Cum să urmărești Voot în SUA


Voot este o platformă video la cerere deținută de rețeaua de cablu indian Viacom18. Lansat în urmă cu doar trei ani, serviciul se dovedește deja a fi un concurent regional dur pentru companiile SonyLIV, DittoTV, Viu și HotStar. Numele lor este o expresie folosită în mod obișnuit pentru a arăta bucurie în postările Usenet, precum și ideea de a se păstra pe sine.

Fără îndoială, Voot este o platformă care’S-a orientat clar către publicul tânăr și compatibilitatea lor multiplă dintre platforme face ca utilizatorii să poată trece cu ușurință de la Android la iOS sau aplicații desktop.

Voot are o serie de emisiuni care se difuzează în principal pe canalele TV Colors și o serie de filme produse chiar de Viacom18. daca tu’căutați filme Bollywood, acesta este locul unde să mergeți! Din păcate, la fel ca multe servicii VoD, Voot impune restricții geo-restricționate asupra conținutului său. În ciuda acestui fapt, noi’Vă voi arăta cum să urmăriți Voot în SUA.

Martor Cel mai bun din realitate pe Voot

Platforma este disponibilă în engleză, dar și în mai multe limbi vorbite în subcontinentul indian, precum hindi, gujarati, Bangla, Kannada și maratie. La fel ca în cazul celor mai populare platforme de streaming de pe Internet, Voot are o secțiune autonomă, cu controale parentale pe care le puteți utiliza pentru a transmite conținut potrivit pentru copii pentru cei mici. Cea mai indiscutabilă caracteristică a Voot este aceea că’e complet gratuit. S-ar putea să nu fii fan al reclamelor, care ajută la plata serviciului excepțional, dar, din fericire, nu sunt de tip pop-up. Puteți săriți de asemenea, ceea ce este îngrijit.

Unele dintre cele mai noi filme Bollywood apar pe Voot, ceea ce este o veste uimitoare pentru fanii producțiilor indiene, deoarece aceasta din urmă nu este la fel de ușor disponibilă în afara Indiei ca noi’Aș vrea să fie. O parte din platformă’Titlurile cinematografiei trebuie să urmărească Bajrao Mastani, Sarkar, Cocktail, in timp ce marele șef, MTV Splitsvilla, MTV Roadies, și Ishq Mein Marjawan sunt încă unele dintre cele mai populare seriale ale sale. daca tu’sunt dispus să se angajeze în Voot, acolo’este o opțiune premium care vă permite să scăpați de acele câteva anunțuri de doar 3 USD. Vorbeste despre o valoare exceptionala pentru banii tai!

Doar pentru a vă oferi un gust al ceea ce puteți obține pe Voot, Ishq Mein Marjawan, sau Voi muri în această iubire, este vorba despre Aarohi Kashyap (Aalisha Panwar / Nia Sharma), o femeie tânără, cu spirit liber, care în sfârșit întâlnește bărbatul visurilor sale, Deep Raichand (Arjun Bijlani). Cu toate acestea, de îndată ce cuplul se stabilește împreună, Aarohi este încadrat de Deep pentru a deveni suspect într-o serie de crime.

Mai târziu, Aarohi pornește spre Mumbai să se răzbune pe Deep’s-ar planifica, dar relația dintre cei doi este complicată și mai mult de sentimentele pe care le păstrează unul pentru celălalt.

Pentru a înrăutăți lucrurile, Aarohi este supus unei intervenții chirurgicale plastice care o fac să arate ca femeia care este de fapt responsabilă pentru crime. De aici înainte, răsucirile complotului urmează una după alta într-o interacțiune de identități schimbate. Este suficient să spunem că pasionații de dramă vor găsi o abundență de astfel de conținut pe Voot’s platforma. Dacă nu ai făcut-o’nu am de ce să te uiți până acum la Voot în SUA, cu siguranță acum ai unul.

Puteți urmări online Voot?

La fel ca majoritatea serviciilor video on-line la cerere, precum iPlayer, Prime, Hulu sau Netflix, Voot nu poate fi utilizat de către cei care călătoresc sau își au sediul permanent în afara anumitor locații. In aceasta instanta, Voot aplică geo-blocarea utilizatorilor care nu au o adresă IP indiană. Știm cât de dureros poate fi să fii restricționat de la emisiunile tale preferate, cu atât mai mult dacă tu’e cineva care caută soluția dvs. de conținut indian. Aceasta’este posibil ca Viacom18 să dezbată aceleași aspecte pe care le-a făcut Netflix în ceea ce privește licențele sale de autor.

După cum este în prezent, rețeaua are multe de câștigat prin vânzarea drepturilor de autor către conținutul lor în mai multe regiuni, așa că’este foarte puțin probabil să pună platforma la dispoziție și în alte țări. Cu toate acestea, din moment ce au opțiunea gratuită, acolo’sunt o mică șansă de a negocia cu agenții de publicitate regionali, mai degrabă decât cu televizorii.

Ceea ce înseamnă asta este că Voot s-ar putea extinde de fapt folosind același model gratuit pe care l-au folosit până acum. Dacă da, ei’Aș merge cu siguranță în partea de sus a listei de preferințe în ceea ce privește VoD.

Cum să urmărești Voot în SUA

Norocos pentru tine, acolo’este un mod ușor de a urmări Voot în SUA, precum și în toată lumea. Singurul lucru de care aveți nevoie este un VPN de calitate care vă poate garanta o conexiune criptată printr-un server indian. Ceea ce face un VPN este să redirecționeze și să cripteze traficul de internet printr-o rețea privată de servere înainte de a vă conecta la web. Aceasta înseamnă că puteți părea că vă conectați din altă parte în timp ce călătoriți oriunde doriți.

Mai important, informațiile dvs. private rămân în siguranță datorită nivelului suplimentar de securitate oferit de protocoalele de criptare. Noi’am compilat o listă de servicii VPN grozave care vă permit să transmiteți conținut Voot indiferent de locul în care vă aflați:

1. ExpressVPN

Logo-ul serviciului ExpressVPN Accesați ExpressVPN

De ceva timp, ExpressVPN și-a asigurat locul ca un lider în industria VPN. Deși serviciul lor nu este cel mai ieftin disponibil în prezent, este totuși mai ieftin decât majoritatea abonamentelor Netflix (8,32 USD / lună pe cel mai bun plan al lor), iar noi îl garantăm’merită fiecare bănuț.

Express vă oferă acces la criptare premium și la o politică de jurnal zero pentru traficul dvs. de internet, viteze de conectare capabile să transmită videoclipuri 4K, aplicații intuitive care nu necesită cunoștințe de specialitate și servicii pentru clienți de cinci stele. Nu multe VPN-uri se pot lăuda cu un răspuns activ, 24/7 de asistență în direct. Mai important pentru scopurile noastre, niciun geo-bloc nu poate sta în calea dvs. cu ExpressVPN.

2. VPN Ivacy

Logo-ul serviciului VPN Ivacy Accesați Ivacy VPN

Noi’De asemenea, am pregătit o soluție bugetară în cazul în care’te gândești la Voot pentru că poți’nu vă permiteți cu adevărat prețurile majorității abonamentelor VoD. Ivacy VPN este unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de pe piață care nu vă compromite securitatea. De până la 1,38 USD / lună, obțineți o securitate online solidă, viteze excelente de conectare și o echipă de asistență profesională globală.

Singurul nostru calificativ este că Ivacy are sediul în Singapore, care adesea cooperează cu alianța Eyes 5/9/14. Cu toate acestea, nu am putut găsi nicio dovadă de scurgeri DNS, stocare de jurnal sau partajare.

3. PrivateVPN

Logo-ul serviciului PrivateVPN Accesați PrivateVPN

Undeva între primele două este PrivateVPN. Similar cu Ivacy, PrivateVPN are sediul într-o țară care are legi de păstrare a datelor, și anume Suedia. În ciuda acestui fapt, politica lor strictă fără jurnaluri pare impermeabilă.

Cu doar 3,82 USD / lună, Private oferă o bună securitate online și confidențialitate, precum și viteze de conectare suficient de fiabile pentru a transmite sau a conștientiza conținutul preferat. Totuși, sprijinul lor trebuie îmbunătățit.

Deblocarea a aproape 20.000 de ore de conținut gratuit

Acum știți cum să urmăriți Voot în SUA. Două dintre cele trei VPN recomandate vin, de asemenea, cu un proces gratuit, astfel încât să le puteți verifica și apoi să vă decideți care este cel mai bun.

Sfatul nostru este să folosiți procesul pentru a experimenta tot ce este mai bun din Voot, și apoi să treceți la un VPN pe termen lung lider în industrie. La urma urmei, ceea ce ar putea fi mai satisfăcător decât deblocarea a aproape 20.000 de ore de conținut gratuit?

Citiți recomandat:

Cum să urmăriți HotStar în afara Indiei

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =