engedélyezi a Kodi kiegészítőket “ragyog.”

Mit jelent az IPVanish ebben? Honlapja szerint a VPN megkerüli a streaming cégek, például a Netflix által bevezetett földrajzi korlátozásokat, bolondbiztos személyazonosságot biztosít, megakadályozva a szerzői jogok tulajdonosai számára az Ön személyazonosságának felfedezését, és általában védi a Kodi dobozt, immunitássá téve a hackereket..

Milyen tulajdonságok teszik vonzóvá az IPVanish Kodi kombinációt?

Az IPVanish Kodi funkciói

Hogy’s nem minden. Az IPVanish számos olyan szolgáltatást hoz az asztalhoz, amely vonzó a Kodi felhasználók számára. Az IPVanish esetén például a felhasználók élvezhetik:

  • Széles szerverhálózat

Az IPVanish több mint 1100 szervert kezel világszerte, több mint 60 országban található csomópontokkal. Az ilyen típusú elterjedésnél gyors szervert kell találnia, és képesnek kell lennie a geoblokerek legyőzésére, bárhol is van.

  • Korlátlan sávszélesség

A Kodi határozottan egy sávszélességet igénylő technológia, amely alapvetően folyamatosan streaming élő tartalmat a wi-fi kapcsolaton keresztül. Sok VPN inkább korlátozza a felhasználók által felhasznált adatok mennyiségét, de ez az’Nem az IPVanish esetében.

  • Kiváló minőségű titkosítás

Az IPVanish 256 bites AES titkosítást használ, amelyet a fogyasztói VPN-k körében széles körben számítanak aranyszabálynak..

  • Nulla naplók

A Kodi használatakor a névtelenség és a magánélet alapvető fontosságú, és az IPVanish e tekintetben elég erősnek tűnik. az “nulla napló” A házirendnek lehetővé kell tennie, hogy bármilyen adatfolyamot közvetíthessen, anélkül hogy aggódna a hivatalos megfigyelés vagy a szerzői jogi pert illetően.

  • A Socks5 tartozék

Az IPVanish segítségével választhat a VPN által kínált magas színvonalú biztonság igénybevételére, vagy a Kodi forgalmának Socks5 proxy segítségével történő irányítására. Ez kissé kevésbé vízmentes anonimitást biztosít, de általában nagyobb sebességet biztosít, tehát életmentő lehet bizonyos streaming helyzetekben.

  • Válogatott protokollok

Az IPVanish csak az iparágvezető protokollokat használ az adatátvitel megszervezésére, így a felhasználók választhatnak az OpenVPN, IKEv2 vagy L2TP / IPSec közül..

  • 10 egyidejű csatlakozás

Amikor Kodi-t használsz, ott’ez egy jó esély’Szüksége lesz VPN-lefedettségre a számítógépén és más digitális eszközökön, például okostelefonoknál is. Az IPVanish lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 10 eszközt egyidejűleg csatlakoztassanak, lehetővé téve a családi biztonsági beállítások könnyű létrehozását.

  • 7 napos pénz-visszafizetési garancia

A VPN olyan, mint a ruha. Időnként nem’t nagyszerű az egyén számára’stílusa és igényei. Az IPVanish használatával 7 napig kipróbálhatja a VPN-t, mielőtt teljes visszatérítést igényel. Tehát ha nem’t villámgyors Kodi sebességeket szállít, ne!’ne aggódj. Csak próbáljon ki egy másik VPN-t ugyanabból a minőségi rétegből.

Volt-e bármilyen kritika az IPVanish Kodi felhasználók számára, amelyeket tudniuk kell?

Nincs VPN tökéletes. Hogy’Ez valószínűleg a VPN használatának első szabálya. Az IPVanish rendszerint a legjobb szolgáltatók között van. Ennek ellenére kritikusok is voltak, és ha valóban megalapozott döntést hoz, akkor tedd’Érdemes megismerni, amit ezek a kritikusok írtak.

Először is néhány értékelő úgy találta, hogy az IPVanish nem’A Netflix feloldása ugyanolyan sima, mint a marketing részleg, ha hinne. Azt’Itt nem teljes katasztrófa, de úgy tűnik, hogy néhány IPVanish szerver küzd, amikor a Netflix-rel foglalkozik’egyre kifinomultabb ellenintézkedések.

