Cum să verific dacă VPN-ul meu funcționează


daca tu’sunt unul dintre utilizatorii VPN care întreabă “cum să verific dacă VPN-ul meu funcționează?” sau “cum pot testa rețeaua mea virtuală virtuală?”, noi’sunt aici pentru tine. Este rezonabil să te preocupi dacă’lucrează sau nu. Chiar și cu cei mai buni furnizori VPN există întotdeauna un potențial pentru o scurgere IP să se dezvolte în timp ce se află pe o conexiune VPN.

Se pot face mai multe lucruri pentru a vă ajuta să verificați și să vedeți că rețeaua dvs. virtuală virtuală funcționează corect și că vă protejează datele. Pentru navigare web, teste de bază poate fi tot ceea ce ai nevoie. Cu toate acestea, pentru partajarea fișierelor p2p, veți dori să utilizați mai avansate Test de scurgere DNS, pentru a vă asigura că VPN-ul dvs. lucrează cu acuratețe și pentru a vă feri de fraudezi online. De asemenea, trebuie să aruncați o privire prudentă modul în care VPN-ul dvs. este organizat și gestionat, astfel încât să puteți asigura o conexiune VPN corespunzătoare. Iată câteva moduri care pot fi făcute pentru a vă ajuta să verificați și să vedeți dacă rețeaua dvs. virtuală virtuală rulează de fapt.

Încercă să verifice dacă funcționează o VPN

Test de bază de adresă IP

Test de adresă IP

Una dintre cele mai simple metode de a verifica dacă VPN-ul dvs. funcționează este să faceți un test de adresă IP de rutină - verificați locația VPN. În primul rând, înainte de a vă conecta la rețeaua dvs. virtuală virtuală, vizitați un site de verificare IP sau pur și simplu tastați ‘care este IP-ul meu’ în Google, pentru a vedea care este adresa dvs. IP. Aceasta ar trebui să fie adresa dvs. IP autentică, furnizată în prezent de furnizorul dvs. de servicii de internet (ISP) și care vă poate fi identificată de la ISP.’s înregistrări. Apoi, conectați software-ul VPN și utilizați același site pentru verificați adresa IP detectată. Adresa IP ar trebui să fie diferită. Dacă nu, atunci VPN-ul nu funcționează. În plus, noua adresă IP emisă de furnizorul dumneavoastră de rețea virtuală virtuală ar trebui să se potrivească cu țara’serverul ales de dvs. în aplicația VPN.

Puteți efectua acest test IP în orice moment pentru a vedea dacă sunteți’reutilizați IP-ul regulat sau IP-ul dvs. VPN. Dar există alte modalități de a verifica dacă vpn-ul meu funcționează, puteți întreba. Și, răspunsul este: Da, desigur.

Testul extins al adresei IP

Un test IP extins este un analiză mai detaliată pentru o scurgere de detectare VPN și browser-ul. Diferite site-uri web, cum ar fi https://ipleak.net/ sau https://whoer.net/ efectuează acest test. Verifică blițul, Java și DNS pentru a vă asigura că nu vă scurg IP sau DNS. Testul extins IP caută toate sursele în browserul dvs. și afișează IP-ul detectat. Acest lucru asigură faptul că nu este detectată nicio altă adresă IP sau apare doar o adresă IP a rețelei virtuale private. Dacă apare adresa IP VPN, există o scurgere, iar VPN-ul dvs. nu funcționează.

Folosiți un test de scurgere DNS

Testul de scurgere DNS este cea mai frecventă și importantă scurgere dintre toate. Durează ceva timp de când testează un server VPN și uneori computerul dvs. poate îngheța. După ce testul a fost executat, verificați numele dvs. de gazdă DNS și adresa IP. Asigurați-vă că oricare dintre posibilele servere DNS care apar nu sunt legate de ISP-ul dvs. Este posibil să vedeți o gamă de gazde DNS, ceea ce este bine. Singurul lucru pe care trebuie să îl asiguri este acela DNS nu este personal. Dacă este, nu sunteți protejat în mod corespunzător de VPN.

Faceți un test torrent

verifică ip-ul meu

Un test de adresă IP torrent funcționează prin descărcarea unui test torrent la un utilizator p2p. Acesta examinează informațiile IP pe care le utilizați și testează serverul VPN. Puteți spune asta sunteți sigur dacă adresa dvs. VPN este afișată și nu adresa IP furnizată de ISP-ul dvs. Informațiile dvs. bazate pe VPN ar trebui să fie singurele puncte listate pe site.

Pagina de testare WebRTC

Accesați pagina de test WebRTC și observați adresa IP afișată pe pagină. Daca’nu este adresa dvs. IP VPN, atunci VPN-ul dvs. nu funcționează corect. WebRTC este un protocol care permite browserului dvs. web să controleze periferice ca o cameră web. Dar poate fi folosit și cu răutate păcăliți-vă browserul pentru a vă expune adresa IP non-VPN.

Ce ar trebui să faceți dacă VPN-ul dvs. nu funcționează?

Dacă VPN-ul dvs. nu funcționează, veți primi întotdeauna o scurgere IP. Deci ce ar trebui să faci?

  • Raportați imediat furnizorului dvs. de rețea privată virtuală.
  • Va trebui să închideți aplicația VPN și să vă reconectați.
  • De asemenea, puteți opta pentru un serviciu VPN cu un flash sau un test Java pentru a analiza cât de bine se folosește pluginul Flash sau Java. Aceasta trebuie monitorizată pe baza modului în care se stabilește o conexiune și dacă există probleme legate de rețeaua virtuală privată.
  • De asemenea, trebuie să vă uitați la porturile utilizate pentru o conexiune P2P. Verificați dacă sunt aliniați corect, astfel încât să aveți o idee clară a modului în care se desfășoară configurarea dvs..
  • Asigurați-vă că arătați cât de bine este conectat VPN-ul dvs. Trebuie să-l testați pentru a vă asigura că nu există probleme în cazul în care IP-ul dvs. ar putea scurge.

Într-un caz ideal, “cum să verific dacă vpn-ul meu funcționează?” nu mai este o întrebare. Dar vă rugăm să nu ezitați să lăsați comentariul de mai jos dacă vă putem ajuta cu întrebări conexe.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =