Cum se instalează Kodi pe Xbox One


Kodi a început ca o aplicație pentru playerul original Xbox încă din 2002. Aplicația s-a extins rapid la alte platforme și a fost redenumită ulterior la Kodi. Cu toate acestea, de la lansarea Xbox One în 2013, nu am putut’nu instalați o versiune stabilă de Kodi pe dispozitiv. Din fericire, acest lucru s-a schimbat acum, datorită lansării recent Kodi 18 Leia.

Un lucru care face Xbox One excelent este faptul că, în afară de jocuri, este un dispozitiv excelent pentru streaming de emisiuni TV și filme HD. Datorită faptului că Kodi este cel mai bun centru media online și de divertisment acasă, acest ghid vă va arăta cum să instalați Kodi pe Xbox One.

Atenție: veți avea nevoie de un VPN

Pentru a circula pe Kodi în siguranță și în mod privat, trebuie să rulați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru Kodi. Acest lucru se datorează faptului că Kodi a generat o mulțime de focus negative în ultima perioadă, milioane de utilizatori Kodi folosind suplimente Kodi terțe pentru a transmite în mod ilegal conținut protejat de drepturi de autor.

Adăugări Kodi terțe părți’au fost examinați de Fundația XBMC - echipa din spatele Kodi - și lucrează scotând linkuri din resurse disponibile publicului. Aceste legături sunt în mare parte ilegale și, astfel, puteți avea probleme pentru a le utiliza printre alte motive. Recomandăm cu încredere ExpressVPN pentru caracteristicile sale uimitoare. daca tu’Aș dori mai multe opțiuni, asigurați-vă că consultați lista noastră cu cele mai bune VPN-uri de pe piață chiar acum.

Aici’de ce ai nevoie de un VPN pentru Kodi:

# 1 Pentru a evita monitorizarea ISP

ISP-ul dvs. monitorizează de obicei activitățile dvs. online și pot vedea întotdeauna site-urile web pe care le accesați, fișierele pe care le transmiteți sau le descărcați, resursele online pe care le utilizați, etc.’revin în mod ilegal și pot acționa sau transmite datele către guvern sau organizații de drepturi de autor.

# 2 Pentru a evita notificările DMCA

Trollurile de copyright monitorizează în mod activ fișierele, torentele sau fluxurile găzduite în mod ilegal și apoi transmit o notificare DMCA către ISP. Întrucât ISP-ul tău îți cunoaște întotdeauna identitatea, ei îți vor transmite această notificare, ceea ce ar trebui să eviți cu orice preț.

# 3 Pentru a sustrage geo-restricțiile

Unele vă curg’Voi merge pe Kodi sunt de obicei restricționate la utilizatorii din anumite locații geografice. Pentru a evita aceste blocuri și fluxul fără frontiere, trebuie să utilizați un VPN. Vă veți putea conecta apoi la oricare dintre regiunile oferite de serviciul dvs. VPN.

# 3 Pentru a evita accelerarea și blocarea ISP

ISP-urile au devenit extrem de notorii, blocând utilizatorii să acceseze anumite resurse sau să-și accelereze conexiunile atunci când folosesc servicii intensiv de date precum P2P sau streaming extensiv. Cu un VPN, vă puteți cripta traficul și puteți ascunde ceea ce faceți pe internet.

Cum se instalează Kodi pe Xbox One

Instalarea Kodi pe Xbox One este mult mai ușoară decât te-ai aștepta. Acest lucru se datorează faptului că Kodi este o aplicație oficială și legală, iar cea mai nouă versiune este deja disponibilă în magazinul Xbox, precum și în magazinul Microsoft.

Aici’s cum să instalați Kodi pe Xbox unu prin doar câțiva pași:

  1. Porniți consola Xbox One și asigurați-vă că’e conectat la Internet. De asemenea, asigurați-vă că v-ați conectat la profilul Xbox Live
  2. Accesați magazinul Xbox și pe site Căutare opțiune, tastați “Kodi”
  3. Kodi ar trebui să apară pe lista de rezultate. Selectați-l
  4. Loveste obține buton pentru instalare
  5. Așteptați descărcarea completă a lui Kodi și apoi se va instala pe consola Xbox One
  6. Lansa aplicația
  7. Kodi 18 Leia se va deschide pe Xbox One!

Beneficiați de Kodi

Instalarea Kodi pe Xbox One este destul de ușoară, dar acesta este doar primul pas. În forma sa originală, Kodi nu are conținut și nici nu are instalate suplimente. În acel moment, tot ce puteți face cu aplicația este doar să redați media dvs. locală.

Pentru a profita la maximum de Kodi pe Xbox unu, trebuie să instalați o serie de suplimente sau build-uri Kodi. Puteți instala unele dintre cele mai bune suplimente precum Exodus, DeathStar, Deceit, Incursion și Placenta pentru a transmite în direct sporturi, TV în direct, emisiuni TV, filme, muzică, documentare etc..

Și mai bine, puteți instala una dintre cele mai bune construcții Kodi. O construcție Kodi vă va oferi Kodi-ului o interfață cu totul nouă și va veni cu suplimente extraordinare Kodi preinstalate.

Iată câteva variante pe care le puteți instala pe Xbox One:

Duff X

Duff X’meniul s conține următoarele categorii: Emisiuni TV UKD 4K, Muzică, Asistent Sd, Filme TNT Previzualizare Copii, Anime Setări și suplimente.

Este livrat cu următoarele suplimente preinstalate: YouTube, FlexNet, Placenta, Incursion, Supremacy, Maverick TV, Reborn, Yoda, Supremacy și altele.

Kronos Lite

Kronos Lite oferă un fundal negru și are un meniu orizontal. Imaginea sa principală de meniu are energii plutitoare. Tu’Vei primi următoarele categorii: TV în direct, sport, filme TV, filme, setări, copii și configurare.

Dragonul magic

Magic Dragon conține o imagine a unui dragon roșu uriaș și folosește pielea Aeon Nox Kodi. Elementele sale de meniu includ emisiuni TV, filme, jocuri, sport, aplicații și favorite.

Construcția include suplimente precum Just Sports, Yoda, Magic Dragon, Joker, Sports, Supremacy, Maverick TV, Numere și alte suplimente.

Leia Silvo

Leia Silvo vă permite să personalizați tema pe care doriți să o utilizați. Are 35 de teme din care poți alege. Oferă filme, TV în direct, Locul ei, Copii, spectacole de sport și TV și Copii în meniul principal.

Construiește aurul Leia

Gold Build Leia conține un dragon de aur în fundalul său de aur, cu icoanele din meniul principal, cu foc de aur care se încurcă spre fiecare dintre pictograme’text. Acesta oferă principalele categorii de filme, TV în direct, emisiuni TV, muzică, accesorii sportive, instrumente, preferințe și copii.

Învelire

Instalarea Kodi pe Xbox One aduce o noutate în ceea ce privește divertismentul casnic și adaugă o dimensiune foarte binevenită consolei de jocuri. Ghidul de mai sus ilustrează modul de instalare a Kodi pe Xbox One cu efort minim.

Vei putea apoi să profiți de marea varietate de opțiuni de streaming oferite de Kodi și diverse variante. Cu toate acestea, asigurați-vă întotdeauna că utilizați un VPN cu build-uri Kodi sau cu orice suplimente terțe, pentru a rămâne privat și sigur.

Citiți recomandat:

Cel mai bun VPN pentru Xbox One

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − 43 =

map