A Hide Me VPN biztonságos?

Hide Me VPN az elmúlt évtized legnagyobb részében blokk körül volt, és a piacon elérhető legmegbízhatóbb VPN-szolgáltatókká vált. Kis számú kiszolgálót tartalmaz 160+ szerverhálózattal, valamint egy ingyenes VPN-verziót, csatolások nélkül.


Hide Me VPN egyike azon kevés szolgáltatók közül, amelyek zökkenőmentesen működnek Kínából. A VPN legnyilvánvalóbb hibája az, hogy ez nem segít a Netflix vagy a BBC iPlayer feloldásában. A P2P felhasználók számára azonban előnye származhat olyan fejlett funkciókkal, mint a port továbbítás, ha elrejti a VPN-t.

A Hide Me VPN biztonságos az összes szaftos funkcióval és a szolgáltató legfontosabb kínálatával együtt? Valóban megéri-e a bizalmat? A következő cikk célja az Elrejtés lényeges részleteinek feltárása’a biztonsági beállítások és az adatvédelmi irányelvek kritikus áttekintése.

Olvassa el a teljes Hide Me VPN áttekintést

Van-e névtelen fizetési mód a Hide Me szolgáltatásban?

Az elrejtés óta a Hide Me lehetővé teszi, hogy védelmet élvezhessen velük folytatott tranzakciók minden szakaszában, lehetővé téve, hogy előfizetési kifizetéseket végezzen anonim módszerekkel, például Bitcoin és Litecoin. Anonim fizetési módszerekkel alapvetően biztosíthatja, hogy személyazonossága minden pontban rejtett maradjon.

Mivel a legtöbb VPN-szolgáltató előfizetéskor rendszerint megőrzi a fiókja adatait, az anonim fizetési módszer tovább csökkenti a hozzáférhető személyes adatok azonosítását. Tehát a névtelen előfizetési fizetések elfogadása szempontjából a Hide Me VPN biztonságosnak tekinthető. Folytassa az olvasást, ahogy más területeket is figyelembe veszünk.

A Hide Me erős biztonsági funkciókat kínál?

Ez egy másik terület, ahol a Hide Me VPN kiemelkedik. Először is, robusztus 256 bites AES titkosítást használ, amely szó szerint áthatolhatatlan. A Hide Me automatikus megszakítót is kínál a védelem nélküli internetkapcsolatok megakadályozására, ha a VPN-kapcsolat leesik. A rendelkezésre álló protokollok tekintetében a Hide Me támogatja az IKEv2, az OpenVPN, a SoftEther, az SSTP és a PPTP protokollokat, amelyek nagyjából lefedik a rendelkezésre álló nehéz lehetőségeket..

A Hide Me fejlett IP-szivárgás-védelemmel is rendelkezik, amely ideálisan elősegítheti a VPN-védelem fokozását azáltal, hogy megakadályozza az IP-cím szivárgását, ezáltal reális személyazonosságának rejtve tartását. Ezen felül egy megosztott alagút funkció is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi annak meghatározását, hogy mely alkalmazások vagy forgalom irányul közvetlenül az internetszolgáltatóra, és melyeket kell a VPN alagúton keresztül irányítani..

Ha te’kíváncsi vagy arra, hogy milyen felhasználói információkat tárol az Ön elrejtése, te’d örömmel veszem tudomásul, hogy e-mail címét csak titkosított formában tárolják. Ez azt jelenti’Nincs szükség a neved megadására, amikor feliratkozik a Hide Me-re’előfizetés.

Bár a Hide Me nem tárol azonosítható naplókat, minden bizonnyal sütiket használnak, elsősorban elemzési célokra. A szolgáltató azonban támogatja a “Ne kövesse nyomon” Ez a szolgáltatás elérhető a böngésző preferencia panelen. A DNT lényegében azt a webhelyet jelzi, amelyben nem akarja, hogy nyomon kövesse az online tevékenységeit. Adatvédelmi politikájuk legfontosabb része ezt egyértelműen kijelenti ”Ezenkívül soha nem tárolunk olyan VPN-kapcsolatnaplókat és időbélyegzőket, amelyek megfelelnek a bejövő és a kimenő IP-címnek vagy a munkamenet időtartamának”.

A Hide Me biztonságos joghatóságból működik??

Hide Me VPN Malajziából működik, amit nagyon érdemes megjegyezni, mivel az országnak nincs kötelező adatmegőrzési törvénye. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltató valóban teljesítheti ígéretét, hogy nulla naplót vezet. Malajzia szintén nem tagja az 5, 9 vagy 14 országnak, azaz ők’a személyes adatok megőrzése és megosztása a tagállamokkal szemben semmilyen jogi kötelezettség alatt áll.

Érdemes lehet megnézni a malajziai és kínai kapcsolatokat az elkövetkező néhány évben, hogy megvizsgáljuk, vajon a két kormány közötti együttműködés, különös tekintettel diplomáciai megállapodásaikra, vezethet-e bármilyen formában a személyes adatokat. A jelenlegi helyzet szerint Malajzia VPN-barát ország, ezért nem jelenthet biztonsági problémákat az Elrejtés felhasználók világszerte.

Van-e története arról, hogy Hide Me megosztja az adatokat a bűnüldöző szervekkel?

Ebben az időben, ott’Nincs jelentős adatközlési botrány, amely elrejtett engem. Ez azt jelentené, hogy a bűnüldöző szervek soha nem kértek meg, vagy hogy nincsenek semmi megosztásuk, mivel nulla naplót vezetnek.

Mivel a Hide Me székhelye Malajziában található, amely nem kötelezi az adatok megőrzését, ezért’nagyon képesek fenntartani nulla naplózásuk politikáját, ami azt jelenti, hogy lehet, hogy nincs mit megosztaniuk, amikor a bűnüldözés felhívja a hívást.

Talán a szolgáltató vagy teljesíti az ígéretét, hogy nulla naplót vezet, vagy még tesztelésre vár. Ennek ellenére megállapításaink alapján magabiztosan mondhatjuk, hogy az Elrejtés biztonságos története van.

Több releváns információ

Egy figyelemre méltó esemény a Hide Me’Előzményei 2018-ban lesznek, amikor jelentések készültek a WebRTC szivárgásáról a VPN felhasználóitól. A szivárgások annak következményei, hogy a böngészők felfedték a felhasználókat’ IP-címek tudásuk nélkül.

A probléma megoldása érdekében azonban a Hide Me gyorsan kiadott böngésző-bővítményeket és kiegészítőket a Google Chrome és a Firefox számára. Ezek a kiterjesztések lehetővé tették a felhasználók számára, hogy manuálisan blokkolják a WebRTC szivárgásokat, ezáltal megakadályozva a további ismételt előfordulásokat. Bár úgy tűnik, hogy ez komoly aggodalomra ad okot,’valójában a Firefox és a Chrome sebezhetőségének következménye, és a VPN-szolgáltatók széles skáláját érinti.

Végső ítélet: a Hide Me VPN biztonságos?

Hide Me VPN nem feltétlenül tartozik a piac legnagyobb szereplői közé, vagy nem rendelkezik nagy kiszolgálóhálózattal, de amikor a felhasználók biztonsága és biztonsága érinti,’s minden bizonnyal az egyikben megbízhat. Az összes alapvető biztonsági funkciót és néhány fejlett lehetőséget kínál magánéletének védelme érdekében, tartózkodási helyétől függetlenül (még Kínában). Ennek alapján mi’Nagyon biztos vagy benne’d egyetértenek velünk abban, hogy az Elrejtés biztonságos VPN.

Kiváló biztonsággal és hatékonysággal rendelkező VPN-hez, ha ott van a P2P fájlmegosztás és a Kodi streaming’alig van oka annak, miért nem kellene’Ne iratkozzon fel ma elrejteni.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3