Mások leírták a VPN-t’sebesség, mint a “vegyes táska”, míg néhány Reddit felhasználó panaszkodott a VPN miatt “gyilkolás” letöltési sebességük is.

Ugyanezek a kritikusok azt is beszámolják, hogy az IPVanish ügyfélszolgálat nem működik’t annyira reagáló, mint amilyennek lennie kell, amikor ilyen problémákat feltüntetnek - ez nem nagy jel a Kodi felhasználók számára.

De Don’Nem feltételezzük, hogy az online válasz mind negatív volt. A szakértők elsősorban az IPVanish-t, mint a tömeg és a VPN egyik legjobbját dicsérik’s A Kodi teljesítmény az egyik legerősebb csomag. Tehát hadd’lépjen tovább, és megvitassa az IPVanish telepítésének módját a Kodi-on.

Az IPVanish telepítése a Kodi-on: gyors útmutató

Telepítse az IPVanish alkalmazást

VPN beszerzésekor a legtöbb felhasználó olyan terméket akar majd’s a lehető legegyszerűbb. Annak ellenére, hogy a digitális magánélet összetett üzlet, a legjobb VPN-k megkönnyítik hálózataik kioltását olyan szolgáltatásokkal, mint a Kodi. És az’Alapvetően az, amit kap az IPVanish használatával.

Tehát hadd’s végigvezeti az útmutatót, amely elmagyarázza a Windows felhasználóknak az IPVanish telepítését a Kodi-on:

1. Töltse fel az IPVanish klienst, és csatlakozzon egy kényelmes, gyors hálózathoz.

2. Ellenőrizze újra, hogy a VPN bekapcsolta-e adatvédelmi funkcióit, az IP-cím ablakra hivatkozva. Meg kell adnia a helyét, mint a kiszolgáló helyét, amelyhez kapcsolódott.

3. Ha a névtelenség kiderül, egyszerűen töltse be a Kodi eszközt a Windows eszközére, és teljes védelmet élvezhessen. Azt’annyira egyszerű.

Ennek ellenére’Ez nem minden, amit tehet az IPVanish használatával a Windows rendszeren. A felhasználók Socks5 proxyra is könnyen átválthatnak. Itt’előadás:

1. Ha te’szeretnék bekapcsolni a Socks5 proxy-t a Kodi-sebesség növelése érdekében, menj az IPVanish kliens vezérlőpultjára.

2. Válassza a “Socks5 proxy” fület. Most te’A proxyba való bejelentkezéshez új hitelesítő adatokat kell megadnia. Ezeknek különbözniük kell a szokásos IPVanish bejelentkezéstől.

3. Kodiban, menjen a “Beállítások” menüt, majd válassza a lehetőséget “Rendszer”.

4. Görgessen le a “Internet-hozzáférés”. Állítsa a proxy típusát “socks5”, majd állítsa be a proxy címet “ams.socks.ipvanish.com” és állítsa a portot 1080-ra.

5. Te’A korábban megadott IPVanish Socks5 hitelesítő adatokat is meg kell adnia.

6. Mikor’kész, csatlakoztassa újra a Kodi-hoz, és sebessége növekedjen.

A folyamat hasonló a Mac, iOS és Android felhasználókhoz, tehát a tapasztalatlan felhasználók nem’aggódnia kell az IPVanish telepítéséről a Kodi-on. Azt’s senki sem haladhatja meg’s elérni.

Az IPVanish Kodi kombó jó ötlet a Kodi felhasználók számára?

Egyszerűen fogalmazva: igen. Az IPVanish a Kodi felhasználók számára van beállítva, és mindent elhoz, amit csak vágyhatnak. Azt’Gyors, egyszerű, de tele van olyan szolgáltatásokkal, amelyek javítják az online streaming-et. De ne feledje: ha bármilyen okból nem sikerül felszabadítania a szükséges szolgáltatásokat, akkor itt van’7 napos garancia. Egyik VPN sem hibátlan, ezért mindig készen áll arra, hogy máshová költözzön.

Ajánlott szövegek:

IPVanish Review

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1