Cum să urmăriți MasterChef Australia online de oriunde în lume


În fiecare an, mii de persoane își manifestă abilitățile de gătit cu Australia și restul lumii pentru poziția de invidiat a MasterChef Australia. MasterChef Australia este versiunea australiană a MasterChef-ului britanic și a servit ca o platformă de lansare a carierei profesionale de gătit pentru concurenți și câștigători ai spectacolului de-a lungul anilor.

Mii de oameni au făcut audiții la trei completuri de judecători din care sunt aleși 50 de semifinalisti care merg la show-ul live. Prin emoții, tensiune și presiune, apare un câștigător care ajunge să publice o carte de bucate și câștigă 250.000 de dolari. MasterChef Australia a fost lansat pentru prima dată în 2009 și a devenit un favorit pentru fanii din întreaga lume. Network Ten are drepturi exclusive la spectacol, iar fanii din Australia pot vizualiza episoade live ale emisiunii de duminică până joi în fiecare săptămână. Ten Play este partenerul video la cerere al MasterChef Australia. Cu toate acestea, Ten Play poate fi accesat doar de spectatorii din Australia.

Când fanii din afara Australiei încearcă să acceseze MasterChef Australia pe Ten Play, primesc un mesaj de eroare care este citit, “Momentan acest videoclip nu este disponibil în această geografie”. Acest mesaj de eroare apare deoarece algoritmii Zece Play observă că adresa dvs. IP nu este din Australia, prin urmare, apare mesajul de eroare.

Considerăm că tuturor ar trebui să li se permită accesul la divertismentul pe care îl doresc indiferent de locația lor, dar drepturile de distribuție ale MasterChef Australia spun altfel. Cu toate acestea, am elaborat metode prin care puteți transmite transmisia, indiferent unde vă aflați.

Cum să vizionezi MasterChef Australia online gratuit în afara Australiei

Am stabilit deja că Ten Play este canalul online în care australienii pot urmări online MasterChef Australia. Vom continua acum să împărtășim specificul modului în care fanii din afara Australiei pot transmite în direct episoade din show-ul de bucătărie australian de top.

Georestrucția împiedică persoanele cu adrese IP străine să acceseze conținut din anumite părți ale lumii, iar acest lucru ar putea varia de la conținut de divertisment la materiale de studiu. Cu un VPN, se poate schimba adresa IP într-o țară în care este permis accesul. VPN-urile furnizează mai multe adrese IP și servere pentru utilizatori pentru atingerea acestui scop.

După ce am stabilit că puteți schimba adresa IP a dispozitivului dvs. la o adresă IP australiană cu un VPN, vă aducem acum câteva dintre VPN-urile care sunt eficiente în acest sens. Rețineți că, deși în prezent există o mulțime de VPN-uri pe piață, acestea nu sunt eficiente la sarcini precum deblocarea conținutului Ten Play. În mod dureros, am găsit aceste VPN-uri și vi se garantează accesul neîntrerupt la emisiunile preferate din Ten Play din orice parte a lumii.

1. BulletVPN

Logo-ul serviciului BulletVPN Accesați BulletVPN

BulletVPN oferă utilizatorilor servere din aproximativ 19 țări. Cu sediul în Estonia, BulletVPN are servere în țări precum Australia, Brazilia, SUA, Germania și Franța. Utilizatorii BulletVPN sunt, de asemenea, garantate lățime de bandă nelimitată. BulletVPN oferă utilizatorilor săi protocoale standard, cum ar fi OpenVPN, care are funcții de securitate și confidențialitate de ultimă generație..

Alte caracteristici notabile ale BulletVPN includ compatibilitatea sa cu dispozitivele alimentate de diferite sisteme de operare. Aceste sisteme de operare includ Android, Mac, iOS și Windows. BulletVPN are, de asemenea, o politică fără jurnal. Acest serviciu VPN, cu sediul în Estonia, oferă unul dintre cele mai bune sisteme de stabilire a prețurilor de pe piață astăzi, care include o ofertă de 30 de zile de rambursare a banilor.

2. VPN Astrill

Logo-ul serviciului VPN Astrill Vizitați VPN Astrill

Astrill VPN are servere în peste 320 de țări ale lumii și oferă utilizatorilor conexiune de mare viteză, precum și caracteristici de securitate, cum ar fi un comutator de ucidere. Un comutator de ucidere este o caracteristică necesară oferită de VPN-uri de top pentru a asigura utilizatorilor’ activitățile nu sunt niciodată expuse atunci când conexiunea este pierdută.
Astrill VPN are 320+ servere, iar utilizatorii se pot conecta până la cinci dispozitive în același timp.

Software-ul este, de asemenea, compatibil cu o varietate de sisteme de operare și are asistență pentru clienți de standby prin LiveChat, telefon, e-mail și Skype. Astrill VPN oferă protocoale precum OpenVPN și OpenWeb, printre altele.

În afară de deblocarea geo-restricției pe conținutul Ten Play, Astrill VPN oferă utilizatorilor acces la conținut geo-restricționat pe Netflix. Utilizatorii Astrill VPN se pot conecta până la 5 dispozitive în același timp. Astrill VPN oferă o criptare excelentă chiar ocolind Marele Firewall din China.

3. NordVPN

Logo-ul serviciului NordVPN Accesați NordVPN

NordVPN oferă funcții care ar putea fi considerate prea bune pentru a fi adevărate. Aceste caracteristici includ un comutator de ucidere care este o caracteristică de securitate necesară furnizată numai de cele mai bune VPN-uri. Acest VPN oferă, de asemenea, unele dintre cele mai bune protocoale precum OpenVPN și IPSec. NordVPN oferă, de asemenea, utilizatorilor peste 5.700 de servere, răspândite în peste 58 de țări.

De menționat, de asemenea, că NordVPN deblochează platforme notabile precum Netflix și permite conectarea a cât mai multe șase dispozitive simultan. Utilizatorii NordVPN s-au lăudat, de asemenea, cu asistența 24/7 pentru clienți și ușurința în utilizare. NordVPN poate fi rulat și pe dispozitive alimentate de diferitele sisteme de operare, de la televizoare inteligente la smartphone-uri Android. Ar trebui să menționăm, de asemenea, că NordVPN își păstrează utilizatorii’ activități complet anonime cu politica sa fără jurnal. Sistemul de prețuri al NordVPN este de asemenea impresionant, unul dintre cele mai bune de pe piață.

Gânduri finale

Pentru a transmite MasterChef Australia din afara Australiei, aveți nevoie de un VPN la fel de eficient ca oricare dintre cele trei menționate mai sus. Ar trebui să confirmați faptul că un VPN va putea debloca conținutul Ten Play înainte de a efectua abonamentul.

După abonarea la VPN, vizitați Ten Play de pe un server australian. VPN-urile au de obicei mai multe servere într-o anumită țară. daca tu’nu sunteți sigur de cel mai bun server australian al VPN, puteți întreba echipa de servicii pentru clienți. Unele servere ar putea fi adaptate special pentru anumite platforme. De îndată ce vizitați Ten Play cu serverul australian, veți putea urmări online episoade de MasterChef Australia online.

În rezumat, dacă sunteți un expat australian sau cineva care consideră că este deosebit de atrăgător de divertisment australian, veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona MasterChef Australia. Am evidențiat unele dintre cele mai bune VPN care pot îndeplini acest scop.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2