Hide.Me VPN ingyen

Az ingyenes VPN-k rossz hírnévnek örülnek, és helyesen. Számos különféle botrányt láthattunk az ingyenes VPN körül, amelyek közül a leghíresebb a HolaVPN-re vonatkozik. Hola oly sok árnyékos üzletben vett részt, hogy egy teljes weboldalt az emberek távol tartására fordítottak.


A hide.me VPN azonban azt állítja, hogy mindezt megváltoztatja az ingyenes verzióval. A hide.me ingyenes verziója azt állítja, hogy rendelkezik minden olyan biztonsággal, amely elvárható egy prémium VPN-től, például az AES-256 titkosítás, a szigorú naplózási szabályok és a DNS / IP szivárgások megakadályozása.

A mondás “Ha nem fizet, akkor te vagy a termék” nagyon gyakori a VPN-iparban. A hide.me ingyenes verzióját azonban úgy állítják be, hogy a vállalat továbbra is képes fenntartani magát, ugyanakkor megbízható VPN-t biztosítson a felhasználók számára, hogy ingyen használhassák őket..

enged’s megy előre, és nézd meg a hide.me ingyenes verzió funkcióit és korlátozásait, valamint a szolgáltatás ingyenes, plusz és prémium verziója közötti különbségeket,.

hide.me VPN ingyenes verziójú szolgáltatások

enged’Válassza ki az összes szolgáltatást és ellenőrizze, hogy az ingyenes verzió megéri-e a súlyát más ingyenes VPN-ekhez viszonyítva.

Biztonság

Az első dolog, amit tudnod kell, hogy a hide.me ingyenes verziója a SOCKS proxy kivételével a biztonság szempontjából nagyjából ugyanazokkal a szolgáltatásokkal rendelkezik, mint a fizetett tervek. Mindent elérhet, ideértve a névtelen megosztott IP-t, a különféle protokollokat a csatlakozáshoz, valamint a Split Tunneling használatát..

Sebesség

Az ingyenes terv egyik legjobb dolga az, hogy a sebességet semmilyen módon nem fojtják be. Ez igaz az ingyenes VPN-k meglehetősen kis százalékára, mivel ezek többsége csak a próbaverziókat adja ki, hogy megismertesse a felhasználókat termékükkel. A hide.me viszont lehetővé teszi a teljes potenciál nagy részének kiaknázását.

Magánélet

Ráadásul a hide.me azt állítja, hogy nem naplóznak felhasználói adatokat, vagy nem értékesítik ingyenes VPN-felhasználóik böngészési előzményeit. A hide.me ingyenes próbaverzióját független biztonsági elemzők ellenőrzik, akik világossá tették, hogy rendszerük nem tárol felhasználói adatokat, így az adatok eladásának valószínűsége nagyon alacsony.

Vevőszolgálat

Csakúgy, mint a Plusz és a Prémium csomag, a 24 órás ügyfélszolgálathoz is hozzáférhet az ingyenes csomag használatakor. Van egy élő csevegési lehetőség a hide.me webhelyen’webhelyén, amelyhez könnyen hozzáférhet a jobb alsó sarokban. Ha nem akarja beszélgetni valakivel vagy problémája van, amelyet mélyebben el kell magyarázni, létrehozhat egy támogatási jegyet, vagy megoldást kérhet a közösségtől.

Adat-limit

A legtöbb VPN-nek az ingyenes verziót a teljes termék marketingkiadásaként kell kezelnie, és a hide.me nem különbözik egymástól. Kiadásaik korlátozása és a felhasználók számára a fizetett csomagra való frissítés ösztönzése érdekében a hide.me ingyenes verzió bizonyos korlátozásokkal rendelkezik.

Nevezetesen van egy 2 GB-os adatsapka. Ráadásul egyszerre csak egy kapcsolat megengedett. Ez azt jelenti, hogy ha a telefonon a hide.me funkciót akarja használni, amikor a számítógép is csatlakoztatva van, akkor le kell választania a számítógépet, hogy helyet kapjon a telefonjára..

A hide.me ingyenes verziójának beállítása

Most végigvezeti Önt a hide.me ingyenes verziójának beállítási folyamatán. Először el kell lépnie a hide.me webhelyre, és rá kell kattintania Iratkozz fel most a jobb felső sarokban.

A regisztráció egyik előnye, hogy az ingyenes VPN használatakor nem kell megadnia hitelkártya-adatait. A legtöbb más VPN megköveteli, hogy ezt az információt megadja a regisztráció során, és ingyenes próbaverziót adjon pénzvisszafizetési garancia formájában.

Miután megadta e-mail címét, jelszavát és minden egyéb információt, letöltheti az alkalmazást. A hide.me Windows, macOS, iOS, Android, Windows Phone és böngésző-kiterjesztésekkel rendelkezik mind a Chrome, mind a Firefox számára. Válassza ki azt a alkalmazást, amelyet letölteni kíván, és telepítse az eszközére.

Az alkalmazás telepítése után egyszerűen jelentkezzen be e-mailjével és jelszavával, és válassza ki a kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne. A maximális stabilitás érdekében a legjobb, ha a tartózkodási helyéhez legközelebb lévő szervert választja. Ezután egyszerűen kattintson a gombra Csatlakozás.

Ingyenes vs Plus vs Premium

Mint fentebb megállapítottuk, vannak bizonyos korlátozások az ingyenes szolgáltatás számára, mivel a hide.me nem képes bevételt keresni belőle. Bemutatjuk a hide.me néhány funkcióját’fizetett szolgáltatások, amelyek nem képezik részét az ingyenes tervnek.

hide.me Plus

A hide.me két különféle fizetős tervvel rendelkezik. Az első a Plus, amelyet havonta 9,95 dollárért, vagy havonta 4,49 dollárért kaphat, ha 12 hónappal előre fizet (14 napos pénzvisszafizetési garanciával). A Plus minden olyan szolgáltatással rendelkezik, amely a szabad terv részét képezi, valamint egy SOCKS proxyval az extra védelem érdekében.

A Plus verzió azonban továbbra is korlátozott abban az értelemben, hogy egyszerre csak egy eszközt csatlakoztathat a hide.me hálózathoz. Ez problémát jelent, mivel szinte senki sem használ egyetlen eszközt az internethez való csatlakozáshoz. Ha korlátlan funkciókat szeretne, akkor meg kell ragadnia a prémium tervet.

hide.me Premium

Ez a fő hide.me szolgáltatás, és korlátlan biztonsággal teszi lehetővé korlátlan hozzáférést az internethez. A hide.me prémium verzió fenntartja a fentebb említett tervekben található biztonságot, de eltávolítja az adatsapkát, így letölthet annyi adatot, amennyit csak akar..

Ezen felül öt különböző eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Ez azt jelenti, hogy nem lesz gondja, hogy minden eszközt folyamatosan védi. Az ár vonatkozásában havi 12,95 dollárért, ha a teljes 12 hónapért fizet (ha a 14 napos pénzvisszafizetési garanciával jár), havonta 12,95 dollárt, havonta pedig 8,32 dollárt kaphat..

Frissítenem kellene a hide.me-t?

Attól függ. A múltban a felhasználókkal a hide.me-vel kapcsolatos egyik fő panasz az volt, hogy a szolgáltatás meglehetősen drágák volt, összehasonlítva más VPN-ekkel. Már nem ez a helyzet, mivel a most kínált árak a VPN-iparban egységesek.

A legtöbb ember számára az ingyenes verzió nem lesz elég a napi igényeikhez. Lehetőség van 2 GB-os adatmennyiség kezelésére néhány órán belül, még akkor sem, ha nem tölt le semmit. Az ingyenes verziót csak akkor szabad használni, ha úgy érzi, hogy nincs szüksége VPN-re, bár bizonyítékok arra utalnak, hogy VPN-t kell használnia minden alkalommal, amikor az internethez hozzáfér.

A Plusz terv sokoldalúbb, mivel sok alkalmi felhasználónak elegendő adata van ahhoz, hogy egy hónapig eltartsa őket. A legfontosabb hátrány az, hogy egyszerre csak egy eszközt lehet csatlakoztatni. Azok számára, akik nem töltenek be sok adatot, és általában csak az telefonnal / laptopnal férnek hozzá az internethez, a Plusz terv nagyon jól fog működni..

Mindenki számára a Premium terv a legjobb, mivel korlátlan letöltést, torrentot és streaming-et tesz lehetővé.

Következtetés

A hide.me a piacon jelenleg elérhető egyik legjobb ingyenes csomagot kínálja. A biztonság szilárdnak tűnik, és úgy tűnik, hogy remek módja annak, hogy kipróbálják minőségüket mielőtt tavasszal megkezdenék az egyik prémium tervüket. Az árcsökkenés óta a hide.me-t nagyjából ugyanolyan áron élvezhetjük, mint a piacon található többi legfőbb VPN-t, ezáltal összességében nagyon vonzó csomag.

Ajánlott szövegek:

hide.me VPN felülvizsgálat

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =