Hide.me proxy

Ha iskolában jár vagy olyan országban él, ahol a hozzáférés bizonyos webhelyekre korlátozódik, akkor a proxy lehet a tökéletes megoldás. Míg sokan, akikre ilyen korlátozások vonatkoznak rájuk, gyakran használnak VPN-t, mivel sokan nem tudják, mi a proxy.


Megtudjuk, mi a proxy, és hogyan segíthet az internet böngészés élményében sokkal biztonságosabbá válni, mint korábban. Azt is elmondjuk a hide.me proxyról, amely a világ egyik legfejlettebb proxyja, és rengeteg különféle funkcióval rendelkezik..

Végül mi’Fedezzük fel a proxy és a VPN közötti különbségeket, hogy megértsük azok különböző céljait, és eldöntsük, melyiket használjuk saját böngészési igényeikhez..

Hogyan működik a proxy?

Mi a proxy??

A proxy rövid a proxy szerver számára. A proxykiszolgáló közvetítőként működik közted és a kiszolgáló között, amelyhez csatlakozni próbál.

Például, ha csatlakozik a Facebook-hoz, akkor a kapcsolat kérést küld a Facebook-kiszolgálóknak, és elkezdi az adatok továbbítását, miután a kérést elfogadták. Ha azonban proxykiszolgálón keresztül csatlakozik, akkor adatokat kér a proxyszervertől, amely adatokat kér majd a Facebook szerverektől, és elküldi neked.

Miért használ proxyt??

A proxy használatának két fő oka van. Az első az, hogy képes minden cenzúrán keresztül megy keresztül, amely az interneten lehetséges. Sok országban szigorú törvények vannak érvényben az internethasználat vonatkozásában, amelyek nem engedik a felhasználóknak hozzáférést bizonyos weboldalakhoz.

Proxy segítségével megkerülheti az internet IP-címére felvetett néhány korlátozást. Segíthet abban az esetben, ha az Ön internetét a kormány, a munkáltató vagy az iskola korlátozza. Amint megnyit egy proxy webhelyet, csak annyit kell tennie, hogy beírja a meglátogatni kívánt URL-t, és akkor hozzáférhet ehhez.

A Proxy jó módszer annak biztosítására, hogy senki sem tudja megnézni az Ön böngészési előzményeit

Másodszor, a proxy jó módszer annak biztosítására, hogy senki sem tudja megnézni az Ön böngészési előzményeit. Nem rejtett titok, hogy valószínűleg több különböző szervezet is kémkedik az internetes tevékenységeivel kapcsolatban. A proxy gondoskodik arról, hogy bárki, aki átnézi az Ön böngészési előzményeit, csak azt látja, hogy Ön kapcsolódik egy proxyhoz, és semmi más.

Hide.me proxy szolgáltatások

Rengeteg proxy webhely érhető el az interneten. Annak érdekében, hogy kitűnjön a csomag többi részétől, a meghatalmazottaknak kiegészítő funkciókat kell biztosítaniuk. A hide.me proxy éppen ezt teszi, szóval hagyja’Vessen egy pillantást azokra a további finomságokra, amelyeket akkor kap, ha a proxyt használja.

Hide.me proxy helyek térképe

Hide.me proxy helyek

A hide.me proxy használatának egyik fő előnye, hogy kiválaszthatja, hogy mely helyet szeretne proxyként használni. Jelenleg három különböző ország közül választhat, amelyek közül Németország, az Egyesült Államok és Hollandia található.

Ne feledje, hogy minél közelebb van a proxykiszolgáló az Ön tartózkodási helyéhez, annál gyorsabb és stabilabb lesz az élmény. A Hide.me stratégiailag kiválasztotta ezeket a helyszíneket annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa minden Európában és Észak-Amerikában élő lakosnak. Sajnos a többi kontinensen jelenleg nincs elérhető hely.

A Hide.me proxy biztonsági funkciói

A proxykat általában biztonságosabbnak tekintik, mint a szokásos hálózati kapcsolatokat, de nem elég biztonságosak más hálózati biztonsági eszközökhöz, például a VPN-hez képest. A Hide.me megpróbálja ezt megváltoztatni olyan funkciók kínálatával, amelyek megóvják Önt a fenyegetésektől, mint például a hackelés és a rosszindulatú programok.

Például rajtad múlik, hogy engedélyezi-e a sütik használatát az oldalon. Ráadásul lehetősége van az URL, valamint a meglátogatott oldal adatainak teljes titkosítására. A titkosítás biztosítja, hogy még ha valaki képes is megszakítani a hálózati forgalmat, akkor nem lesz képes visszafejteni azt, és megnézheti az Ön adatait..

A titkosítás biztosítja, hogy még ha valaki képes is megszakítani a hálózati forgalmat, akkor nem lesz képes visszafejteni azt, és megnézheti az Ön adatait.

Végül lehetősége van a szkriptek és az objektumok eltávolítására is. Ez a 2 együttes a rosszindulatú programok elterjesztésének egyik leggyakoribb módja, és azok eltávolításának ösztönzése ösztönözheti a biztonsággal foglalkozó felhasználókat a hide.me proxy használatára..

Böngésző-kiterjesztés

Böngésző-kiterjesztés

Letöltheti böngésző-kiterjesztését a Chrome-ra és a Firefox-ra egyaránt, amelyek lehetővé teszik a zökkenőmentes internetélményt, miközben a proxy a háttérben fut. Ez a szolgáltatás kiválóan alkalmas azoknak az embereknek, akik szeretnék állandóan meghatalmazást használni.

Hide.me proxy vs VPN

A fő szolgáltatás, amelyet a hide.me nyújt, a VPN szolgáltatása. A VPN fejlettebb, mint egy proxy, és felhasználható sokkal jobb védelemre az interneten keresztül, mint egy proxy..

A proxy egyik fő hátránya, hogy nagyon egyszerű blokkolni. Ha az iskolád / munkáltatóod / kormányod tud a proxy-webhelyekről, akkor egyszerűen blokkolhatják a webhely domainjét, és többé nem férhetnek hozzá. Másrészt a VPN-ek több ezer megosztott IP-vel rendelkeznek, több száz különböző szerverre elosztva, amelyek szinte lehetetlenné teszik a blokkolást.

Ráadásul a VPN sokkal jobb biztonságot nyújt, mint egy proxy. A Hide.me VPN rendelkezik AES-256 titkosítással, valamint védelemmel mind az IP, mind a DNS szivárgások ellen. Ezen felül a VPN alkalmazást szinte bármilyen modern eszközre telepítheti, ideértve a telefont, a táblagépet és a számítógépet, garantálva ezzel a biztonságot az összes periférián..

Mit kell használni? VPN vagy PROXY

Mit kell használni??

Ez egy nehéz döntés, amely az Ön igényeitől függ. Ha valaki csak blokkolt webhelyek elérésére törekszik, akkor a proxy valószínűleg jól működik az Ön számára. Nem kell befektetnie a VPN-be, ha nem érzi magát úgy, hogy további biztonságra van szüksége.

A legjobb azonban, ha egy VPN-be fektet be. Számos különféle előnye van, amelyek megkapják a VPN használatának megkezdését. Nem csak élvezheti a VPN fejlett biztonságát, de hozzáférhet olyan szolgáltatásokhoz is, mint a Netflix USA és az Amazon Prime..

A hide.me VPN letöltésekor több mint 160 szerverhez férhet hozzá a világ minden tájáról. Ezenkívül egyik internetes tevékenysége sem lesz naplózva. Ez biztosítja, hogy a hatóságok számára rendkívül nehéz lesz megismerkedni az internetes forgalmi adatokkal, még akkor is, ha sikerül beszerezniük egy olyan jogi dokumentumot, amely ezt lehetővé teszi..Hide.me VPN ingyenes terv

Arra is lehetősége van, hogy ingyenesen használja a VPN-t. Ugyanakkor egyszerre csak egy eszközt csatlakoztathat az elrejteni hálózathoz (szemben a prémium csomag ötével), és csak két GB adatot használhat havonta.

Ez az ingyenes terv nagyszerű módszer lehet a VPN-szolgáltatás kipróbálására, hogy megtudja, az Ön számára. Ezután választhat a Plusz vagy a Prémium csomaghoz. Itt áttekintheti a különféle tervek előnyeit és hátrányait.

Következtetés

A következőt kapja meg a hide.me proxy segítségével:

  • Hozzáférés néhány blokkolt webhelyhez az interneten
  • Három különböző hely, ahonnan csatlakozhat (akkor hasznos, ha szolgáltatása földrajzilag korlátozva van e három ország egyikére).
  • Alapvető biztonsági szolgáltatások, például a titkosítás és a szkriptek kikapcsolásának lehetősége.

Míg néhány embernek elég lehet egy proxy, a legtöbb ember számára a VPN megszerzése a jobb megoldás. Pénzt takaríthat meg, ha több hónapra feliratkozik, és az összes extra előny szinte biztosan megéri.

Ajánlott szövegek:

Hide.me VPN áttekintés

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 14